Articles

Vægttab Guru Jenny Craig kvæler ihjel på en Ding Dong

vægttab guru Jenny Craig er død efter indtagelse af en Ding Dong.
vægttab guru Jenny Craig er død efter indtagelse af en Ding Dong.

Rancho Santa Fe, CA — vedtagelsen af et ikon er aldrig let og ofte gennemsyret af ironi. Så det gælder for Genevieve Guidros Craig, bedre kendt for verden som vægttab guru, Jenny Craig. Hun var 83 år gammel.

detaljerne i Ms. Craigs bortgang er blevet holdt tæt på Vesten af både myndigheder og familiemedlemmer. Gish Gallop var i stand til at få eksklusiv adgang til fru Craigs personlige Sygeplejerske og plejeperson, Jielly d ‘ onut, der først opdagede Jennys livløse krop. Jeg spurgte Fru D ‘ onut, om hun ville fortælle timerne før fru Craigs død for vores læsere.

“vi havde en meget flot og normal morgen,” mindede Fru d ‘ onut. “Vi spiste vores sædvanlige Jenny-morgenmad og lavede vores runder af horse ranch i golfvognen. Vi vendte tilbage til huset, hvor fru Jenny lavede nogle forretnings-og personlige telefonopkald. Jeg gav fru Jenny hendes middagsmedicin, og hun trak sig tilbage for sin lur. Da jeg gik til hendes dag værelse for at vække hende, hun var væk. Jeg søgte huset efter hende og kaldte hendes navn, men der var ikke noget svar. Den slags opførsel var meget ude af karakter for fru Jenny og jeg var bekymret.”

Fru D ‘ onut ringede til ranch manager, Kim Hefty, og de begyndte en søgning.

“da jeg kom til høskuret, kunne jeg se to bare fødder stikke ud,” fortalte Fru D ‘ onut, der kæmpede mod tårer. “Der var hun, hendes hud en blålig nuance med chokolade og fløde smurt alt om hendes ansigt. Jeg vidste straks, hvad der var sket.”

når der trykkes på for detaljer, fortsatte Fru d ‘ onut. “De sidste par år, som Craig var med os, var han kommet til det punkt, hvor han ikke længere kunne tolerere de triste, frosne Jenny-måltider og papdesserter. Han holdt altid en stash af høj carb fødevarer og godbidder i hø skur. Han ville snige sig ud til skuret flere gange om dagen for en godbid, normalt et par værtinde Ding Dongs, hans favorit. Efter Mr. Craig gik, kunne jeg ikke få mig selv til at rydde godbidderne fra skuret. Undersøgerne og Ms. Jennys læge konkluderede, at hun havde fundet de søde godbidder og mistet kontrollen, tvinger den ene uaktuelle ding-dong efter den anden ned i halsen. Hvis hun bare havde et glas mælk.”