Articles

Test dine højttalere som en Cambridge Audio Engineer

uanset om det er et klassisk Hi-Fi-testspor eller den sang, du genkender i det første millisekund det er lige så kendt for dig som dit eget hjerteslag, alle har en mening om, hvilke spor der hjælper dig med at kontrollere kvaliteten af ethvert lydudstyr. Og ganske enkelt er der ingen, der tager fejl. Den bedste test vil altid være en sang, du er bekendt med og har hørt i et så højt opløsningsformat som muligt, så du vil høre, hvor forestillingen udmærker sig og/eller savner et trick.

trykket bygger noget, når et 50-årigt Hi – Fi-selskabs omdømme hviler på dine skuldre eller mere præcist-dine ører. Så hvilke spor spinder på Cambridge Audio engineering gulvet og hvorfor?

så lad os starte med de nemme ting – uberørte, velindspillede spor. Kort sagt – hvis dette ikke lyder godt, vil intet. Disse spor er blevet optaget til en så høj standard, at undskyld blasfemien, at spille dem gennem nogle Apple-ørepuder ville være acceptabelt, så send det gennem nogle anstændige Hi-Fi, og de vil slå dine sokker af.

Steely Dan – Jack Of Speed

Daft Punk – Get Lucky

Crooked Still – Little Sadie

op næste, spor med bredt dynamisk område og fremragende lydfaser. Lyt efter rumlig adskillelse mellem individuelle instrumenter og vokal, og føl dig som om din stue lige er blevet til Royal Albert Hall, og du er på rette spor.