Articles

Sådan Træner Du tatovering: alt hvad du behøver at vide

213shares
 • Share
 • Pin
 • som tatovør er det arbejde, du udfører, en permanent repræsentation af dig og dine færdigheder, som kan opbygges ved at lære at øve tatovering.

  du vil uden tvivl beskæftige dig med en bred vifte af tatoveringsdesign, selvom din stil er meget specifik, og du vil sandsynligvis støde på udfordringer, mens du går, når du får, hvordan du træner tatovering. Mange kunstnere praktiserer i et helt år, eller nogle gange længere, før de tatoverer en persons hud.

  Indholdsfortegnelse

  Hvad skal man øve tatovering på: alternativer

  en del af at vide, hvordan man praktiserer tatovering, inkluderer at vide, hvilken type hud man skal øve sig på – bestemt ikke din venners hud, det er helt sikkert!.

  som du måske eller måske ikke allerede ved, er der et lille udvalg af skind, du kan øve på at finpudse dine færdigheder.

  for ikke længe siden blev kunstnere tvunget til at bruge gummiskind eller frugt til at øve på. I moderne dage omfatter almindeligt anvendt hud silikonehud og svineskind, som hver har sine egne fordele og ulemper.

  silikonehud

  syntetisk hud fremstillet af silikone blev udviklet for at give tatoveringskunstnere, der lærte, en blød overflade, der opførte sig mere som ægte menneskelig hud og reagerede nøjagtigt på nålen og blækket. Silikonehuden Fås i plader, der kan lægges fladt, hvilket ikke anbefales, eller vikles rundt om kropsdele som håndleddet.

  dagens silikone tatovering praksis hud tilbud

  denne syntetiske hud kommer også formet som hænder og fødder, hvilket giver en mere præcis overflade at øve på komplet med folder og konturer, du ville støde på ægte hud.

  • Øv tatovering - Siliciumhud
  • Øv tatovering - silikone arme

  silikonehuden anbefales ofte til begyndere, da den accepterer blækket på en måde, der nøjagtigt afspejler, hvordan det ville se ud på ægte hud, så du kan oprette præcise linjer og levende farver.

  en undergang af silikonehuden er dens manglende evne til at overføre stencils på med lethed, og mange kunstnere oplever blækudtværing, når de renser huden.

  svineskind

  svineskind har været brugt af kunstnere i mange år og er også en overflade, der ligner meget menneskelig hud, især på den måde, hvorpå den accepterer blækket. Når du bruger den blødere hud, såsom fra maven, vil du være i stand til at se og føle nålens dybde.

  • Practice tattooing - Pig skin
  • sådan praktiserer du tatovering - svineskind

  svinehuden er også en mere omkostningseffektiv mulighed for begyndere.

  en ulempe ved denne almindeligt anvendte praksis hud er sejhed og læder-lignende føler. Denne sejhed kan føre til, at du overkompenserer og udvikler en tatoveringsteknik, der er meget mere fast, end du ønsker at gøre på menneskelig hud.

  nogle af farverne som grå, og mange af de lysere farver vil også dukke op meget forskelligt på svinehuden.

  Tattoo stencil paper

  da dit arbejde bliver en permanent funktion på nogen skind, vil du sikre dig, at dit design er perfekt i din klients øje, før du kommer overalt i nærheden af deres hud.

  brug af tatoveringsstencilpapir er en vigtig del af at lære at øve tatovering, og det er en vane, der skal begynde, så snart du begynder at øve. Som tatovør har du valget mellem hektografpapir og termisk papir.Hektografpapir, også kendt som frihåndspapir, bruger tryk til at skabe et duplikatbillede på den side af papiret, der overføres til din klients hud. For præcis nøjagtighed anbefales det at bruge en hektograf blyant, når du tegner designet.

  termisk papir er et 4-lags papirsystem, der giver dig mulighed for at spore eller stencil et billede fra dets oprindelige kilde, overføre det til din klients hud og henvise Tilbage til tegningen for endnu mere nøjagtighed.

  dagens tatovering Stencil papir tilbud

  mest almindeligt anvendte stencil papir er den termiske papir.

  Sådan rengøres blæk fra Øv hud

  du undrer dig måske over, om du kan rense blækket, når du har trænet tatovering på falsk hud. Dette er en fordel, hvis du vil øve på et andet design og spare nogle penge.

  mange kunstnere finder ud af, at det er en effektiv praksis at bruge vaselin til at rense blækket fra huden. Mens kirurgiske spiritus fungerer godt til at fjerne stencillinjerne, og grøn sæbe renser noget af det, har vaselin vist sig at være en af de mest effektive løsninger.

  bedste falske Tatoveringshud når man lærer at øve tatovering

  den bedste tatoveringshud til at øve dine designs er behageligt af eksperter i branchen silikone hud. Denne praksis hud repræsenterer bedst menneskelig hud og den måde, hvorpå blækket vil overføre til det.

  ud over dette er det nødvendige tryk, når man tatoverer på silikonehud, meget lig det, der er nødvendigt, når man tatoverer på mennesker, så du får en bedre fornemmelse af, hvordan tatoveringsprocessen vil være.

  Ved at kombinere dette med brugen af termisk stencil papir vil producere de mest præcise resultater og hjælpe dig med at udvikle de færdigheder, du har brug for at producere en høj kvalitet arbejde med hver tatovering du gør.

  dagens falske Tatoveringshudtilbud

  bedste tatoveringsmaskine til begyndere

  nu skal du finde ud af, om du skal øve dig på at bruge blæk fra en pen eller blæk til tatoveringer. Brug af en pen ville være okay bare for at skabe dit design, men den rigtige aftale er, når du bruger en tatoveringsmaskine, som giver dig en anden fornemmelse med hensyn til vægt, balance, støj og endelig, hvor behagelig du vil være, når du arbejder i timevis.

  når det kommer til at købe din første tatoveringsmaskine, er der et par mærker, der overskrider de andre med hensyn til pålidelighed, omkostninger og brugervenlighed for en nybegynder.

  Her er tre (3) af de bedste tatoveringsmaskiner til begyndere:

  Cheyenne

  kendte tyske mærke Cheyenne er vellidt blandt kunstnere for sin brugervenlighed, præcision og roterende greb. Cheyenne-mærket tilbyder 4 forskellige modeller hver med deres egne styrker og svagheder.

  fra de fire (4) tilgængelige modeller anses Cheyenne Hauk Spirit for at være den bedste maskine til begyndere med sit patronbelastningssystem, lette vægt og dets evne til at reagere godt på enhver hudtype og tone.

  dagens Cheyenne Tattoo Machine tilbud

  Bishop

  i modsætning hertil sælger det amerikanske firma Bishop, et andet populært mærke blandt kunstnere, en række spole-og roterende maskiner. Bishop-maskinerne, især deres roterende maskiner, foretrækkes af mange af branchens bedste på grund af deres kraft og lette vægt.

  dagens Bishop Tattoo Machine tilbud

  ud af de roterende tatoveringsmaskiner, der tilbydes, siges Fantom Bishop at være den bedste for begyndere og beskrives som perfekt afbalanceret og let.

  Neotat

  Neotat Vivace Tattoo Machine

  sidst men ikke mindst, lavet i USA, er NeoTat et andet kendt mærke blandt kunstnere, der producerer roterende maskiner. NeoTat Vivace anbefales til nybegyndere tatoveringskunstnere, da det er let, let at rengøre og overkommeligt for nogen, der lige er startet.

  dens alsidighed er et højdepunkt, da du kan eksperimentere med skygge, linjearbejde og mange andre teknikker, der hjælper dig med at forfine dine færdigheder.

  andre muligheder

  Dette er bare en smag af, hvilke maskiner der er tilgængelige på markedet for begyndere.

  den rigtige maskine til dig afhænger af, hvad du specifikt leder efter.

  Ofte Stillede Spørgsmål af begyndere

  hvilket materiale kan du bruge til at øve tatovering?

  svineskind, det bedste, som du kan få fra en slagter. Enhver slagter, bare spørg dem. De har det her. Appelsinskal, det er faktisk en god måde at stabilisere din hånd på.

  Hvordan kan du øve tatovering linjer?

  det tog timer at få min linje arbejde perfekt på papir. Det var kedeligt, og det tog tid. Men praksis gjorde linjerne så meget bedre. Du får bedre resultater, tålmodighed er nøglen!

  Hvordan kan du rense tatoveringspraksis hud?

  vask tatovering praksis skind med en 50% opløsning af sprit (dvs., isopropylalkohol) hjælper dig med at fjerne overskydende pigment fra huden.

  Hvordan starter du som tatovør?

  1. Lær at tegne.
  2 . Opret en portefølje af dine bedste designs og vis dem frem.
  3. Få branchekendskab i den specifikke kunstform, som du ønsker at blive professionel i og lære på jobbet.
  4. Gennemfør en læreplads med den kunstner for at få faktiske faglige færdigheder.
  5. Lær forretningssiden af tatovering.
  6. Komplet yderligere træning og licens for at blive bedre til dit håndværk.

  Hvad skal man øve tegning til tatoveringer?

  start med at tegne naturlige former som blomster, frugt, skaller, kranier og planter. Følg metoden” Jeg tegner hvad jeg ser ” og find inspiration fra naturen. Derfra kan du prøve at tegne et design eller bogstaver og vokse til mere kompleks tegning.

  hvilken vinkel tatoverer du på?

  brug en vinkel mellem 45 og 60 liter for yderligere at øge dynamikken i dine kunstneres arbejde.

  hvor dybt går du, når du tatoverer?

  tatoveringer bør ikke tillades på huden ud over de 5 lag af epidermis. Da tatoveringsartisterne bruger en nål til at gennembore gennem huden, skal nålene komme igennem mellem 1 mm og 2 mm. noget dybere kan føre til infektion.

  Endelige tanker

  mens der er mange ting at tage i betragtning, før du begynder at tatovere på ægte menneskelig hud, bør det at lære at øve tatovering effektivt være et af de første skridt, du tager for at blive en tatovør af top kvalitet.

  “praksis gør mesteren”