Articles

Seks sjove og Funky måder at omdanne din kæde link hegn | Varefence

forfatter adminUdgivet den marts 3, 2017july 31, 2017kategorier seneste nyheder

mange ejendomme, kommercielle og boligområder, har funktioner, der, uanset hvilken vinkel du ser på dem fra, er bare ikke så attraktive og kæde link hegn kan helt sikkert nogle gange falde ind i denne uæstetisk tiltalende kategori.

i en ideel verden ville vi have praktiske løsninger på vores hegnbehov, der er så smukke som de er nyttige, men virkeligheden er, at finansiering, lejebegrænsninger og gennemførlighedsspørgsmål kommer i vejen.

når det kommer til chain link hegn, kan dine muligheder for forbedring virke begrænsede, men med lidt fantasi og i de fleste tilfælde nedenfor et minimalt budget – du kan helt omdanne din chain link hegn til noget fantastisk, inspirerende eller bare ligefrem cool.

Her er blot et par ideer, vi har sammensat for at hjælpe dig med at konvertere dit kædeledhegn til en skønhed!

1) Brug det som espalier (eller tilføje nogle!)

Hvis dit kædeled hegn er placeret, så du kan plante løv ved bunden, så har du dig selv en perfekt trellis! Husk, at tætheden af din plante kan blokere noget sollys, så tag dig tid til at undersøge dine bedste muligheder.

Clematis, der er vokset til et kædeled hegn fra fora.havespind.com

Hvis du ikke har jord-der er masser af klatreplanter, der trives i potter! Selvom det ikke er en overnatning – med lidt tålmodighed får du en smuk transformation! Dyrk en række farverige blomster, dyrk frugt, eller alternativt, forklæd dem med nogle høje buske eller små træer.

druer vokser på en kæde link hegn fra homeguides.sfgate.com

Du kan også tilføje nogle trellis selv for at hjælpe med at opbygge et fyldigere billede!

kæde link hegn landskabspleje ideer fra lindsaystephenson.com stammer fra loftandcottage.blogspot.com

2) dæk med trælameller

du har muligvis ikke tilladelse til at foretage permanente ændringer i det hegn, du har, så fastgørelse af trælameller er den perfekte løsning. Let fastgjort til hegnet med ledning, trælamellerne kan let fjernes, når du går videre.

Vinyl PVC lameller på et kædeled hegn af hegnideas.mediastop.info

3) Hængende Dekorationer

for dem, der føler sig lidt mere eksperimentelle, hvorfor ikke bruge kædeledene til at hænge dekorationer fra – farvede glassten er perfekte og kan let installeres ved at indpakke i snor eller tråd. Hvis du er heldig nok til at have noget direkte sollys, vil disse typer sten skabe magiske refleksioner!

Glasvandsperler Pinterest-bruger Melanie Tyler indpakket med ledning og fastgjort til hendes kædehegn

Alternativt kan du hænge nogle andre typer dekorationer, såsom figurer, udskæringer eller endda gøre dekoration til et sjovt samfund eller teambuilding-projekt.

vævet kæde link hegn hjerter af maksineblog.fil.tryk på.com

postkort og billeder klippet til kædeled hegn af HYPEBEAST

dekorerede gamle cd ‘ er limet til kædeled hegn – foto taget af Flickr bruger cobalt123

malede krydsfiner fugle og fisk knyttet til skole kæde link hegn fra publicartbuildscommunity.wordpress.com

4) metalmaling

for en rigtig billig, men smart løsning kan du få metalspraymaling fra de fleste lokale byggemarkeder til meget lidt investering. Dette er en fantastisk måde at smarte et lurvet eller plettet kædehegn til en smart tilføjelse til enhver ejendom. Og hvis du er parat til at være lidt modig – metal maling kommer i en bred vifte af farver.

hvidmalet kæde link hegn fra astoriedstyle.com

5) bambus-eller reedskærme

naturmaterialeskærme er en billig og aftagelig løsning, der hjælper dig med at dække hegnet helt. Ikke kun det, men dækker kædeled hegn vil tilføje noget privatliv til en have eller forretning – så hvis dit kædeled hegn har efterladt dig en følelse lidt udsat – kan dette være svaret.

bambus hegn knyttet til kæde link hegn af blog.bamboofencer.com

6) kunstnerisk vævning

for de mere kreative blandt os giver chain link fægtning en perfekt vævningsramme. Brug holdbart, farvestrålende materiale til at væve ind og ud af hullerne mellem linkene for at skabe et smukt vægmaleri til dit hjem eller din virksomhed. Hvad der er vidunderligt ved denne ide er, at du kan ændre det så ofte du vil – hvilket betyder at du aldrig behøver at forpligte dig til et design!

Lace vævning med snor på kæde link hegn fra picturesoffences.com og POPSUGAR hjem

chainlinkfencer.com

din kæde link hegn behøver ikke være kedeligt, og vi håber, at nogle af disse ideer har bidraget til at bevise det! Uanset om du vil opleve det ydre af din virksomhed, eller lad din kreativitet krybe ind i din have – der er en overraskende mængde, der kan gøres for at omdanne dit enkle kædeledhegn! Alt det kræver er din fantasi!

Hvis du er en skole på udkig efter sjove håndværksideer for at få børnene involveret i, er det sjovt at få dem involveret i et simpelt vævningsdesign samt at få din skolehegn til at se smuk og inspirerende ud!

er du blevet inspireret af ideerne i dette indlæg? Vi vil meget gerne se resultaterne – kontakt os eller send os en besked på Facebook med dine billeder, så viser vi det bedste af dine indlæg på vores blog og sociale medier!