Articles

farerne ved at injicere Klonopin

pålideligt indhold

Isaac Aleksis, MD, AAMA, AMP-BC

medicinsk gennemgået af

Isaac Aleksis, MD, AAMA, AMP-BC

April 2, 2019

injektion af Klonopin kan sætte mennesker i fare for en række farlige og endda dødbringende bivirkninger. Et formelt behandlingsprogram kan hjælpe folk med at overvinde afhængighed af Klonopin og komme på vej til varig bedring.misbrug af Klonopin i enhver form kan være farligt, men at injicere det kan sætte folk i fare for yderligere negative bivirkninger. Disse kan omfatte blodbårne sygdomme, infektion og overdosering.

Klonopin er ordineret til behandling af visse anfaldsforstyrrelser hos voksne og børn. Dette lægemiddel kan også bruges til at behandle visse panikforstyrrelser hos voksne.

Hvordan virker Klonopin?

øger GABA neurotransmittere i hjernen. Det kan også gøre dem mere effektive. GABA er neurotransmitteren, der er ansvarlig for at sende og modtage nervesignaler i hjernen.

dette kemikalie spiller en vigtig rolle i kognition, adfærd og hvordan kroppen reagerer på stress. At have lave GABA-niveauer kan føre til depression og angst samt andre humørsygdomme.dette er en af de mest almindelige årsager til, at en person er i stand til at blive gravid. De bremser centralnervesystemet og kan gøre folk søvnige. Taget ved højere doser, kan clonidam producere følelser af eufori og intens afslapning.

hvorfor skulle nogen injicere Klonopin?

Klonopin misbrug er, når nogen tager mere af stoffet end hvad der er ordineret eller på andre måder end hvordan det er ordineret. Mennesker, der misbruger Klonopin, gør det på en række måder, herunder ved at fnyse eller injicere stoffet.der er en høj risiko for misbrug og fysisk afhængighed. Afhængighed af dette lægemiddel kan opbygges, selv når det tages som foreskrevet. Ved at virke på GABA-receptorer i hjernen reducerer Klonopin angst og stress og øger den samlede afslapning.

når en person er afhængig af dette stof, kan han eller hun have svært ved at føle sig afslappet, når han ikke er på stoffet. Dette kan føre til, at folk tager stoffet i længere tid eller tager mere af stoffet for at mærke dets virkninger.

en tolerance over for Klonopin kan også opbygges, især når nogen misbruger det. Dette betyder, at en person har brug for mere af stoffet for at føle de samme virkninger.

alle disse tilfælde kan føre til, at folk injicerer stoffet. Injektion af et stof får det til at nå hjernen og blodbanen meget hurtigere end at tage det oralt. Dette kan forårsage en meget mere intens og hurtigere høj.

introduktion
virtuel pleje

få behandling, når
og hvordan du har brug for det.

farer ved injektion af Klonopin

Skyd Klonopin kan sætte folk i fare for en række sundhedsfarer. Injektion af dette stof kan producere mere kraftfulde og hurtigere effekter, men det kan også være farligt og endda dødbringende.

farer forbundet med injektion af Klonopin inkluderer:

infektioner

optagelse af Klonopin kan personer med øget risiko for infektioner, især på injektionsstedet. Dette gælder især, når der anvendes snavsede eller brugte nåle, eller injektionsområdet ikke rengøres ordentligt. Infektioner kan sprede sig til hjertet og andre dele af kroppen og forårsage en række sundhedsmæssige problemer.

lægemiddelinteraktioner

mange mennesker, der injicerer Klonopin, knuser det først og opløser det med et talstof som alkohol. Det kan være farligt i sig selv.

overdosering

injektion af Klonopin sætter mennesker i en forhøjet risiko for overdosering. Dette skyldes dels, hvor hurtigt stoffet når hjernen, når det injiceres. Hvis en persons krop ikke er i stand til at håndtere virkningerne, er han eller hun i fare for farlig respirationsdepression eller endda død.

blodbårne sygdomme

injektion af ethvert lægemiddel kan føre til sammentrækning af blodbårne sygdomme som HIV og hepatitis. Disse forhold kan være alvorlige og kræve medicinsk behandling.

bivirkninger ved injektion af Klonopin

misbrug af Klonopin kan sætte folk i øget risiko for at opleve dets negative bivirkninger. Jo mere en person tager, jo mere sandsynligt er han eller hun til at beskæftige sig med disse bivirkninger.

almindelige bivirkninger af Klonopin omfatter:

 • clumsiness
 • forvirring
 • forstoppelse
 • hukommelsestab
 • depression
 • træthed
 • muskelsmerter
 • lav libido
 • øvre luftvejsproblemer som injektion og overbelastning

derudover kan overskydende mængder Klonopin forårsage andre bivirkninger. Disse kan omfatte:

 • agitation
 • irritabilitet
 • hallucinationer
 • insomnia
 • selvmordstanker
 • manisk adfærd
 • hjerteproblemer, såsom hjertebanken eller takykardi
 • næseblod
 • urinproblemer
 • trækninger

misbrug af Klonopin kan føre til øget føre til kampe med samlet nedsat kropsfunktion og energi. Efter en periode kan der imidlertid forekomme en paradoksal reaktion. Dette er, når stoffet har de modsatte virkninger af det, det gjorde før. Paradoksale virkninger af Klonopin kan omfatte angst, agitation og irritabilitet.

få hjælp til Klonopin misbrug og afhængighed

injektion af Klonopin er ofte et tegn på misbrug og potentiel afhængighed af stoffet. At få hjælp til en klonopinafhængighed kan være svært, men du behøver ikke gøre det alene.

mange mennesker begynder med først at deltage i et medicinsk overvåget afvænningsprogram. Dette skyldes, at Klonopin kan have en række abstinenssymptomer, herunder angst og rysten. Et afvænningsprogram hjælper folk med at overvinde disse symptomer og giver et sikkert miljø til genopretning.

når et afvænningsprogram er afsluttet, vil de fleste fortsætte til et formelt behandlingsprogram. Den mest almindelige type behandling for afhængighed er et indlæggelsesprogram. Inpatientbehandling tilbyder daglige intensive genopretningsprogrammer og har høje succesrater for varig ædruelighed.

for at lære mere om farerne ved at injicere Klonopin og de tilgængelige behandlingsmuligheder for klonopinafhængighed, kontakt os i dag.

skrevet af RehabCenter.net redaktionel Team

Lotte 2019 RehabCenter.net. Alle rettigheder forbeholdes.

denne side giver ikke lægehjælp.