Articles

15 sjove spil at spille over Skype, Facetime, video eller enhver anden videochat

Her er 15 sjove spil at spille for at hjælpe dig med at fortsætte din bånd med din ven, selvom du er langt væk. Du kan gøre dem ved hjælp af Facetime, video eller Skype.

selvfølgelig skal du muligvis justere eller tilpasse dig din venns alder og opmærksomhed, men disse aktiviteter er sjove og nemme at gøre:

1. Vis N Tell

dette er en fantastisk måde at holde kontakten med din vens hverdag. Lad dem fortælle dig om deres seneste aktivitet og vise dig noget om det. Dette kan være et nyt legetøj, et dansetrin, en lego skabelse, et kunstværk eller en stor hjerteformet sten, de fandt i parken.

2. Spil et egentligt spil

næsten ethvert spil vil gøre! Lad din kammerat vælge deres foretrukne brætspil. De kan oprette bestyrelsen på deres side og flytte brikkerne. Prøv at spille Pictionary – bare have et sæt kort på hver side, og fokuser derefter kameraet på et papir eller et hvidt bord, mens du tegner. Der er flere sjove spil at spille over Skype sammen som f.eks. Tilpas dig bare, så hver af jer kan se og høre hinanden.

3. Spil”i Spy “

at spille” i Spy ” kan være så simpelt eller så udførligt som du vil, eller som din kompis alder vil diktere. Brug en bærbar enhed, så du kan tage den rundt i huset eller haven. Lad din ven fortælle dig at “slå op” eller “se til venstre” eller “se under bordet” eller hvad som helst.

4. Lav et krydsord

at lave et krydsord sammen kan være sjovt og selvfølgelig lærerigt. Du læser ledetrådene og får din ven til at prøve at opdage ordet.

5. Hold en dansefest

Okay, så dette er ikke ligefrem et af de sjove spil at spille over Skype, men det er alligevel en sjov aktivitet. Bare sætte på nogen musik og spille det højt, så begge ender af samtalen kan høre. Indstil telefonen, tablet eller computer på et sted, hvor du både kan se hinanden og lad det flyve!

6. Fortæl vittigheder eller gåder

før opkaldet skal du acceptere at samle en side fuld af gåder eller vittigheder for at fortælle hinanden. Den eneste regel her er, at du skal grine!!!

7. Læs sammen

læsning sammen kan være en god bindingstid for jer begge. Når du er en lang afstand, er dette en af de glæder, som du ikke behøver at gå glip af. Du kan læse for sjov eller hjælpe med at læse lektier.

8. Hjælp med lektier (men gør det til et spil!)

Du kan hjælpe din ven med lektier eller skolearbejde eller endda lave et videnskabsprojekt sammen. Ideen er at gøre det sjovt og engagerende.

9. Lav en” No Bake ” Snack

vælg en opskrift, der ikke er super let at bage, eller en snack, som du hver især kan lave og nyde sammen. Dette er en fantastisk mulighed for at lære din ven, hvordan man læser en opskrift, lære en ny madlavningsevne, eller at videregive en favorit familieopskrift sammen med den familiehistorie, der følger med den.

10. Fortæl historier

Du kan fortælle en historie, eller du kan få din ven til at lave en historie om deres foretrukne animerede karakter. Bare skiftes til at fortælle historien en linje eller et segment ad gangen.

11. Spil et Instrument sammen

denne aktivitet kan tage lidt dygtighed eller i det mindste lidt øvelse. Men husk, det behøver ikke at være perfekt eller detaljeret.. Så selvom du ikke allerede ved, hvordan du spiller, kan du lære sammen. Dette kan være klaver, guitar, ukulele, harmonika eller endda nogle trommer. Få din kreative på!

12. Hjem scavenger hunt

Du kan gøre et hjem eller baggård scavenger jagt. Forbered en liste over 5 genstande inden dit møde, som din ven skal finde inde i huset eller baghaven. Sæt en tidsbegrænsning og have det sjovt!

13. Spil Hangman

Jeg tror, at alle ved, hvordan man spiller denne. Dette kvalificerer sig bestemt som et af de sjove spil at spille over Skype. Du kan skræddersy dette spil, så det passer til alt, hvad din ven lærer. For eksempel, hvis de er stater og hovedstæder, kan du få dem til at gætte statens navn og derefter få dem til at fortælle dig, hvad dens hovedstad er. Eller hvis de har brug for at øve stavning ord, kan du bruge dem som puslespillet gætte ord. Vær kreativ!

14. Byg Lego projekter

Du har begge brug for nogle Lego ‘ er. Du kan strukturere denne aktivitet eller ej. Dette kan være et løb, et spil eller bare gratis bygning. Det er lidt sjovt at få din ven til at give dig retninger, og du prøver at opbygge det, de beskriver. Du kan gøre det til et minut-til-vinde-det-løb og se, hvem der kan få det rigtigt på mindst mulig tid.

15. Online tegnespil

Der er mange online apps at tegne sammen, en af dem er at tegne noget, det er simpelt. Let. Og. . .Bedst af alt … gratis! En anden sjov app er Caribu: du kan tegne sammen, spille spil og endda læse yndlingsbøger!