Articles

13 Hurtige fakta om Daytona International Speedvej

Daytona International Speedvej har længe været vært for actionfyldte løb inklusive fan-favorit, Daytona 500. Siden 1959 har denne speedvej tiltrukket millioner af fans, der nyder at rodfæste deres yndlingschauffør til at krydse målstregen. Med en så rig historie, der kan være nogle ting, fans ikke ved om denne ikoniske Daytona-attraktion. Tjek disse fakta om Daytona International Speedvej og nogle nyttige tip til besøg.

Daytona International Speedvej: 13 ting, du måske ikke ved

processen tog Over et år
Det tog 15 måneder at bygge Daytona International Speedvej. Jorden brød i November 1957, og den åbnede for forretning i februar 1959.det inkluderer 11 sociale områder, kendt som kvarterer, der hver måler størrelsen på en fodboldbane.

Jordens størrelse betyder noget
Daytona International Speedvej måler næsten 1 mil, og udviklere måtte tage jordens krumning i betragtning.

huse de fleste Stadion rulletrapper
Det er nemt at komme rundt med 17 elevatorer og 40 rulletrapper, mest i USA af udendørs stadion rulletrapper.

se koncerter og mere
sporet fungerer som et multifunktionelt sted, der er vært for alt fra countrymusikfestivaler til motorcykeludstillinger. Find kommende begivenheder.

cykeluge trækker store Skarer
cykeluge er en af de mest populære begivenheder, og begivenheden har kørt i mere end 70 år. Cykel uge på Daytona har leverandører, ekspert ryttere, Gratis demo rides og supercross begivenheder. Midtvejs indgangen er gratis i Cykelugen.

Var vært for løb i næsten 60 år
det første løb, der blev afholdt på banen, var Daytona 500 i 1959, og speedvejen begyndte at være vært for Daytona 200 i 1961.

legender er lavet her
Dale Earnhardt Sr. vandt flest løb på speedvejen med hele 34 sejre. Kun tre kørere har vundet Daytona 500 og 24: Jamie McMurray, Mario Andretti og Aj Foyt.

besøg Daytona International Speedvej

renoveringer Tilføj mere plads
Stadionet har plads til mere end 100.000 racerfans. Et større renoveringsprojekt har ført til mere end 60 faste suiter og fordoblet antallet af toiletter.gæsterne kan besøge Daytona International på særlige datoer og tidspunkter. Tjek tidsplanen for at planlægge en tur.

eller kom i førersædet
NASCAR-køreoplevelsen giver besøgende en chance for at køre sammen eller komme i førersædet. Arrangementet er flere gange om måneden, eksklusive Marts.

Camping tilskyndes
Når camping, køretøjer skal være mindre end 8 fod i højden og 20 fod i længden. Kæledyr er tilladt på GEICO Park vest og GEICO Infield RV og i camping områder.

del oplevelser nemt
det er nemt at dele den fulde Daytona racing oplevelse på speedvejen. Besøgende kan også nyde gratis trådløs internetadgang overalt på stadion, midtvejs og fanområder.

vil du besøge? Book din feriebolig i Daytona. Planlæg mere sjov på disse top Daytona Beach attraktioner.