Articles

Egypten kultur og traditioner

er du interesseret i at vide om Egyptens kultur og traditioner!

Egypten kultur og traditioner er blevet påvirket af mange kulturer og etniske grupper, der enten boede i selve landet eller invaderede det og skabte en smeltedigel. Det er en eller anden måde svært for udlændinge at forstå, hvordan kulturer blandet sammen i Egypten, men når de forstår det, de virkelig sætter pris på de egyptiske traditioner og elsker Egypten en masse især egypterne, der er virkelig venlige og er kendt for deres gæstfrihed, og det er grunden til turister ikke få overrasket, hvis folk i Egypten invitere dem til deres hjem plus hjælpe dig helst, hvis din spurgt om placeringen & retning af ethvert sted og også hjælpe dig når som helst, når du har brug for hjælp.

Udforsk alt om livet i Egypten, den mest almindelige Egypten kultur og traditioner, og mere gennem vores detaljerede artikel.

Opdag, hvordan det er at bo i Egypten

bor i Egypten-Egypten kultur og traditioner-ture i Egypten

for at forklare, hvordan det er at bo i Egypten, er der visse problemer, der skal forklares separat for at opdage, hvor vidunderligt det er at bo i Egypten:

 • det egyptiske folk

  folk i Egypten er virkelig hjælpsomme og har lidenskaben for at hjælpe alle, der har brug for hjælp, og de vil gå ud af deres måde bare for at hjælpe dig, hvis du mistede din vej uden at vente på noget til gengæld. De har en fantastisk sans for humor, og de elsker at grine meget ved at kaste vittigheder og tale om sjove situationer, der stod over for dem i løbet af deres liv.

 • De vigtigste steder i Egypten

  Egypten er fuld af spektakulære destinationer og sightseeing, der gør det til en af de vigtigste destinationer for de fleste turister, der gerne vil nyde deres ferie i Egypten højst. Blandt de utrolige seværdigheder, som du ikke bør gå glip af dem i Kairo, Aleksandria ud over at gå til de storslåede kyststrande i Hurghada for at nyde stranden og det smukke vejr i Egypten

  Egypten er også det eneste land, der tilbyder mulighed for at gå ombord på et nilkrydstogt i sin Nile-flod og selvfølgelig er det noget unikt & prodigious.

 • Shopping i Egypten

  Egypten er et af de eksklusive lande, der tilbyder hundredvis af åbne markeder& butikker, hvor du kan købe nogle af de mest attraktive souvenirs og personlige genstande.

  Du behøver ikke at gå i lang tid for at nå det nærmeste marked, da der er en butik, marked og offentlige butikker næsten i hver gade i Egypten, og det er selvfølgelig en stor fordel for ikke at miste din vej.

 • Egypt transport

  hvad der virkelig er spektakulært ved Egypten er de overkommelige omkostninger& tilgængeligheden af dens offentlige transport.

  Når du er i Egypten, finder du offentlig transport, herunder busser, busser og metro, klar til at overføre dig hvor som helst du vil hen i Egypten, og der er også Ober-tjenester, som du kan kontakte direkte, uanset hvor du skal overføre dig til ethvert sted, og det er virkelig en garanteret service.

 • egyptisk mad

  turister kommer fra hele verden for at nyde nogle af de bedste traditionelle egyptiske måltider. Egypterne har en særlig smag og en unik måde at tilberede deres mad ved at tilføje specifikke krydderier til deres mad, og vi kan ikke gå glip af de egyptiske desserter, der blev arvet for hundreder af år siden.

  mens du er i Egypten, finder du også forskellige typer restauranter, der tilbyder forskellige typer mad snarere end den egyptiske, herunder den syriske, den indiske og andre typer, der giver dig mulighed for at få forskellige oplevelser, som om du turnerer rundt i verden. Du kan tjekke vores artikel for egyptisk mad for at opdage alt om det.

 • vejret i Egypten

  Egypten er kendt for sit fantastiske vejr hele året, der giver rejsende mulighed for at besøge dets højdepunkter og dets storslåede attraktioner i de forskellige årstider.

  det bedste tidspunkt at besøge Egypten er fra oktober til April, og det kaldes den toppede sæson i Egypten på grund af julen & påskeferie, der er booket i løbet af denne varighed, og vejret i denne periode er virkelig køligt, ikke varmt og ikke koldt. Om vinteren bliver det varmt om dagen og på en eller anden måde koldt om natten.

  om sommeren bliver det på en eller anden måde varmt om dagen og fantastisk om natten, og det er det, der adskiller Egypten fra ethvert andet land.

ved du, hvad der tales i Egypten?

Egypten Sprog - Egypten kultur og traditioner - ture i Egypten

arabisk er det vigtigste talesprog i Egypten siden 7thcentyry, da arabisk kom til Egypten, og flertallet af egypterne taler Egyptisk arabisk på grund af indflydelsen fra den egyptiske biograf i hele den arabisk – talende verden.

der er nogle fremmedsprog, der tales i Egypten, herunder engelsk, da Egypten blev besat af briterne fra 1882 til 1952, og derfor er engelsk et Min-materiale, som eleverne lærer på skoler, og selvfølgelig har engelsk en afgørende position i Egypten og alle lande rundt om i verden, da det er et meget let sprog at lære, og folk bruger det til at kommunikere overalt i universet.

overraskende inkluderer Egypten BUE (British University i Egypten), FUE (Future University i Egypten) og AUC (American University i Kairo, hvor du kan lære engelsk fra fagfolk. Det er også fransk, og der er en undersøgelse, der viser, at omkring 6 millioner mennesker i Egypten lærte fransk i 2010, og antallet steg til 8 millioner i 2013.

banebrydende litteratur i Egypten

litteratur i Egypten - Egypten kultur og traditioner - ture i Egypten

Hvis du gerne vil se fødestedet for moderne arabisk litteratur, skal Egypten være din målrettede destination, da det altid har været placeringen af den mest unikke litteratur under menneskehedens historie.

de gamle egyptere har startet det første skridt mod etablering af stor civilisation gennem skrivning på papyrus, på væggene i deres templer& grave og derefter opstår der enorme innovationer med udviklingen af skrivesystemet og med de forskellige typer tanker, der nåede os gennem de store egyptiske forfattere inklusive Taha Hussein(1889-1973), kaldet dekanen for arabisk litteratur; Yusuf Idris (1927-1991), der betragtes som at være mester i den arabiske novelle; Naguib Mahfouss (1911-2006), den eneste Arabiske forfatter, der vandt Nobelprisen i litteratur.

du vil finde talrige udgivelse om de naturalistiske, historiske, romantiske og sociale realistiske bøger til de magiske realistiske, politisk engagerede, individualistiske og grafiske romaner, der blev udgivet i Egypten.

overraskende fakta om den egyptiske kunst og arkitektur

egyptisk kunst - egyptisk kultur og traditioner - ture i Egypten

Egypten er bredt kendt med sin kunst & arkitektur gennem historien og gennem historien. dette kan ses gennem de gamle arkitektoniske monumenter, skulpturer, malerier og det dekorative håndværk, der blev produceret i de dynastiske perioder i regionerne i Nildalen i Egypten og Nubien.

størstedelen af kunstformerne i Egypten var hovedsageligt baseret på nogle overbevisninger, og det er grunden til, at deres kunst havde til formål at bevare former og konventioner for at afspejle verdens perfektion og for at vise forholdet mellem menneskeheden, deres Konger og gudernes pantheon.

derfor kan vi se storhed i egyptisk kunst og arkitektur siden begyndelsen af det gamle rige i det gamle Egypten. Konger som Djoser, Khufu, Khafre og mange andre succesrige egyptiske herskere & pharaohs startede byggeprojekter for at fejre sig selv og forlade nogle fantastiske kunst til de kommende generationer, og det er præcis, hvad de gjorde.

religionens historie i Egypten

Religion i Egypten - Egypten kultur og traditioner - ture i Egypten

Egypten er det fantastiske land, der er vært for mennesker med forskellige religioner koptiske, muslimer og andre religioner, og det er derfor, Egypten er rig med sine religiøse attraktioner, herunder dens fascinerende moskeer & kirker og blandt de mest berømte blandt dem finder du al-Ahar-moskeen og den koptiske ortodokse kirke i Aleksandria.

muslimer & Koptisk deler et fælles sprog, historie, race, kultur og national identitet, og dette gør Egypten til et stort land, der er vært for to af de vigtigste religioner i verden på sit land.

i det gamle Egypten spillede religion også en meget vigtig regel i hele egypternes liv. De troede virkelig på efterlivet, og det er derfor, de etablerede et fantastisk tempel for deres gamle guddomme som templerne i Philae, Kom Ombo, Edfu, Karnak, luksus og andre fantastiske templer, der er spredt i nogle af de mest berømte egyptiske byer.væggene i deres templer, grave og dale viser virkelig en stor del af deres religiøse liv før, og hvordan de respekterede deres guddomme.

5 store festivaler i Egypten, du skal vide

festivaler i Egypten - Egypten kultur og traditioner - ture i Egypten

ud over de imponerende attraktioner, der findes i forskellige dele af Egypten, er der mange af dem, der er i, der er nogle utrolige festivaler og festligheder, der forekommer på forskellige tidspunkter og årstider.

Her er nogle af de mest berømte festligheder, der ikke kan gå glip af i Egypten:

 • julefestival

  det er en religiøs fest, som flertallet rundt om i verden fejrer med, men det har en særlig smag i faraoernes land.

  folk kommer til Egypten gennem Egypten juleferie for at besøge de fantastiske attraktioner& landemærker i denne særlige periode af året og for at nyde det fantastiske vejr i Egypten, der tillader turister at tage til Kairo, luksus, Asvan og resten af de store egyptiske byer uden at bekymre sig om varmt vejr. Lær mere om jul i Egypten gennem denne artikel.

 • Påskefestival

  påske i Egypten ligner bare jul, da det er en toppet sæson i Egypten, hvor turister kommer for at nyde den kølige brise om foråret og vigtigst af alt at nyde en af Egypten Nile Cruise-pakker for at opdage nogle af tiptop-attraktionerne i luksus &Asan og for at nyde den betagende naturlige udsigt over de egyptiske landskaber…fantastisk er det ikke!!

  påske er knyttet til nogle gamle egyptiske skikke og traditioner, herunder påskeæg, og de fleste egyptere går normalt til offentlige haver under en sådan festival for at nyde naturens skønhed.

  • Eid El-Fetr Festival

   det er en islamisk fest, der følger en tredive dages faste, der kaldes “Ramadan”. Det er en helligdag i tre dage, hvor muslimer tager hen for at besøge deres slægtninge, købe legetøj til deres børn, og gå til haver med deres familier for at nyde deres tid.

  • Eid El-Adha Festival

   det er også en islamisk fest, hvorigennem muslimer fejrer, hvordan Ibrahim ønskede at ofre sin søn som en handling af lydighed mod Allahs befaling, men Allah gav et lam til at ofre i stedet. En sådan fest varer i 4 dage, og mange turister bliver begejstrede ved ankomsten til Egypten under denne festival.

  • Abu Simbel Sun Festival

   folk kommer fra alle dele af verden to gange om året for at være vidne til det mirakel, der finder sted inde i Abu Simbels Store Tempel. Denne festival finder sted den 22.februar og den 22. oktober, da kong Ramses ønskede at fejre sin sejr i Slaget ved Kadesh og den dag, hvor han nåede Egyptens trone.

   inde i det store tempel i Abu Simbel Sun Festival vil du opdage, at de tre statuer af kongen og hans guddomme lyser bortset fra Statuen af mørkeguden “Ptah”. En sådan fest kan ikke gå glip af, hvis du gerne vil være vidne til den sande betydning af singulariteten og storheden hos de store gamle egyptere.

  udforsk hvordan Egyptens kultur blev i dag

  den store kultur i det gamle Egypten blomstrede mellem 5500 f.kr. og 30 f. kr. Det var den periode, der var vidne til fremkomsten af teknologi indtil død ptolemæiske hersker over Egypten Cleopatra VII.

  Vi kan se sådan en fantastisk periode i dag afbildet i de store monumenter, som fejrede triumfer de store herskere og hædret guderne i landet.

  I hvilket omfang Egyptens kultur i dag ligner kulturen i det gamle Egypten

  den egyptiske kultur og traditioner ligner en smeltedigel, hvor de fantastiske flere kulturer og traditioner har skabt et fantastisk billede& nogle avancerede ideer, som vi følger i dag.

  det vigtigste ved egypterne er, at de stadig er knyttet til deres forfædres skikke, kultur og traditioner.

  de respekterer de ældste, og de er altid klar til at hjælpe alle, der beder om hjælp. Turister mener, at egypterne er de venligste og mest hjælpsomme mennesker på jorden, og det er selvfølgelig en kultur, der er arvet gennem generationer.

  desuden tog kvinder i det gamle Egypten store roller i deres familiers og deres ægtemænds liv; de nåede endda højere positioner i samfundet ligesom hvad dronning Hatshepsut gjorde, da hun regerede som en mand og lykkedes at føre landet til dets velstående æra, og i dag finder vi, at kvinder i Egypten følger de samme traditioner fra de gamle, som de beviste sig i det egyptiske samfund, og de gør deres bedste for at hjælpe de andre med deres viden, og deres erfaring.

  der var mange imponerende forfattere, kunstnere, arkitekter og skulpturer i det gamle Egypten, og det er derfor, vi har så imponerende skat, monumenter og vartegn i Egypten.

  vi fulgte vores store forfædres fodspor, og vi fik store filosoffer, kunstnere, forfattere, designere, bygherrer, der opnåede de mest betydningsfulde resultater i verden, og dette beviser også, at kulturen i de gamle egyptere ikke adskiller sig fra kulturen i det moderne Egypten, da de begge prøver at være de bedste blandt sine jævnaldrende og søger at opnå det, vi kan kalde vidundere i verden i alle aldre.

  Oplev vores Kulturture i Egypten

  mens du nyder en af Egypten feriepakker, finder du alle typer steder, moderne & ancient, Coptic & Islamisk, naturlig & fremstillet, så du vil nyde meget, mens du er i et så fantastisk land. Tjek ture og kontakt os for at nyde uforglemmelig ferie i Egypten: