Articles

Faun Fransk Bulldog: alt hvad du behøver at vide – boblende kæledyr

Faun Fransk Bulldog

en fransk Bulldog er en klasse af en husdyr, også kendt som “Frenchie”, de er slutproduktet Toy Bulldogs, der blev importeret fra England tilbage i 1800-tallet, med de lokale ratters i Paris, Frankrig.

racen er kendt for at være en i hus kæledyr.Tilbage i 2018 var de de første mest udbredte hjørnetænder registreret iAmerikas Forenede Stater (USA) og Det Forenede Kongerige (UK). Det blev thefourth most American Kennel Club (AKC) – anerkendt og registreret hunderace.

franske Bulldogs er i dag en af de mest sandsynlige udsigter for potentielle kæledyrsejere. Med deres store, pasta shell-lignende øjne, flad næse, og lange flagermus ører, de giver et meget sødt og ønskeligt udseende.

de kommer i forskellige farver, men ifølge mange kæledyrsejere og opdrættere er det svært at skelne let og lærebog enhver særlig skygge af en fransk Bulldog.

de kommer i mange farver, der svinger fra fransk Bulldog til en blå fransk Bulldog, med eller uden patches og en pris, der spænder fra et par tusinde til mange.

at være en stamtavle certificeret hund, franske Bulldogs, som enhver anden stamtavle hund, er høj efterspørgsel.

Fransk Bulldog frakke typer og farver

franske Bulldogs respekteres og værdsættes som venner og ledsagere for deres kærlighed, loyalitet og smarte karakter. Når det kommer til at vælge en fransk Bulldog til dig selv, er efterspørgslen altid høj for sjældnere, mere unikke farver, såsom Den Blå franske Bulldog eller chokoladefarvet fransk.

stadig, ifølge American Kennel Club (AKC), er disse farver ikke acceptable. De kan registreres, men de må ikke præsentere sig på scenen.

de mener, at disse farver kun er en modetrend. Det kan være udfordrende at spekulere og forstå farven mønstre af en fransk Bulldog. Og nogle gange også svært at finde ud af. Men man ville altid spørge, hvorfor stress så meget over farven, ikke?

det skyldes en meget delikat forbindelse mellem farven på en fransk Bulldogs frakke og dens helbred. Pludselig parring med tilfældige udomesticerede hunde for at skabe franske Bulldogs gjorde nogle af dem tilbøjelige til genetiske helbredsproblemer, hvilket påvirker deres vækst og modenhed.

alle mulige farver en Frenchie kunne have:

 • Faun: skyggen har en bred vifte fra mørk til lys. En faktisk Faun har en mindre effekt med en rød rollebesætning i den.
 • Brindle: Det er et farvemønster, der består af brune og sorte hårpletter. Afhængigt af brindles farvemønstre vil man først kunne bestemme og forstå, hvordan en brindlefrakke ser ud til at være.
 • Mus: Mus henviser til farven “grå.”Mere som stålgrå, blågrå og skiferblå, ifølge AKC-politikken og standarderne, må ingen af disse farver vise. Tilstedeværelsen af et gråfarvet hår fører til direkte diskvalifikation.
 • lever: Henviser til farver, der drejer sig om de forskellige områder af det brune spektrum, et strejf af rødt eller rust, blandet med brune nuancer. Denne form for tone kan være svært at skelne.
 • chokolade: overraskende nok en anden sjælden farve på Frenchie, der spænder fra let mælk til chokoladebrun.

AKC French Bulldog Colors

tilladte farver og markeringer:

 • hvid
 • creme
 • brun
 • eller enhver kombination af brun, fløde eller hvid.
 • afkrydset/ registreret
 • brindle markeringer
 • Pie bald (pied)
 • hvide markeringer

farver og markeringer, der ikke er tilladt:

 • sort og tan
 • sort og hvid
 • blå
 • blå og brun
 • li>li> li>li> li> li>li > li li >

hvad er en fransk bulldog?

brunkul står blandt en af de accepterede farver, der er anført i de fleste af kennelklubens avlsstandarder, som inkluderer brunkul og brunkul.

en fransk Bulldog er kendt som en af de mest officielle og registrerede racer af American Kennel Club (AKC) og af de fleste af de andre kennelklubber og opdrættere.

med mange andre nuancer af brun, men blå brun og chokolade brun var de to farver, der ikke var acceptable som pr mostbreeding standarder. AKC kan registrere disse to farver, men de er kendtat være en defekt beskrivelse.

 • Dengræsfarve i sig selv ligner farver som brunbrun eller beige.
 • Franskmændmed en solid brunfarvet frakke spænder fra creme til lysbrun, gyldenbrun ogrødbrun.

brunfarvet pletblødning

brunfarvet bulldogs spænder fra en lys farvehund, der dækker med en eller flere mørke farvepletter til brunfarvet på hvidt, på sort og så videre.

mens du holder alle de andre racer i tankerne, er den blå brune franske Bulldog en af de sjældneste racer af bulldogs, men på grund af dens legitimitet, selvom AKC godkender det, er løbet stadig ikke tilladt at repræsentere sig selv.

blå Faun, som nævnt før i AKC ‘ s book of dog standards, er ikke en acceptabel farve.

Højde: en fransk Bulldog er generelt omkring 11 til 12 inches høj.

størrelse: mænd vejer 20 Til 28 pund, mens en kvinde vejer omkring 16 til 24 pund.

fodring: en og en og en halv kopper af høj kvalitet, tør mad, hver dag dagligt to gange.

oprindelse og historie af fransk Bulldog

racen af en fransk Bulldog i sin nuværende form stammer direkte fra Molossernes hunde, en gammel græsk klan.

hundene blev først bragt ind i hele den antikke verden af fønikiske handlende. Britiske molossiske hunde opdrættet med engelske mastiffer, senere blev der dannet en underrace af engelsk Mastiff, kaldet Bullenbeisser.

de producerede og overlevede til bull-baiting, en sportsbegivenhed, der blev sat for hunde til at chikanere tyr, den blev brugt som underholdning og teater tilbage i middelalderens Europa. omkring 1835 blev sport, der påførte smerter og fik noget til at bløde, såsom bull-baiting, forbudt i England og efterlod bulldogs ud af et faktisk formål, indtil folk begyndte at bruge dem som parringsobjekter til forretningsforslag og alle ikke-sportslige grunde.

omkring 1800 var bulldogs imidlertid allerede blevet betragtet som kæledyrshunde snarere end sportshunde.

for deres størrelse for at reducere yderligere, bulldogslater parret med terriere og ratterhunde fra slumkvartererne i England, og omkring 1850 var Legetøj bulldogs blevet en sådan tendens i England, at de startedevises i tv-udsendelser og morgenudsendelser.

da den industrielle Revolution begyndte at bosætte sig i Normandiet, Frankrig, evakuerede blondearbejderne, der kom ind fra Nottingham, og gik ind i England og bragte sammen med dem en række hunde, herunder legetøj bulldogs.

hundene blev så populære og på en måde, at Frankrig endte med at etablere en lille handel med importerede, miniature bulldogs med opdrættere i England og sendte bulldogs over, at de betragtede enten for små eller med genetiske funktionsfejl, såsom små ører, der stod op hele tiden.

til sidst blev den lille bulldog betragtet som en ny race og havde fået sit navn, Bouledogue Francais. Den engelske version af dette står simpelthen for en forbindelse mellem en bold og en hund.

de blev båret og efterspurgt af high-end damer i samfundet og parisiske prostituerede, såvel som kunstnere, forfattere og modedesignere. Edgar Degas og Toulouse-Lautrec har i deres optegnelser været anset for at have malerier af franske Bulldogs.

andre fakta om franske Bulldogs

den komplette bog til hunde “officielle Racestandarder og helt nye profiler til 200 racer, 21.udgave” blev den officielle offentliggørelse af American Kennel Club (AKC) og fremsatte officielle racestandarder for alle hjørnetænder, der er anerkendt af AKC.

specifikationerne for franske Bulldogs erklærer, at:

 • racen skal være muskuløs med løse og bløde krøller, der dannes til rynker.
 • den maksimale standardvægt, ifølge AKC for en fransk Bulldog, anses for at være 28 pund.
 • hovedet skal være fremtrædende i størrelse og firkantet.
 • ørerne skal være den slags, der ligner ørerne på en flagermus, lang og spids.AKC godkendte øjne til franske Bulldogs formodes at være mørke eller næsten sorte.
 • frakken på en fransk Bulldog skal være kort, fremragende snit, silkeagtig og glat.Acceptable farver, ifølge AKC for en fransk race, er forskellige nuancer af brindle, creme, brun og hvid med pletter af brindle, også kendt som pied.

alle andre farvemønstre end disse er ikke AKC godkendt, fordi nogle farver ledsager a-long med dem genetiske sundhedsproblemer, som du ikke normalt finder i selve racen.

for en fransk Bulldog inkluderer sådanne sundhedsmæssige problemer også:

 • alopeci: også kendt som “blå Hundefarvning” forårsager skaldethed eller ekstremt hårtab. Men på grund af dets modstridende omdømme hævder mange organisationer, at en fransk Bulldogs sundheds -, hud-og hårforhold alle er årsagen til melanin (farvepigment) plodding i hårskaftet. Selvom der er gode chancer for, at de hunde, der ikke er blå, har muligheden for at blive diagnosticeret med “blå hund alopeci.”
 • follikulær dysplasi hos hunde: dette er det punkt, hvor hårstrukturmolekyler fungerer forkert og opfører sig unormalt, hvilket forårsager alopeci eller hårtab.
 • hoftedysplasi: En overførbar tilstand, hvor lårbenet ikke passer ind i hofteledets bækkenstik. Dette problem kan forekomme med eller uden nogen form for kliniske tegn. Som en hund alder, gigt bliver en af de mest udsatte sygdomme for deres alderdom påvirker en eller begge bagben, forårsager træthed, dovenskab, og smerte.
 • allergier: tre typer allergier er de mest udbredte hos hunde. Kost allergier, som behandles ved at afstå og skære ned på visse fødevarer fra hundens kost. Kontakt allergi; opstår normalt på grund af en reaktion forårsaget af enhver form for loppepulver, hundeshampoo og andre kemikalier og inhalationsallergier, der er forårsaget af allergener i luften, såsom meldug, støv og pollen. Hele situationen afhænger stort set af brutaliteten af, hvor alvorlig allergien er.
 • Hermivertebrae: misdannelsen for en på flere hvirvler kan forårsage pres på rygmarven, der fører mod smerte, lammelse og svaghed. Dyrlæger tror på en sådan situation, der er ingen tilgængelig behandling.
 • Patellar luksus: Et almindeligt helbredsproblem hos små hunde, forårsaget, når lårbenet, knæhætten og kalven ikke er ordentligt fikseret og fortsætter med at komme ud af sin plads, dette kan skabe en unormal gangstil. Det er en medfødt sygdom, der er til stede ved fødslen. For at rette, kræver Patellar luksus kirurgisk reparation.
 • Intervertebral Disc Disease (IVDD): dette sker, når disken i ens rygmarv brister eller herniates og skubber opad i rygmarven; dette kan ske på grund af alder, stress og traume. Det kan føre til svaghed og midlertidig til permanent lammelse.

fødsel og reproduktion

for at føde kræver franske Bulldogs ofte kejsersnit og kunstig befrugtning; sådan føder de mere end 80% af deres kuld.

mange franske Bulldogs er inkompetente, når det kommer til at føde naturligt; det er fordi de ikke er i stand til naturlig avl.

på grund af deres kropsstrukturer og meget slanke hofter er hanhunden ikke i stand til at komme op til den kvindelige hunds potentiale til at reproducere naturligt.

Temperament og personlighed

som enhver anden hunderace har franske Bulldogs brug for at føle sig elsket, værdsat og elsket. For dem er det lige så vigtigt at have tæt kontakt med mennesker som for enhver anden hund.

Hvis du bliver alene i mere end et par timer, er der chancer for, at en Frenchie kan ende med at blive deprimeret, hvilket resulterer i separationsangst, især når de er unge og bevæger sig fremad mod modenhed og liv.

spændingen kan ende med at få din franske Bulldog til at handle destruktiv og aggressiv bare for at søge ejerens opmærksomhed.

men på samme måde er der også en meget rolig og en kollektiv side til dem. De er meget tålmodige og kærlige over for deres ejere og er ekstremt folkeorienterede.

de kan vibe med nogen ret hurtigt, hvilket gør dem lettere at træne i forhold til alle de andre racer. Selvom de til tider kan være meget stædige, er de en af de mest sikre undtagelser fra rang 109.position, der repræsenterer niveauet for hundeintelligens.

Tilbage i 1934 var en fransk Bulldog ved navn Prinsesse kendt for at forstå 20 ord med absolut perfektion med hensyn til at reagere mod dem.

specifikke behov og pleje

der er specifikke sundhedssituationer, hvor kæledyrsejere skal huske på, når de køber en fransk Bulldog:

 • de har brug for en minimal mængde motion, men kræver dog korte gåture dagligt.
 • på grund af deres flade ansigtsstruktur kan for kraftig motion resultere i svimmelhed, kvalme og tung vejrtrækning, især i varmt vejr, hvor man bør afstå fra det mest.
 • mens man tager sig af en fransk Bulldog, skal man tage højde for, at uanset deres subtile, men rolige, folkorienterede natur, er de også vant til at tænke for sig selv. Hvilket betyder, at de kan være stædige og temmelig fikserede på præcis, hvad det vil, og hvordan det vil have det. Men mange forskellige teknikker arbejde med succes med denne race, er det bedre at holde dem distraheret af alle de rigtige ting liv.
 • fedme: prøv ikke at overfeede en fransk Bulldog, og afstå fra at fodre dem fødevarer med højt kolesterol og fedtindtag. Ejerne bør holde styr på alle de ting en fransk Bulldog ville spise, holde deres kalorieindhold kost i skak. Daglige gåture og motion er den bedste måde at holde en fransk Bulldog sund.
 • det skal være nødvendigt for en at vide, at fordi franske Bulldogs ikke er i stand til at svømme på grund af deres kropslige struktur, er det vigtigt at holde dem væk fra enhver form for vandkrop og forhindre dem i at drukne.
 • franske Bulldogs har ligesom andre hunderacer brug for lejlighedsvise bade og børstning, hvor det er nødvendigt at vælge den rigtige børste, der ikke blå mærker eller påvirker rynkerne på deres hud.
 • AKC mener, at bulldogs skal have sundhedsevalueringstest såsom en hjerteundersøgelse, øjenlægeevaluering og hoftedysplasi, så man kan diagnosticere enhver fransk race, før man køber den.

en hurtig Hundeplejevejledning til franske Bulldogs

Hvis du ønsker at købe en hvalp, er det dinførste gang, og du ved ikke, hvad du skal gøre, skal du sørge for at gå igennemguidelinjer for at hjælpe dig med at forstå dem bedre:

 • Rens Frenchies folder: Fordi brune franske Bulldogs har massive ruller af mørk og fugtig hud på hovedet, der samler snavs, støv og rester. Hvis ikke regelmæssigt rengøres og sørges for, kan en Frenchie let ende med at udvikle en infektion. Den bedste måde at rengøre en Frenchies folder på er ved hjælp af våde babyservietter eller våde håndklæder.
 • hold dem rene og chill: da Frenchies har små næsebor, bliver det udfordrende at indånde nok luft til at køle af. Hvis dine franskmænd begynder at bøje, savle og blive i den ene ende af huset på grund af ekstrem dovenskab og træthed, skal du straks sprøjte hans pels med koldt vand og kontrollere, om han føler sig dehydreret. Og sørg altid for at opbevare en ren skål med vand, hvis han skal rense eller drikke frisk vand i løbet af dagen.
 • Rens din Frenchies ører: da deres ører er så store og lange, kan ting som snavs, græs og støv finde et sted at bo. Derfor er det meget vigtigt og uundværligt at rense deres ører med brug af en særlig øre salve.
 • regelmæssig badning er et “must”: i mange tilfælde har de fleste franskmænd følsom hud, der er tilbøjelig til sygdomme. Derfor skal man være opmærksom, når man køber kosmetik til dyr.
 • rengøring af Halelommer: små hunde med korte haler ender med at samle snavs og afføring, der kan forårsage al den lille skade og en alvorlig halelommeinfektion.
 • regelmæssig pleje: franske Bulldogs har heldigvis kun brug for regelmæssig pleje, og den bedste måde at gøre det på er ved hjælp af en plejehandske, som gør det muligt for ejerne at nå alle de hårde kropsdele.
 • Vælg den rigtige sele til din franske Bulldog: hundesele dækker næsten hele hundens krop og støtter dem. Fordi hvalpe ikke ved, hvordan de skal gå lydigt i snor og har større chance for at få nakkeskader fra Al overdreven træk. French Bulldogs sele lavet af fantastisk blødt materiale, der ikke vil forårsage hudirritationer.
 • vær forsigtig omkring vand: Frenchies ved ikke, hvordan man svømmer. Næsten meget, så snart de går ind, synker de som sten.
 • sørg for at holde din Frenchie med dig det meste af tiden: Frenchies kan simpelthen ikke leve væk fra deres mennesker, og så udvikle en tilstand kaldet separationsangst. De har tendens til at følge deres ejere rundt og er altid på udkig efter måder at få deres opmærksomhed.
 • forebygge fedme: uanset hvad du fodrer hundene, vil de fortsætte med at spise, simpelthen fordi de elsker mad, for at stoppe, at man bør tjekke med BARF (biologisk passende rå mad) til deres hunds kost.
 • Trim negle: Sørg for at trimme din hunds negle nu og da ellers kan han opleve nogle alvorlige problemer med negleinfektioner og forfærdelige fly, mens han går.

Madog kostbehov:

 • for en fransk Bulldog er det deres instinkter at elske udendørs og lege med alle, der kommer forbi.
 • hver hund kommer med sit specifikke niveau af energi, afhængigt af hundens personlighed og hvor gammel den er.
 • når du planlægger en hunds ernæring, bør deres helbred og alder være din prioritet for at holde en check.
 • franske Bulldogs er afhængige af mad, der er let fordøjelig, fyldt med magre animalske proteiner, kulhydrater og indeholder alle slags sorter af frugt og grøntsager.
 • franske Bulldogs kræver protein, der kommer fra muskelkød, men intet behandles. Måltiderne skal indeholde protein, der har en næringsværdi, fordi det er den eneste måde, dit kæledyr nogensinde vil have den energi eller den næringsværdi, det ønsker og gavner ham med hensyn til et bedre liv og bedre helbred.
 • for at sukkerniveauerne skal forblive stabile, er det afgørende at gøre komplekse kulhydrater til en del af din hunds ernæringsindtag. Fodring din hund slik, og unødvendige kulhydrater vil brænde dem, så snart den forsøger at give væk denne energi mod sjov og spil, forårsager sukker niveauer til at falde måde før deres faktiske tid. På grund af dette skal du give din hund mad som kartofler, frugt og grøntsager og brun ris, der opretholder hans styrke og energi.
 • en un-balanceret ernæringsmæssig kost begynder efter en tid at vise på kappen af din hund. Bortset fra kulhydrater og protein, bør man overveje at fodre deres kæledyr en velafbalanceret kost, der indeholder sunde fedtstoffer, mineraler og vitaminer, idet man husker at din hund skal være sund og smuk, især glad.
 • franske Bulldogs har en række sundhedsrelaterede problemer, som nogle gange kan være ret udfordrende. En af dem er allergier, både luftbårne og fødevarerelaterede, at når det kommer til en bivirkning fra mad, er de første mest almindelige symptomer at notere udslæt, hudirritation, kløe, diarre og opkastning.
 • den perfekte måde at holde din hund sikkert fra sådan lidelse er at undgå noget, der enten behandles eller injiceres med steroider, der også skaber en fedtmasse i fødevarer, så folk kan købe dem mere. Den bedste kilde er at give dit kæledyr hele madmåltider.
 • hypothyroidisme er et andet problem, der opstår i franskmænd, hvor skjoldbruskkirtlen holder op med at producere nok hormoner, ikke anderledes end tilfældet med mennesker. Tilstanden resulterer i lave niveauer af energi. Enhver hund med et tilfælde af hypothyroidisme ville være mindre aktiv og mere tilbøjelig til at gå op i vægt. Fedme er et almindeligt problem i små racer hunde på grund af deres petite kropsstruktur og kompakt bygget.
 • man skal huske, at fordi alle franske Bulldogs er “brachiocephalic snouts”, har de svært ved at forsøge at trække vejret og køle sig ned i så varmt vejr. Derfor har franske Bulldogs begrænsede træningsmuligheder. Derfor er det den potentielle ejers pligt og ansvar at afstå fra at fodre deres hund noget, der kan påvirke deres helbred negativt.

fordele og ulemper ved at holde en fransk Bulldog

fordele

 • Minimal barking: hvor Frenchies har tendens til at lave alle mulige andre lyde, som hunde gør, såsom snorken, grunting og taler, en ting en fransk Bulldog ikke gør meget, er bark. De gøer under visse omstændigheder, især når folk konfronterer dem, dem, de ikke har set eller hørt om før, eller i tider, hvor de er bange.
 • Temperament: franske Bulldogs med deres venlige og subtile opførsel skaber fantastiske ledsagerhunde, der passer til alle slags familier. De er utroligt velopdragen i naturen, omkring besøgende og andre dyr. Alt, hvad de nogensinde ser efter, er et åbent skød til at kæle og sove. At være en lille race, de er ret nemme at håndtere og tage sig af, let justerbare og fleksible til omgivelserne.
 • lav vedligeholdelse grooming: Frenchie kræver en kort, silkeagtig pels, der kun strækker sig til en minimal mængde af grooming at holde deres hud sund og skinnende. En lille børste hjælper med at fjerne løst hår og deler naturlige olier lige over og omkring pelsen og opretholder sin smukke glans. De kaster mindre på grund af deres elegante afskårne frakke.
 • Minimal træning: hvis du naturligvis er en doven person og ønsker at have et kæledyr derhjemme, er den franske Bulldog det ideelle valg for dig. Det er en race, der ikke har brug for mange øvelser for at forblive sund, dog en masse Kos og komfort, når de ligger ved siden af deres ejer. Grundlæggende vandring eller bare roaming rundt i huset ville være tilstrækkelig nok til, at en Frenchie kunne holde sig aktiv og sund.

ulemper

 • sundhedsmæssige komplikationer: Det største, mest store problem ved at eje en bulldog er deres komplicerede sundhedsmæssige problemer såsom åndedrætsproblemer. Ikke at kunne køle sig ned, aggressiv, forstyrrende adfærd i varmt vejr og fugtige temperaturer, øjenforhold og også hud-og fødevareallergier.
 • Drooling: mange forskellige racer af hunde har tendens til at savle, og Frenchies er ingen undtagelse. Savlen er en måde for franske Bulldogs til at køle sig ned, når deres kroppe varme op
 • dyrt: at eje og tage højde for en hund som Frenchie; har sine krav og er meget dyrt. At købe en fra en velrenommeret opdrætter kan koste dig alt fra $1400 til $8500. Du skal også huske på omkostningerne ved vaccinationer, pleje, mad og apparater.
 • stædige tendenser: hvor nogle franske Bulldogs er venlige og kærlige, er nogle ekstraordinært stædige og stive, især når det kommer til at forsøge at træne dem til grundlæggende kommandoer, snoretræning og pottestræning. For at forberede din hund kræver det meget tålmodighed og viljestyrken at fortsætte.

Endelige tanker

efter at have taget både fordele og ulemper i betragtning, betyder de risici og faktorer, der er forbundet med at eje en fransk Bulldog, at den, der er villig til at holde denne specifikke race, skal huske på antallet af sundhedsrisici, der følger med det.

Jeg tror at eje en fransk Bulldog lyder dyrere end man kunne have troet.

folk køber ikke kæledyr, så alt, hvad de kunne gøre hele dagen, var at se efter dem, men i stedet køber de dem for deres komfort og følelsesmæssige støtte.

de har brug for at blive elsket og værdsat på samme måde som nogen ønsker at forvente for sig selv.