Articles

Acne: typer, behandlinger og symptomer

i dag kommer vi til at tale om en hudlidelse, der ikke er en skål med god smag for nogen. Vi taler om acne eller udseende af bumser og hudorme normalt på ansigt, skuldre og ryg. Selvom det undertiden virker uopretteligt, og det aldrig vil forsvinde fra vores liv, vil vi i dag give dig nøglerne til at håndtere denne besværlige lidelse. Giv agt!

behandlinger til helbredelse af acne i Malaga

først skal du vide, at hudlægen kan hjælpe dig med at kontrollere acne, undgå ar eller anden hudskade og gøre eksisterende ar ikke så synlige.

med dette i tankerne tjener acne medicin til at eliminere acne og fedtproduktion og fremskynde fornyelsen af hudceller, der er ansvarlige for at bekæmpe bakteriel infektion.

før du går ned i de typer medicin, du kan bruge, skal du præcisere, at du med de fleste medicin muligvis ikke ser resultater før den fjerde eller femte uge, og endda din hud kan forværres inden den forventede forbedring. Dens fuldstændige forsvinden kan tage måneder eller flere år at forsvinde helt.

Hvornår vises acne normalt?

Acne kan forekomme i alle aldre, der er både juvenil acne, acne hos børn og acne hos voksne. Men acne forekommer ofte i ungdomsårene eller puberteten.

hvor forekommer acne normalt?

det mest almindelige sted for acne er på ansigt, ryg og bryst. Disse områder er normalt, hvor denne hudlidelse manifesterer sig.

typer af acne, der findes

Du skal vide, at der er forskellige typer acne afhængigt af niveauet af aggressivitet, som denne hudlidelse gør på nogen.

Hvis du hyppige bumser i ansigtet mere specifikt i T-området, det hyppigste område af acne, såsom næse, kinder og pande. Hvis der vises små tip i dette område, kan du lide af mild acne, små ufuldkommenheder.

men hvis du får papler eller pustler på din hud, kan du have mellemhøj acne. Denne type acne kaldes også papulopustulær, denne acne er betændelser på huden, der har mere hyppighed end mild acne.

en anden ting er at tale om svær acne, de er betændelser i huden meget mere aggressive end de to foregående, og det er det mest almindelige tilfælde, der efterlader ar i ansigt og ryg, så vores dermatologiske Center i Malaga råder til at deltage i lægen for at undgå problemer.

faktorer, der påvirker acne

hvorfor forekommer acne i teenagere? Hvordan man undgår acne ar? Hvordan laver ar ikke så synlige? Dette er normalt de hyppigste spørgsmål, som en patient med acne normalt stiller i vores dermatologicenter.

den primære årsag eller faktor er den hormonelle ændring fra preteen-scenen til ungdomsårene. Det er vigtigt at kontrollere acne, før det efterlader ar eller følgevirkninger på huden, så vi rådgiver enhver patient, der har juvenil acne, gå til en professionel hudlæge, så de kan vurdere deres sag og være i stand til at måle og kontrollere den acne, og at den ikke fremhæver. Forebyggelse er den ideelle måde at undgå acne ar.

acne Malaga

typer af lægemidler til eliminering af acne

efter alt dette er de forskellige typer medicin, du kan bruge til at helbrede bumser, følgende. Først og fremmest præcisere, at denne liste er informativ, og for at udføre en behandling mod acne, bede om en aftale med vores hudlæge i Malaga, der vil vurdere, hvad der er den bedste løsning for hver hudtype.

aktuel medicin

de mest almindelige medicin til acne kontrol og topisk anvendelse er:

 • retinoider: denne medicin bruges i creme, gel eller lotion. Dens anvendelse er natlig, og dens vigtigste funktion er at undgå at dække hårsækkene.
 • antibiotika: de er ansvarlige for at fjerne bakterier fra huden og reducere rødme. Antibiotika kombineres normalt for at fjerne acne med retinoider. disse syrer indeholder antibiotiske egenskaber, som er endnu mere effektive, når de anvendes sammen med erythromycin. Hovedfunktionen er at forhindre hårsækkene i at tilslutte.
 • Dapsone: denne behandling anbefales stærkt til acne hos voksne kvinder. Hvis det er sandt, at dets bivirkninger kan forårsage rødme eller tørhed.

Oral medicin

derudover er der følgende orale medicin, der kan kontrollere denne acneforstyrrelse:

 • antibiotika: anbefales til moderat acne og bør bruges til så lidt som muligt for at forhindre antibiotikaresistens.
 • kombinerede orale præventionsmidler: Der er fire kombinerede orale præventionsmidler til acne hos kvinder, der ud over prævention anvendes som behandling for bumser. Disse produkter kombinerer østrogen og progestin, så du kan registrere nogle bivirkninger såsom vægtøgning, kvalme og ømhed i brystet.
 • Isotretinoin: vi taler om et stærkt lægemiddel, hvis acne ikke er moderat, men ret alvorlig, reagerer ikke på andre lægemidler. Det er meget effektivt, og der er stor risiko for at få bivirkninger, der skal kontrolleres.
 • terapier: Uden for brugen af topiske eller orale medicin kan forskellige terapier anvendes i specifikke tilfælde, såsom: lasere og fotodynamisk terapi, ekstraktion af lukkede og åbne komedoner, kemisk peeling og steroidinjektion. Ligesom de tidligere behandlinger kan de have bivirkninger, som du bør være opmærksom på, før du starter en af disse terapier.

Home remedies for acne

i tilfælde af at du først beslutter at prøve naturlige og hjemmebehandlinger, deler vi nedenfor nogle af de naturlige midler, der hjælper dig med at tage sig af din hud og især for at eliminere acne.

 • grøn te
 • honning
 • Mint
 • Aspirin
 • kamille
 • æblecidereddike
 • Aloe
 • citron
 • Omega-3

behandlinger for børn

om acne hos teenagere ser vi, at børn fra en tidlig alder lider allerede af acne. Ideelt set bør du konsultere en pædiatrisk hudlæge og få ham / hende til at anbefale de lægemidler, som børn ikke bør tage, hvad de tilsvarende doser er, hvilken interaktion der kan forekomme mellem lægemidlerne, deres mulige bivirkninger og vigtigst af alt, hvordan behandlingen kan påvirke barnets udvikling og vækst.