Articles

Virgin Atlantic Flying Club miles får et nyt navn, udløber ikke længere

Redaktørens note: Denne historie er blevet opdateret for at afspejle, at tilbuddet om dobbeltpoint er blevet udvidet.

Sig farvel til Virgin Atlantic Flying Club miles og sige hej til Virgin Atlantic Flying Club Virgin Points.

på torsdag afslørede Virgin Group Virgin Red, som er den nye jomfruelige belønningsklub. Og da den nye valuta rulles ud på tværs af virksomheder i Virgin Group, Virgin Atlantic omdøber sin Flying Club miles for at påtage sig navnet Virgin Points. Fra torsdag, dine Flying Club miles er nu kendt som Virgin Points.

Tilmeld dig for at modtage den daglige TPG nyhedsbrev for flere flyselskab loyalitet nyheder.

men navneændringen er ikke det eneste, der bemærkes. Her er hvad vi ellers ved indtil videre om fremtiden for Virgin Points, og hvordan din snart kan blive mere værdifuld.

Virgin Points udløber ikke længere

sammen med navneændringen tilføjer Flying Club en passagervenlig ændring af sine vilkår og betingelser, idet Virgin Points ikke længere udløber. Tidligere, Virgin Atlantic Flying Club miles udløb efter 36 måneder, hvis medlemmet ikke havde nogen kontoaktivitet.

som et resultat af coronaviruspandemien og afmatningen i rejsen forlængede Virgin udløbsdatoen for nogle medlemmers Flying Club miles med seks måneder i maj 2020. Imidlertid, dette initiativ er blevet udvidet til nu at omfatte alle Virgin Points fremover.

det er værd at bemærke, at mens valutaen i Virgin ‘ s loyalitetsprogram skifter fra Flying Club miles til Virgin Points, holder Flying Club-programmet, som vi kender det, sig rundt. Værdien af dine miles — nu Virgin Points — ændrer sig ikke, og alle andre detaljer i programmet forbliver de samme, herunder elite-kvalificerende kreditter, der fortsat er kendt som Tier Points.”Virgin Points har nøjagtig samme værdi som miles, og medlemmer kan fortsætte med at optjene og indløse disse på tværs af Virgin Atlantic, Delta og andre partnere, som de gør i dag, samt indsamle tier points,” Virgin Atlantic Chief Digital & Marketing Officer Siobhan Fitspatrick sagde i en erklæring. “Ændringen i valuta giver større ro i sindet for vores medlemmer og baner vejen for en udvidet række måder at tjene og bruge Virgin Points.”

så fra torsdag udløber summen af miles — nu Virgin Points — på din Flying Club-konto ikke længere. Hver eneste flyvende Klubmil, du havde på din konto, er nu et jomfrueligt punkt.nyheden om, at Virgin Points ikke længere udløber, er den anden passagervenlige forbedring, som Virgin Atlantic har gjort til sit Flying Club-program for nylig. I August, Virgin Atlantic blev det første store flyselskab, der meddelte, at medlemmer nu ville tjene elitekvalificerende Kreditter på prisflyvninger. For de fleste andre tildelingsprogrammer tjener passagerer kun elitekvalificerende Kreditter på kontantpriser snarere end indløsninger.Virgin Atlantic tilføjer mulighed for at optjene Tierpoint på tildelingsflyvninger, udvider elitestatus med yderligere 6 måneder

ny kampagne: Tjen 2 gange Virgin-point på flyvninger

som en del af torsdagens meddelelse lancerer flyselskabet en kampagne, hvor flyers kan optjene dobbeltpoint på flyvninger. For flyvninger booket før okt. 15, 2020, vil Flying Club-medlemmer optjene dobbeltpoint på kvalificerede rejser.i henhold til vilkårene og betingelserne skal flyvningen bookes direkte med Virgin Atlantic, Virgin Holidays eller flyselskabets kontaktcenter. Derudover skal flyene drives af Virgin Atlantic og markedsføres af flyselskabet — codeshare-flyvninger er udelukket fra kampagnen.

der er ingen grund til at tilmelde sig dette tilbud. I sidste ende er det en god måde at tjene ekstra Virgin Points på flyvninger, du ellers planlagde at tage.

Hvad skal vi lave af Jomfru Rød?

Virgin Red, Den nye Virgin Group-dækkende belønningsklub, er en interessant udvikling. Fra torsdagens meddelelse er Virgin Atlantic den eneste virksomhed, der er taget på den nye valuta, som er “som forberedelse til lanceringen af Virgin Red” og “vil blive afsløret snart”, ifølge Kelly Best, CMO of Virgin Red.”fordi Virgin Points i sidste ende vil være den valuta, der bruges på tværs af alle de forskellige Virgin-virksomheder, er Flying Club miles blevet omdøbt til Virgin Points i dag,” sagde Best I en erklæring. “Denne rebrand ændrer ikke, hvordan eksisterende Flying Club – medlemmer kan indsamle eller bruge point over hele kloden-bortset fra at medlemmer kan slappe af Sikkert i viden om, at Virgin Points aldrig udløber.”

en talsmand for Virgin Red var ikke i stand til at give yderligere oplysninger om programmet og dets indløsningsmuligheder. I betragtning af det store omfang af Virgin ‘ s mærker kunne det imidlertid være muligt i fremtiden at optjene og indløse Virgin-point på en række andre virksomheder. Omfanget af dette forbliver imidlertid uklart på dette tidspunkt.når det er sagt, kan nye muligheder for at tjene og indløse betyde gode nyheder for point og miles samlere, hvilket potentielt gør disse Virgin Points mere værdifulde.

For nu skal vi vænne os til at kalde Virgin Atlantic ‘ s valutapoint snarere end miles.

fremhævet foto af Nicky Kelvin / The Points Guy.

Chase Sapphire Preferred correct Card

velkommen tilbud: 80.000 point

TPG ‘ s BONUSVURDERING*: $1.650

KORTHØJDEPUNKTER: 2 gange point på alle rejser og spisning, point, der kan overføres til over et dusin rejsepartnere

*Bonusværdi er en estimeret værdi beregnet af TPG og ikke kortudstederen. Se vores seneste værdiansættelser her.

Ansøg nu

flere ting at vide

  • Tjen 80.000 bonuspoint, når du har brugt $4.000 på køb i de første 3 måneder fra kontoåbning. Det er $1.000, når du indløser gennem Chase Ultimate belønner prish. Plus tjene op til $50 i erklæring kreditter mod købmandsforretning køb inden for dit første år af konto åbning.
  • Optjen 2 gange point på spisning inklusive kvalificerede leveringstjenester, takeout og spise ude og rejse. Plus, Tjen 1 point pr. dollar brugt på alle andre køb.
  • få 25% mere værdi, når du indløser til flybillet, hoteller, biludlejning og krydstogter gennem Chase Ultimate belønner lirus. For eksempel er 80.000 point værd $1.000 mod rejser.
  • med Pay Yourself back, er dine point 25% mere værd under det aktuelle tilbud, når du indløser dem til statement credits mod eksisterende køb i udvalgte, roterende kategorier.
  • få ubegrænsede leverancer med et leveringsgebyr på $0 og reducerede servicegebyrer på kvalificerede ordrer over $12 i mindst et år med DashPass, Doordashs abonnementstjeneste. Aktiver ved 12/31/21.
  • Tæl på Rejseafbestillings – / Afbrydelsesforsikring, afkald på Biludlejningskollisionsskader, mistet bagageforsikring og mere.
  • få op til $60 tilbage på et kvalificeret Peloton Digital-eller All-Access-medlemskab gennem 12 / 31 / 2021, og få fuld adgang til deres træningsbibliotek gennem Peloton-appen, inklusive cardio, løb, styrke, yoga og mere. Tag klasser ved hjælp af en telefon, tablet eller TV. Intet fitnessudstyr er påkrævet.
regelmæssig APR
15,99% -22,99% variabel
$95
Balance overførselsgebyr
enten $5 eller 5% af beløbet for hver overførsel, alt efter hvad der er størst.

anbefalet kredit
fremragende/god

redaktionel ansvarsfraskrivelse: udtalelser, der udtrykkes her, er forfatterens alene, ikke dem fra nogen bank, kreditkortudsteder, flyselskaber eller hotelkæde, og er ikke blevet gennemgået, godkendt eller på anden måde godkendt af nogen af disse enheder.

ansvarsfraskrivelse: svarene nedenfor leveres ikke eller bestilles af bankannoncøren. Svarene er ikke blevet gennemgået, godkendt eller på anden måde godkendt af bankannoncøren. Det er ikke bankannoncørens ansvar at sikre, at alle indlæg og/eller spørgsmål besvares.