Articles

Consolidated Mine

ikke at forveksle med Consolidated Mines.den konsoliderede Mine var en guldmine i Lumpkin County, Georgia, USA, lige øst for Dahlonega. Som det meste af området omkring Dahlonega startede placerminedriften på det land, hvor minen ligger, sandsynligvis under Georgia Gold Rush. I 1880 var placeringsaflejringerne opbrugt, og landet var nede på hard rock. Guld blev snart opdaget i et enormt kvartsvenesystem og udvundet. “Den rigeste acre “blev udvundet dybt ned i jorden, og den resulterende aksel blev kendt som” Glory Hole.”

Dahlonega Consolidated Gold Mine

Consolidated Gold Mine, Glory Hole, Dahlonega (Lumpin County, Georgia).JPG

Glory Hole at the Consolidated Gold Mine

Consolidated Mine is located in Georgia (U.S. state)

Consolidated Mine

Consolidated Mine is located in the United States

Consolidated Mine

Location

Lumpkin County, Georgia

Nærmeste by

Dahlonega, Georgien

Koordinater

34°32’18″N 83°58’12″W / 34.53833°N 83.97000°WCoordinates: 34°32’18″N 83°58’12″W / 34.53833°N 83.97000°W

Område

92.5 acres (37.4 ha)

Bygget

Arkitekt

Dahlonega Konsoliderede Gold Mining Co.

NRHP referencenr.

tilføjet til NRHP

27. februar 1980

konsolideret Mine

placering

Georgia (U. S. stat)

Land

USA

produktion

produkter

Au,

historie

lukket

ejer

hjemmeside

http://www.consolidatedgoldmine.comstedet og dannede Dahlonega consolidated Gold Mining Co. i 1895. Efter at have konstrueret den største frimærkefabrik øst for Mississippi-floden ved den konsoliderede Mineejendom, Mining Co. foldet i 1906. Minens lavere arbejde blev oversvømmet og lå i dvale indtil femoghalvfjerds år senere, da stedet kom under nyt ejerskab.

der er stadig guld, der skal udvindes her – men omkostningerne ved at udvinde guldet fra minen overstiger værdien af guldet, i det mindste for øjeblikket. I dag forbliver en del af det øverste niveau af minen åben for turister, der kan turnere dele af “Glory Hole” under jorden og panorere efter guld. Originale vognskinner, elektriske ledninger og endda en operationel pneumatisk boremaskine, der er genvundet fra minen, kan ses. Denne mine og Crisson-minen er de to miner i Dahlonega-området, der forbliver åbne for turister. Den konsoliderede Mine forbliver den eneste mine i området, der er sikker nok til at tage turister ind.