Articles

de hemmelige fordele ved at stå mens du sover

jeg har talt om fordelene ved at arbejde på et standup desk i årevis nu. Stående får dig til at føle dig lykkeligere og mere energisk. Det forbrænder også flere kalorier.

jeg har også været en stor fortaler for at få nok søvn hver nat. Søvn holder os skarpe og forbedrer vores evne til at huske, lære og vokse.

nu vil jeg lade dig ind på, hvordan jeg tager disse to praksis til det næste niveau. Jeg begyndte for nylig at stå mens jeg sov, og resultaterne har været fænomenale.

Effektivitetseksperter ved, at automatisering er nøglen til produktivitet. Når jeg sover stående, får jeg faktisk mere fra hånden.

gennem omfattende eksperimenter kan jeg nu rapportere om tre hemmelige fordele ved at stå mens du sover:

  1. jeg kan tage mig af meniale opgaver. Du kender udtrykket, Jeg kunne gøre det i min søvn? Det er sandt. Og der er snesevis af ulige job, du kan slå din stempelliste af, mens du udsætter: tilfældigt papirarbejde, online shopping, måske endda dine skatter.
  2. jeg kan holde brændende kalorier hele natten lang. Vi ved, at vores stofskifte sænkes, når vi sover, men jeg har været i stand til at opretholde momentum ved at stå op om natten. Som en mild søvnvandrer er jeg overbevist om, at det virkelige gennembrud kommer, når jeg kan sove på min løbebånd.
  3. jeg kan prøve nye hobbyer. Med den trange tidsplan for et travlt liv er det altid svært at skære tid til nye hobbyer. Men siden jeg genvandt otte timer hver nat, har jeg været i stand til at prøve parasailing, caber tossing og Parcheesi. Du skulle se mine hestesko scoringer.

søvn er ikke undervurderet, lige underudnyttet. Jeg siger ikke, at søvnstand-eller “aktiv søvn”, som jeg også gerne kalder det—er rigtigt for alle. Men overse ikke mulighederne.

hvor meget mere kan du opnå hver dag, hvis du kunne genvinde otte timer hver nat?

spørgsmål: Hvad laver du i April Fools ‘ Day? Del dit svar på Facebook, Facebook eller LinkedIn.