Articles

træ Ånd visdom

Fig – Nurture

Slægt: Ficus – familie: Moraceae

Figentræer repræsenterer vores jordiske natur som pleje medskabere. Som en keystone-Art vækker figenånden vores kollektive hukommelse om at tilhøre hinanden. Det inspirerer os til at dele vores kreative energi og ønsker. Frugten, også kendt som en figen, ligner en livmoder, der symboliserer en meget frugtbar tid til at skabe noget nyt.

Figentræer har inspireret menneskeheden i over 10.000 år. I det gamle Egypten, ficus sycomorus var forbundet med de oprindelige jordgudinder Hathor, Nut og Isis som “Lady of the Sycomore”, også kendt som Livets Træ.

i Indien opnåede Buddha oplysning under et Bodhi-træ ficus religiosa.

i Femte Mosebog, figner er en af syv arter, der symboliserer frugtbar jord sammen med hvede, byg, druer, granatæbler, oliven og datoer.

figner er nævnt i Koranen, og Hadith beskriver figen som faldende fra paradis, fordi det er en frugt uden en pit.

Der er cirka 850 arter af figen, ficus træer i verden; hver betragtes som hellig. Figner var et af de første træer, der blev dyrket af mennesker, der dateres tilbage til 9400 fvt. De er hjemmehørende i hele den tropiske verden.

et af mange fascinerende aspekter af figentræer er deres gensidigt fordelagtige forhold til hveps. En anden er, at indersiden af en figen er foret med adskillige uniseksuelle blomster, der ikke er synlige. Figentræer og figenhveps har udviklet sig sammen i over 60-80 millioner år for at producere spiselige og lækre figner og såvel som sunde, bestøvende hveps. Figentræet ville ikke producere frugt, hvis en figenveps ikke var i stand til at bestøve den. Figenhvepsen ville ikke eksistere, hvis figen ikke var i stand til at huse sine æg i frugtens livmoderlignende hulrum. Når en figen ødelægges, vil figenhvepsene dedikeret til det træ ikke overleve. Hvis figenhvepsene udryddes, vil Figentræet ikke længere bære frugt.

en ikke-frugtbærende figen kan vokse til et smukt skygge træ, nogle arter som strangler figen, ficus aurelea, kan leve i over tusind år. Figenånden minder os om, at vi alle hører til hinanden og inviterer os til at arbejde sammen for at genoprette vores samfund, vores jord og os selv. Figner inspirerer os til at skabe skønhed og liv i os og omkring os.

besked: Fig opfordrer os til at lede efter nye åbninger i livet og bevidst skabe sammen til det større gode. Dette er en tid med øget kreativ energi og succes. Det kan signalere nye begyndelser i; relationer, karriere, ægteskab eller endda graviditet. Nu er det tid til aktivt at engagere sig i at genoprette vores helbred, vores hjem og vores miljø. Se efter partnerskaber eller grupper, der bringer harmoni og inspiration, der brænder den kreative ånd og fodrer sindet, kroppen og sjælen. Kunstneriske sysler er stærkt opmuntret.

udfordring: den modsatte energi ved samskabelse er isolation, undertrykkelse og eller en følelse af dominans over andre. Dette perspektiv er destruktivt, kontrollerende og ustabilt. Slip vedhæftede filer og resultater, der forhindrer kreativ strømning.

Hvis du kunne lide det, du læste og vil have mere… du kan være interesseret i at have den faktiske guidebog og kortdæk. Den 204-siders fuldfarvebog sælges separat fra kortene. Mit mål er at finde en udgiver, der kan tilbyde dette som et sæt. I mellemtiden kan du købe enten bogen eller kortene via disse links. Tak for din støtte. Laural

Tree Spirit Tarot-vend tilbage til vores sjæls have

Tree Spirit Tarot book tilgængelig på:

Tree Spirit Tarot deck tilgængelig på: Printers Studio

For more information visit: lauralwauters.com