Articles

20 regler for påklædning af godt

Tjek de 20 regler for påklædning af godt hele dagen, hver dag.

Tilføj en brænder til dit skab.

Der er ikke noget, der fuldender næsten alle ser helt ligesom en blis. Når du sømmer den perfekte pasform (se regel 6), skal du parre den med denim for en mere afslappet fornemmelse eller med chinos for at afbalancere den fine linje med smart casual. Bland også det, du har på dig under en, fra poloer til t-shirts til trøjer.

prøv et par slanke jeans.

overraskelse-dette går tilbage til den første regel. Slank betyder ikke tynd eller stram. Dine jeans skal passe uden at kræve et bælte, og stoffet skal skumme dine ben, ikke kramme eller opsluge dem. En slim fit samlet ser godt ud på hver bygning, lader dig bevæge dig komfortabelt og skaber et moderne look.

Opgrader dine athleisure stykker.

hvem ønsker ikke at være komfortabel og se godt ud på samme tid? Handel med disse hus sveder for en blanding af ydeevne og loungetøj. Tænk renforede joggere, en højteknologisk hættetrøje (fugttransporterende for sejren), enten din yndlings bomuldst-shirt eller en tør-fit version og de nyeste sneakers-både moderigtige og funktionelle.

lav lag dine bedste kammerater.

lag er ikke kun en vigtig del af vinteroverlevelsen, men giver dig også en chance for at skifte dit stilspil. Har du nogensinde båret en performance jakke over en dragt? Resultatet er dapper og praktisk. En denim jakke under en top coat blander både 9 til 5 og 5 til 9.

spil med proportioner ved hjælp af udskrifter og mønstre.

en nem måde at ændre din rutine på er ved at blande udskrifter og mønstre i forskellige størrelser. Husk at holde fast i komplementære farver. Prøv at parre et Mørkeblå prikket slips med en lyseblå stribet skjorte. Iført et stribet slips? Tilføj en stribet skjorte, men sørg for, at striberne på slipset er større.

Vælg altid den rigtige pasform.

dette er den vigtigste regel, og bør følges mest. Det betyder ikke noget, om du er klædt afslappet eller skarpt, dit tøj skal passe til din kropsform, fra din hals til dine håndled til din indersøm. Eksempel: Din skjorte burde ikke være bølgende overalt. Kroppen på din skjorte skal være tæt på, men ikke for stram, uanset din størrelse, og ærmerne skal passe på samme måde.

manchet ærmerne (korte eller lange).

spil med at rulle ærmerne på forskellige typer skjorter. En t-shirt med to hurtige ruller af ærmet giver en cool 50 ‘ ers stemning. Rullende ærmerne på en kjole skjorte har afslappet skrevet over det hele. Vores metode? Fjern manchetterne, vend dem helt op til lige under albuen, og tag derefter den nederste del og fold op, indtil den dækker toppen af manchetten.

Invester i en All-star Sko lineup.

Hold din sko rotationsstrøm, så du har et par til ethvert behov. Oksefords fungerer godt til at klæde sig op eller ned, og i disse dage gør sneakers også. Og glem ikke at tilføje en støvle, måske en Chelsea.

Lær, hvornår du skal matche dine sko og bælter.

tag råd fra vores stylister—det er en god ide at matche dine sko til dit bælte. Dette fungerer godt for de formelle lejligheder, der kommer op fra tid til anden, ligesom store forretningsmøder, bryllupper og dato nætter. For alt andet skal du springe over at matche nøjagtigt, men hold dig til den samme farvefamilie (som brunbrun med mørkebrun).

vask helt sikkert dine jeans.

der er mange forskellige regimer til rengøring af jeans, fra at sætte dem i fryseren til at hænge dem ud i solen, men vi synes, at god ol’ vask er bedst. Vask dit par indvendigt ud hver 2-3 slid og hæng dem derefter til tørre. Sørg for, at du bruger falmebestandigt rengøringsmiddel for at holde farven rig, og husk, jo højere kvaliteten af din denim er, jo længere varer de gennem hver vask.

Pas godt på dine sko.

du bærer dem hver dag, så det er kun naturligt, at de slår. Når du har investeret i en all-star lineup (oksford, sneakers, støvler), er det næste skridt at sikre, at de varer. Saml et praktisk skoplejesæt med ruskindspray, læderpoleret, en robust børste, stofshampoo og et par skotræer.

bliv fortrolig med et jern.

undgå at se ud som om det er din første dag i arbejdsstyrken med rynkefri skjorter, bukser og dragter. Et strygejern med en damper er fantastisk til, når du er i en tidsknas, og forstærker det faktum, at du er interesseret i, hvordan du ser ud og altid betyder forretning, selv når du er klædt afslappet.

bland i nye farver.

at prøve noget nyt behøver ikke at være skræmmende. Det er godt at tage en pause fra gentagelse af neutrale og tilføje farve i blandingen. Ingen grund til at skifte til en helt ny dress code; blot tilføje en farverig skjorte til dine foretrukne jeans, kjole bukser eller chinos.

Test monokromatiske stykker.

mens du prøver nye ting, hvorfor ikke give hoved-til-tå farve en chance? Før du starter med alt hvidt (hvis du er klar, gå efter det!), lette neutrale nuancer som grå eller marineblå får det til at se ud som om du ved, hvad du laver, fordi du gør det.

Tilføj forskellige nuancer til din denim rotation.

traditionelle blå jeans er en hæfteklammer i enhver mands garderobe, men at eksperimentere med forskellige vaske og nuancer er en frisk måde at variere hverdagen på. Prøv sort eller grå for et dressier look, eller gå efter noget rigtig dristigt. Husk bare at holde resten af dine stykker neutrale, når du vælger en punchier farve.

Find et stilikon.

Inspiration er overalt-magasiner, online, på gaden. Det hjælper med at holde et par navne i din baglomme af stilikoner, hvis stilarter du er i, eller hvis typer udseende du også graviterer mod. Denne øvelse er praktisk, når du fortæller os, hvad du leder efter.

Undersøg dine yndlingsmærker.

se hvad du kan lide ved bestemte mærker. Er de kendt for at have gode pasformer eller fremstille holdbare produkter? Sammensæt en kort liste over de mærker, du altid kan stole på for pasform og kvalitet, der matcher din personlige stil og være loyal over for dem, eller endnu bedre, spørg os om vores favoritter, så vi kan sende dem din vej.

gå til en ny stil.

Du kan faktisk inspirere dig selv ved at prøve noget uventet. Start med et stykke, du normalt ikke ville bære, og drej det i din daglige blanding. Det er en nem måde at forgrene sig ud af normen, finde ting, du ikke vidste, du gerne vil, og ændre det lidt op. Ikke sikker på, hvor du skal starte? Spørg os!

Bed om en anden (eller tredje) udtalelse.

Når vi taler om at spørge, Er det altid godt at få andres tanker om dine nye tråde. Spørg din kone, kæreste, partner, ven, eller du kan altid spørge os, hvad vi synes. Dette vil hjælpe dig med at få en bedre forståelse af, hvad der passer bedst til din kropstype, og måske endda hjælpe dig med at forgrene dig.

arbejde med en personlig stylist.

Stingfiksering er den nemmeste måde at forblive skarp 24/7 hele året rundt. Vi sætter dig op til særlige lejligheder, dag til dag, uventede begivenheder, hænge ud derhjemme—hver type stil er dækket af os. At købe nyt tøj, der passer nøjagtigt som du vil have dem, er så simpelt som at åbne en kasse og beholde det, du kan lide. Vind, vind.

Planlæg en rettelse lige nu for at få bolden til at rulle på din personlige kasse med snart favoritter.