Articles

din ‘Spring Break Guide’ til Buffalo

” Jeg er booooored.”

for de fleste forældre er det at høre disse ord som negle på et tavle, og under en pandemi går kedsomhed hurtigere ind med vores børn end normalt. Plus, hvis du udholdt Februar pause hjemme med børnene i syv lige dage, vil du ikke begå den fejl igen for Spring Break. Som forælder, du har muligvis brug for pausen endnu mere, end de gør! Så, kuren mod denne almindelige børneklager er et besøg i Buffalo, fyldt med børnetestede og børnegodkendte aktiviteter. Her er en liste over 10 ting at holde kiddies glad, beskæftiget, sikker og kedsomhed-fri.

Udforsk & mere – Ralph C. Children ‘ s Museum, 130 Main St, Buffalo

et af vores foretrukne steder at spille er åben! Spark dine børn kreativitet, nysgerrighed & fantasi på et sjovt museum designet til de mange måder børnene lærer. Museet vil være åbent hver dag fra 1. til 11. April (undtagen Påskedag) med nedsat kapacitet. Til fejring af Erie County ‘ s Bi-Centennial vil optagelsen være $7.16 for alle i April måned! Billetter kan købes online på forhånd eller personligt på dagen for. Timer 10am-4pm. Deres rengørings-og desinficeringsprocedurer inkluderer rengørings -, desinficerings-og desinficeringsløsninger på hospitalet. Derudover har de tilføjet poser på hver udstilling, hvor familier kan placere legetøj, der blev spillet med, så personalet nemt kan samle og desinficere legetøjet til deres næste gæster.

Mor datter på Science MuseumFotokredit: Onion Studio

Buffalo Museum of Science, 1020 Humboldt Pkvy, Buffalo

slør linjen mellem læring og sjov, når din lil’ fremtidige videnskabsmand udforsker Buffalo Museum of Science. Medieval To Metal :kunsten & udviklingen af guitaren, åben nu gennem September, fejrer guitarens teknologiske fremskridt og kunstneriske udvikling. Udstillingen indeholder 40 instrumenter, der spænder fra det sjældne og antikke til det vildt populære og innovative. Adgang til Medieval To Metal inkluderer også adgang til museets ni interaktive Videnskabsstudier!

Find et fugleæg større end et dinosauræg. Find en storm raser i hundreder af år. Find en havfrue bedrager. Find en bikube, der er stor nok til 80.000 bier. Find et pendul, der sporer Jordens bevægelse. Udforsk museerne science studios udstillinger, og find hvorfor.

alle billetter skal købes online eller over telefonen før dit besøg. Når du kommer ind på museet, alle gæster får en gratis stylus til brug sammen med vores udstilling berøringsskærme og knapper, hvilket reducerer behovet for at få håndkontakt med disse skærme. Museet vil være åbent hver dag fra 2. til 9. April (eksklusive Påskedag).

regnskov falder ved Buffalo DyreparkFotokredit: Buffalo Dyrepark

Buffalo Dyrepark, 300 Parkside Ave, Buffalo

se dovendyrene, kig isbjørnene og se vampyrflagermusene på det vildeste sted i byen. Indendørs udstillinger er nu åbne! Alle gæster, inklusive medlemmer, skal reservere en online billet forud for deres besøg. Billetsalg er ikke tilgængeligt på nuværende tidspunkt. Masker skal bæres af alle gæster i alderen 2 og op. Fra 29. Marts er dyreparken åben 7 dage om ugen fra 10am-4pm.

Buffalo havnefront, 44 Prime St, Buffalo

tag en naturskøn spadseretur på strandpromenaden ved Canalside eller Føl friheden ved at være nær vandet! Buffalo ‘ s Outer Harbor er det perfekte sted at undslippe trængsel og travlhed i din daglige dag. Sørg for at komme til toppen af spiralbakken og under de tre roterende vindskulpturer for det perfekte udsigtspunkt for Buffalos berømte solnedgange.Lakeside Bike Park tilbyder 3 mountainbike-spor til ryttere på alle niveauer og aldre, samt en pumpebane, færdighedssløjfe og tot-spor til små! Medbring din egen cykel, da leje ikke er tilgængelig i øjeblikket. Nyd den smukke udsigt over Erie-søen!

Hvis du har haft chancen for at besøge Canalside sidst, vil du bemærke en smuk ny træbygning nede på den kommercielle Slip: The Longshed. I denne bygning bygger Buffalo Maritime Center (BMC) sammen med frivillige og medlemmer af offentligheden en kopi af Erie Canal-båden, Seneca-chefen, der foretog den første tur til at åbne Erie-kanalen tilbage i 1825.

lørdag den 10. April fra 10am-4pm åbner BMC dørene til Longshed for dig at få en sneak peak af projektet og se udstillingen dedikeret til Erie Canals historie. Kom og tal med BMC bådebyggere og frivillige, se bådebygningsdemonstrationer, og find ud af, hvordan du kan være en del af dette historiske projekt. Dette åbne hus vil være en gratis, familievenlig begivenhed åben for offentligheden. Det er placeret på 1 Marine Drive på Canalside. Masker er påkrævet, og retningslinjer for social distancering vil være i kraft.

Buffalo& Erie County Botaniske Haver

Buffalo& Erie County Botaniske Haver, 2655 South Park Ave, Buffalo

vejret udenfor kan ændre sig i et øjeblik, men temperaturen inde i Botanisk have er altid perfekt. Din lille botaniker vil have en markdag at se og lugte den smukke flora under kuplen.

Botanisk Have byder på tre spændende oplevelser i løbet af foråret! SPRING blomst udstilling – (marts 20-April 18; 10am-4pm) slentre gennem Botaniske Haver og tage i de friske dufte af foråret og transporteres ind i et tropisk paradis, mens at finde fred og ro.

FEED the FISH (April 2-11 kl 9:30 dagligt) – kom tæt på og personlig med vores familie af koi fisk med denne nye og unikke oplevelse! Nyd tidlig adgang til De botaniske haver, før vi åbner for offentligheden med en særlig læringsoplevelse. Hver deltager modtager, en potteplante, en kop koi fiskemad, en eksklusiv knap og tid til at hjælpe med at fodre vores fishy venner! Regelmæssig optagelse for dagen er inkluderet. Dette specielle møde er begrænset til 15 personer pr. Alle billetter skal købes på forhånd online.

haver efter mørke (April 6-11; 6:30-9:00pm / 6:30-9:30pm Fre & Sat) – denne magiske udstilling vil fremhæve de botaniske haver’ fantastiske plante samling og foråret blomst udstilling. Tusindvis af forårsblomster vil fylde De botaniske haver og haver efter mørkets frembrud vil fremhæve disse fantastiske og duftende planter på en anden måde.

Tifft Nature Preserve, 1200 Fuhrmann Blvd, Buffalo

sig hej til Moder Natur og lær at kende bøffelens dyreliv. Fra hjorte til bæver og fugle i massevis, Tifft Nature Preserve er et stykke af ørkenen, lige i byens grænser. Vi anbefaler at medbringe en maske og øve social afstand, da de udendørs placeringer er populære steder i disse dage!

Buffalo History Museum, et Museum Ct, Buffalo

Buffalo History Museum har været det vestlige ny Yorks førende historiske organisation siden 1862. Vi er ihændehavere af de autentiske historier, der gør vores samfund unikt. Vores samlinger, udstillinger, og programmer fortæller historierne om de mennesker, begivenheder, og bevægelser, der demonstrerer det vestlige ny Yorks vigtige plads i udformningen af amerikansk historie. Buffalo History Museum implementerer en række sikkerhedsprotokoller, der er tilpasset forebyggende foranstaltninger for COVID-19. Dette inkluderer mandateret ansigtsbeklædning i nogen af vores bygninger, social afstand, øgede sanitetsforanstaltninger, og begrænset kapacitet. Derudover, vi tilbyder avanceret registrering med tidsindstillede billetter. Museet er også i færd med restaurering på vores bygning, men vil tilbyde personlige oplevelser enten på 1 Museum Court eller 459 Forest Avenue. For seneste opdateringer, adgangsoplysninger – og billetter-besøg venligst buffalohistory.org.

Herschell Carrousel Museum, 180 Thompson St, North Tonavanda

Giddy op til denne 102-årige tidligere træ carrousel fabrik, der åbner onsdag den 7.April (ons-Lør, 10am-3pm; sol, middag-3pm). Lær historien om den berømte tur og vælge din favorit pony på merry-go-round! For at holde dig selv og andre i sikkerhed, besøgsprotokoller er på plads, der inkluderer ansigtsmasker, håndrensningsstationer og tidsbestemte billetter.

Family Pod Tours by Udforsk Buffalo Tours

kom ud af huset og ind på en tur over Spring Break på denne private tour option designet til familier. Udforsk Buffalo tilbyder valget mellem deres bedste af Buffalo eller Canalside vandreture, mandag til fredag, 5.April til 10. April. Ture er designet specielt til studerende K-12. Ture inkluderer pletter for op til 10 personer og ledes af en fuldt uddannet udforske Buffalo School Tour docent.

vindens hule-2

vindens hule

vindens hule, 24 Buffalo Ave, Niagara Falls

intet pas er nødvendigt for at opleve en uforglemmelig og betagende Niagara Falls-oplevelse. Denne enestående Forårsoplevelse vil skabe minder, der varer livet ud. Kom tæt på og personlig til Niagara Falls fra et af de to åbne observationsdæk! Fejr foråret på denne forkortede rejse under vandfaldene. For at holde dig og din familie i sikkerhed, tidsindstillede billetter kræves, men er kun tilgængelige personligt, så planlæg at besøge hulen tidligt på dagen. Elevator kapacitet vil være begrænset til små grupper af besøgende, der rejser sammen. Ansigtsovertræk vil være påkrævet.

akvarium i Niagara, 701 Boblebad St, Niagara Falls

Dyk ned i et hav af opdagelse ved Niagara ‘ s andet vandundring! Akvariet er åbent 9am – 5pm dagligt og bruger et tidsindstillet billetsystem til at købe generelle adgangskort online forud for deres besøg. Et begrænset antal adgangskort vil være tilgængelige for Akvariemedlemmer såvel som dem, der søger at købe reducerede adgangskort. Masker er påkrævet.