Articles

100 + Gratis LUTs til videoredigerere

Læsetid: 6 minutter

Leder du efter nogle gratis LUTs til dit næste videoredigeringsprojekt? Nå, se ikke længere, da vi har afrundet nogle fantastiske dem til at falde på nogen optagelser.

Hvis du har brug for en hurtig og nem måde at skabe imponerende farvekvaliteter i dine film, skal du bruge gratis LUTs. Ikke kun kan de spare dig tid, men de tilbyder også en lang række effekter, der giver dig værktøjerne til at prøve karakterer, som du måske ikke har overvejet før.

desuden arbejder de på tværs af de fleste redigeringsplatforme og tager kun øjeblikke at installere. Til at begynde med, lad os bare tage et øjeblik for at afklare, hvad der er en LUT.

Hvad er en LUT?

Diagram over gratis LUTs

LUT står for opslagstabel og er en enkel måde for dit redigeringsprogram at fortolke farvegraderingsoplysninger. Nu er der flere forskellige typer gratis LUTs tilgængelige: kalibrering, transform, visning, 1D og 3D.

bascially en LUT forvandler farve input værdier (kamera) til dine ønskede output værdier (endelige optagelser).

slå op tabel

på samme måde giver filtre, der er tilgængelige i populære fotoapps som Instagram, dig en række karakterer. LUTs kan give dig hundredvis af muligheder, frem for alt er de altid klar til at trække og slippe til dine klip.

så uden videre her er vores Top 10 Gratis LUTs til videoredigerere.

også hvis du leder efter nogle LUTS af høj kvalitet til et projekt, så kassen Lutify.me. De giver kommerciel kvalitet LUTs for hurtigere / lettere farveklassificering. Vi har også en Lutify.me rabatkode, der giver dig 10% rabat på Krish

35 Gratis LUTs fra Rocketstock

rocketstocks 35 gratis Luts er den perfekte startpakke til enhver editor. Den massive vifte af effekter betyder, at du aldrig vil være kort på stil valg, herunder vintage og filmiske kvaliteter.

desuden kan denne pakke alvorligt øge dine samlede klassificeringsmuligheder.

Ground Control Colour

Ground Control Colour har en række 13 gratis LUTs til rådighed til at hente; 10 konvertering LUTs og 3 stilistiske kvaliteter. især konvertering LUTs omfatter en række forskellige kameraer og optageenheder, for nemt at konvertere rå videooptagelser.

Color Grading Central

Color Grading Central har en samling af 36 gratis LUTs, farve Presets og korn for dig at hente. Disse ekstraordinære filmkarakterer kan transformere dine filmprojekter og skabe fantastiske kompositioner.

ud over dette color Grading Central tilbyder en gratis time Grading kursus, når du henter pakken.

Free Video Editor Toolkit

‘s GRATIS video Editor Toolkit indeholder en massiv 223 video aktiver, klar til at hente og bruge. De gratis LUTs, der er inkluderet i pakken, er grundlæggende farvekvaliteter og stilarter, men er gode til virksomhedspræsentationer og salgsfremmende videoer.

også Pakken indeholder animationer, overlays og overgange, den perfekte tilføjelse til din edit suite.

gratis Log Luts

gratis fra Premium Beat, er et sæt af 17 Gratis Log LUTs. Når optagelser er optaget i logformat, vil det se desatureret og meget fladt i tone.

Dette er dog et målrettet valg fra kameraoperatøren for at give Farvegradisten mere rækkevidde i redigeringen. Disse Log LUTs er perfekte til at skifte de kedelige billeder til lyse filmkompositioner.

Filter Grade Cinematic LUTs

Filter Grade sæt af 8 gratis filmiske LUTs er faktisk filmisk, og et fremragende sæt til spillefilm og musik video skabere. Denne pakke indeholder blågrøn & orange, høj kontrast og mætning baserede effekter til at trække farve og toner i dine optagelser.

Motion Array Free LUTs Pack

Motion Array tilbyder dette sæt af 5 filmiske LUT effekter, fra smukke diset vintage ser til dramatiske høj kontrast kvaliteter. For det meste, denne pakke giver en rimelig vifte af effekter, men mest bemærkelsesværdige er den høje kontrast sepia tone effekt, der ikke ville se ud af sted i en vestlig.

Gratis Instagram LUTs

endelig ville en gratis Luts-liste ikke være komplet uden et sæt Instagram-filter Luts. Denne pakke fra Tall Guy Films indeholder en massiv 40 effekter, alle baseret på Instagram stil filtre. Disse er skabt til at replikere populære farvetendenser på tværs af dine videoprojekter og samtidig bevare kontrollen over dit klassificeringsprogram.

Premiere Pro Lumetri Looks

disse 14 gratis Premiere Pro Lumetri Looks er nemme at bruge og kan hurtigt tilføje blockbuster stil til din video. Fra Martian til saving Private Ryan vil disse gratis filminspirerede farveindstillinger øjeblikkeligt tilføje et dramatisk udseende til dit projekt.

endelig er disse farveklassificeringsindstillinger gratis at bruge i personlige eller kommercielle projekter.

Free Ae Color Grading Presets

PremiumGrades er en brugerdefineret samling af 20 gratis premium After Effects presets designet til at give dine optagelser en stiliseret punch. Forudindstillingerne blev designet til at blive brugt i kortfilm, stilstykker og bevægelsesgrafikprojekter.

Hvis du vil anvende en forudindstillet effekt på din komposition, skal du blot trække og slippe den på dine optagelser i tidslinjen After Effects.

Bounce Color Free LUTS

Bounce color luts grading pack

disse 20 gratis LUTs fra Bounce Color er til konvertering af dine Logoptagelser til Rec.709 så du kan bruge dem med ethvert kamera. De er omhyggeligt udformet af et team af industri Colorists & filmskabere.

perfekt til YouTubere, professionelle og begyndere filmskabere ens. Disse LUTs er kompatible med Premiere Pro, Final Cut Pro, DaVinci Resolve og meget mere.

Tips til brug af gratis LUTs (Premiere Pro)

endelig, som med alle effekter, er der et par ting, du bør overveje, når du bruger LUTs og graderingsfiltre.

color Correct First

farvekorrektion

for det første, mens du måske har lyst til at hoppe lige ind i at bruge dine gratis LUTs, er det vigtigt at farve korrigere dine klip først. Ved at sikre, at farverne er ensartede på tværs af din video, kan du være sikker på, at LUT-effekten anvendes på samme måde.

brug justeringslag

justeringslag

Du kan også tilføje LUTs til justeringslag i stedet for individuelle klip og klassificere hele din sekvens på en gang.

så for at gøre dette skal du blot skifte tilbage til fanen redigering og klikke på ikonet nyt element i projektpanelet, vælg justeringslag.

mens du stadig har brug for at rette dine klip, kan denne metode spare dig for store mængder tid, som er særligt nyttige til effekter-tunge projekter.

indsættelse af LUT

Indsæt gratis LUTs

for dette trin skal du sørge for at åbne dit Lumetri-farvepanel. Hvis den ikke er åben, skal du gå til vinduer > Lumetri farve. Det skal åbne på din højre side.

nu, under panelet, vil du se en rullemenu mærket Input LUT. Vælg Gennemse. Derfra kan du åbne en LUT fra de 100+ Gratis dem, du hentede tidligere. De bør gælde med det samme.

Opret din egen

Eksporter gratis LUTs med Lumetri Color

endelig, hvis du har oprettet din karakter fra bunden eller endda redigeret en LUT betydeligt, kan du oprette din egen LUT-fil fra dit redigeringsprogram.

der vil være et hamburgerikon øverst til højre på Lumetri-Farvepanelet. Klik på dette. Gå ned for at eksportere .terning knap.

som et resultat kan du opbygge et bibliotek med effekter, der skal tilkaldes, når og når du har brug for dem.

indpakning – gratis LUTs

så det er vores top ti gratis LUTs-pakker, som du kan begynde at hente i dag. LUTs er super nemme at installere, hurtige at tilføje til dine klip og meget sjovt at arbejde med.

desuden kan du nemt oprette og opdatere LUTs for at tilpasse dine klassificeringsværktøjer til dine behov. Nu ved du, hvor du kan få nogle fantastiske LUT-pakker, have det sjovt og være kreativ.

Author Bio

Chris Suffield

Writer | Producer | Videographer | Offline Editor

Free Stuff, Post-Production, Video Editing