Articles

Ativan for hunde angst og fobier

del diskant andel

ligesom mennesker, hunde er i stand til at udvikle angst og fobier. De mest almindelige fobier-torden, støvsugere, hårtørrere–virker sandsynligvis ikke som en big deal for dig som menneske, men for din hund er de absolut skræmmende. Uanset om torden sender din hund, der klapper gennem væggen, eller de trækker sig tilbage til et skab for at ryste og klynke, er angst en meget ægte ting. Nogle hunde er i stand til at klare sig uden medicinsk intervention, men hvis det er begyndt at reducere din hunds livskvalitet, kan det være på tide at overveje at give din hund medicin.

Ativan (Lorasepam)

Ativan (lorasepam) ordineres til ængstelige hunde som et alternativ til Valium. Ativan er en del af familien og har en beroligende virkning hos ængstelige mennesker og dyr. Det er vellykket i behandling af fobier hos hunde, men det er også en meget effektiv behandling for hunde med separationsangst. Hvis din hund er blevet diagnosticeret med angst, og det påvirker dit liv, skal du tale med din dyrlæge. Et lægemiddelregime kan være lige hvad din hund har brug for for at hjælpe med at håndtere angsten.

da Ativan er et lægemiddel, er det kun tilgængeligt på recept fra din dyrlæge. Du bør aldrig give din hund denne type medicin, medmindre den er blevet ryddet af Deres dyrlæge, så hvis du har en ængstelig hund og en flaske Ativan liggende, skal du ikke fristes til at give den til din hund, hvis det er et upassende valg i deres tilfælde.

er Ativan sikkert for hunde?

Ativan betragtes som et meget sikkert lægemiddel, selvom det er meget vanedannende hos mennesker. Selvom det ikke nødvendigvis er vanedannende hos hunde, er det ikke noget, du kan give dem regelmæssigt og afbryde det pludselig. Hunde gennemgår abstinenssymptomer (øget angst, opkastning, diarre, desorientering), så enhver seponering skal ske langsomt og altid under vejledning af din dyrlæge.

Ativan gives ikke til hunde med leversygdom, fordi det kan skade leveren yderligere. Før din dyrlæge skriver en recept, vil de gerne køre et fuldt blodpanel for at sikre, at din hunds lever og nyrer fungerer korrekt.
bivirkninger af Ativan
den mest almindelige bivirkning er øget sult. Det er vigtigt ikke at give efter for din hunds glubende appetit ellers fedme bliver en risiko. I stedet skal du gøre et punkt for at tilbyde sunde alternativer med en masse fiber for at fylde dem op.

selvom Ativan formodes at forårsage en beroligende virkning, er dette ikke altid tilfældet. Nogle hunde bliver ekstremt spændende, men det betyder ikke, at det ikke virker! Mens deres aktivitet stiger, har stoffet stadig den rette virkning på deres hjerne. Tal med din dyrlæge om denne bivirkning; en anden dosis kan være alt, hvad der kræves.
hvis Ativan har den tilsigtede beroligende virkning på din hund, skal du ikke blive foruroliget, hvis den virker ekstremt søvnig, eller hvis koordinationen er slået fra. Der forventes et mildt tab af koordination, især hvis stoffet er nyt, men hvis din hund ikke er i stand til at gå eller stå, skal du straks kontakte din dyrlæge.
endelig er der nogle hunde, der bliver aggressive, når de tager bencitrat. Dette er ikke sandsynligt, men det er en bemærkelsesværdig bivirkning med denne kategori af stoffer. Nogle ejere rapporterer om en mindre ændring i deres hunds temperament, mens andre hunde skal tages af stofferne, fordi ændringen er så signifikant.

Ativan dosering

følgende oplysninger bør aldrig bruges til dig som ejer til at bestemme den rigtige dosis til hunde. Dosis afhænger ikke kun af din hunds vægt. En ordentlig dosering tager deres alder, kropstilstand, allerede eksisterende sundhedsmæssige forhold og sværhedsgraden af deres angst i betragtning. Det er vigtigt at huske, at en masse doseringsoplysninger online er beregnet til nødadministration i tilfælde af anfald, så mange online doser er signifikant højere end en vedligeholdelsesdosis er.
En normal dosis er 0,02 mg pr. pund givet hver 8.til 12. time. En højere dosis er usandsynlig, og det er muligt, at en lavere dosis vil være effektiv, hvilket understreger vigtigheden af kun at give dette lægemiddel under en dyrlæge tilsyn.

alternativer til Ativan

passende alternativer afhænger af, hvad der behandles, og sværhedsgraden af lidelsen. Det er klart, at andre lægemidler er acceptable, men denne kategori af lægemidler er typisk en sidste udvej. Din dyrlæge kan understrege vigtigheden af adfærdsmodifikation, før du prøver medicin. Der er tilfælde, hvor angst ikke kan håndteres med andet end stoffer, men nogle hunde kan med succes “trænes” ud af deres fobier og mindre tilfælde af angst.

når du har nået din grænse for strimlede tæpper, ødelagte møbler eller potte ulykker, kan det være tid til at overveje en medicinsk intervention for din hunds angst. Mens det at give dem et ret potent stof er skræmmende i starten, vil forbedring af din hunds livskvalitet gøre processen lidt mindre skræmmende.

Jackob Evans

Hej, Jeg er Jacob. Jeg har været en professionel blogger i over 6 år, og i den tid har jeg skrevet utallige blogs, der har nået millioner af mennesker. Jeg er en DVM af erhverv, men alt hvad du behøver at vide er, at jeg elsker hunde!

SDO startede helt tilbage i 2015 på et indfald. Jeg ville læse et par dusin blogs online, mens jeg søgte efter de bedste produkter til min hvalp, og mængden af forkert information online fra ukvalificerede kilder, der giver potentielt skadelig rådgivning, chokerede mig. Så pludselig ramte det mig, Hej, jeg kan også gøre det! Og jeg kan gøre det rigtigt! Uden selv at vide, hvad en blog var, eller hvordan det tjener penge. Jeg sprang lige ind for at dele de mange års viden, jeg har om hunde, med verden.

inden for et par måneder indså jeg, at folk reagerede ekstremt positivt på mine blogs. Min hjemmeside var startet, og jeg ville modtage utallige e-mails fra glade hundeejere, der fortalte mig, hvordan min hjemmeside var en gud-send for dem, og deres hvalpe klarede sig så meget bedre, efter at de fulgte mit råd. Jeg ville også få så mange spørgsmål, og i mit forsøg på at konsolidere og besvare alle de spørgsmål, jeg ville få fra mine læsere, har min blog udviklet sig til den hjemmeside, du ser i dag. I årenes løb opfordrede jeg min gode ven Tina, som også er DVM, til at dele sine oplevelser og bedre guide de mennesker, der læser os. Ved Guds nåde når vi nu tæt på en million mennesker om året, og vi får så varm feedback på, hvordan vi har gjort livet lettere for nye hundeejere over hele kloden.

som hundeejer kender du kun den følelse, du får, når du kommer hjem om natten, og din hvalp er der ved døren og logrer med halen i ren glæde. Båndet en person og deres hund deler kan ikke forklares med blot ord. Alligevel er hunde som børn, og de skal plejes og trænes, og det er derfor, Smart hundeejer findes, for at give dig de nøjagtige og nøjagtige oplysninger, du søger om din hund. Ligegyldigt hvor lille denne detalje er, chancerne er, at vi vil være der for at hjælpe dig! Som en person, der har rejst 7 af sine egne hunde. Jacob vil altid hjælpe dig.