Articles

troldmænd udelukker, at John væg vender tilbage denne sæson

John væg vil ikke slutte sig til de amerikanske troldmænd for genoptagelsen af NBA-sæsonen i sommer, hvilket afslutter chancerne for, at den fem-gangs All-Star guard spiller sit første spil siden 2018.General manager Tommy Sheppard udelukkede effektivt væggen tilbage i denne sæson, da han sagde mandag, at den 29-årige ikke ville være en del af guidenes rejsefest til Central Florida. Blandt faktorerne i beslutningen var et loft på 35 personer pr. COVID-19-pandemien forhindrede også murens fremskridt i hans rehabilitering fra flere operationer.”han tabte bestemt alle de basketballgevinster, han havde opnået,” sagde Sheppard på et videoopkald med journalister. “Han er nødt til at fokusere på, hvad han skal gøre, men at have nogen gå ind i den boble, der ikke kommer til at spille, det er bare flere mennesker, der går ind i boblen.”vi har ikke spillet et NBA-spil siden December 2018. Kirurgi for knoglesporer i hans venstre hæl sluttede den sæson; mens han arbejdede sig tilbage fra det, rev han sin venstre akillessene og havde brug for en anden operation i 2019.

Han erklærede sig “110 procent” sund i slutningen af maj og sagde: “Jeg klør for at komme tilbage derude.”Guiderne sætter bremserne på det, hvilket betyder, at Væg vil forsøge at vende tilbage til sæsonen 2020-21 som oprindeligt planlagt.”han har været fantastisk med at holde sin vægt og være aktiv i hele denne periode, og dette vil være en fortsættelse af arbejdet og den plan, vi har gjort for ham,” sagde Troldmandens chef for atletisk pleje og ydeevne Daniel Medina. “Vi skal sørge for, at hans krop og hans sind er på højeste niveau for et sikkert og vellykket afkast, når han kommer tilbage.”

Sheppard sagde, at væggen vil fortsætte med at træne under teamovervågning i Miami og Miami. Trænere, der ikke er en del af gruppen af 35 karantæne i Disney-verdenen, vil være tilgængelige for at føre tilsyn med hans fremskridt.

“det sidste, jeg nogensinde skal bekymre mig om, er John vægs arbejdsmoral,” sagde Sheppard. “Han kommer efter det her. Dette er en meget kritisk offseason for ham, og jeg tror, han har en meget, meget stor chip på skulderen. Jeg tror, han bare virkelig ønsker at komme tilbage til at spille basketball.”

da sæsonen blev suspenderet i midten af marts, var guiderne 24-40 og niende i den østlige konference, 5 1/2 spil bag den ottende plads Orlando Magic. Som et af 22 hold, der vender tilbage, vil USA have en chance udenfor uden Væg — og frem Davis Bertans, der har valgt ud — for at tjene en playoff-plads.