Articles

Vil Min Tidligere Kæreste Nogensinde Have Mig Tilbage?

Hvis du undrer dig, ” vil min eks kæreste nogensinde have mig tilbage?”svaret er ja, du kan faktisk få hende til at have dig tilbage.

Du skal dog gøre det ordentligt.

nogle kvinder er meget lettere at komme tilbage end andre, så hvis din kæreste hadede dig, da hun dumpede dig, er det vigtigt, at du følger de rigtige trin for at få hende til at tilgive dig og blive åben for at have følelser for dig igen.

lige nu har hun måske ikke nogen følelser for dig, men det skyldes, at du ikke genvinder hendes respekt og tiltrækning, så hun kan have følelser for dig igen.

når du begynder at sige og gøre ting, der vil genoplive hendes følelser af respekt og tiltrækning for dig, vil hun naturligvis begynde at føle sig anderledes om dig, og hun vil åbne sig for ideen om at være sammen med dig igen.

se denne video for at se, hvad jeg mener…

som du vil opdage fra videoen ovenfor, kan følelser og ændre sig.

Du kan dog ikke forvente, at din eks kæreste vil give dig en ny chance, hvis du ikke engang har gjort noget for at få hende til at føle tiltrækning og respekt for dig igen.

Hvis du vil have hende tilbage, skal du starte processen med at udløse hendes følelser af respekt og tiltrækning først, ellers holder hun sig til sin gamle opfattelse af dig, som hun havde, da hun brød op med dig.

så hvis du vil få din eks kæreste til at have dig tilbage, her er hvad du skal gøre:

sid ikke Og vent på, at hun kontakter dig

vil min eks nogensinde have mig tilbage?

vil min eks nogensinde have mig tilbage?

uanset hvad der skete for at få din eks kæreste til at bryde op med dig, kan du ikke sidde og undre dig over, “vil min eks kæreste nogensinde have mig tilbage,” og håber, at hun ved et eller andet mirakel skifter mening om, hvordan hun har det med dig, og tag derefter telefonen og ring til dig.

Hvis du vil have hende tilbage, er det dig, der skal ringe til hende; og jo før jo bedre.

Hvis du venter for længe med at kontakte hende, risikerer du, at hun møder en anden og har køn og forelsker sig i ham.

Når du forstår, at du kan få din eks kæreste til øjeblikkeligt at føle respekt for dig igen, simpelthen ved den måde, du taler med hende, hvorfor vil du vente?

Hvis du ringer til hende og undskylder hende (uden at være svag eller krybe) for hvad der skete, og få hende til at føle, at du virkelig forstår, hvorfor hun var nødt til at bryde op med dig, vil hun ikke være i stand til at forblive lukket mod dig.

på telefonopkaldet bliv selvsikker og arbejde hen imod at få hende til at grine og føle sig tiltrukket af din charme, maskulinitet osv. Du er nødt til at få hende til at føle sig nysgerrig efter, hvad der har ændret sig ved dig siden din opbrud, og derefter få hende til at acceptere en sidste (rolig, det bliver det ikke) mødes.

på mødet er det, hvor du vil være i stand til fuldt ud at vise hende, at du har ændret dig og få hende til at føle respekt og tiltrækning for dig igen.

Ved at vise de personlighedstræk og adfærd, der er attraktive for kvinder (f. eks. tillid, karisma, får hende til at grine, får hende til at føle sig flot i modsætning til din maskuline stemning, etc.) hun vil naturligvis se dig i et nyt lys, og hendes følelser af respekt og tiltrækning for dig vil begynde at vokse inde i hende igen.

prøv at forstå hendes virkelige grunde til at bryde op med dig

se denne video for at forstå nogle af grundene til, at en kvinde vil bryde op med en fyr…

når en kvinde bryder op med en fyr, er hendes naturlige instinkt normalt at lade ham ned så blødt som muligt for at beskytte sig mod at blive såret, hvis de kommer ind i et stort argument om det.

i stedet for at fortælle ham alle de sårende grunde til, at hun bryder op med ham (f.eks. Det er ikke dig, det er mig,” eller “jeg har brug for lidt plads til at finde ud af, hvad jeg virkelig vil have i mit liv.”

men i hendes sind har hun en liste over virkelige grunde til, at hun bryder op med ham.

for eksempel: Hun tænker måske: “du er så trængende og usikker. Jeg føler mig så kvalt. Jeg kan bare ikke vente med at komme ud herfra og være sammen med en fyr, der er følelsesmæssigt sikker” eller, “du har ingen personlige mål og ambitioner for dit liv. Jeg kan bare ikke forestille mig, at jeg sidder fast med en fyr som dig resten af mit liv. Jeg vil have en fyr, der bevæger sig op gennem niveauerne i livet ved at nå ud til sit sande potentiale som mand…og det er bestemt ikke dig! Du er bange for dit eget potentiale og bruger dit forhold til mig til at skjule dig for at følge dine største mål og ambitioner i livet.”

hun vil ikke sige det til ham, fordi det så vil sætte hende i stand til at være hans lærer i livet om, hvordan man kan være Mand.

hun vil ikke have den rolle. Hun vil være hans pige, hans kvinde. Hun vil se op til ham og respektere ham som sin mand, ikke se ned på hans som en mistet fyr, der endnu ikke har fundet ud af, hvad det virkelig betyder at være en mand.

i stedet for at lære ham, vil hun simpelthen bryde op med ham og derefter lede efter en anden fyr, som hun kan respektere og se op til.

så for at få din eks kæreste tilbage, skal du forstå de virkelige grunde til, at hun brød op med dig (ikke de falske, hun gav dig, “jeg har brug for tid til at finde mig selv” eller “jeg tror ikke, jeg vil være i et forhold lige nu”) og foretag derefter de rigtige ændringer i den måde, du tænker, handler, opfører dig, og hvordan du behandler hende.

Ved fuldt ud at forstå årsagerne til, at hun sluttede forholdet, vil du så kunne bevise for hende (via din samtalestil, adfærd og holdning), at du ikke er den samme fyr, som hun brød op med.

du vil tilbyde hende, hvad hun virkelig ønsker, og dette vil få hende til at føle sig forstået og glad for at interagere med dig igen.

det får ikke enhver kvinde til at have sin ekskæreste tilbage med det samme, men det åbner hende for at føle respekt og tiltrækning for ham, som derefter giver hende mulighed for at have følelser for ham igen.

så længe han kan bygge videre på hendes følelser af tiltrækning og respekt, vil hun være åben for at kysse ham igen, sove med ham eller bare indhente igen for at hænge ud og se, hvordan hun har det.

på den anden side, hvis du mødes med din ekskæreste, og intet virkelig har ændret sig, eller du fortsætter med at love hende at ændre ting, der ikke er meget vigtige for hende, så vil hun miste endnu mere respekt for dig, og hun vil gerne komme så langt væk fra dig som muligt.

for eksempel: en kvinde vil måske have, at hendes eks skal gøre noget vigtigere med sit liv (f.eks. fordi han hader sit job, bruger for meget tid på at spille videospil, ikke har et job osv.).

når han mødes med hende, lover han at være mere romantisk og tage hende ud til flere middage, men det er ikke det, hun vil have fra ham.

hun vil have ham til at begynde at følge hans virkelige formål i livet, snarere end at spilde tid, fordi han enten er for doven eller bange for at forsøge at nå sine virkelige ambitioner og mål i livet.

Du skal tilbyde din ekskæreste, hvad hun virkelig ønsker, ikke hvad du tror, hun vil høre.

derfor er det så vigtigt, at du fuldt ud forstår, hvad der fik hende til at bryde op med dig i første omgang og derefter aktivt ændre disse ting om dig selv.

Løs dine følelsesmæssige problemer, og vis hende, at du har forbedret og ændret

en af de værste ting at gøre, når du prøver at få din eks kæreste tilbage, er at love hende, at du vil ændre dig, hvis hun giver dig en ny chance.

kvinder hader det, fordi det er så let at sige, “Jeg vil ændre mig. Det lover jeg!”men det kræver meget mere indsats for faktisk at foretage disse ændringer.

Når alt kommer til alt tager de fleste mennesker alt fra 21 Til 60 dage for at udvikle en ny vane, så hvis en fyr har for vane at være usikker, bliver hun nødt til at stille op med ham i yderligere 1-2 måneder og håber, at han virkelig kommer over sine usikkerheder.

alligevel har hun ingen garanti for det, fordi han simpelthen siger til hende: “Jeg lover, at jeg vil ændre mig, hvis du giver mig en ny chance. Tro mig! Du betyder alt for mig.”

det lyder meget overbevisende, men det er en ting at love at ændre og en anden til faktisk at følge op på det for rigtigt.

Dette er grunden til, at de fleste kvinder hader det, når fyre lover at ændre sig, og kun kvinder, der mangler erfaring med forhold eller er bekymrede for, at de ikke kan finde en anden fyr, vil give deres kæreste gentagne chancer, hvis han lover at ændre sig.

men efter et stykke tid vil selv disse kvinder blive trætte af at give ham chancer og vil gerne gå videre og finde en mand, der er mere i stand til at få hende til at føle, hvordan hun virkelig vil føle sig i et forhold.

så når du mødes med din ekskæreste, skulle du allerede have foretaget nogle ændringer, så hun kan se, at du er seriøs med at forbedre og blive en bedre version af den fyr, hun brød op med.

Du behøver ikke være perfekt for at få hende tilbage, men du skal begynde at arbejde på eventuelle følelsesmæssige problemer, du måtte have, og faktisk gøre nogle reelle fremskridt.

for eksempel: hvis det at være for trængende og usikkert var et problem i dit forhold, skal du arbejde på at opbygge din selvtillid og selvværd.

Hvis du manglede en klar retning i livet, skal du sætte dig selv nogle mål og arbejde for at nå dem.

ikke kun vil dette få dig til at virke mere attraktiv i din eks kæreste øjne, du vil også kunne lide den, du også bliver.

du vil indse, at når du er selvsikker og følelsesmæssigt stærk, forbedres alle de andre forhold i dit liv (f.eks. på arbejde, dine venskaber, familie), og at alle omkring dig nu ser op til dig og respekterer dig for den mand, du bliver.

på den anden side, hvis du prøver at få din eks kæreste tilbage uden at ændre noget, vil hun ikke kun føle sig motiveret til at stole på dig på det (fordi du sandsynligvis har lovet at ændre dig før), men du vil også miste muligheden for at blive og endnu bedre mand end du er lige nu.

at blive dumpet af en kvinde er et godt vågne opkald til en mand.

Du kan enten bruge den til at blive en bedre mand, eller lade den svække dig og ødelægge dig i årevis, mens du savner hende og ønsker, at du kunne få hende tilbage, men du har aldrig rigtig gjort en indsats for at blive den type fyr, som hun vil have tilbage.

når du fornyer hendes følelser af respekt og tiltrækning for dig, bliver hun åben for at komme sammen igen

forny hendes følelser og kom sammen igen

forny hendes følelser og kom sammen igen

det vigtigste, som en kvinde ønsker, før hun overvejer at komme tilbage med en eks er at være i stand til at respektere ham.

Hvis du taler med hende i telefonen eller mødes med hende personligt og stadig får hende til at føle de samme slags følelser, der slog hende fra dig i første omgang, vil det ikke genoplive hendes følelser af respekt og tiltrækning for dig.

Hvis du vil have din eks til at have dig tilbage, skal du være villig til at gøre, hvad der kræves for at blive og være den slags fyr, som hun vil have tilbage.

hvor lang tid tager det?

det afhænger af, hvor mange ting du skal forbedre.efter at have hørt tilbage fra 100 ‘ erne af fyre, der har brugt mit program, skal du få din eks tilbage: Super System for at få en kvinde tilbage, de fleste fyre var i stand til at ringe til deres eks efter at have set 10 timers videotræning.

de flyttede derefter til et møde, fik hendes tilgivelse personligt, fik hende til at føle en fornyet følelse af respekt og tiltrækning og kom enten sammen igen med det samme eller begyndte at genoplive forholdet langsomt.så spild ikke en anden dag med at føle dig håbløs og undre dig: “vil min eks kæreste nogensinde have mig tilbage?”fordi det kun vil ske, hvis du tager skridt til at forbedre, hvem du er.

er du villig til at gøre, hvad der kræves for at få din ekskæreste til at have dig tilbage?

vil du have hende tilbage hurtigt?

se en hemmelig video af Dan Bacon, hvor han afslører den hurtigste måde at få din eks tilbage.

det er kun tilgængeligt her. Indtast din e-mail nedenfor for at se videoen gratis lige nu.

Ja, Jeg vil have gratis tip via e-mail fra Dan Bacon. Jeg kan afmelde når som helst med et klik. Fortrolighedspolitik.

Lira

næsten der! Udfyld denne hurtige formular for at få øjeblikkelig adgang.

Dan Bacon

Indtast blot din e-mail-adresse og klik på den orange knap for at få gratis, øjeblikkelig adgang!

Ja, Jeg vil have gratis tip via e-mail fra Dan Bacon. Jeg kan afmelde når som helst med et klik. Fortrolighedspolitik.