Articles

Tour / Video Tour – på HOLD

Guinness verdensrekord ture. Orfield Laboratories tilbyder ture i Vores anlæg med fokus på sin tidligere inkarnation som Sound 80 Studios “verdens første digitale optagestudier” og den senere tilføjelse af vores akustiske laboratorier og vores verdensberømte Lyddøde kammer, “det støjsvage sted på jorden”. Disse ture løber fra et minimum på en time og med minimal tid i det lyddøde kammer. Send venligst en note til [email protected] for vores tour information. Vores anechioc kammer er blevet præsenteret på NBC, CBS, BBC, CBC og tusindvis af andre broadcast og trykte medier.

Orfield Laboratories har 3 normale muligheder for ture, med forskellige længder af tid i kammeret for hver, den første har en kort tid med tour guide. Starter ved $125.00 per person ($250.00 minimum). Vi har kun mandag – fredag (9-3) reservationer, som tilgængelige på grund af forretningsforpligtelser. Orfield Laboratories har for nylig tilføjet en tur for at bekræfte din rekordtid i kammeret. Dette er Orfield Challenge. Det er $ 600 per time, per person, og du vil blive opkrævet for den tid, du ønsker at forsøge, uanset om du lykkes eller ej, som tiden skal reserveres til dit forsøg. En minimumstid for denne rekordudfordring er en time, og yderligere tid er i intervaller på en time. Et certifikat for tid opnået vil blive sendt til dig, hvis du forlader os din videresendelsesadresse. Hvis du forsøger denne rekord, skal du ikke udsætte dig selv for høje lyde og musik i en uge før dit besøg, da høje lyde kan forårsage et midlertidigt Tærskelskift (TTS), der reducerer din hørselsfølsomhed og din nydelse af at lytte til stille lyde fra din krop, som din heatbeat, ledbevægelse og luftstrøm fra dine lunger.

CORPORATE EVENTS

Orfield Labs tilbyder også fuldblæste corporate events, der varer fra 1/2 dag til en hel dag. Dette kan være konferencer, der er bundet til Orfield tours, eller de kan være fulde underholdningsture, der introducerer Sound 80 Studios historie samt Orfield Labs Historie og deres arbejde med sensorisk rumlig og produktudvikling. Vi lavede et fulll day-program med Paramount Pictures, da de introducerede kabelversionen af “et stille sted”. De inviterede i underholdningspressen og stjernerne og komponisterne til billedet, og samtaler blev planlagt i det lyddøde kammer og i Studio 1, hvor Bob Dylan indspillede “blod på sporene.”Disse begivenheder og konferencer kan planlægges fra 1/2 dag – flere dage, med indhold, der skal bestemmes af hvert firma, og møder kan blandes med ture og historiske sessioner. Vi kan også imødekomme måltider og være vært for vin-og ostefester.