Articles

Debunking de 6 største forsvar af CrossFit

i April skrev jeg en artikel, der beskriver min kritik af CrossFit, som jeg modtog en hel del feedback, både godt og dårligt. Nogle punkter førte til yderligere diskussion, og nogle mennesker trollede siden, mens andre faktisk lærte noget nyt. Imidlertid, der synes stadig at være nogle misforståelser og misforståelser, som jeg vil rydde op.

men først vil jeg gerne citere Dr. Kenneth Jay, der modtog lignende feedback fra CrossFitters til nogle af hans artikler. Hans visdomsord: “ingen følelsesmæssig tilknytning.”Som han minder os om,” er du villig til at opgive din mening—for i videnskaben har du ikke ret til din egen mening; du har kun ret til det, du kan argumentere for.”

så uden videre vil jeg gerne løse nogle almindelige problemer, folk havde med min artikel.

1) Det er bedre end folk, der ikke gør noget. Er du ikke glad for at have dem væk fra sofaen?

Jeg elsker, at CrossFit får folk begejstrede for fitness. Jeg elsker, at det fremmer et samfund af mennesker, der arbejder sammen og motiverer hinanden.

ændrer det min mening om dets programmering (eller mangel på det)? Absolut ikke. Fordelene ved at få folk ud af sofaen opvejes af den stress, der bliver lagt på deres kroppe. Potentialet for skade i CrossFit øges drastisk, når nybegyndere hopper ind i det, især hvis deres træners certificering og viden er tvivlsom.

lad os sige, at der er en overvægtig person, der sidder på en sofa. Når de sidder på sofaen, de har masser af muligheder, de kan tage for at forbedre deres situation. Hvis de hopper ind i CrossFit og opretholder en skade, der sætter dem tilbage på sofaen, de muligheder, de har, er nu begrænsede. For nogle mennesker, der har oplevet ekstreme skader som rhabdomyalysis eller slagtilfælde, deres liv kan ændres drastisk, og de kan aldrig være i stand til at udøve igen.

disse er naturligvis ekstreme eksempler, men konceptet gælder for enhver grad af skade. Der er langt sikrere og mere effektive måder at få folk ud af sofaen og arbejde dem ind i rutiner, der bedre vil målrette deres mål end en cookie-cutter ved ekstremt høj intensitet.

2) Jeg så så meget forbedring fra at gøre CrossFit. Det ændrede mit liv!

selvfølgelig gjorde du det. Hvis du går fra at gøre noget for at gøre noget, vil du se resultater. Undersøgelser har vist, at uuddannede personer viser gunstige svar på næsten enhver implementeret protokol, og deres gevinster er ofte meget høje. Du kunne have opnået dette resultat fra næsten ethvert træningsprogram.

hvorfor fungerede CrossFit så godt for dig, da du ikke personligt så resultater fra noget andet, du prøvede? Svaret findes i Samfundsaspektet af CrossFit: du var ansvarlig over for nogen, du havde medlidende, du havde et samfund, som du kunne sammenligne dine tal og tider med.

konklusionen fra dette fænomen er så, at eventuelle fordele, som du bemærker fra CrossFit som en nybegynder, som du ikke opfattede i andre træningsregimer, er rent sociale og stammer fra et større engagement i dit træningsprogram. I mangel af den sociale faktor fortæller videnskaben dig, at indledende fysiologiske reaktioner i det væsentlige er de samme for ethvert træningsprogram, du vælger.

så hvorfor ikke anvende den samme forpligtelse til en, der er skræddersyet til dine behov og mål, samtidig med at sikkerheden prioriteres?

3) mit gym er anderledes. Mine trænere underviser i korrekt form og stopper mig, hvis jeg gør det forkert. Mit motionscenter har et introprogram, som alle skal gennemgå, før de kan gøre det. Hvis du ikke har trænet på mit gym, kan du ikke kommentere.

Jeg kan, fordi CrossFit har en meget tydelig træningsstil, som de fleste fitnesscentre overholder. Hvis du laver CrossFit, så laver du VOD ‘ erne, som er lagt ud på den vigtigste CrossFit hjemmeside hver dag, eller noget meget tæt på det. Jeg kan gøre generaliseringen, fordi CrossFit har vigtige ligheder i sine træningsprogrammer, der udgør sine grundlæggende fejl: løft mange gange, løft hurtigt, ikke hvile, fortsæt, indtil du ikke længere kan. Dette er helt omfattet af CrossFit-udtrykket, AMRAP: så mange reps som muligt.

selvom dette måske ikke er et problem i et minut eller to af push-ups eller pull-ups, bliver det en big deal, når det er olympisk eller magt elevatorer. Hvorfor? Fordi, som Kraemer et al. stat, ” total-body øvelser såsom magt snatch og magt ren er blevet betragtet som de mest effektive øvelser for at øge muskel magt, fordi de kræver hurtig kraft produktion til at fuldføre hver gentagelse.”

dette betyder, at disse øvelser kræver en stor kraft på hver rep for at udføre dem korrekt, hvilket ikke kan opretholdes for sæt med højt volumen, såsom dem, der er anført nedenfor:

eksempel VOD (fra 2014 CrossFit Games kvalificerende runder):

VOD 1: Udfyld så mange reps som muligt i 8 minutter af (mænd / kvinder):

 • 135/95-lb. deadlifts, 10 reps
 • 15 boks hopper, 24/20-tommer?
 • 185/135-lb. deadlifts, 15 reps
 • 15 boks hopper, 24/20-tommer?
 • 225/155-lb. deadlifts, 20 reps
 • 15 boks hopper, 24/20-tommer?
 • 275/185-lb. deadlifts, 25 reps
 • 15 boks hopper, 24 / 20-tommer??
 • 315/205-lb. deadlifts, 30 reps
 • 15 boks hopper, 24/20-tommer?
 • 365/225-lb. deadlifts, 35 reps
 • 15 boks hopper, 24/20-inch

VOD 2: 60 ren og ryk (135 / 95 lb.). Time Cap: 7 minutter

træning som dem, der er anført ovenfor, beder kroppen om at forsøge at ramme peak force for flere gentagelser end hvad kroppens fysiologi tillader. For eksempel Chiu et al. fundet i” Fitness-Træthedsmodellen”, som forsøgspersonerne udviste nedsat bevægelseshastighed, nedsat spidskraft og nedsat styrkeudvikling efter kun fire sæt med fem gentagelser af hastighedsklemmer. Hvis din krafthastighed og spidskraft falder efter kun 20 reps af hastighedsknopper, med hvileintervaller, hvordan kan du forvente at opretholde hurtig kraftproduktion over 30, 40 eller 60 på hinanden følgende snatches eller renser?

en anden undersøgelse af Skurvydas et al. viste større lavfrekvent træthed og efterfølgende reduktion i optimale positioner hos forsøgspersoner, der udførte 100 drop-Spring sammenlignet med 50 drop-spring, og konkluderede, at større størrelse af øvelser forårsager en forringelse af form og stigning i muskeltræthed. Hvilket betyder, at hvis du laver VOD eller noget lignende, lægger du overdreven stress på din krop via suboptimal form, akkumulerer træthedseffekter og mangel på planlagt genopretningstid.

mens hver enkelt person er forskellig på grund af genetik, vil en sådan træningsplan over tid få kroppen til at bryde ned. Spørgsmålet er så ikke, vil det have en effekt på din krop, men snarere hvor lang tid vil det tage at have en effekt på din krop? Du kan mobbe din krop gennem en kamp eller to, men det er en krig, du i sidste ende vil tabe.

4) Folk skal bare være kloge om, hvordan de gør CrossFit træning. Folk bør evaluere deres gym og deres trænere og sørge for, at de ved, hvad de taler om.

når du har mennesker, der måske ikke har arbejdet hele deres liv, eller som har været afslappede gymnastikere, kan du ikke antage, at de kender de rigtige spørgsmål at stille, den rigtige måde at varme op på, hvordan man genkender tegn på træthed, når deres form er forværret, eller den smarte tid til at stoppe træningen.

en god træningsmetode anerkender dette og sikrer, at dens instruktører er tilstrækkeligt uddannet til at uddanne deres medlemmer om disse emner og hjælpe dem med at anvende disse emner til deres træning. En god træningsmetode møder mennesker, hvor de er, og hjælper dem med at komme, hvor de skal være, uden at kaste dem straks i den dybe ende.

undersøgelser har vist, at forsøg på at gøre for meget for hurtigt fører til træthed og overtræning, fordi kroppen ikke er i stand til fysiologisk at tilpasse sig stresset. Resultatet er typisk ekstrem ømhed og / eller skade.

enhver god træningsmetode skal være bekymret for forebyggelse af skader og træffe foranstaltninger for at sikre, at deltagerne evalueres korrekt, inden de udfører træning for at afgøre, om de er klar til intensiteten af den ordinerede træning. Enhver god træningsmetode skal give fleksibilitet for dem, der endnu ikke har tilpasset eller justeret. En god træningsmetode antager ikke, at deltageren kender korrekt progression.

vellykkede træningsprogrammer er afhængige af programdesign, korrekt instruktion, indstilling af mål, evaluering, korrekt træningsrecept og progression rettet mod individuelle specifikke mål. De generelle principper for progression er målrettet variation, specificitet og den gradvise stigning i stress under træning, så kravene til det neuromuskulære system gradvist øges og ikke straks chokeres og skydes.

to fremherskende typer overtræning i modstandstræning er for høj intensitet og for højt volumen, som begge er integrerede dele af CrossFit. Der er således ingen smart eller sikker måde at lave en CrossFit-træning på, undtagen at ændre det drastisk, i hvilket tilfælde Det Teknisk set ikke er CrossFit. Klassisk CrossFit-træning er grundlæggende forkert i henhold til de nuværende videnskabelige standarder og metoder inden for styrke og konditionering.

jeg har et virkelig stort problem med den måde, hvorpå CrossFit-kulturen søger at skubbe alt ansvar på de enkelte medlemmer. De opkræver den gennemsnitlige person for at forsøge at finde en god træner, stille de rigtige spørgsmål om certificeringer, evaluere træningen, evaluere sig selv og deres fitnessniveau og evaluere sikkerhedsniveauet for træning og kasser. På grund af mangfoldigheden af information og forkert information i fitnessverdenen er dette urimelige forventninger til offentligheden, når deres helbred er på banen.

5) der er gode og dårlige trænere i enhver sport, ikke kun CrossFit.

Nå, selvfølgelig. Det benægter jeg slet ikke. Men” fad ” – aspektet ved CrossFit har gjort det muligt for det at vokse for hurtigt og har gjort det let for begyndere at begynde at coache begyndere. Jeg siger ikke, at der ikke er dårlige personlige trænere, men en personlig træner vil sandsynligvis ikke lære dig at lave Olympiske eller kraftløfter med store mængder vægt og/eller for hastighed.

i en undersøgelse af styrketræning, Kraemer et al. påpeg, at disse elevatorer ” kræver ekstra tid til læring og korrekt teknik er afgørende.”De øvelser og træningsprogrammer, som CrossFit anvender, øger drastisk den fare, der følger med at have en dårlig træner. Vigtigheden af at have en kvalificeret og kyndig træner opsummeres af Pearson, et al., der påpeger, at “han effektiviteten af ethvert træningsprogram er defineret af styrke-og konditioneringsspecialistens evne til effektivt at bruge videnskabelige principper som grundlag for at tage en lang række beslutninger dagligt med hensyn til den individuelle progression af et modstandstræningsprogram for en atlet.”

Jeg forstår, at nogle trænere og kasser er bedre end andre, men det bør være et selskabsdækkende krav med tilsyn, der ikke eksisterer i øjeblikket. CrossFit, Inc., i et forsøg på at undgå ansvar og tillade “fri markedsfunktion” har i det væsentlige sagt, at denne opgave hverken er deres problem eller deres ansvar, og at de ikke vil spille nogen rolle i kvalitetskontrollen. I stedet, grundlægger Greg Glassman er blevet citeret for at sige,” Crossfit kan dræbe dig, “samt angivelse:” vi har en terapi for skader på CrossFit—kaldet STFU.”

en sådan åbenlys tilsidesættelse af Crossfitters sikkerhed og trivsel er fuldstændig utilgivelig. Hvorfor lade din krop tage slå af at være en cash-ko til en pyramide business ordning, der i sidste ende ikke har din bedste interesse i tankerne? Hvorfor tillade dig selv at blive udnyttet for at gavne andre? Pointen med motion og atletik er at opnå sundhed, fitness og ydeevne; derfor bør ethvert korrekt udviklet træningsprogram være 100 procent baseret på en bekymring og omsorg for den enkelte og bør udføres med en tankegang om uselvisk service.

i slutningen af dagen er det de træningsprogrammer, jeg i sidste ende er bekymret for: manglende Personalisering, manglende programmering, manglende progression, for høje reps, for lidt hvile og fokus på hastigheden af at gennemføre øvelser snarere end kvaliteten af øvelsen. Disse typer træning kombineret med sandsynligheden for en træner med et helgecertifikat gør CrossFit særligt farligt.

6) Alle sports-og atletiske aktiviteter har risiko for skade. CrossFit er ikke anderledes. Så skal vi heller ikke spille fodbold eller løbe?

det betyder slet ikke det. Selvfølgelig er der risiko for skade i hver sport, og selv i verden af generel fitness.

Du kan dog ikke sammenligne æbler og appelsiner ved at sammenligne CrossFit med atletik. For at sammenligne skaderisici skal du sammenligne skadesraterne i styrke-og konditionstræningen for disse sportsgrene. Atleter i sportsgrene som fodbold eller spor tilbringer tid i vægtrummet og på banen eller banen med at øve og træne for at forhindre skade under deres faktiske præstation og forårsage neuromuskulære tilpasninger.

styrketræning i atletiske programmer er specifikt rettet mod svagheder, der fører til skade og underpræstation. Forskellen er, at CrossFit forsøger at gøre en sport ud af denne træning, i stedet for at se det som en metode til forebyggelse af skader. Ved at gøre styrke-og konditionstræning til en konkurrence om, hvor mange elevatorer du kan gøre, eller hvor hurtigt du kan gøre dem, kompromitterer CrossFit disse træningsmål og gør i stedet deltageren modtagelig for skader.

derudover anerkender atleter den risiko, der følger med at konkurrere i deres sport på et meget højt niveau. Disse mennesker er ikke bare forsøger at få “fit” ved at konkurrere, de forsøger at være i den øverste percentil af deres sport og mange gange de forsøger at tjene til livets ophold ved at gøre det. Er der meget høje skader blandt fodboldspillere? Absolut, men jeg tager ikke en gennemsnitlig person ud af sofaen eller ud af det lokale motionscenter og lægger dem i puder og sender dem ud i et spil for at få dem i form. Jeg har ikke tænkt mig at få fat i en mor på tre og sætte hende i et spor mødes for at køre sprints eller forhindringer for at få hende til at tabe nogle baby vægt.CrossFit tager dog disse mennesker og sætter dem i højintensitetsprogrammer med komplekse elevatorer og høje reps af hjælpeøvelser, mens elite atleter udvikler sig over år og år med at bygge videre på tidligere fremskridt, mens de styres af højtuddannede fagfolk. Det er forskellen.

***

afslutningsvis har der været meget videnskabeligt arbejde, der adresserer de grundlæggende mangler og deraf følgende sikkerhedsproblemer forbundet med CrossFit (hvor flere detaljer kan findes på min blog. Fra manglende individualisering til overtræning er der et videnskabeligt grundlag for argumentet mod CrossFit og dets tilfældige “En størrelse passer til alle” – metoden. Træningsfysiologi er et komplekst emne, som jeg håber, at jeg har bragt klarhed for læserne af min oprindelige artikel.

mit mål her er ikke at opflamme folk; mit mål er at uddanne og have en samtale om noget, som mange mennesker måske ikke vil tale om. Mange mennesker kender ikke de risici, der er forbundet med CrossFit, og jeg vil have, at folk skal kunne træffe en uddannet beslutning. I sidste ende er det dog hver persons beslutning at tage, og hvis personen accepterer de risici og den stress, som hans/hendes krop bliver nødt til at udholde, så er det individets valg.

Jeg elsker, at CrossFit har været i stand til at skabe et sammenhængende samfund, der er begejstret for at træne, men vi skal sørge for, at vores ønske om at være en del af noget ikke overvinder vores kræfter med begrundet tanke.

Bemærk: Jeg takker og anerkender min kandidatstuderende, Phillip Scruggs, for hans hjælp til at assimilere papirer, lette diskussionen, og give nyttige redigeringer under min skriveproces. For et mere dybtgående kig på min forskning, besøg min hjemmeside.

Erin Simmons har en Master of Science i biologi. Hun har arbejdet for Forsvarsministeriet som entreprenør i et fysiologilaboratorium, og hun arbejder i øjeblikket på sin ph. d. i fiskeri ved a&M. En tidligere studerende atlet, hun er en frivillig assistenttræner for det nationale mesterskabs atletikhold der, og hun har skabt sit eget mærke af fitness-og sundhedsrådgivning med Erin Simmons Fitness.