Articles

10 gode sange at synge til din bedstemor

10 gode sange at synge til din bedstemor - omgivende mikser
Billedkredit af = http://bit.ly/1ShEJzQ

Vi elsker alle vores nanas. Bedstemødre er nogle af de mest indflydelsesrige, kærlige og omsorgsfulde mennesker i vores liv. Bedst af alt, de holdt os ude af at blive straffet af vores forældre, da vi var små. Selvom Bedsteforældres Dag faktisk ikke fejres før den første søndag i September lige efter Labor Day, bør hver dag være Bedsteforældres Dag. Her er nogle 10 gode sange at synge eller dedikere til din bedstemor. Uanset om det er til hendes fødselsdag, bedsteforældres dag eller bare at sige, hvor meget du elsker og værdsætter hende, er dette nogle meget gode sange at dedikere og/eller synge hende.

selvom denne artikel og sange er dedikeret til bedstemødre, følte vi os tvunget til at tilføje en til bedstefædre også. De er trods alt lige så vigtige i vores liv.

“Bliv gammel sammen med mig” – Mary Chapin Carpenter

“bedstemors sang” – Alan Jackson

vil du give din Nana et lift? Vis hende denne artikel om, hvordan høre sjove lyde kan Give din krop et løft

“Tid i en flaske” – Jim Croce

https://www.youtube.com/watch?v=I1YxczPEPrs

“bedstemor” – Gretchen Vilson

“bedre dage” af Dianne Reeves

der er så mange grunde til, hvorfor bedstemødre er de bedste. Fra madlavning af de bedste fødevarer, til altid at være der for os, er årsagerne uendelige. Bedsteforældre giver aldrig op på os og bruger al deres tid på at forsøge at sikre, at vores liv bliver godt. Velsignelser til alle de vidunderlige bedstemødre over hele verden.

“gennem årene” – Kenny Rogers

https://www.youtube.com/watch?v=9z1A1R8RQZs

“bedstemors hænder” Bill visner

“bedstefar (Fortæl mig ‘Bout de gode Ol’ dage)” – Judds

“fortæl dig noget (Nana’ S Reprise)” — Alicia Keys

“arme af en engel” Sarah McLachlan

sang til din bedstemor kan være lige hvad lægen bestilte. Se, hvordan det at lytte til musik er godt for dit helbred

at fortælle nogen, du elsker dem, eller hvor meget de betyder for dig, skal altid komme fra hjertet. Mens dette er nogle af de bedste sange at dedikere eller synge til din bedstemor, dybt nede, bare at lade hende vide, hvad hun betyder for dig, fungerer også. Brug disse sange til inspiration, sammen med dine egne ord, at fortælle din nana, hvor meget du sætter pris på hende nu, altid og for evigt.