Articles

Columbia Business School MBA – Program-alt du behøver at vide

Columbia Business School er business school of Columbia University. Det er en af de ældste handelsskoler (etableret i 1916). Det er også en af de seks Ivy League business schools og en af de mest selektive top MBA-programmer. I denne artikel tager vi et dybtgående kig på Columbia Business School MBA-Programmet, dets profil for den indkommende klasse i 2022, karriereresultater og beskæftigelsesrapport 2020.

Columbia Business School MBA ved numrene

med sin placering i Manhattan, Columbia Business School (CBS) indbegrebet, hvad en byskole kan tilbyde studerende, der søger et sådant miljø. Byen er i sig selv en smeltedigel af kulturer med 40% af befolkningen født uden for USA.Columbia Business School tapper ind i denne smeltedigel ånd, hvor 44% af den indkommende klasse er fra udlandet, og en anden 33% er sammensat af amerikanske mindretal. Det er med rette stolt af at være ” i centrum af forretningen.”

Her er et kig på statistikken for fuldtids MBA-Programmet på Columbia Business School:

Sr. No Columbia Business School tal
1 gennemsnitlig GMAT 726
2 gennemsnitlig GPA 3.6
3 Class Size 782
4 GMAT Range 580 – 780
5 Work Experience Average 3-8 Years
6 Tuition Cost (per year) 2020-2021 $77,376
7 Average Age 28
8 % Employed after graduation 90.4%
9 Median løn $150,000

at komme ind i Columbia MBA-Programmet kræver en misundelig 720+ GMAT score. Vi kan hjælpe dig med en personlig studieplan og give dig adgang til onlineindhold af høj kvalitet til at forberede. Skriv til os på [email protected] vi er det mest gennemgåede GMAT prep-selskab på gmatclub med mere end 2000 anmeldelser (fra januar 2021). Hvorfor tager du ikke en gratis prøveperiode og bedømmer det selv?

Columbia Business School er en del af M7 group of business schools. De andre handelsskoler i M7-gruppen af handelsskoler inkluderer Stanford GSB, HBS, kaj, Booth, Kelloggog MIT Sloan.

Columbia Business School MBA ansøgningsfrister 2021 indtagelse

Columbia Business school følger en rullende optagelsesproces. Dette betyder, at ansøgningsbeslutninger gives, så snart en ansøgning er afsluttet og indsendt af en potentiel ansøger.

der er to indtag-januar og August. For Januar-indtagelse er MBA-ansøgningsfristen den 2. oktober 2020.

følgende er MBA-ansøgningsfristerne for 2020-2021 på Columbia Business School:

August 2021 Intake Application Deadline Interview Invites Final Deadline
Early Decision October 2, 2020 Rolling Rolling
Merit Fellowship Deadline January 6, 2021 N/A Rolling
Final Deadline April 9, 2021 Rolling Rolling

se på Columbia MBA Essay tips til 2021 indtag.

forskel mellem august-og januarindtagene

CBS har ikke noget at gøre med, hvad der sker > 2 indtag til sit flagskib 2-årige MBA-program, en i august og den anden i januar. Begge disse indtag smelter sammen i efteråret andet år for at gennemføre valgfag som en enkelt klasse.

den eneste forskel mellem disse 2 indtag er timing og muligheden for at gennemføre en sommerpraktik (Januar-indtagelse giver ikke mulighed for en sommerpraktik).

følgende frister er baseret på ansøgningsprocessen for klassen i 2021, for opdateret information, besøg venligst programsiden på Columbia Business School.

udskudt Tilmeldingsmulighed

bortset fra de to forskellige indtag tilbyder CBS også et udskudt tilmeldingsprogram. Dette program giver nuværende bachelorstuderende mulighed for at få et par års erhvervserfaring med garanti for adgang til Columbias meget selektive MBA-program.

derudover giver det udskudte tilmeldingsprogram sådanne studerende fleksibilitet til at starte et fuldtidsprogram 2-5 år efter collegeeksamen.

mange af de bedste handelsskoler tilbyder forskellige tilmeldingsprogrammer; vores eksperter har skrevet dybdegående artikler om de udskudte tilmeldingsprogrammer på følgende handelsskoler: ISB YLP-Program: Admissions Guide og HBS 2 + 2 Program.

Columbia Business School MBA filosofi og styrke

et stærkt ry for finansiering

længe kendt som ‘Finance School’, CBS har trodset den moniker i de senere år med consulting rising som den førende arbejdsgiver for sine kandidater. McKinsey selv ansat 55 kandidater, som er mere end de ansættelser foretaget af Goldman, JP Morgan, Citi, Morgan Stanley og Bank of America kombineret.

det er en afspejling af styrken og mangfoldigheden af MBA-Programmet. Udover sit konsekvent højt rangerede program inden for økonomi tilbyder CBS verdenskendte programmer inden for ledelse, marketing og international forretning.

Hvis en karriere inden for økonomi er dit post-MBA karrieremål, gå ikke glip af vores artikel om bedste handelsskoler for finansiering.

kerneplan og valgfag

CBS har en omfattende kerneplan, der hjælper eleverne med at opbygge stærke fundamenter inden for traditionelle forretningsområder. Og det tilbyder også en masse valgfag for studerende at specialisere sig i et område efter eget valg.for at fremme dette tilbyder CBS forskellige karrierefokuserede veje inden for regnskab, iværksætteri, økonomi, ledelse og etik. En komplet liste over de forskellige karrierefokuserede stier, der tilbydes, kan ses her.

oplevelsesmæssige læringsmuligheder

udover kerneplanen og et stort antal valgfag tilbyder CBS også mange oplevelsesmæssige læringsmuligheder.

fra praktikophold og ekstracurricular projekter til at organisere og være vært for arrangementer med højt profilerede højttalere og konsulentprojekter, der er noget for enhver smag.

Tilføj til, at dens placering i Ny York City sikrer, at du har enestående adgang til virksomhedsledere fra indflydelsesrige praktikere, der underviser som adjungeret fakultet til business ikoner og statsoverhoveder, der besøger campus for at tale mentor og netværk med studerende.

tidligere talere inkluderer:Bill Gates

 • Ratan Tata
 • Columbia Business School Cluster Learning System

  cluster learning system på CBS sikrer yderligere, at du lærer med og fra mennesker, der har forskellige færdigheder og ideer, ledelsesstile og baggrunde.

  deling af så meget af den akademiske oplevelse inviterer til et mere levende læringsmiljø. En hvor eleverne er mere komfortable udfordrende ideer og hinanden, mens de arbejder sammen.

  uden for klasseværelset sikrer CBS ‘ 46.000-medlems stærke alumnenetværk, at du kan finde en Columbia-forbindelse overalt i verden.

  Columbia Business School MBA Class Profile 2022

  Følgende er nogle statistikker relateret til den seneste indgående MBA-klasseprofil på Columbia Business School:

  Applications received 6971
  Admitted 1130
  Enrolled 782 (divided into 11 clusters)
  January Entry Class Size 211 (divided into 3 clusters)
  August Entry Class Size 571 (divided into 8 clusters)
  GMAT Scores (middle 80%) 690 – 760
  Undergraduate GPA (middle 80%) 3.2 – 3.9
  erhvervserfaring (mellem 80%) 3 – 8 år
  gennemsnitsalder (mellem 80%) 25 – 31
  % af kvinder i klassen 40%
  % af internationale borgere 44%

  Columbia Business School tiltrækker en forskelligartet og dygtig studerende fra hele verden. Med 44% af klassen kommer fra andre lande, tilbyder den virkelig et globalt klasseværelsesmiljø.Hertil kommer, at den høje repræsentation af kvinder i klassen er en anden fordel for studerende, der ønsker at lære ikke kun fra fakultetet, men også fra hinanden.

  Pre-MBA-industri i klassen 2022

  Følgende er en opdeling efter Pre-MBA-industri i den seneste indkommende klasse i 2022:

  Pre-MBA Industry – Columbia Class of 2022 Percentage
  Financial services 30%
  Consulting 23%
  Marketing/Media 14%
  Technology 8%
  Others 7%
  Non-Profit 5%
  Real Estate 4%
  Healthcare 4%
  Military/ Government 2%
  energi 2%
  fremstilling 1%

  Pre-MBA undergraduate major class 2022

  følgende er en opdeling efter Bachelor major i den seneste indkommende klasse i 2022:

  Pre-MBA Undergraduate – Columbia Class of 2022 Percentage
  Business 29%
  Economics 20%
  Engineering 17%
  Social Science 14%
  Humanities 8%
  Sciences 7%
  Technology 3%
  Others 2%

  Columbia Business School beskæftigelsesrapporter og lønninger

  som tidligere nævnt var CBS længe kendt som”Finansskolen”. Men nu sender det sine kandidater til en lang række industrier som rådgivning, finansielle tjenester, medier/teknologi og fremstilling.

  dette taler ikke kun om programmets styrke, men også om career management center, da det har været i stand til med succes at diversificere porteføljen af virksomheder og organisationer, der rekrutterer fra campus efter finanskrisen i 2008, der så lukningen af Lehman Brother (en stor CBS-rekrutterer). Kredit bør også gives for dette til klassen af studerende, der i stigende grad har diversificeret deres karrierevalg.

  90% af alle studerende modtog jobtilbud inden for 3 måneder efter eksamen. Medianlønnen, der blev tilbudt CBS-kandidater, var $150.000 med en median signeringsbonus på $30.300 og en median på $25.000 i anden garanteret kompensation. Det er vigtigt at bemærke, at dette tal kan variere alt efter branche og funktion. De er dog solide tal, uanset hvordan du skærer eller terninger dem. Følgende er nogle flere statistikker fra CBS 2020 employment report.

  at komme ind i Columbia kræver en god GMAT score. Vi kan hjælpe dig med en personlig studieplan og give dig adgang til onlineindhold af høj kvalitet til at forberede. Skriv til os på [email protected] vi er den mest revideret GMAT prep selskab på gmatclub med mere end 2000 anmeldelser. Hvorfor tager du ikke en gratis prøveperiode og dømmer selv?

  beskæftigelse efter branche

  finansielle tjenester og rådgivning er de to største arbejdsgivere for Columbia-kandidater i klassen i 2020, hvor en tredjedel af klassen vælger karriere i begge.

  beskæftigelse efter funktion

  Columbia Business School: Top arbejdsgivere

  Top rekrutterere af kandidater fra Columbia Business School fra forskellige brancher inkluderer:

  • McKinsey& selskab
  • Bain& Co
  • Boston Consulting Group
  • Deloitte Consulting
  • Goldman, Sachs &Co
  • PV-strategi &
  • A. T Kearney
  • J. P. Morgan
  • KPMG
  • Microsoft
  • Adobe
  • Citi
  • IBM
  • Morgan Stanley
  • Apple

  • Bank of America Merrill Lynch
  • the Estee Lauder Companies
  • L. E.K Consulting
  • Moelis & firma
  • Samsung
  • Accenture strategi
  • Mastercard
  • Uber

  Columbia Business School Notable Alumni

  følgende forretningsledere er et par af de bemærkelsesværdige alumner fra Columbia Business School

  navn gennemførelse af note
  varen Buffett CEO for Berkshire Hathaway
  Henry Kravis Co-Founder of Kohlberg Kravis Roberts & Co.
  Vikram Pandit Former CEO of Citigroup
  James P. Gorman Administrerende Direktør for Morgan Stanley
  Rochelle Lasarus Formand Emeritus for Ogilvy & Mather
  Michael Gould administrerende direktør for Bloomingdale
  Lionel Pincus grundlægger varburg Pincus

  andre MBA-programmer, du bør overveje

  følgende er nogle andre skoler, der er et tæt match til Columbia Business School med hensyn til GMAT og GPA, alder, og erhvervserfaring. Vi har listet programmerne efter stretch, match og sikkerhed. Bemærk, at disse muligheder præsenteres på baggrund af skolens brandimage og rangeringsstatus som en generel målestok.

  Strækskoler: Harvard, Stanford
  Matchskoler: Chicago Booth, Dartmouth Tuck, nordvestlige Kellogg School of Management
  Sikkerhedsskoler: MIT Sloan, Berkeley Haas, Duke Fuka, Virginia Darden

  at komme ind i Columbia kræver en god GMAT-score. Vi kan hjælpe dig med en personlig studieplan og give dig adgang til onlineindhold af høj kvalitet til at forberede. Skriv til os på [email protected] vi er den mest revideret GMAT prep selskab på gmatclub med mere end 2000 anmeldelser. Hvorfor tager du ikke en gratis prøveperiode og dømmer selv?

  Ofte Stillede Spørgsmål – Columbia MBA-Program

  hvor lang er MBA i Columbia? Columbia fuldtids MBA-program skal afsluttes på tværs af to års studier.
  hvilken GPA har jeg brug for Columbia MBA?

  den gennemsnitlige GPA for den indkommende klasse i 2022 er 3,6.

  hvor meget er en MBA i Columbia?

  for den indkommende Columbia MBA batch 2020-2021 er $77,376. Der er dog andre omkostninger såsom indkvartering og leveomkostninger, som du pådrager dig. Lær hvordan du reducerer dine MBA-omkostninger her.

  hvilken GMAT Score har jeg brug for til MIT Sloan MBA?

  du har brug for mindst en 700+ GMAT Score for top business schools som MIT Sloan. Den gennemsnitlige GMAT-score for Columbia MBA-indgående klasse i 2022 er 726 med et GMAT-interval på 580-780.

  hvilke er de bedste handelsskoler i USA?

  nogle af de bedste MBA-programmer i USA er:
  1. Stanford GSB
  2. Den Danske Erhvervsskole
  3. Kellogg School of Management
  4. Harvard Business School
  5. UC Berkeley
  planlægger at forfølge en MBA i USA? Her er en guide til MBA i USA