Articles

10 bedste Hjulklippere i 2021

Hvis du er en boligejer, der er interesseret i at holde din græsplæne perfekt velplejet uden rod, besvær og udgifter til besværlige gas-eller elektriske græsslåmaskiner, er det en af de smarteste beslutninger, du kan tage, at finde den bedste hjulklipper derude. Synonymt med det klassiske billede af græsslåning, disse manuelle Slåmaskiner var engang at gå til løsning til trimning af græsset længe før dets gas -, batteri-og elektriske plæneklipper rivaler kom på markedet. Ikke overraskende er de stadig en favorit blandt mange husejere med små eller mellemstore værfter. For husejere med større værfter, du ønsker måske at se på vores liste over de bedste rideklippere.

og med moderne fremskridt inden for design og funktioner oplever hjulklippere en stor genopblussen i popularitet, da de nu er lettere at skubbe end nogensinde før. Med lydløs drift og nul emissioner er disse græsslåmaskiner et rent, stille alternativ til gas-og elektricitetsslåmaskiner. Men ikke kun er disse manuelle haveværktøjer miljøvenlige og utroligt nemme at opbevare, en hjulenhed er også let og nem at betjene. Og lad os ikke glemme, at disse brugervenlige græsslåmaskiner faktisk er sundere for din græsplæne. For en angiveligt lettere mulighed kan du vælge en strengtrimmer (se her). Eller se de øverste gasstreng trimmer værktøjer.

relateret; plæneklipper anmeldelse.

se den bedste hjulklipper på markedet nedenfor.

 • Amerikansk 1815-18
 • Fiskars StaySharp maks
 • Amerikansk 1204-14
 • store stater 415-16
 • Scotts 2000-20
 • Grønværker 25072
 • Remington RM3100
 • Fiskars StaySharp
 • /li>

 • Sun Joe mj501m
 • jordisk 1715-16Y

amerikansk 1815-18

Amerikansk 1815-18

Optjening topplacering i vores gennemgang af de bedste hjul plæneklippere er amerikansk 1815. Det amerikanske Plæneklipperfirma har produceret plæneværktøjer af høj kvalitet i over 120 år, og deres amerikanske plæneklipper 1985 18″ 5-bladet plæneklipper er simpelthen en af de bedste plæneklippere på markedet i 2020. Med robust konstruktion og en bred 18″ klippebane gør denne plæneklipper store, rene skår over din græsplæne, så du kan tackle en mellemstor græsplæne på ingen tid.

med sine 5 hærdet legeret stål klinger og et kugleleje design, 1815 hjul plæneklipperen er hård og gør præcise stiklinger på hver eneste passage på tværs af din græsplæne. Dens 10 ” hjul er store nok til at erobre ustabilt terræn, og med en vægt på kun 29 kg er denne hjulklipper også utrolig let at manøvrere. 1815-Hjulklipperen giver dig også mulighed for hurtigt at justere din klippehøjde fra” til 2″, hvilket sikrer, at du kan opnå det perfekte snit til din græstype. Og med sine foldbare håndtag og enkle design er det en leg at opbevare det.

det amerikanske Plæneklipperfirma har lavet kvalitetsprodukter i over et århundrede, og denne hjulklipper er ingen undtagelse. Det er bemærkelsesværdigt nemt at bruge og opbevare væk, mens det er let og robust nok til at navigere på tværs af selv en mellemstor græsplæne. Det fungerer utroligt godt og efterlader skarpe, rene snit i sin 18 ” sti og er en af de bedste græsslåmaskiner på markedet i 2017. Det er en af de mest imponerende modeller i vores anmeldelse og er perfekt til enhver boligejer.Fiskars StaySharp maks

Fiskars StaySharp maks

Fiskars StaySharp maks hjulklipper er en af de bedste hjulklippere på markedet i dag og tjener andenpladsen i vores anmeldelse. Robust, veldesignet og justerbar, dette er den perfekte mulighed for alle, der leder efter en grønnere og sundere måde at styre deres landskabspleje opgaver på. Denne plæneklipper er let at skubbe og kan få enhver græsplæne til at se professionel og smuk ud. Denne 18 ” brede hjulklipper har InertiaDrive-teknologi med en skærehjul med stor diameter og tykkere knive, der gør det muligt at tilbyde dobbelt skærekraft.

Plus, StaySharp-Skæresystemets præcisionsblade kommer aldrig i kontakt med den stationære rulle, hvilket giver forbedret knivlevetid, skarphed, lettere klipning og præcise snit. Denne hjulklipper er designet med indsatte hjul og gør kantning let, så du kan skære smalle strimler langs fortove, gangbroer og stier og løse et af de få forbrugergreb, der er forbundet med disse manuelle græsslåmaskiner.

et kædedrevsdesign giver forbedret inerti, hvilket gør det 60% lettere at skubbe StaySharp maks.end konkurrerende hjulklippere. Og for alsidighed giver denne plæneklipper dig mulighed for at justere flere ting, herunder håndtagets højde, plæneklipperhøjde (fra 1″ til 4″) og retningen af græsudklip skyder.

på knap $200 er Fiskars StaySharp maks. Det er en premium mulighed, men det er også en af de bedste hjulklippere på markedet i dag. Det er bygget til at holde, og dets knive leverer præcise, rene snit gennem selv de hårdeste pletter på din græsplæne. Dens 1″ til 4 ” klippehøjde evne er en af de største intervaller, der tilbydes, hvilket gør det perfekt til enhver græsplæne. Mens det vejer 51.7 lbs, dens design gør det muligt at blive skubbet langs nemt og med sine 5 langvarige klinger, kan det gøre hurtig arbejde ud af enhver græsplæne gør det en af de bedste køber i dag.

tjek pris på
se på HOME DEPOT karrus

Amerikansk 1204-14

Amerikansk 1204-14

det amerikanske Plæneklipperfirma foretager vores gennemgang af de 10 bedste hjulklippere i 2020 igen med 1204 14″ hjulklipper. Dette kompakte, lette værktøj leverer den enestående ydeevne, som du ville forvente af et mærke, der har lavet plæneklippere og tilbehør af høj kvalitet i over et århundrede og er det bedste valg for husejere med en lille græsplæne. Denne rulleklipper er designet med 4 langvarige præcisionsblade og en hærdet legeret stålrulle og sengeknivblad og leverer et rent, præcist, sakslignende snit til din græsplæne.

med en 14″ klippebredde og justerbar klippehøjde fra Larv” til 1 Larv” kan den lave hurtige afleveringer, samtidig med at du kan vælge den bedste klippehøjde til din græstype. 1204-hjuls plæneklipperen blev bygget med 8 liter” høj effekt, polymerhjul, der let kan navigere over din græsplæne og kun 19 kg, det er let at skubbe denne plæneklipper langs din have. Denne lette hjulklipper er utrolig nem at betjene og opbevare væk i dit skur eller garage, når det ikke er i brug, og optager meget lidt lagerplads.

1204-hjuls plæneklipperen er et fantastisk plæneprodukt fra det amerikanske Plæneklipperfirma. Det er hårdt og nemt at bruge, mens det leverer rene, præcise, sakslignende udklip. Denne lette hjulklipper kommer ind på lidt over $70, hvilket gør den til en af de bedste tilbud i vores anmeldelse. Med en 14″ skærebredde er den perfekt til alle, der leder efter en overkommelig måde at skære deres lille græsplæne på, mens husejere med en mellemstor ejendom måske har det bedre at købe en model med en 18″ skærebredde som American plæneklipper Company ‘ s 1815.

tjek pris på
se på HOME DEPOT karrus

store stater 415-16

store stater 415-16

de store stater 415 16″ hjulklipper er ikke kun en af de mest overkommelige modeller, der er anført i vores anmeldelse, Det er også et utroligt godt lavet værktøj, der leverer pålidelige, præcise resultater. Dens varmebehandlede hærdet legeret stål knive og hjul er holdbare og ophold skarpere længere end mange af sine konkurrenter i mange års pålidelig ydeevne. Let og let manøvreret, dette er en stor økonomisk hjulklipper til husejere, der har en ejendom med en lille græsplæne. Dens 10 ” kuglelejehjul giver dig mulighed for hurtigt at navigere i dette miljøvenlige værktøj rundt om din græsplæne, og en ubrydelig sideplade i stål giver ekstra beskyttelse og modstandsdygtighed.

og med en 16″ klippebredde er denne rulleklipper i stand til at fremstille brede skæreskår, så du kan klippe din græsplæne på ingen tid med nul støj og forurening. For komfort har T-style håndtaget polstrede greb og er pulverlakeret til rustforebyggelse. Klippehøjden på denne rulleklipper kan justeres fra “til 2”, så du kan vælge den perfekte klippehøjde til den type græs, der vokser på din græsplæne.pris til omkring $70, The Great States 415 er en af de mere overkommelige græsslåmaskiner, der findes i vores gennemgang af de bedste hjulklippere i 2017. Selvom det er dejligt, at dette er en meget billig hjulklipper, ville det ikke betyde meget, hvis det ikke var op til jobbet. Heldigvis er denne hjulklipper utrolig pålidelig og leverer ren, præcis plæneklipperydelse i enhver græstilstand. Med justerbarhed og et holdbart design er det en af de bedste muligheder for alle, der leder efter en lettere og sundere måde at vedligeholde deres lille eller mellemstore græsplæne på.

tjek pris på
se på HOME DEPOT kart

Scotts 2000-20

Scotts 2000-20

Scott får en plads i vores anmeldelse med Scotts 2000 20″ hjuls plæneklipper. Det er en af de bedste hjul plæneklippere til rådighed på markedet i dag. Med sin generøse 20″ klippebredde er denne rulleklipper i stand til hurtigt at arbejde ud af selv en mellemstor græsplæne. Og med et unikt baghjulsdesign reducerer det træk for nem manøvredygtighed, hvilket fremskynder plæneklippeprocessen. Med 10″ dobbelt sporingshjul og radialdæk er 2000-Hjulklipperen ekstremt stabil og nem at skubbe med. Dens 5 varmebehandlede stålblade er skarpe og elastiske, hvilket efterlader skarpe, sakslignende udklip for en smuk, velplejet græsplæne.

og med 9 justerbare klippehøjder fra 1″ til 3″ kan du hurtigt justere for at få perfekt klippehøjde til din græsplæne. Et behageligt skumgrebsløjfehåndtag gør det nemt at betjene denne rulleklipper. Og en svejset beskyttelsesrullehætte hjælper med at beskytte overhængende buske og buske mod utilsigtet skade, hvilket er fantastisk til, når du trimmer langs kanterne på din græsplæne.Scotts 2000-Hjulklipperen er en solid, præcis, brugervenlig model og er til lidt over $130 en af de bedste tilbud ud af enhver model, vi har nævnt i vores anmeldelse. Bygget til at holde og byder baghjul stabilitet, 5 varmebehandlede skæreblade, og 9 skærehøjde muligheder, det er bemærkelsesværdigt godt designet. Og dens 20 ” skærebredde gør det nemt at tackle selv en mellemstor græsplæne. Leverer gode resultater og langvarig pålidelighed, det er et af de bedste køb på markedet i dag.

tjek pris på

Grønværker 25072

Grønværker 25072

Grønværker 25072 hjulklipper tjener 6.plads i vores gennemgang af de 10 bedste hjulklippere i 2020. Det er en enkel, veldesignet hjulklipper, der giver dig mulighed for at klippe din lille eller mellemstore græsplæne hurtigt og effektivt, så din have ser ren, sund og perfekt trimmet ud. Det er overkommeligt prissat, letvægt og bedst af alt, selv kommer med en bageste taske til nem indsamling af græsudklip. En bred 20 ” klippebane gør det muligt for denne rulleklipper at lave Generøse klippeskår over din græsplæne, så du kan klippe dit græs i mindre passager end andre mindre hjulklippere på markedet. En 9-position højdejustering fra 1 liter” til 2 liter ” giver dig mulighed for at indstille klippehøjden for alle typer græs.

og dens 10″ forhjul og 6″ baghjul giver lettere manøvredygtighed og forbedret stabilitet, hvilket yderligere reducerer den tid, det tager denne hjulklipper at få arbejdet gjort. Med et behageligt håndtag og en let vægt på kun 31,8 kg er denne hjulklipper let at skubbe og kan let opbevares i dit skur eller garage. Og med en 2-i-1-indsamlingsfunktion kan du vælge mellem mulching og bagpose. Dette betyder, at du enten kan befrugte din græsplæne med udklippene eller bortskaffe dem til en mere færdig, pænere græsplæne.25072 er en af de bedste plæneklippere, der diskuteres i vores anmeldelse, hvis du leder efter en overkommelig hjulklipper til at styre en lille eller mellemstor græsplæne. Dens 20 ” skærebredde er fantastisk til at klippe græsplænen, hvilket kræver, at du foretager mindre pas, end du skulle med en mindre model. Den ekstra evne til at samle græsudklip takket være den medfølgende bagpose er en fantastisk funktion. Og på kun $85 er det en af de bedste græsslåmaskiner i sin klasse.Remington rm3100 Remington RM3100

Remington RM3100 tjener det 7.sted i vores anmeldelse nemt. Det er en stor, overkommelig hjul plæneklipper, der er en af de bedste køber for en boligejer med en lille græsplæne, der har brug for regelmæssig græsslåning. Med sine 5 skarpe og holdbare knive leverer den rene, skarpe snit, mens dens 10 ” hjul giver mulighed for nem manøvrering og hurtigere klippetid. Skærehøjdejusteringen betjenes af et dobbelt håndtag,så du nemt kan justere højden mellem “til 2″. Og den 18 ” klippebredde er perfekt til en mindre græsplæne såvel som at komme til de smalle, svært tilgængelige rum.

disse plæneklippere har et ergonomisk håndtag, der har et skumgreb for ekstra komfort og mindre brugertræthed. Og med kun 28,4 lb er denne model meget let at styre, skubbe og opbevare væk, når den ikke er i brug. Mens dette værktøj gør fine, små græsudklip, der er perfekte til mulching og tilføjede vitale næringsstoffer til tour yard, leveres det også med en bageste opsamlingspose for ekstra alsidighed, hvilket giver dig den ekstra fordel ved to bortskaffelsesmuligheder.Remington RM3100 er en af de bedste plæneklippere til husejere, der har egenskaber med en lille græsplæne, smalle rum og stramme sving på grund af dens kompakte 18″ klippebredde, robuste 10″ hjul og lette vægt. Det fungerer utroligt godt, gør hurtigt arbejde med selv en hård græsplæne med tykke ukrudtspletter, mens du forlader haven med et rent, velplejet udseende. Med muligheden for bageste samling kan du nyde ekstra alsidighed med en af disse fantastiske græsslåmaskiner. Og til mindre end $ 99 er det en af de bedste tilbud på markedet i dag og den billigste model, der findes i vores anmeldelse.Fiskars StaySharp Fiskars StaySharp

Optjening en anden plads i vores gennemgang af de 10 bedste slåmaskiner er Fiskars StaySharp 17″ Push Reel plæneklipper. Det er en imponerende push-plæneklipper, der er et af de bedste valg for alle, der ejer et hjem med en lille eller mellemstor græsplæne. Den er designet til at være holdbar, men utrolig nem at bruge og er i stand til hurtigt at trimme plænen med en minimal mængde besvær. Med en 17″ bred klippebane giver StaySharp 17″ – hjuls plæneklipperen dig mulighed for hurtigt at klippe plænen, mens dens avancerede design gør det 30% lettere at skubbe end sammenlignelige plæneklippere.

med sin patentanmeldte InertiaDrive leverer denne plæneklipper 50% mere skærekraft, så den let kan skære gennem tykke pletter af ukrudt, kviste og høje græsplader uden at plæneklipperen sidder fast eller bremser ned. Og med StaySharp-Klippesystemet tilbyder denne manuelle push-plæneklipper utroligt skarpe, holdbare knive, der holder længere end dem på mange konkurrerende plæneklippere, hvilket eliminerer behovet for, at du udfører årlig slibning eller vedligeholdelse. På bare 40 lbs er den solidt bygget til stabilitet, mens den stadig er utrolig nem at manøvrere.Fiskars StaySharp er en af de bedste hjulklippere, der fremhæves i vores anmeldelse, og er i stand til at levere skarpe, rene græsskæringer, så din græsplæne ser smuk og velplejet ud. Den er robust, og med den øgede ydelse fra deres InertiaDrive-teknologi kan den strømme gennem hårde patches, der kan blokere andre græsslåmaskiner på markedet. Med en 17 ” skærebane er den perfekt til enhver gård og vil være et pålideligt landskabspleje værktøj i de kommende år.

tjek pris på
se på HOME DEPOT kart

Sun Joe MJ501M

Sun Joe Mj501m

The Sun Joe Mj501m gør vores gennemgang af de 10 bedste hjuls plæneklippere til rådighed i dag. Det er en holdbar, let, overkommelig mulighed for enhver boligejer, der leder efter et rent, sundt alternativ til en gas-eller eldrevet plæneklipper. Dette vedligeholdelsesfrie værktøj er let at skubbe og navigere og vil lade din have se godt ud. Med en 18 ” klippebane er Mj501m plæneklipperen perfekt til alle, der ejer en ejendom med enten en lille eller mellemstor gård. Og dens 9-position højdejusteringsfunktion giver dig mulighed for at vælge den perfekte klippehøjde til enhver type græs.

Dobbelthjulsdesign giver dig mulighed for nemt at skubbe denne plæneklipper langs din græsplæne for reduceret arbejdstid, og dens hærdede stålblade gør rene, præcise snit. Plus, denne Sun Joe-model leveres med en 6,6 gallon græsfanger. Dette giver dig mulighed for at vælge mellem enten mulching eller bageste samling. Dette betyder, at du enten kan efterlade fine udklip spredt på din græsplæne for at give din jord vigtige næringsstoffer eller samle udklipene, mens du klipper, og sikre, at din have er ren og ryddelig, når du er færdig med dit gårdarbejde.

Sun Joe MJ501M er en af de bedste græsslåmaskiner i vores anmeldelse og er perfekt til alle, der leder efter en budgetvenlig og sund måde at klippe deres græsplæne på. Dens 18 ” skærebane er perfekt til enhver lille eller mellemstor gård, så du kan afslutte jobbet hurtigere, end du kunne med en mindre plæneklipper. Og med en holdbar, men let krop er den let at skubbe og opbevare væk. Plus, med græsopsamlingsposen kan du mulch eller taske dine udklip for lettere oprydning og en pænere græsplæne. På lige under $80 er det en af de bedste køber rundt og er perfekt til alle, der leder efter en pålidelig hjulklipper.

tjek pris på
se på HOME DEPOT Peter

jordisk 1715-16Y

jordisk 1715-16Y

jordisk 1715 er en af de bedste græsslåmaskiner på markedet og gjorde det sidste sted i vores gennemgang af de bedste Slåmaskiner i 2020 takket være dens ydeevne, lette vægt og holdbarhed. Det giver effektiv, ren skæreydelse, men ved kun 26 kg er disse græsslåmaskiner utroligt lette at skubbe og manøvrere. Med en 16 ” skærebredde er 1715 perfekt til at skære en lille gård eller manøvrere i vanskelige områder med stramme pletter og sving. Med 7 knive på en hærdet legeret stålrulle gør disse græsslåmaskiner hurtige og effektive snit.

og med de 7 blade er det en af de bedste græsslåmaskiner til husejere med bøjet græs som Bermuda, Saysia, tusindben, St. Augustine og Seashore Paspalum Sorter. 1715 plæneklipperen giver dig mulighed for at vælge klippehøjden fra” til 2″, så du kan vælge den rigtige klippehøjde til din græstype. Og med en ubrydelig sideplade af stål er denne plæneklipper utrolig holdbar og tåler mange års brug.

på omkring $115 er den Jordvise 1715 en af de bedste græsslåmaskiner derude og er en fantastisk handel for alle, der leder efter en vellavet, holdbar hjulklipper. Med en 16″ skærebredde er den perfekt til enhver boligejer med en lille gård. Dens hærdet stållegeringsblade og stålsideplade giver den ekstra holdbarhed, mens det kun er 26 kg, det er let at skubbe og opbevare væk, når det ikke er i brug.traditionelle roterende græsslåmaskiner hacker ved græsblade, river dem og giver dem mulighed for at miste vitale væsker og være mere modtagelige for sygdoms-og bugangreb. Men hjulklippere skærer hvert blad, som om du klipper det med en saks, efterlader en sundere, grønnere græsplæne på sin vej. Hjuls plæneklippere kommer i en bred vifte af stilarter og størrelser. Nogle har specielle funktioner designet til at gøre opgaven med at klippe plænen hurtigere og lettere end nogensinde før. Og med flere gode mærker, der tilbyder hjulklippere i en lang række priser, kan det være en vanskelig opgave at vælge den plæneklipper, der passer til dig.

men vi har gjort det vanskelige benarbejde for dig ved at se på det bedste af de tilgængelige hjulklippere. Vi undersøgte deres design, holdbarhed, funktioner og ydeevne og kom med vores liste over de 10 Bedst bedømte hjulklippere, der er på markedet i 2020. Efter at have læst gennem vores anmeldelser, vil du være i stand til at finde det produkt, der er ideel til dit hjem græsplæne.

Sådan skærper du en Rulleklipper?

selvom disse plæneklippere er en fantastisk, nem måde at klippe din græsplæne på, kan du være bekymret for vedligeholdelsesproblemer som knivslibning. Heldigvis behøver denne opgave ikke udføres meget ofte, og når det er tid til at skærpe din plæneklipper, er det faktisk meget let at udføre. På grund af den sakslignende klipningsvirkning af bladernes bevægelse, falder kanterne på disse manuelle plæneklipperblade ikke meget hurtigt under normal brug. Skrabning mod småsten lejlighedsvis kan let slides ned knivene, men for det meste, de vil bevare deres skarpe forkant i meget lang tid.

efter et par års brug bliver plæneklipperens knive lidt kedelige, fordi de er bundet til at blive skubbet over klipper, kantsten og tykke kviste, og disse hårde overflader fjerner kanten. Kedelige knive får værktøjet til at stoppe med at fungere glat og være sværere at skubbe. Når du bemærker, at din plæneklipper ikke bevæger sig så hurtigt, som den plejede, er det bedst at først kontrollere justeringen af plæneklipperens hjul og sørge for, at den ikke behøver at justeres.

sådan slibes en Rulleklipperhvis justeringen er fin, er det tid til at skærpe din plæneklipper. Når du først har bemærket, at din plæneklipper ikke fungerer så godt, som den plejede, er det tid til at skærpe dit blad. En af de bedste og nemmeste måder at gøre dette på er bare at købe et backlapping-slibesæt. Disse kits er temmelig grundlæggende og omfatter nogle skarphed sammensatte og et håndtag. Hvis du vil bruge en backlapping slibning kit du blot vedhæfte den medfølgende håndtag til drivende gear på din plæneklipper og bruge en pensel til at anvende slibning forbindelse til alle knivene.

drej derefter plæneklipperen i omvendt retning, så knivene kan skrabe hinanden ned og gendanne deres skarpe kant. Den eneste ulempe ved denne metode er, at det kræver noget albuefedt, da du manuelt drejer håndtaget for at rotere plæneklipperens knive. Mens en backlapping slibning kit er den bedste måde at skærpe din manuelle plæneklipperens knive, kan du også udføre opgaven med en boremaskine og en slibning vedhæftet fil. Disse vedhæftede filer passer på en boremaskine og fungerer ligesom en poleringsbørste.

for at skærpe dine knive med denne metode skal du bare trække i udløseren på din boremaskine og køre fastgørelsen langs kanten af bladet og finpudse den til en skarpere kant. En ting at huske på, hvis du planlægger at bruge denne metode, er, at det er bedst at enten fjerne bladrullen eller sikre den inden slibning for at undgå utilsigtede skader. Mens de fleste græsslåmaskiner har knive af høj kvalitet, der bevarer en skarp kant i flere år, er det bedst at gøre denne proces til en del af en årlig rutine i begyndelsen eller slutningen af klippesæsonen.

da det er den eneste vedligeholdelse, du nogensinde skal udføre på dette værktøj, og det kan udføres i løbet af få minutter, er det en god vane at komme ind, og det vil sikre, at din hjulklipper tilbyder den bedst mulige ydelse. Når knivene er skærpet, kan du simpelthen lægge et tyndt lag vegetabilsk olie på bladet. Dette hjælper med at forhindre rust og korrosion uden at efterlade en skadelig rest på dit græs.

Hvad er en hjulklipper?

år før opfindelsen af de gasdrevne værktøjer var hjulklippere det valgte værktøj, når det gjaldt at klippe din græsplæne. Disse græsslåmaskiner er relativt enkle at bruge og er stadig et ikonisk symbol på forstæder Americana. Mens de faldt ud af favør, da gas-og El-græsslåmaskiner begyndte at vokse i popularitet, mange husejere stolede stadig på disse effektive, stille manuelle græsslåmaskiner til deres gårdarbejde. Og takket være en stigning i sundheds-og miljøbevidsthed har disse enheder set en bemærkelsesværdig genopblussen i popularitet.

push-plæneklipperen er utrolig grundlæggende, hvilket gør den til en god mulighed for alle, der leder efter et vedligeholdelsesfrit alternativ til drevne plæneklippere. De er designet med to eller fire hjul og har en skærerulle med mellem 3 til 7 knive. Disse knive er normalt lavet af et slidstærkt, elastisk hærdet stål eller andet metal for langvarig skarphed. Når du skubber plæneklipperen fremad, roterer dens knive lodret fra nord til syd og løfter græsstrå mellem dem og en sengekniv. Denne handling skaber en saksskærende handling, der klipper græsstrå, når den skrider frem.

relateret; rygsæk bladblæser anmeldelse.

 • ()

da en rulleklipper skubbes manuelt og ikke har en motor, er den næsten lydløs og udsender ingen dampe, der er skadelige for dig, din familie eller miljøet. Og med næsten ingen vedligeholdelse, der kræves for at vedligeholde disse enkle græsslåmaskiner, er de det foretrukne valg for mange husejere, der er på udkig efter et mere støjsvagt, sundere, mere overkommeligt og lavt vedligeholdelsesalternativ.

Sådan klippes højt græs med en Rulleklipper?

Sådan klippes højt græs med Rulleklippermens en disse græsslåmaskiner er fantastiske til at klippe velholdte værfter på grund af deres unikke sakslignende klipning, kan de sidde fast, når de arbejder i tilgroede områder, hvilket får det til at være vanskeligt at skubbe plæneklipperen fremad eller endda få den til at sidde fast. På grund af dette, de er bedst egnet til brug i værfter, der er godt vedligeholdt, og som ikke måler meget højere end 4″ høje. Selvom disse græsslåmaskiner ikke er ideelle til græsplæner, der har græs højere end 4″, kan det gøres. Det vil bare kræve lidt mere tid og tålmodighed.

for at bruge disse Slåmaskiner til at klippe højt græs, skal du justere den måde, du klipper din græsplæne på. Den første ting at gøre er at sørge for, at du klipper med en generøs overlapning. Dette betyder, at når du er færdig med at klippe en række over din have, du vender dig om og går tilbage med din plæneklipper i den anden retning, mens du overlapper din tidligere sti med et par centimeter. Dette sikrer, at du ikke har høje græsstrimler mellem rækkerne.

udover at overlappe din skæring, skal du også klippe din græsplæne i en af de to følgende metoder. Enten giver dig mulighed for effektivt at klippe højt græs med en push-plæneklipper. Den første klippemetode er at gentage hver sti to gange. Du skal blot klippe hver række en gang i en retning og derefter dreje din plæneklipper rundt og klippe den i den modsatte retning. Dette vil sikre, at du fanger din græsplæne græsblade fra begge vinkler for en mere jævn og grundig skæring.

den anden metode kaldes skakternet mønster. Denne metode indebærer også, at du klipper hver sektion af plænen to gange. Kun med denne bevægelse fortsætter du med at klippe din græsplæne, som du normalt ville, men gentager derefter processen i den modsatte retning og krydser dine oprindeligt stier vinkelret som et tavle. Med disse ekstra pas på hver strimmel kan du bruge disse manuelle Græsslåmaskiner og opnå det rene, velplejede udseende, du leder efter, selv under høje græsforhold.

hvordan bruges en Rulleklipper?

længe før opfindelsen af elektriske og gasdrevne græsslåmaskiner var rullen den klassiske måde for husejere at holde deres græsplæne velholdt. Disse manuelle græsslåmaskiner fungerer gennem en samling af knive, der spinder, når du manuelt skubber værktøjet fremad. Når du går fremad, falder græsstrå mellem plæneklipperens Knive og en skarp sengekniv, så plæneklipperen kan klippe græsset svarende til, hvordan en saks fungerer. Med minimal vedligeholdelse og lave omkostninger er disse græsslåmaskiner et godt, sundt alternativ til drevne græsslåmaskiner.

og heldigvis er det bemærkelsesværdigt enkelt at bruge dem. Den første ting du skal gøre er at indstille klippehøjden på dit værktøj et sted mellem 1 og 2. Den rigtige højde er et spørgsmål om personlig præference og afhænger også af, hvilken type græs du har, da nogle sorter kræver særlige klippehøjder for optimal sundhed. De fleste græsslåmaskiner har en justerbar højdeindstilling. Afhængigt af modellen, dette interval kan tilbyde indstillinger fra så lavt som prisT” til så højt som 4″.

med den korrekte klippehøjde valgt, vil du blot skubbe din plæneklipper fremad i et normalt gangtempo, så mekanismen kan rotere og den sakslignende bevægelse af knivene og sengekniven til at udføre deres arbejde. Gå i en lige linje fra den ene ende af plænen til den anden. I slutningen af din række skal du dreje plæneklipperen rundt og lave en anden svøb, der lidt overlapper den første række. Gentag blot denne bevægelse, indtil hele sektionen er slået.

de fleste Slåmaskiner vil efterlade fine græsudklip på din græsplæne. Disse vil nedbrydes og give næringsstoffer som kvælstof til din jord til naturlig, sund befrugtning. Andre modeller leveres med aftagelige bagopsamlingsposer. Disse poser giver dig mulighed for at samle et flertal af udklip til bortskaffelse i en skraldespose. Denne metode foretrækkes for husejere, der kan lide en renere, pænere græsplæne.

er Hjulklippere effektive?

mens slåmaskiner har eksisteret i årevis, har populariteten af gas-og eldrevne roterende Slåmaskiner fået dem til at blive brugt sjældnere i løbet af de sidste par årtier. Men som husejere i dag er begyndt at flytte deres tænkning, mange er nu på udkig efter en sundere, mere økonomisk alternativ til disse magt-gusling modeller. I modsætning til en gasmodel, der kan udsende 10-12 gange så meget skadeligt kulbrinte som en bil pr. Dette betyder ingen skadelige dampe for dig, din familie eller miljøet.

Plus, de næsten udslette støjforurening takket være deres tavse drift. Både din familie og naboer vil takke dig for dette. Ud over miljøfaktorerne kræver manuelle Slåmaskiner ikke olieskift, gas eller elektricitet, hvilket betyder, at de har nul driftsomkostninger og næsten ingen vedligeholdelse. Dette er alt godt, men hvis de ikke var i stand til at klare sig godt, ville ingen være villige til at skifte til en hjulklipper. Så lad os se på, hvor godt disse manuelle værktøjer kan udføre. Hvis du er interesseret i vigtigheden af at klippe – Læs undersøgelsen her.

er Hjulklippere effektive

effektivitet

Hjulklippere er fantastisk til at opretholde dit græss sundhed. De fleste landskabspleje fagfolk hævder, at ved hjælp af en af disse plæneklippere er ikke kun stor for miljøet, men de er faktisk bedre for din ejendom græs. Da de bruger en snipping-handling til at klippe græs sammenlignet med den rivebevægelse, der bruges af drevne roterende græsslåmaskiner, beskadiger de ikke dit græs. En rulle sikrer, at græsset skæres jævnt, som om du klipper det med en saks sammenlignet med den rivebevægelse, som en gas-eller elektrisk model bruger til at klippe. Dette gør det muligt for din græsplæne at bevare værdifuld fugt og være mere modstandsdygtig over for bugs, sygdom og udtørring.

disse modeller er også designet til at give naturlig befrugtning til din græsplæne for en sundere, lysere gård. Dette gøres ved mulching. Plæneklipperen efterlader fine udklip i sin vej, som tilføjer vigtige næringsstoffer som nitrogen i jorden. Denne naturlige gødning er en stor ekstra fordel for din græsplæne og vil spare dig for de penge, du skal bruge på sammenlignelige butikskøbte gødninger. Og hvis du ikke er fan af at efterlade udklip på din græsplæne, kommer nogle modeller med bageste taske vedhæftede filer, der kan fange en hel del udklip for et renere og pænere udseende.

størrelse og vægt

Rulleklippere er utroligt lette og kompakte. Dette betyder, at de ikke kun er lettere at skubbe og styre end en gasklipper, der vejer over 100 kg, men den kan også opbevares i en garage eller skur uden at optage en masse værdifuld lagerplads.

overkommelighed

disse græsslåmaskiner er de mest overkommelige værktøjer, som du kan købe til at klippe og vedligeholde din værftets udseende. Budgetmodeller kan koste så lavt som $ 70. Og selv en premium-model koster dig ikke meget mere end $200. Plus, en anden stor økonomisk fordel er, at når din oprindelige investering er foretaget, koster manuelle græsslåmaskiner stort set intet at betjene.

dette er en betydelig fordel i forhold til gasslåmaskiner, der kræver, at du køber gas til brændstof såvel som olie til lejlighedsvis olieskift. Og de er faktisk mere omkostningseffektive end elektriske modeller også. Dette skyldes, at da du ikke oplader et batteri eller tilslutter dit værktøj, vil du ikke tilføje en krone til din elregning.

begrænsninger

Hjulklippere blev designet til at fungere effektivt på relativt kort græs. Hvis du planlægger at klippe en gård med græs, der er betydeligt højere end 4″, vil det tage mere tid og arbejde, end det ville med en gasdrevet plæneklipper (klik for at læse undersøgelsen om klipning). Når det er sagt, med et par ekstra pass på hver sti, kan højt græs klippes med en push-plæneklipper, og når plænen er tilbage til en rimelig højde, er det utroligt enkelt at opretholde det.

på grund af disse plæneklippers manuelle karakter er de bedst egnet til små eller mellemstore værfter, der måler mindre end 3.000 kvadratfod. At tackle værfter, der er større end dette, bliver kedeligt med disse manuelle Græsslåmaskiner og vil tage en betydelig mængde tid.

skal jeg få en hjulklipper?

skal du få en hjulklipperat afgøre, om en hjulklipper passer til dig, afhænger af nogle få faktorer. Disse græsslåmaskiner er utroligt effektive, præcise landskabspleje værktøjer, der efterlader græs perfekt velplejede og pæne, mens de er sundere for dig, din tegnebog og miljøet. Hvis du overvejer at købe en af disse græsslåmaskiner, her er et par faktorer at overveje.

pris

disse græsslåmaskiner er meget mere overkommelige end gasdrevne eller elektriske græsslåmaskiner. Ikke kun koster de kun mellem $70 og $200, men de har ingen tilknyttede driftsomkostninger. Dette betyder, at brug af en af disse græsslåmaskiner betyder ingen batterier, ingen elafgifter og ingen betaling for brændstof eller olie.

vedligeholdelse

manuelle slåmaskiner er stort set vedligeholdelsesfrie. I modsætning til drevne græsslåmaskiner kræver disse værktøjer ingen olieskift, reservedele, opladning eller tankning. Den eneste vedligeholdelse, du nogensinde skal gøre, er måske at skærpe knivene på disse græsslåmaskiner hvert par år.

forurening

Gas og elektriske plæneklippere er højt, irriterende både din familie og dine naboer. Men manuelle plæneklippere er næsten tavse, så du kan nyde at være udendørs uden den øredøvende lyd fra en plæneklipper i øret. Derudover producerer disse manuelle græsslåmaskiner ingen emissioner. Sammenlignet med en gasklipper, der i løbet af en times drift udsender den samme mængde kulbrinter som en bil ville på en 100 mile road trip, er dette en enorm sundhedsfordel for både dig selv og miljøet.

størrelsen på din græsplæne

på grund af den gennemsnitlige klippebredde på mellem 14″ og 20″, Og da du vil skubbe din hjulklipper langs din græsplæne, er disse græsslåmaskiner bedst egnet til små og mellemstore værfter, der måler mindre end 3.000 kvadratfod.

konklusion

utrolig nem at bruge og overkommelig, en hjulklipper er et godt valg for mange husejere. Hvis du leder efter et sundere, mere overkommeligt alternativ med lav vedligeholdelse til gas-eller el-græsslåmaskiner, er det en af de bedste investeringer, du kan foretage. Hjulklippere er ideelle til alle med en lille eller mellemstor gård. At skubbe en af disse manuelle græsslåmaskiner sammen på værfter op til 3.000 kvadratfod vil ikke være for trættende, og så længe du holder knivene skarpe, vil du være i stand til at afslutte jobbet på ingen tid.

Amerikansk 1815-18 tommer

Top Pick

vores anbefaling til det bedste valg i 2020 er den amerikanske 1815 18″ hjulklipper. Denne plæneklipper af høj kvalitet fik topplaceringen i vores anmeldelse. Det blev designet med en 18″ skærebredde, som er fantastisk til selv mellemstore græsplæner og med sine 5 hærdet legeret stålblade, det gør rene, præcise snit i hver gang. American har lavet værktøjer som dette i over 120 år, og denne model er ingen undtagelse fra deres solide omdømme.

det er nemt at bruge, men pålideligt og hårdt. Med en justerbar klippehøjde fra” til 2″ er det en leg at justere din græstype eller de sæsonbestemte behov. Hvis du ser på genbrug af dit afskårne græs, skal du læse undersøgelsen. Og dens 29 lb ramme er robust nok til at være holdbar uden at hindre bevægelse eller bremse dig ned.

der er en grund til, at denne model tjente sin høje placering i vores anmeldelse. Holdbar og leverer fremragende græsskæreevne, den amerikanske 1815 er en af de bedste græsslåmaskiner til rådighed, og på under $120 er det en af de mest imponerende græsslåmaskiner til rådighed.

Fiskars StaySharp maks

Premium Choice

en af de mest imponerende plæneklippere, der findes i vores gennemgang af de bedste manuelle plæneklippere på markedet i dag, Fiskars StaySharp maks 18″ hjuls plæneklipper er vores anbefaling til den bedste tilgængelige Premium push-plæneklipper. Det er nemt at bruge og leverer imponerende resultater. Og med en række fantastiske designfunktioner, er en af de bedste græsslåmaskiner i sin klasse i dag. Denne 18 ” hjuls plæneklipper har InertiaDrive teknologi med tykkere Knive og en stor diameter skæring hjul. Dette gør det muligt for disse Græsslåmaskiner at skære med mere kraft, tackle tykke pletter med ukrudt eller lejlighedsvis kviste uden at sætte sig fast eller bremse ned.

og takket være dets kædedrevdesign er disse plæneklippere faktisk 60% lettere at skubbe end sammenlignelige manuelle plæneklippere på markedet. For ekstra alsidighed tilbyder denne 5-knivklipper skærehøjder fra 1 “til 4”, hvilket er et meget generøst sortiment for enhver boligejer. Og når vi taler om dens knive, berører disse præcisionsjordede skæreblade aldrig det stationære hjul, så de kan bevare deres skarpe kant længere end de fleste konkurrerende græsslåmaskiner.

Plus, mens en klage over hjulklippere er, at kantning kan være lidt vanskelig, har Fiskars løst dette med indsatte hjul. Dette gør det muligt for skærebladet at udvide hele længden af klipperens krop, hvilket gør kantning langs gangbroer eller langs landskabspleje til en leg. På knap $200 er det bestemt den dyreste push-plæneklipper i vores anmeldelse, men hvis du leder efter en imponerende og utrolig alsidig mulighed, er det den perfekte model til dig.

American 1204-14

stor værdi

Hvis du leder efter det bedste tilbud på markedet, er den amerikanske 1204-hjuls plæneklipper en god mulighed. Det tjente en plads i vores gennemgang af de Bedst bedømte hjulklippere på markedet og er den bedste værdi omkring. Det er utroligt kompakt og let, hvilket gør det nemt at betjene og opbevare, men har stadig den ekstraordinære kvalitet, som vi er kommet til at forvente af American, et mærke kendt for at fremstille nogle af de bedste værftværktøjer på markedet.

med en 14 ” skærebane og 4 hærdet legeret stålblade er denne plæneklipper i stand til hurtigt at arbejde på en lille græsplæne, mens den leverer rene, præcise og effektive snit. Med justerbare skærehøjder fra “til 1” er det nemt at indstille din højde. Og takket være det kompakte design er dette den perfekte mulighed for stramme områder omkring træer eller buske, smalle gangbroer eller andre vanskelige områder.

på omkring $70 er det et af de bedste produkter til alle, der leder efter en billig plæneklipper. Det er en af de mest overkommelige græsslåmaskiner, der findes i vores anmeldelse. Men endnu vigtigere, Det beder dig ikke om at ofre kvalitet. Dette er en meget velfremstillet plæneklipper, der er enkel at bruge, leverer imponerende resultater og tåler mange års regelmæssig brug.