Articles

Skibsvrag mønter | skib af guld | skibsvrag guldmønter | skibsvrag sølvmønter

skibsvrag mønt - SS Mellemamerikaskibsvrag mønter til salg
1857-s $20 Liberty guldmønt om Uncirculated 58 Til Mint State 64 Fra skibsvraget S. S. Mellemamerika
En dobbelt ørn fra S. S. Mellemamerika
En dobbelt ørn fra S. S. Mellemamerika skibsvrag af 1857 certificeret af PCGS. Hver mønt i denne eksklusive udgave leveres forseglet i en specielt designet PCGS-holder for at beskytte møntens indviklede detaljer. Derudover indeholder hver holder en knivspids guldstøv, der er genvundet fra skibsvraget.

1857 S. S. Mellemamerika skibsvrag
“skibet af guld”
forliset af Mellemamerika i en orkan den 11.September 1857 i Atlanterhavet var en af de værste fredstid tragedier af mænd, skib og guld tabt på hav. 425 mennesker blev dræbt, og mange tons guld blev anset for at være gået tabt for evigt.
den 11. September 1988, præcis 133 år senere til dagen, blev S. S. Mellemamerika placeret af Columbus-America Discover Group of Ohio. I 1989 blev nogle af Ship of Gold ‘ s cargo of San Francisco guldmønter endelig opdaget og hentet fra bunden af havet, men niogtredive forsikringsselskaber anlagde sag, fordi de havde betalt erstatning og ville have deres penge tilbage. En bitter juridisk kamp fortsatte i årevis, indtil det blev besluttet at tildele 92% af guldet til discovery-holdet i 1996. Så i Marts i år, ” En kontrakt blev tildelt Odyssey Marine udforskning, som får lov til at foretage mere arkæologisk genopretning og bevarelse af det resterende skibsvrag.”ifølge Coin verden” Odyssey Marine udforskning meddelte den 5. maj 2014, at den har genvundet næsten 1.000 ounces guld under det første rekognosceringsdyk til SS Mellemamerika skibsvrag site den 15.April. Ifølge firmaets pressemeddelelse omfattede det genvundne guld fem guldstænger og to Coronet $20 double eagles. En dateret 1850 og en anden dateret 1857-S.” [2}

nu, omkring 157 år senere, kan du eje et autentisk, historisk stykke Californiens Guldrushhistorie med disse skibsvrag guldmønter og skibsvrag sølvmønter. Klik her for at se aktuelle skibsvrag mønt opgørelse.

Klik for mere på S. S. Mellemamerika skibsvrag
følg også den nye S. S. Mellemamerika skibsvrag Blog for opdateringer om Odyssey Marine udforskning som California Gold Marketing Group LLC planlægger at annoncere mere af guldskatten til at gå til salg i 2018!
1846 S. S. Ny York skibsvrag guldmønter
S. S. Ny York skibsvrag i 1846 blev næsten overset, da amerikanerne blev viet til de kæmpende tropper på slagmarkerne under krigen mod Rusland. Skibets kaptajn satte ubevidst sejl direkte ind i en orkan, og efter at have forsøgt at vente på det, vendte skibet tragisk den forkerte vej og kunne ikke genoprettesig selv fra stormens raseri.
Den 7.September 1846 blev skibet tabt til havet og tog med sig 17 sjæle og tredive til fyrre tusind dollars værd af amerikanske guldmønter, Amerikanske sølvmønter og pengesedler. Opsvinget i 2007 afslørede en utrolig skare af lidet kendte amerikanske sydlige mint guld-og sølvmønter, hvoraf nogle er de fineste kendte Charlotte, Dahlonega og nye Orleans mønter.
Klik for S. S. Ny York skibsvrag detaljer