Articles

Venus retrograd ved fødslen

Venus retrograd ved fødslen

på denne side:

 • født med Venus retrograd: oversigt
 • Venus retrograd i tegnene: fortolkninger
 • Hvornår var Venus retrograd? Venus retrograd i fødsels-eller fødselsdiagrammet

  Venus er retrograd cirka 7-8% af tiden, så cirka 7-8% af mennesker fødes, mens Venus er retrograd.

  når Venus er retrograd i selve fødselsdiagrammet, er følelsen naturen dyb. Socialisering tages alvorligt, og sjældent let. De kan være lidt genert i ungdommen, da der kan mærkes en akavethed med hensyn til small talk og sociale nåde, og en modvilje mod overfladicialiteter. Kærlighed er ekstremt vigtig for en person med en retrograd Venus, men de er måske ikke eksplicitte om det nok for andre at vide, hvor dybt de kan elske. Der er altid mere ved denne person, end det ser ud til. Deres kærlighedsliv (og undertiden økonomiske liv) kan skjules på en eller anden måde.

  folk født under Venus retrograd skal se på selvsabotage i kærlighedsforhold. Der kan være en underliggende følelse af ikke at være” god nok”, attraktiv nok, eller elskelig nok. Dyb usikkerhed kan være til stede. Selvkærlighed kan være et problem. Frygt kan føre dem til overkompensation, såsom overeat, seriel dato osv.; eller kan have den modsatte virkning, hvor personen fortæller sig selv, at de ikke har brug for kærlighed. Den samme person kan svinge fra begge poler i en levetid. En balance er selvfølgelig ideelt søgt.

  det er især vigtigt for Venus retrograde mennesker at undgå at lede efter lykke uden for sig selv. Skab lykke indeni, Tag ansvar for din egen lykke, og så kommer den kærlighed, du fortjener, til dig.

  forhold kan synes at gøre eller bryde en person født med Venus retrograd, og det er fordi de tager forhold så meget alvorligt. Der er en dybtliggende frygt for afvisning med denne position. Følelsesmæssigt, der kan være en meget lang restitutionsperiode efter en sammenbrud, usædvanligt så, om Venus retrograd person fysisk er gået videre eller ej. Det kan tage mange år at følelsesmæssigt komme over et vanskeligt forhold eller sammenbrud.Venus retrograde mennesker kan have et usædvanligt sæt værdier vedrørende kærlighedsforhold-i det mindste er det, hvad andre måske tror. Ikke desto mindre er deres ideer meget vigtige og virkelige for dem, og mange Venus retrograde mennesker følger en stærk moralsk kode – det er bare ikke nødvendigvis den samme kode, som flertallet følger!nogle retrograde Venus indfødte synes at købe kærlighed, eller de kan vise deres kærlighed gennem materialistisk opmærksomhed mere end andre, hvis de ikke er komfortable med, hvad de har at tilbyde som person. Kærlighed og penge kan knyttes for tæt sammen med denne position. Venus retrograde indfødte kan faktisk miste penge gennem forhold.

  der kan være privatliv eller hemmeligholdelse omkring økonomi med retrograd Venus. Måske holder de en skjult stash, eller omvendt, de kan privat kæmpe med gæld, de kunne være et skab shopaholic, eller de kan hemmeligt gamble, for eksempel. Der kan også være et problem at bede om, hvad de er værd. Der kan være hæmninger, når det kommer til at acceptere penge, beder om en forhøjelse, eller gå efter højt betalte job. Mennesker med Venus retrograd i deres diagrammer opkræver muligvis ikke nok for deres tjenester.

  der kan også være for høje standarder for sig selv med denne position. Mens retrograde Venus-folk afskyr overfladiskhed hos andre, kan de være fokuseret på overfladiske aspekter af sig selv, såsom gennem overdreven kropsbevidsthed/generthed eller bekymre sig om deres fysiske skønhed. Dette er ironisk, og folk med denne position bør seriøst overveje, hvorfor de har forskellige standarder for sig selv, end de gør for elskere.

  usikkerhed kan føre til overkompensation, ofte med træk ved Venus-tegnet, som et middel til at undgå at lægge deres hjerter på linjen. For eksempel, vægt kan være på køn snarere end intimitet, eller materielle gaver snarere end mere åndelige eller direkte demonstrationer af kærlighed.Venus retrograd er undertiden forbundet med forsinket kærlighed eller forsinket ægteskab. Imidlertid danner mange retrograde Venus-indfødte tidlige tætte fagforeninger. Generelt sagt, selvom, de tager ofte lang tid at virkelig give sig op til hele processen med union. Der kan være meget tøven.

  Retrograde Venus indfødte er ofte misforstået. Dette har at gøre med to ting: for en, deres ideer om kærlighed, ægteskab, kvinders roller, og forhold er ikke nødvendigvis traditionelle; for en anden, de kan holde deres sande følelser for sig selv, sammensætte problemet. Forsvarsmekanismer kan få det til at se ud som om retrograde Venus indfødte ikke er så følelsesmæssige som de virkelig er. Faktisk, de føler sig meget dybt og tager lang tid ikke kun at varme op til og stole på nogen, men også at komme videre efter et vanskeligt forhold.

  de kan være dybe tænkere, når det kommer til kærlighed og forhold, se problemer og mangler, som andre måske ikke altid ser, og dette kan være en af grundene til, at deres ideer og holdninger er væk fra alfarvej. Mange er stærke fortalere for kvinders rettigheder og har et særligt blødt sted for ofre for stive regler og forventninger.Retrograde Venus indfødte kan være lidt vanskelige at elske, da de synes at have brug for mere beroligelse end andre. Der kan være vanskelige barndoms-eller tidlige kærlighedsoplevelser, der bidrager til komplicerede behov og frygt i deres nuværende kærlighedsliv.

  Jeg tror ikke, at når Venus passerer retrograd, har folk født med Venus retrograd en stor gammel tid. De kan være lidt mere vant til den energi, der er til stede i løbet af 40 eller så Dage af Venus retrograd, imidlertid, så de ser ud til at håndtere denne periode bedre end andre.

  født med Venus retrograd: i tegnene

  er følgende mulige manifestationer af Venus retrograd i tegnene.

  Venus retrograd i Vædderen

  disse er ikke din typiske kriger, risikotagende Venus i Vædderen mennesker. Med Venus retrograd i Vædderen, der er en skyhed til stede, der bestemt er attraktiv, men det er ikke nødvendigvis så åbent og frit hjul som resten af Venus i Aries-gruppen. Der kan være en meget stærk forsvarsmekanisme i kærlighed – disse mennesker vil ikke lide andre ved at vide, at de frygter afvisning, og vil ikke lide at tale om, eller indrømme, at være blevet afvist i kærlighed.

  Mariah Carey, Venus retrograd i Vædderen; Jack Nicholson, Venus retrograd i Vædderen; Audrey Hepburn, Venus retrograd i Vædderen

  Venus retrograd i Tyren

  stærk vægt kan lægges på den sensuelle side af kærlighed eller dens sikkerhed med Venus i Tyren retrograd. Disse mennesker bør undgå at bruge for mange penge på deres elskere og overveje at de er nok. Dette sætter dem selvfølgelig i en sårbar position, da mange retrograde Venus-folk frygter, at de ikke er nok. De kan betragtes som egoistiske eller selvcentrerede. Selvom de kan være meget sensuelle og til stede, der kan være et niveau af intimitet mangler, hvis de er usikre.Adolf Hitler, Venus retrograd i Tyren; Richard Dysart, Venus retrograd i Tyren.

  Venus retrograd i Gemini

  når Venus er retrograd i Gemini, er personen muligvis ikke så Social og tilsyneladende åben som resten af Venus i Gemini-gruppen. De kan lægge særlig stor værdi på daglig involvering og både kvaliteten og kvantiteten af deres kommunikation i et kærlighedsforhold, imidlertid, sidestille manglende kommunikation med mangel på kærlighed. Disse mennesker kan virke seje og intellektuelle med deres kærlighed, når de faktisk elsker meget dybt. En løsrevet måde kan donned for at skjule deres sårbarhed.

  Courtney Love, Venus retrograd i Gemini; Doug Savant; David Morrissey; Amy Brenneman; Joss som

  Venus retrograd i kræft

  med Venus i kræft og retrograd kan kærlighedens natur være meget introspektiv og kærlig, selvom mange mennesker måske ikke ved, hvor meget disse mennesker bryr sig, før de virkelig lærer dem at kende. Dette er en meget følelsesladet, følsom position. Afvisning, vanskelige break-ups, og dissonans i kærlighed kan holde sig til disse mennesker i årevis. Det kan være udfordrende at komme over ondt. Hvis de er usikre på, hvad de har at tilbyde, de kan være så moderlige i deres demonstrationer af kærlighed og kærlighed, at de risikerer at kvæle en partner.Venus retrograd i kræft; Courtney koks, Venus retrograd i kræft.

  Venus retrograd i Leo

  med Venus i Leo og retrograd udtales behovet for beroligelse, der er fælles for mange mennesker født med Venus retrograd. Der kan være en tendens til at være hengiven og loyal over for de forkerte mennesker, eller at holde fast i et dårligt forhold for længe. Når de er usikre, kan de vise kærlighed gennem generøse gaver, som kan misforstås. Retrograd Venus i Leo er måske ikke så selvsikker i kærlighed som resten af Venus i Leo-gruppen, skønt de måske ikke lader andre vide dette, alligevel handler med stolthed og skjuler deres sår for kærlighed, eller dækker deres frygt for afvisning med en finer af tillid.

  Amy Vinhus, Venus retrograd i Leo; Harry Connick Jr.; Louis C. K.;

  Venus retrograd i Jomfruen

  med Venus i Jomfruen og retrograd kan der være en vis frygtsomhed, når det kommer til at dele deres hjerter. De har tendens til at vise deres kærlighed ved at hjælpe, være til tjeneste, og tendens til den praktiske side af en elskers liv. Kvinder med denne position kan have svært ved at tro på deres egen elskelighed og tiltrækningskraft; mænd med denne position kan have usædvanlige attraktioner eller fikseringer, der kan stamme fra en frygt for nærhed. De kan være langsomme med at udvikle seriøse forhold, og kan have en meget vanskelig tid med at gå videre følelsesmæssigt, efter at et forhold er afsluttet. De har stærke følelser omkring forhold og tildelte roller, har tendens til at afvise det traditionelle, og mange er feminister.

  Charlise Theron, Venus retrograd i Jomfruen; Mila Kunis, Venus retrograd i Jomfruen; Robert DeNiro, Venus retrograd i Jomfruen; Julio Iglesias, Venus retrograd i Jomfruen; Chrissie Hynde, Venus retrograd i Jomfruen

  Venus retrograd i vægten

  jeg har ikke stødt på nogen med denne position og kan kun finde et par berømte mennesker med den (i 1900-tallet var Venus retrograd i vægten i kun få dage). Imidlertid, Jeg kan teoretisere, at med Venus i vægten og retrograd, kærlighedens natur er meget raffineret. Der kan være nogle udfordringer, især for kvinder, virkelig tro på deres tiltrækningskraft. Mens de måske ikke dømmer andre ud fra udseende alene, de har tendens til at føle sig selvbevidste om deres eget fysiske udseende. Forelsket, der kan være et stort behov for nærhed og kammeratskab, men nogle viger væk fra ægte intimitet. De kan være meget idealistiske om kærlighed, og deres følelser kan let blive såret. Der kan være meget ubeslutsomhed, når det kommer til at komme ind og forlade kærlighedsforhold, og nogle overanalyser af deres partnerskaber.Bruno Bettelheim, Venus retrograd i vægten, Arthur Godfrey, Venus retrograd i vægten.

  Venus retrograd i Skorpionen

  med Venus i Skorpionen og retrograd kan der være et intenst behov for privatliv i kærlighedslivet. Dyb frygt for afvisning kan være til stede, og forhold tages meget alvorligt. Mennesker med denne position afviser ofte traditionelle kønsroller og forhold. Der kan være en vis modstand og tøven med at komme ind i et nyt forhold, men en gang etableret, retrograd Venus i Scorpio indfødte kan holde fast i lang tid, selvom forholdet er udfordret eller giftigt.

  Jodie Foster, Venus retrograd i Skorpionen; Ted Bundy, Venus retrograd i Skorpionen

  Venus retrograd i Skytten

  med Venus i Skytten og retrograd,

  Pat Buchanan, Venus retrograd i Skytten; Lynn Carey, Venus retrograd i Skytten

  Venus retrograd i Stenbukken

  med Venus i Stenbukken og retrograd,

  Seth Green, Amber Valletta, Elisabeth Banks, Christian Bale, Bridget Regan, Kimberly Vyatt, Alice Eve, Sean Kingston.

  Venus retrograd i Vandmanden

  med Venus i Vandmanden og retrograd kan der være et stærkt behov for ukonventionelle forhold. Mennesker med denne position afviser ofte traditionelle kønsroller og forhold. Der kan have været en vis undertrykkelse af naturlige opfordringer i barndommen til at udtrykke deres mere unikke kvaliteter og idiosynkrasier.Kate Moss, Venus retrograd i Vandmanden; Ellen DeGeneres, Venus retrograd i Vandmanden; Catherine, hertuginde af Cambridge (Kate Middleton); Debbie Allen; Billy Ocean; Anita Baker; Brett Butler; Carolyn Bessette Kennedy; Patrick Dempsey; Rainn Vilson; Stacey Dash; Gaby Hoffmann; Liam Aiken.

  Venus retrograd i Fiskene

  med Venus i Fiskene og retrograd kan der være en stærk tendens til at romantisere fortiden, holde deres kærlighed privat eller en tiltrækning til hemmelige forhold. Der kan også være akavet med ydre udtryk for medfølelse, selvom den indfødte er en medfølende sjæl. Disse mennesker skal muligvis virkelig arbejde på at føle sig fortjent til en partner, der åbent anerkender forholdet, eller af et forhold, der ikke involverer overdreven ofring eller ubalance.Charles Lindbergh, Venus retrograd i Fiskene; Tallulah Bankhead, Venus retrograd i Fiskene; Langston Hughes, Venus retrograd i Fiskene.

  nogle berømte mennesker med Venus retrograd i deres fødselshoroskop:

  Kate Moss, Venus retrograd i Vandmanden; Amy Vinhus, Venus retrograd i Leo; Mariah Carey, Venus retrograd i Vædderen; Robert DeNiro, Venus retrograd i Jomfruen; Julio Iglesias, Venus retrograd i Jomfruen; Jack Nicholson, Venus retrograd i Vædderen; Audrey Hepburn, Venus retrograd i Vædderen; Adolf Hitler, Venus retrograd i Tyren; Chrissie Hynde, Venus retrograd i Jomfruen; Courtney Love, Venus retrograd i Gemini; Jodie Foster, Venus retrograd i Skorpionen; Ted Bundy, Venus retrograd i Skorpionen; Charlise Theron, Venus retrograd i Jomfruen; Mila Kunis, Venus retrograd i Jomfruen; Ellen DeGeneres, Venus retrograd i Vandmanden.

  Venus tabeller-hvornår er Venus retrograd?

  i den følgende tabel er Venus retrograd (rk) fra den dato, hvor den angiver Venus rk (og tegnet) indtil den næste Venus direkte dato. Denne tabel dækker alle 1900-tallet op til år 2030-tidligere og fremtidige retrograde Venus datoer:

  Jun 16,
  1900 5:20 pm Venus kan
  Jul 29, 1900 9:30 pm Venus direkte kan

  Jan 24,
  1902 10:02 PM Venus rk Pis
  7 Mar 1902 7:46 AM Venus direkte vand

  Aug 27,
  1903 12: 36 pm Venus rk. De
  okt 8, 1903 11:36 pm Venus direkte mand

  Apr 5,
  1905 10:54 PM Venus rk Tau
  Den 18. maj 1905 1:04 PM Venus direkte Ari

  Nov 9,
  1906 10:36 am Venus rk Sag
  Dec 20, 1906 11:26 am Venus Direct Sco

  Jun 14,
  1908 9:51 am Venus rk can
  27. juli 1908 1:25 pm Venus direkte kan

  Jan 22,
  1910 12:24 pm Venus rk Pis
  4. marts 1910 8:55 pm Venus direkte vand

  Aug 25,
  1911 2:54 am Venus rk mand
  6. oktober 1911 3:24 PM Venus direkte mand

  Apr 3
  1913 2:46 PM Venus rk Tau
  16. maj 1913 4:37 AM Venus direkte Ari

  Nov 6,
  1914 10:11 pm Venus rk Sag
  Dec 17, 1914 11:29 PM Venus direkte Sco

  Juni 12,
  1916 2:48 AM Venus rk
  Jul 25, 1916 5:48 AM Venus direkte kan

  jan 20,
  1918 2:51 am Venus direkte vand
  Mar 2, 1918 10:24 am Venus direkte vand

  Aug 22,
  1919 5:51 pm Venus direkte mand
  Oct 4, 1919 7:46 am Venus direkte mand

  Apr 1,
  1921 6:19 Venus fra Tau
  13. maj 1921 8:28 PM Venus direkte ARI

  Nov 4,
  1922 10:21 am Venus fra sag
  15. december 1922 12:07 PM Venus direkte Sco

  Jun 9,
  1924 8:50 pm Venus direkte kan
  Jul 22, 1924 11:34 PM Venus direkte kan

  Jan 17,
  1926 5:10 pm Venus direkte vand
  Feb 27, 1926 11:47 PM Venus direkte vand

  Aug 20,
  1927 7:42 am Venus mand
  okt 1, 1927 9:50 Venus direkte mand

  Mar 29,
  1929 10:03 pm Venus rk Tau
  11. maj 1929 11:02 am Venus direkte ARI

  nov 1,
  1930 10:50 pm Venus rk sag
  Dec 13, 1930 1:23 am Venus direct SCO

  Jun 7,
  br>1932 1:36 pm Venus rk can
  20. juli 1932 4:23 PM Venus direkte perle

  Jan 15,
  1934 6:45 am Venus rk vand
  25. februar 1934 12:43 pm Venus direkte vand

  Aug 17,
  1935 9:41 PM Venus rk mand
  Sep 29, 1935 12:46 PM Venus direkte mand

  Mar 27
  1937 2:06 PM Venus rk Tau
  Maj 9, 1937 1:56 AM Venus direkte Ari

  okt 30,
  1938 11:22 am Venus rk
  Dec 10, 1938 2:52 pm Venus direct SCO

  jun 5,
  1940 6:05 am Venus rk can
  Jul 18, 1940 9:13 am Venus direct Gem

  Jan 12,
  1942 8:41 pm Venus rk vand
  Feb 23, 1942 2:02 am Venus direct vand

  Aug 15,
  1943 12:36 Venus mand
  27. september 1943 5:15 Venus direkte mand

  Mar 25
  1945 7:24 Venus mand
  6. maj 1945 5:03 PM Venus Direct Ari

  okt 27
  1946 11:52 PM Venus rks Sag
  Dec 8, 1946 4:32 am Venus Direct Sco

  Jun 2,
  1948 10:01 PM Venus rks Can
  Jul 16, 1948 1:25 AM Venus Direct Gem

  Jan 10,
  1950 8:36 am Venus rks br>20. februar 1950 1:04 Venus direkte vand

  Aug 13,
  1951 3:51 am Venus rk mand
  Sep 24, 1951 8:58 pm Venus direkte mand

  mar 22
  1953 10:53 pm Venus rk Tau
  4. maj 1953 8:33 am Venus direkte ARI

  okt 25,
  1954 11:36 Venus Sage
  5. december 1954 5:39 PM Venus Direct SCO

  maj 31
  1956 2:04 pm Venus s kan
  13. juli 1956 5:20 pm Venus direkte perle

  Jan 7,
  1958 9:47 PM Venus direkte vand
  Feb 18, 1958 1:17 am Venus direkte vand

  Aug 10,
  1959 7:16 PM Venus rk mand
  Sep 22, 1959 1:15 pm Venus direkte Timing

  Mar 20,
  1961 3:13 PM Venus rk Ari
  2. maj 1961 12:15 Venus direct ARI

  okt 23,
  1962 12:14 am Venus direct SCO
  3. december 1962 6:26 am Venus direct SCO

  29. maj
  1964 6:29 am Venus RC can
  11. juli 1964 9:00 am Venus direct Gem

  jan 5,
  1966 11:21 er Venus fra vand
  15. februar 1966 1:41 PM Venus direkte hætte

  8. august
  1967 10:28 er Venus fra mand
  20. september 1967 5:34 am Venus direkte Timing

  Mar 18,
  1969 6:49 AM Venus rk Ari
  Apr 29, 1969 3:20 pm Venus direkte Ari

  okt 20,
  1970 11:57 am Venus rk Sco
  Nov 30, 1970 7:03 PM Venus direkte Sco

  Maj 26,
  1972 11:14 PM Venus 9. juli 1972 12:55 Venus direct Gem

  Jan 3,
  1974 1:07 AM Venus direct vand
  13. februar 1974 2:28 AM Venus direct cap

  Aug 6,
  1975 1:21 am Venus rk mand
  17. september 1975 9:47 pm Venus direct timing

  mar 15,
  1977 10:01 Venus ARI
  27. april 1977 5:49 Venus direkte Ari

  okt 17,
  1978 11:58 pm Venus SCO
  28. november 1978 8:09 AM Venus Direct Sco

  Maj 24,
  1980 4:10 pm Venus rk Can
  Jul 6, 1980 5:15 pm Venus Direct Gem

  Dec 31,
  1981 2:45 pm Venus rk vand
  Feb 10, 1982 3:38 PM Venus Direct Cap

  Aug 3,
  1983 3:43 pm Venus rk mand
  Sep 15, 1983 1:22 pm Venus direkte timing

  Mar 13,
  1985 1:17 pm Venus rk ARI
  Apr 24, 1985 7:09 PM Venus direkte ARI

  okt 15,
  1986 12:33 pm Venus rk SCO
  Nov 25, 1986 9:47 pm Venus direct SCO

  maj 22,
  1988 9:27 am Venus RC can
  4. juli 1988 10:09 AM Venus direkte perle

  Dec 29,
  1989 3:50 am Venus RC vand
  8. februar 1990 4:16 AM Venus Direct Cap

  Aug 1,
  1991 6:35 am Venus rk mand
  Sep 13, 1991 4:56 AM Venus Direct Timing

  Mar 11,
  1993 4:28 AM Venus rk Ari
  Apr 22, 1993 10:14 AM Venus Direct Ari

  okt 13,
  1994 1:41 AM Venus rk Ari
  Apr 22, 1993 10:14 AM Venus Direct Ari

  okt 13,
  1994 1:41 AM Venus
  Nov 23, 1994 11:57 am Venus direct SCO

  Maj 20,
  1996 2:09 am Venus rk perle
  Jul 2, 1996 2:51 am Venus direct perle

  Dec 26,
  1997 4:21 pm Venus rk vand
  Feb 5, 1998 4:26 pm Venus direct Cap

  Jul 29,
  1999 9:41 Venus mand
  10. september 1999 8: 24 Venus direkte timing

  Mar 8
  2001 8: 07 Venus ARI
  20. april 2001 12:34 am Venus direkte Ari

  okt 10,
  2002 2:35 PM Venus direkte Sco
  Nov 21, 2002 2:12 am Venus direkte Sco

  Maj 17,
  2004 6:28 PM Venus rk perle
  29 juni 2004 7:15 pm Venus direkte perle

  Dec 24,
  2005 4:36 am Venus rk vand
  3.februar 2006 4:18 Venus direkte Cap

  jul 27,
  2007 1:28 PM Venus rk mand
  8. September 2007 12:14 pm Venus direkte timing

  Mar 6
  2009 12:17 pm Venus rk ARI
  17. april 2009 3:24 PM Venus direkte pis

  oktober 8,
  2010 3:05 er Venus SCO
  november 18, 2010 4:17 PM Venus direkte. De

  maj 15,
  2012 10: 33 am Venus r perle
  27. juni 2012 11:07 AM Venus Direct Gem

  Dec 21,
  2013 4:53 PM Venus rk Cap
  Jan 31, 2014 3:49 PM Venus direkte Cap

  Jul 25,
  2015 5:29 AM Venus rk mand
  Sep 6, 2015 4:29 AM Venus direkte Timing

  Mar 4
  2017 4:09 AM Venus rk Ari
  Apr 15, 2017 6:17 er Venus Direct pis

  oktober 5,
  2018 3:05 pm Venus SCO
  november 16, 2018 5:51 er Venus direct. De

  Maj 13,
  2020 2:45 am Venus rk Gem
  25. juni 2020 2:48 AM Venus direkte perle

  Dec 19,
  2021 5:36 am Venus rk Cap
  29. Januar 2022 3:46 AM Venus direkte hætte

  Jul 22,
  2023 9:32 PM Venus rk Ipad
  Sep 3, 2023 9:20 pm Venus direkte Timing

  Mar 1,
  2025 7: 36 pm Venus Ari
  Apr 12, 2025 9: 02 PM Venus direkte Pis