Articles

Teen vægt tab Camp

Camp Pocono Trails er premiere teen vægt tab camp i USA. Hvis dit barn har brug for at få deres vægttabsvaner under kontrol, er sommeren en perfekt mulighed. Mens de fleste teenagere sidder rundt i huset og engagerer sig i tankeløs spisning hele sommeren, dit barn kan deltage i en teenagers vægttabslejr og lære sunde vaner til at vare livet ud.

investering i en Teen-Vægttabslejroplevelse

en teen-vægttabslejr kan være lige så gavnlig som placering på den rigtige skole i skoleåret. Som forældre, vores job er at guide vores børn ind i voksenalderen. I løbet af skoleåret, vi kan være sikre på, at vores børn bliver akademisk beriget, og de får de færdigheder, de har brug for for at få succes på arbejdspladsen, når det kommer til læsning, skrivning, matematik og mere.

men hvad med bløde færdigheder, som børn har brug for for at sikre en vellykket overgang til voksenalderen? Skolerne lærer ikke disse færdigheder. Det er her sommerlejr kan give yderligere læringsmuligheder og oplevelser, som en skole ikke kan. På Camp Pocono Trails, vi er stolte af at levere disse typer oplevelser og læringsmuligheder til vores campister.

for eksempel er frokoster på de fleste skoler ikke de bedste. Som far til to teenagere, jeg kan fortælle dig, at mine børn ofte vælger madpakker, hamburgere, pommes frites, og desserter til deres skolefrokoster. Sjældent lærer skolen om kalorier ind og kalorier ud.

Teen vægt tab lejr opfanger hvor skoler forlade

en investering i en sommer for dit barn på en teen vægt tab lejr kan bygge bro mellem en skoleuddannelse og et liv færdighed uddannelse, Camp Pocono Trails giver. Ud over ikke at undervise i ordentlige kostvaner har skolerne undladt at følge med i teknologiske fremskridt. Skoler undlader at uddanne børn om ubesvarede læringsmuligheder, der kan skyldes at surfe på nettet, være på din mobiltelefon eller spille videospil hele helgen.

Borte er dagene med kvarterspil, hvor børnene ville mødes til pickup-spil i basketball, løbe rundt i kvarteret og spille sammensatte spil eller skjule og søge.

en teenager vægttab sommerlejr er den perfekte mulighed for at tackle disse bløde færdigheder i et struktureret format. Og ingen lejr i verden gør det bedre end Camp Pocono Trails. Mens en typisk sommerlejr kan give en nulstillingsmulighed, hvilken langsigtet effekt vil dette have, hvis dit barn simpelthen går tilbage til den samme rutine?

derfor fokuserer vi på Camp Pocono Trails på overgangen hjem og fremtiden. Ikke kun spiser vi rigtigt og træner hver dag, men vi lærer også vores campister, hvorfor dette er en vigtig færdighed at fortsætte, når du går hjem. Campister lærer værdien af at se deres madindtag og sikre, at de deltager i tilstrækkelig fysisk aktivitet til at forbrænde de kalorier, de spiser.

Teen vægttab lejr adressering Online aktiviteter

campister i vores teknologi spor lære at balancere deres sociale liv sammen med at være online, videospil, og interagere med andre gennem deres mobiltelefon. Når du overvejer, hvor lang tid dit barn sandsynligvis bruger på at interagere på mobiltelefonen, skal du også overveje mængden af ubesvarede sociale muligheder ansigt til ansigt. Derfor er sommerlejren så stor. Hvert barn hænder i deres mobiltelefon til at deltage Camp Pocono stier og skal interagere med andre i en ansigt til ansigt måde, derfor lære at læse ansigtsudtryk og andre ikke-verbal kommunikation.

unge mennesker, der går glip af disse muligheder, vil have en alvorlig ulempe, når de går ind i arbejdsstyrken og bruger otte timer eller mere om dagen i en kontorindstilling, hvor de skal interagere og socialisere sig med andre. Mens enhver lejr kan give en social ramme, campister på Camp Pocono Trails får opleve socialisering med licenserede rådgivere og andre kvalificerede mentorer ved deres side. På Camp Pocono Trails giver vi en støttende, pleje, hjemmelignende miljø, som andre lejre simpelthen ikke kan genskabe.