Articles

9 bedste tethering apps til Android & iOS

Tethering er en proces med at dele internettet på din telefon med andre enheder, såsom bærbare computere, PC og så videre. Denne proces i de fleste lande er slags ulovlig, men hvis du tænker over det, er grundene til at forbyde at dele en begrænset pakke trafik eller kræve et gebyr for det lidt urimeligt.

heldigvis er der i dag specielle apps, der gør tethering næsten gratis (til iPhone) eller helt gratis (til Android). Selvfølgelig er det kun dig, der er ansvarlig for at hente disse apps, det er dit valg at gøre det eller ej, men det er en god måde at spare nogle penge på.

Du kan måske også lide: 11 bedste trådløse signalstyrkeapps til Android& iOS

lad os overveje de bedste tethering-apps til Android og de eneste gode til iOS.

PadNet+

PadNet+ er den mest populære tethering – app på Google Play-i det mindste har den det største antal overførsler. Appen fungerer i tre tilstande-trådløst internet, USB og Bluetooth. Husk på, at Android 7.0 eller nyere versioner understøtter ikke Trådløs tilstand.

når du åbner PadNet, ser du tre afkrydsningsfelter – ingen shenanigans, en absolut brugervenlig skærm. Du kan ændre dit hotspots navn, og du kan beskytte det med en adgangskode. Hvad du også kan gøre er at indstille en kontrol, hvilket er meget praktisk. Hent PadNet + nu og aldrig betale for tethering igen!

særlige egenskaber:

  • ingen rooting er påkrævet
  • hurtig
  • trådløst internet, USB, Bluetooth-tilstande
  • gratis med en præmie

padnet app

Du kan også lide: 10 bedste trådløse booster-apps til Android

tilbage til menuen

Urværksmode Tether

Urværksmode Tether er en tether, der giver din computer (vinduer, Mac, Linu) internettet ved hjælp af en USB. Nu er denne ikke let at komme på arbejde.

først og fremmest kan det tage dig en vis indsats for at hente appen selv – nu er den tilgængelig på Google Play, men hvis der er problemer der, kan du hente en APK – fil-i det øjeblik vi kontrollerede det, var der ikke nogen problemer, men hvem ved hvad der kan ske.

derefter skal du få specielle programmer og drivere på din computer. Ja, det lyder som meget at gøre, men det gode er, at det til sidst fungerer!

alligevel, hvis du tilfældigvis er i en situation uden internet på din PC, er dette en meget god mulighed. Du kan få det via din telefon, Bare tryk på hjælpeknappen i appen. Så, en meget pålidelig måde at få tingene i gang!

clock1

Tilbage til menuen

Easy Tether Lite

Easy Tether app fungerer med Bluetooth og med USB. Ligesom appen ovenfor kræver det at hente specielle programmer på din PC, tablet, laptop, overhovedet. Men lite-versionen af appen beskæftiger sig ikke med sikre sider, såsom Gmail, online banking, Facebook osv.

Du kan selvfølgelig købe den fulde version, men det koster dig $10. Sammenlignet med de penge, du bruger månedligt på dit internet, er det ikke så meget, men appen ovenfor koster for eksempel omkring $5 (selvom den adskiller sig lidt fra denne – som om den ikke har en Bluetooth-tilstand). Appens navn lyver ikke-det er faktisk nemt at bruge. Valget er dit! Bare endnu en god mulighed.

særegenheder:

  • ingen rooting er påkrævet
  • USB og Bluetooth-tilstande
  • gratis med en præmie

easy tether app

Tethering apps til iOS & hvorfor det er risikabelt at få dem

du finder ikke disse apps i App Store. Det er praktisk taget umuligt for udviklere at placere en tethering-app der. Men du kan hente en APK-fil og få tingene til at fungere på denne måde. For at det, selvom, din telefon skal være jailbroken.

dette kan være farligt, fordi iPhone efter jailbreaking bliver sårbar over for vira-hvis du er nysgerrig, hvorfor tjek denne artikel: kan iPhone få vira? Få måder at løse det på.

Hvis du ikke er bange, selvom – når alt kommer til alt er de tilfælde, iOS blev angrebet af vira, ikke mange – kan du prøve at gennemgå dette trin og derved forberede din telefon til at få en tethering-app. Hvilken en? Du kan vælge fra listen nedenfor!

Tilbage til menuen

trådløst internet Tethering /trådløst internet HotSpot

denne app kan levere trådløst internet fra din telefon til alle de nærliggende enheder ved hjælp af bare en Bluetooth-forbindelse. Dette er et genvejsværktøj, og det kan gemme flere trin end traditionelle operationer. Her kan du ringe til de indlejrede trådløse indstillinger med få klik og ringe til den integrerede Bluetooth-indstillingsskærm hurtigt.

appen understøtter 2 SD-tilstand. Det kan være lidt kompliceret at bruge på grund af alle de indstillinger, du skal justere, før du faktisk begynder at bruge trådløst internet, men det giver stabile forbindelser til alle Android-enheder. Desuden sætter denne app begrænsninger på dataforbruget med det samme, så du ikke løber tør for det på din telefon.

kone1

appstore1

Tilbage til menuen

Tetrd

en anden tethering – app til Android, som er alternativet til alle de trådløse apps-Denne giver dig mulighed for at levere internettet fra din enhed til din bærbare computer ved hjælp af USB-kablet. Fordelen ved en sådan metode er, at den garanterer en mere stabil forbindelse.

Du kan bruge dette, hvis din operatør eller dataplan ikke tillader dig at aktivere den indbyggede tethering-funktion på din enhed. Desuden finder du her en sådan mulighed som en omvendt tethering – det betyder, at du også kan overføre internettet fra din bærbare computer til din smartphone.

terd1

appstore1

Tilbage til menuen

SecureTether

Dette er en Bluetooth-tethering-app, men det er en Bluetooth tethering det betyder ikke, at du her kun kan levere Bluetooth-forbindelse fra din smartphone til din computer. På den anden side betyder det, at du vil være i stand til at forbinde internettet på dine enheder ved hjælp af Bluetooth. Der er ikke behov for at rodfæste din telefon eller tablet til denne app.SecureTether har også en indbygget stærk brandvæg, der hjælper med at beskytte din computer mod hackere. Når du har forbindelse til internettet, overvåger programmet alle indgående og udgående forbindelser for at registrere spionprogrammet.

en anden nyttig funktion i SecureTether er det kan blokere nogle tunge hjemmesider eller vinduer opdateringer, hvis du er i øjeblikket på data.

secureth1

appstore1

Tilbage til menuen

VPN Hotspot

denne app er de to i et tilfælde. Nu kan du nyde anonymt at surfe på internettet og give trådløst internet til din bærbare computer på samme tid. Du kan bruge VPN Hotspot til at forbinde ting, der ikke understøtter VPN som Chromecasts bag virksomhedens brandvægge.

denne app er endnu mere nyttig, hvis du bruger VPN hver gang, når du er på internettet, men brugen af dette program bremser sidstnævntes arbejde næsten to gange. Fordi her VPN er “indbygget” i systemet, vil du ikke stå over for et sådant problem. Med de specielle indstillinger kan du indstille programmet til at blokere alle uønskede/ukendte brugere fra netværket.

vpn1

appstore1

Tilbage til menuen

Rævfi

en rent teknisk tethering app, der giver mulighed for at levere trådløst internet fra din smartphone hurtigt. Denne er kun til Android-enheder, så den har den typiske Android-apps-grænseflade. Det eneste, du har brug for at vide, før du starter , er, at du bliver nødt til at installere den samme app på din bærbare computer/tablet, så disse to enheder kan dele trådløst internet. Samlet set er denne app ekstremt enkel i brug.

ræv1

appstore1

Du kan også lide: 10 bedste trådløse booster-apps til Android

tilbage til menuen

TP-Link

TP-link er et berømt firma, der er kendt for at producere trådløse routere, så du kan dens udseende på denne liste er helt logisk. Hvis du allerede har en sådan router i dit hus, vil det være endnu lettere for dig at bruge denne app. Det er brugervenligt, det er ikke den mest enkle app i verden, men alle funktionerne i det er nyttige.

ved hjælp af TP-Link kan du nemt give internettet til at danne din telefon til din bærbare computer/tablet. Med den avancerede sikkerhed i denne app vil du være i stand til at blokere alle uautoriserede enheder fra netværket. Derudover er der sådan en ting som forældrekontrol.

tplink1

appstore1

appstore1

disse var nogle af de bedste tethering apps til Android og til iOS. Hvis du kunne lide denne artikel, kan du dele den med venner eller på sociale medier. Lad flere mennesker vide om måderne, hvordan man holder op med at betale for meget for internettet! Bevar forbindelsen og, som altid, være smart i at vælge apps!

Tags: Android appsiOS Apps