Articles

del hjemmesider dominerer liste over Amerikas bedste 55+ samfund

ATLANTA, GA – 25. juli 2016 – del hjemmesider dominerer listen over de bedste 55+ samfund i Amerika for 2016 som udgivet i denne uge af 55Places.com. sytten del-samfund er på listen, som blev udarbejdet af 55steder.com efter at have turneret aktive voksne samfund over hele nationen og vurderet funktioner såsom faciliteter, boliger af høj kvalitet og livsstil og overkommelighed.

del Sun City er i toppen
fem af de 55 bedste 55+ samfund i Amerika liste.

” i årenes løb har vores team turneret mere end 500 aktive voksne samfund over hele landet for at gennemgå alle aspekter af, hvad der gør et 55 + samfund bedst,” sagde Bill Ness, Præsident og Administrerende Direktør for 55Places.com. “Vi har en mere end 50 års historie med at udvikle nogle af landets største og bedste aktive voksne samfund, og vi er glade for at kunne meddele, at dette års liste over de 55 bedste 55+ samfund indeholder 17 samfund bygget af Del.”
de nye fællesskaber på listen er: Sun City Hilton Head i Bluffton, South Carolina; Sun City Peachtree i Griffin, Georgia; Sun City Peachtree i Griffin, Georgia; Sun City Hilton Head i Bluffton, South Carolina; Sun City Peachtree i Griffin, Georgia; Stone Creek i Ocala, Florida.Sun City Summerlin og Sun City Anthem nær Las Vegas; Sun City Lincoln Hills, Sun City Roseville og Sun City Palm Desert i Californien; og Sun City Huntley nær Chicago.
disse aldersbegrænsede samfund på listen blev valgt ud fra feedback, forskning og information indsamlet fra on-site ture i hvert aktivt voksen samfund besøgt i år af 55 Places personale. Gruppen brugte også analytiske data indsamlet på 55places.com at hjælpe med at bestemme, hvilke samfund der var mest populære.
om PulteGroup er et nationalt mærke af PulteGroup, Inc. (NYSE: PHM). Del er pioner i aktive voksne samfund og Amerikas førende bygherre af nye boliger målrettet til førtidspensionering og pensionerende boomers. Vi bygger forbrugerinspirerede hjem og lokalsamfund for aktive voksne i alderen 55+, der ønsker at fortsætte med at udforske, vokse og lære, socialt, fysisk og Intellektuelt, da de ser frem til pensionering. For mere information om Del B, besøg www.delwebb.com.