Articles

engelsk samtale aktiviteter for voksne: Top 30 | ESL samtale

lad os TEFL's TEFL
engelsk-samtale-aktiviteter

engelsk samtale aktiviteter

mange af vores studerende siger, at de ønsker at øve deres samtale færdigheder. Du kan bruge disse engelske samtaleaktiviteter til at hjælpe dem med at gøre netop det og arbejde på at tale mere flydende på samme tid.

Husk, at disse aktiviteter ikke er beregnet til at erstatte en kursusbog eller lærebog, men kan bruges til at supplere den, f.eks.

undgå selvfølgelig at smide tilfældige engelske samtaleaktiviteter ind i dine lektioner uden en slags formål. De bør være tæt forbundet med dagens emne.

Indholdsfortegnelse

ESL Taleaktiviteter for voksne

lad os komme til de bedste valg til tale-og samtaleaktiviteter for voksne. Har en stor ESL klasse for voksne.

#1: samtale startere for voksne

en fremragende måde at starte din klasse på er med et interessant spørgsmål, så hver elev kan dele lidt om deres liv. Hendes er et par af de store spørgsmål, der er garanteret at få nogle diskussion i gang. Husk at holde det elevcentreret og få dem til at tale med hinanden, i stedet for som en hel klasse.

Jeg finder ud af, at grupper på 2-3 studerende fungerer bedst i stedet for større grupper. I denne situation har alle en chance for at tale, i stedet for at den bedste elev i gruppen dominerer samtalen.

Lær mere her:

Samtale startere.

#2: Cocktail Party at øve Small Talk

dette er en fantastisk måde for studerende at øve small-talk ved at foregive, at de er på et cocktailparty. Tit, de bedste ESL-spil eller-aktiviteter replikerer det virkelige liv, og denne gør netop det.

Du kan finde ud af, hvordan du bruger denne aktivitet her:

cocktailpartiet.

esl-samtale-aktiviteter

ESL Samtaleaktiviteter for voksne

det er også muligt at udvide denne aktivitet til at arbejde med Rapporteret tale ved at lade eleverne fortælle en partner nogle af de ting, de lærte om deres klassekammerater.

#3 engelsk samtale klasse for voksne: Small Talk Game

en anden måde at få eleverne til at tale på engelsk er ved at spille dette konversationsspil. Det er ret udfordrende, men også rigtig sjovt, og eleverne nyder det altid. Du kan justere længden af tid op eller ned afhængigt af niveauet for dine elever-kortere for begyndere og længere for mere avancerede niveau studerende.

Lær hvordan du indstiller denne aktivitet her:

Small Talk-spillet.

49 ESL samtale spil aktiviteter: for lærere af teenagere og voksne, der ønsker at have det bedre...
49 ESL samtale spil& aktiviteter: for lærere af teenagere og voksne, der ønsker at have det bedre… Bolen, Jackie (forfatter)

 • Engelsk (Publikationssprog)
 • 94 sider – 06/18/2020 (offentliggørelsesdato)
 • #4: partner Samtale startere

  Hvis du har studerende på meget lavt niveau, der ikke er i stand til at en “rigtig” samtale, prøv disse samtale startere. De er meget struktureret og studerende vil være i stand til at få en fornemmelse for at bruge engelsk i en samtale.

  Du skal blot justere de tomme mellemrum afhængigt af elevniveau-flere pladser til avancerede og færre pladser til begyndere. Det er en nem måde at hjælpe dine elever med at opbygge tillid til engelsk.

  tjek det ud her: partner Samtale startere. Disse korte, enkle spørgsmål er en god start på dybere, mere meningsfulde samtaler mellem og med dine studerende.

  opmuntre opfølgningsspørgsmål, så eleverne skal forklare deres svar. Og overvej også spørgsmål, hvor eleverne skal give en mening om noget.

  #5: en aktivitet til Hobbyenheden

  Hvis du studerer hobbyer, kan du prøve denne sjove ESL-talende aktivitet, der er studentcentreret fantastisk. Du kan bare slappe af og få eleverne til at gøre alt arbejdet, hvilket faktisk er hvad du skal gøre hele tiden alligevel!

  Tips til at gøre dit klasseværelse mere elevcentreret

  #6 Engelsk Samtaleaktiviteter: undersøgelser til ESL-studerende

  jeg handler om at bruge undersøgelser i mine klasser, og jeg får mine studerende til at gøre dem mindst en gang om måneden. De er meget, meget nyttige til at få eleverne til at stille opfølgende spørgsmål samt tale med næsten alle i klassen.

  Plus, de dækker en bred vifte af færdigheder på en sjov og interessant måde. Men når du underviser i din lektion, skal du sørge for at oprette og forklare denne aktivitet godt for at få de bedste resultater.

  Du kan finde ud af, hvordan du bruger undersøgelser i et EFL-eller ESL-klasseværelse her:

  undersøgelser for ESL-studerende.

  Undervisningstips: hvis du har en aktivitet så god som denne, er det almindeligt at ønske at bruge lang tid på at gøre det. Imidlertid, det bliver kedeligt efter 15 minutter eller deromkring, så hold tingene i gang i din klasse og bland tingene lidt sammen.

  #7: Præsentation og opgavebaserede læringsaktiviteter

  både offentlige taler og opgavebaseret læring egner sig ganske godt til samtale, hvis du har brug for, at de studerende, der lytter til præsentationen, stiller nogle opfølgende spørgsmål. Eller du kan også få den studerende til at lave præsentationen for at forberede nogle diskussionsspørgsmål til efter præsentationen.

  prøv disse opgavebaserede læringsaktiviteter i dine klasser i dag: præsentationer eller opgavebaseret læring.

  prøv disse ESL-samtaleaktiviteter for voksne i dine klasser i dag, og du får dine elever til at tale, lytte og have det sjovt på samme tid! Et af mine yndlingsemner er aktuelle begivenheder, fordi de giver eleverne mulighed for at give meninger om, hvad der sker i verden. Studerende vælger normalt populære emner, der egner sig til yderligere diskussion.

  selvfølgelig fungerer disse ESL-talende aktiviteter meget bedre for mellemliggende og avancerede niveauer af studerende end begyndere. Imidlertid, Jeg har haft mine høje begyndere gøre præsentationer med stor succes. Nøglen er at tildele ganske enkle emner og give mulighed for masser af forberedelsestid og coaching.

  præsentationer er ofte en alvorlig udfordring, men studerende har en stor følelse af præstation, når de er færdige.

  #8: beskriv ordet ordforråd anmeldelse Spil

  at have et anstændigt ordforråd er nøglen til studerende, der lige er kommet i gang med engelsk samtale. I nogle lande er dette virkelig ikke et problem, da eleverne lærer nye ord på engelsk fra det tidspunkt, de er meget små. Men andre steder kan dine elever virkelig kæmpe med det.

  en måde at hjælpe dine elever ud, især begyndere er at gøre nogle ordforråd gennemgang spil, som denne: Flip-Chart. Den måde, det fungerer på, er, at studerende skal beskrive et udtryk til deres “kaptajn”, der ikke ved, hvad det er. Det fungerer for næsten ethvert emne, og studerende kan virkelig godt lide at spille det. Jeg vil faktisk betragte det som en slags ESL-informationsgabaktivitet.

  Hvis du vil hjælpe dine elever med denne vigtige færdighed og med at beskrive ting, kan du lære mere om det her:

  Flip-Chart ordforråd anmeldelse Spil

  Alternativt kan du skrive en liste over ord på tavlen (spredt tilfældigt), og eleverne kan skiftes til at beskrive et ord efter eget valg til en partner.

  denne aktivitet er også ideel til ferie-tema klasser. Du kan finde endnu flere ideer her:

  ESL juleaktiviteter.

  #9: bare et minut

  et andet topvalg, som du kan bruge under din samtaleklasse for voksne eller teenagere, er kun et minut. I modsætning til mange af de andre aktiviteter, du kan finde, fokuserer denne på at tale flydende.

  Plus, det er nemt at gøre det fra bare en taleaktivitet til en samtale ved at kræve, at eleverne lytter og stiller 1-2 opfølgningsspørgsmål til hver person.

  vil du vide mere om denne populære taleaktivitet for voksne? Tjek alle detaljerne på YouTube:

  #10: eksperten TEFL-Samtaleaktivitet

  Hvis du har studerende på højere niveau, så vil du helt sikkert prøve denne i starten af kurset. Det er en af mine foretrukne isbrydere, fordi trods alt, der ikke kan lide at tale om sig selv?

  den måde, det virker på, er, at eleverne vælger en række emner, som de er ekspert i. Derefter, de indsnævrer dem til dem, som de tror, at andre studerende i klassen vil være mest interesserede i. Derefter kan du matche eleverne, og de kan have en mini-samtale/samtale med deres partner om disse ting.

  det er en god måde for eleverne at lære mere om hinanden, og du behøver ikke at sætte folk på stedet foran klassen.

  Find ud af mere om det her:

  eksperten ESL talende aktivitet for voksne.

  1005 ESL samtale spørgsmål: for teenagere og voksne
  1005 ESL samtale spørgsmål: for teenagere og voksne

  • Bolen, Jackie (forfatter)
  • Engelsk (Publikationssprog)
  • 84 sider – 07/02/2020 (publikation dato) – Jackie Bolen (udgiver)

  #11: fortæl en simpel historie fra fortiden

  kender du enheden om den enkle fortid i din lærebog? Ja, der er næsten altid en, og det kan blive lidt kedeligt. Du kan dog gøre det gamle nyt igen ved at udføre denne interessante samtaleklasseaktivitet.

  Giv eleverne et emne relateret til noget i fortiden. For eksempel en tidligere ferie eller en sjov hukommelse fra deres skoledage. Tillad eleverne et par minutter til at forberede og notere et par noter (ikke fulde sætninger).

  derefter tager hver elev i grupper på 4-5 en tur, der fortæller deres historie. Hvert medlem af gruppen skal lytte omhyggeligt og stille mindst 1 opfølgningsspørgsmål, og personen skal besvare dem. Af en eller anden grund, studerende ser virkelig ud til at nyde denne enkle gruppesamtaleaktivitet.

  # 12: familieaktiviteter

  et af de mest almindelige emner, du kan finde i samtale engelske lærebøger, er familie. Dette kan ofte blive lidt kedeligt, så det kan være nyttigt at krydre tingene lidt med nogle friske, nye aktiviteter.

  tjek nogle af mine foretrukne ESL-samtaleaktiviteter for voksne eller børn relateret til familie her:

  ESL – familieaktiviteter

  #13 engelsk Samtaleaktiviteter: Information Gap ESL aktiviteter

  Hvis du har studerende, der er lidt tilbageholdende med at tale med hinanden på engelsk (min erfaring i Sydkorea), så bliver du nødt til at være luskede om, hvilke slags aktiviteter og spil du bruger.

  de bedste er ofte af sorten information gap. Det er her, den ene studerende har det ene sæt information, og deres partner har det andet. Derefter, de er nødt til at arbejde sammen for at sætte alt sammen i en.

  lyder kompliceret? Det er faktisk ikke så meget. Her er nogle tips til at komme i gang:

  information Gap ESL talende aktiviteter for voksne.

  #14 Samtalespil til voksne: Lær dig Bingo at kende

  Hvis du leder efter et engelsk samtalespil, som du kan bruge til den første klassedag som isbryder, så vil du overveje at lære dig bingospil at kende.

  det er ideelt, fordi eleverne skal stå op, bevæge sig rundt i klassen og tale med forskellige klassekammerater for at udfylde deres Bingo gitter. Selvom de studerende ikke vil have dybdegående samtaler, det gør en dejlig isbryder aktivitet.

  selvfølgelig skal du understrege over for dine studerende, at pointen med spillet er, at Studerende lærer andre at kende end deres venner! Det er også meget sjovere på denne måde, hvis du ikke allerede kender svarene på de spørgsmål, du stiller.

  og for svarene? Studerende skal selvfølgelig fortælle sandheden.

  Lær mere om det her:

  Lær dig at kende Bingo spil.

  67 ESL samtale emner med spørgsmål, ordforråd, skrivning beder mere: for engelsklærere...

  5 anmeldelser

  67 ESL samtale emner med spørgsmål, ordforråd, skrivning prompter& mere: for engelsklærere… Bolen, Jackie (forfatter)

 • Engelsk (Publikationssprog)
 • 144 sider – 07/12/2020 (offentliggørelsesdato)
 • #15 ESL Samtaleaktiviteter: brætspil

  i det virkelige liv elsker jeg at spille brætspil. Så, jeg kan også godt lide at bruge dem i mine ESL-samtaleklasser. Der er forskellige steder, du kan finde dem:

  • i den lærebog, du bruger
  • i lærerens ressourcebog, der kan komme med din lærebog
  • Online

  eller du kan lave din egen. Når du har fået fat i det og har en skabelon, du bruger, kan du lave en brugerdefineret til den enhed, du underviser på under 15 minutter. Nu, hvis det ikke er noget ESL-undervisning fantastisk, så ved jeg ikke, hvad der er.

  tjek denne korte video nedenfor for endnu flere detaljer om dem:

  #16: ESL Shopping aktiviteter

  Hvis du underviser voksne, vil de sandsynligvis elske at tale om shopping for tøj, elektronik, sportsudstyr, biler eller andre ting. Den gode nyhed er, at der er masser af sjove taleaktiviteter for voksne relateret til shopping. Tjek nogle af vores topvalg lige her:

  ESL Shopping aktiviteter.

  #17: forudsigelser om fremtiden

  hvem kan ikke lide at lave forudsigelser om fremtiden? Vi gør det alle næsten hver eneste dag, i det mindste uformelt. Som engelsklærere kan vi indarbejde nogle af disse forudsigelsesaktiviteter i vores klasser for voksne. De er en sjov måde at give vores studerende nogle praksis med fremtidige former. Mere information her:

  gør forudsigelser ESL aktiviteter.

  #18: Rejser og helligdage

  et andet emne, som voksne elsker at tale om, er helligdage! Plus, der er så mange samtaleaktiviteter, du kan gøre i forbindelse med denne enhed. Her er nogle af de bedste valg:

  ESL rejseaktiviteter.

  #19: Hot Seat English Conversation Activity

  tjek denne korte video på YouTube for detaljer om denne ESL-samtaleaktivitet for voksne:

  #20: almindelige engelske sætninger og udtryk

  alle studerende kan drage fordel af at kende flere engelske sætninger og udtryk. Samtale kan flyde meget mere glat, hvis eleverne har en bred vifte af disse ting lige ved hånden.

  Jeg finder ud af, at den bedste måde at lære dem på er i relaterede sæt. Her er et eksempel på det:

  engelske udtryk for at tilbyde hjælp.

  #21: ESL intervju aktivitet

  en god måde at få en samtale i gang i en TEFL-klasse er at tale om nogle kontroversielle emner eller aktuelle begivenheder. Denne mand / kvinde på gaden aktivitet er den perfekte måde at gøre det.

  det er elevcentreret, engagerende og tilskynder til seriøs interaktion mellem studerende. Det er nemt at tilpasse det til næsten ethvert niveau og fungerer også godt for større klasser. Find ud af mere om en af de bedste engelske samtaleaktiviteter:

  Man on the Street ESL-aktivitet.

  #22: Engelsk samtale spørgsmål

  1005 ESL samtale spørgsmål: for engelsk lærere af teenagere og voksne, der ønsker at have...

  5 anmeldelser

  1005 ESL samtale spørgsmål: for engelsk lærere af teenagere og voksne, der ønsker at have… Bolen, Jackie (forfatter)

 • Engelsk (Publikationssprog)
 • 76 sider – 07/02/2020 (offentliggørelsesdato)
 • en af de enkleste samtaleaktiviteter er at bruge et sæt spørgsmål omkring et bestemt emne. I en lille klasse eller med 1-1 undervisning kan læreren interagere med eleverne. I større klasser, sæt eleverne i par eller grupper på tre, giv dem et sæt spørgsmål og lad dem komme til at tale!

  sikker på, du kan lave dine egne spørgsmål eller finde nogle på internettet, men ville det ikke være rart at have en bog, som du bare kunne udskrive nogle spørgsmål til at tale med klassen fra? Ikke? Ret. Derfor skal du tjekke dette ud:

  ESL samtale spørgsmål.

  #23: aktuelle begivenheder samtale lektionsplan

  Hvis du vil se en enkel, men komplet lektionsplan om et populært emne, aktuelle begivenheder, så kig på denne. Den er ideel til teenagere eller voksne, lige fra mellemliggende til avancerede og er en stor engelsk samtale aktivitet:

  ESL aktuelle begivenheder lektionsplan

  #24: taler om mad

  Jeg tror, at mad sandsynligvis er det mest universelle emne i ethvert land, du er i. Hvem elsker jo ikke mad, ikke? Det er lækkert, og hver kultur har sine egne specialiteter. Mad egner sig til nogle rige og varierede samtaler. Så hvis du er seriøs med at få dine voksne studerende til at tale, så tal om mad!

  tjek nogle af vores bedste madsamtaleaktiviteter her:

  ESL Madaktiviteter.

  eller se på nogle andre ideer til lektioner om kultur her:

  ESL kultur eller, forholdet mellem sprog og kultur.

  #25: daglige rutiner

  at tale om daglige rutiner eller tidsplaner er et af mine yndlingsemner. Trods alt, alle har noget at sige, fordi vi alle har de regelmæssige ting, vi gør hver dag.

  der er en række interessante og engagerende aktiviteter at bruge til dette emne. Her er blot nogle få af dem:

  ESL daglige rutinemæssige aktiviteter.

  #26: debatter

  Hvis du vil skabe sjov og spænding i en TEFL-samtaleklasse, skal du medbringe nogle sjove, fjollede eller kontroversielle debatemner. Giv derefter eleverne lidt tid til at undersøge deres argumenter, og det er tid til at komme til at tale! Der er masser af ting at diskutere om. Her er nogle af de bedste ideer:

  Top debatemner.

  # 27: avancerede engelsk samtale dialoger med idiomer og sætninger

  avancerede engelsk samtale dialoger: taler engelsk som en indfødt taler med fælles idiomer og...

  7 anmeldelser

  avancerede engelsk samtale dialoger: taler engelsk som en indfødt taler med fælles idiomer og…

  • Bolen, Jackie (forfatter)
  • Engelsk (Publikationssprog)
  • 66 sider – 11/06/2020 (Udgivelsesdato) – uafhængigt offentliggjort (udgiver)

  denne bog er ideel til tildeling som hjemmearbejde til dine studerende. Det er fyldt med idiomer og sætninger på amerikansk engelsk, som dine elever vil elske.

  #28: TV engelsk samtale lektionsplaner

  en af mine foretrukne engelsk samtale aktiviteter er at give de studerende en nem at følge lektionsplan, derefter sætte dem i par eller små grupper, og lad dem komme til samtale! Studerende vil tale eller lytte til næsten hele klassen, og når som helst der sker i mine klasser, jeg betragter det som en sejr.

  en dejlig lektionsplan at overveje at bruge til mellemliggende eller avancerede elever er denne om emnet TV. Tag et kig her:

  tv lektionsplan for ESL.

  #29: Business English Vocabulary and Dialogues

  Business English Vocabulary Builder: idiomer, sætninger og udtryk på amerikansk engelsk (Tips til...

  2 anmeldelser

  Business English Vocabulary Builder: Idiomer, sætninger og udtryk på amerikansk engelsk (Tips til…

  • Amazon Kindle Edition
  • Bolen, Jackie (Forfatter)
  • engelsk (Publikation Sprog)
  • 126 Sider – 11/25/2020 (Dato for Offentliggørelse)

  Hvis du lærer forretningsmænd-eller kvinder, så overvej at bruge nogle af disse business engelsk dialoger. De kan ofte være mere nyttige for forretningsfolk end generel engelsk.

  Du kan finde endnu flere ideer her:

  Business engelsk lektionsplaner.

  #30: Find noget til fælles

  Dette er en sjov isbryderaktivitet, der er ideel til mellemliggende til avancerede studerende. Det kræver absolut intet i vejen for forberedelse og ingen materialer undtagen en pen eller papir. Dette er en til at holde i baglommen i tilfælde af samtale klasse nødsituation:

  Find noget til fælles.

  kan du lide disse engelske Konversationsspil til voksne?

  101 ESL aktiviteter: for teenagere og voksne

  21 anmeldelser

  101 ESL aktiviteter: For teenagere og voksne

  • Bolen, Jackie (forfatter)
  • Engelsk (Publikationssprog)
  • 145 sider – 03/10/2016 (offentliggørelsesdato) – CreateSpace Independent Publishing Platform (Publisher)

  kan du lide disse samtalespil og aktiviteter for voksne? Så vil du elske denne bog: 101 ESL aktiviteter for teenagere og voksne. Der er snesevis af engelsktalende, lyttende, læsning, skrivning, grammatik, ordforråd og opvarmningsspil og aktiviteter i topkvalitet, der hjælper dig med at planlægge dine lektioner hurtigt og nemt.

  velorganiseret og let at finde det, du leder efter

  det bedste er, at bogen er organiseret i sektioner, så du skal kunne finde det, du leder efter på få sekunder. Brug for en skriftlig aktivitet? Intet problem. En hurtig varmere? Selvfølgelig!

  det slår sikkert at spilde masser af tid på at søge rundt på internettet efter ESL-samtaleaktiviteter for voksne, ikke? Jeg mener, det tror jeg bestemt!

  Hvem er forfatterne af denne bog med engelske Samtaleaktiviteter?

  forfatterne af bogen (Jackie Bolen og Jennifer Booker Smith) har årtiers erfaring i ESL-og EFL-klasseværelser med børn, teenagere, universitetsstuderende og voksne, så de ved, hvad der fungerer. De har undervist i et stort udvalg af klasser og har endda lært lærere, hvordan man underviser i engelsk.

  Lær af deres erfaringer og find ud af, hvordan du varierer aktiviteterne i dit klasseværelse. Dine elever kan virkelig have det sjovt, mens de lærer engelsk på samme tid! Seriøst, det er muligt!

  Fås i en række forskellige formater

  101 ESL-aktiviteter Fås i både digitale og trykte formater. Den digitale kopi kan læses på enhver enhed ved at hente den gratis Kindle reading app. Opbevar en kopi på boghylden på dit kontor for at bruge en praktisk referencevejledning. Eller tag den digitale version med dig til din yndlings kaffebar for lektionsplanlægning på farten. Det er virkelig så nemt.

  har mere end 100 topkvalitetsaktiviteter med dig på farten—hvor som helst du planlægger lektioner.

  Køb nu og få flere engelsk samtale aktiviteter for voksne

  Du kan tjekke bogen for dig selv på , men kun hvis du ønsker at få dig en alvorlig dosis af ESL fantastisk i dit liv.

  check-pris-til-

  Samtaleklasse for voksne ofte stillede spørgsmål

  der er en række almindelige spørgsmål, som folk om at undervise engelsk samtale til voksne. Her er svarene på nogle af de mest almindelige.

  Hvad gør en engelsk samtale klasse interessant?

  der er et par vigtige ting, der gør en engelsk samtale klasse mere interessant for dine elever. De omfatter:

  • en række emner og ting at tale om.
  • bringe aktuelle begivenheder ind i klasseværelset.
  • ændring af partnere regelmæssigt.
  • en bred vifte af spil og aktiviteter.
  • feedback fra studerende.
  • alle har en chance for at tale og deltage.
  esl-samtale-klasse-voksne

  engelsk samtale klasse med voksne

  Hvad er en kommunikativ aktivitet for ESL?

  kommunikative aktiviteter for ESL er dem, der tilskynder og endda kræver, at eleverne taler og lytter til en anden studerende for at fuldføre aktiviteten eller opgaven. De er nyttige til at nedbryde barrierer, finde information samt hjælpe eleverne med at lære hinanden at kende på en reel måde.

  Hvordan kan jeg undervise i engelsk samtale?

  der er en række strategier, du kan bruge til at undervise i engelsk samtale. Nogle af de bedste inkluderer følgende: brug af en række interessante ESL-spil, med fokus på flydende i stedet for nøjagtighed, giver masser af tid til par-og mindre gruppearbejde, roterende partnere, undervisning i ordforråd og læringsstrategier, vælge en række emner, og undervise i både formelle og uformelle samtaleevner.

  teach-english-conversation

  Sådan underviser du engelsk samtale

  hvad er et diskussionsemne?

  et diskussionsemne er simpelthen, hvad der bliver talt om den dag. I en ESL-klasse er dette ofte det emne, som læreren vælger, men eleverne kan og bør også have noget input til dette, fordi det vil gøre lektionerne mere mindeværdige.

  hvad er den kommunikative metode til undervisning i engelsk?

  den kommunikative metode eller tilgang til undervisning i engelsk er baseret på ideen om, at læring kommer gennem studerende, der skal kommunikere reel betydning. Dette gøres gennem en række spil og aktiviteter, der er fokuseret på at tale og lytte, og som giver eleverne en reel grund til at tale med hinanden.

  Hvordan kan eleverne udvikle kommunikationsevner?

  studerende kan udvikle kommunikationsevner på forskellige måder, herunder at se TV-udsendelser eller film som model for samtale, gennem teknologi, ved hjælp af aktiv lytning og åbne spørgsmål, gennem opgavebaseret læring, øve med samtalepartnere og meget mere.

  Hvad er interessante emner for ESL samtale klasse for voksne?

  nogle interessante emner til ESL-samtaleklasser for voksne er følgende: fritid, musik, film, Mad, aktuelle begivenheder, bøger, TV, rejser, hobbyer og mere.

  Hvad er nogle gode samtale startere?

  nogle gode samtale startere er følgende spørgsmål:

  • hvad er noget, som ikke mange mennesker ved om dig?
  • hvad elsker du at gøre?
  • hvad kunne du lide at lave som barn?
  • Hvem skriver du mest med?
  • hvad elsker du at lave mad?
  • ser du nogen interessante TV-udsendelser?
  • Hvor gik du til din sidste ferie?
  samtale-starter

  Samtale startere

  engelsk samtale aktiviteter: har din sige!

  Hvad er din favorit en eller to Engelsk samtale aktiviteter for teenagere eller voksne? Eller har du nogen samtale spil, som du elsker at bruge? Efterlad en kommentar nedenfor og lad os vide. Vi vil meget gerne høre fra dig.