Articles

flyvende gennem træerne: de bedste Svævebane eventyr i Smoky Mountains

Svævebane kan enten være spændingen en levetid eller en persons værste frygt. Ofte er det begge dele.

men når folk, der oprindeligt aldrig ville drømme om at skyde snesevis af fødder over fast grund, endelig prøver det, undrer de sig over, hvorfor de var så bange i første omgang – og hvorfor det tog så lang tid at give det en hvirvel. Du kan dele den stemning, når du prøver denne spændende aktivitet lige her i Smokies, luk Nationalparken.

med de omfattende skove af høje, robuste og modne træer giver områderne omkring Gatlinburg, Sevierville og Pigeon Forge et ideelt kulisse for Svævebane og for mennesker i alle aldre. De tilsyneladende umulige længder og højder, som du vil svæve på, tager næsten ingen tid overhovedet at krydse, især når du føler suset af at flyve fra en platform til den næste, hurtigere forbi grønne områder som alle fugle ville.

mens du virkelig kun har en sele fastgjort til et langt kabel for at støtte dig, vil du være i gode hænder med guider og ledere, der prioriterer din personlige sikkerhed. Alle forholdsregler vil være på plads, før du tager dit første spring. Kurser tager ofte flere timer at gennemføre, med alt fra fem til tolv linjer i forskellige længder at glide sammen.

Smoky Mountains-området tilbyder flere forskellige lynlåsvirksomheder at vælge imellem, og vi har listet vores favoritter her:

Smoky Mountain romantisk flugt

bedste Svævebane eventyr i Smoky Mountains

Rævebrand Mountain Adventure Park, Sevierville

dette familievenlige aktivitetscenter har den højeste Svævebane rundt, Goliath, som tager dig 475 fod over Dunns Creek. Et andet kursus, Scenic Canopy Tour, består af syv linjer, hvor en går 250 fod over et vandfald. Der er også den længste svingende bro i USA, en klatrevæg og vandrestier. Tjek at få de altomfattende pakker til at gøre det hele.

Smoky Mountain lynlåse, Pigeon Forge

de to guider, der er en del af hver gruppe her, starter dig gradvist, eller “lav og langsom.”Du vil derefter flyve på højere og fastere linjer, som er en del af den længste lynlås kursus i byen. Prøv de 800 fod lange, 100 fod høje side om side super lynlås linjer, hvor du kan køre tre andre ned til bunden, men ikke før du har opbrugt dine spændingsniveauer for dagen.

Rafting i Smokies, Gatlinburg

mens denne virksomhed er mere kendt for sin rafting, vinder dens Svævebane hurtigt popularitet. Den bedste værdi for pengene er at planlægge din svævebane som samme dag som din rafting tur. Canopy tour her vil tage dig på seks linjer og to skybroes for i alt 2.400 fod.

klatrevæg, Gatlinburg

du vil være luftbåren i næsten 2 liter timer, der går på ni svævebaner forbundet fra en trætop til den næste og tre skybroer, efter stigende 400 fod på en halv mil ATV ride op. Der er også en overraskelse i slutningen af turen, som ikke afsløres på hjemmesiden. Du skal blot nyde den betagende landskab og fornemmelsen af at flyve som du hastighed gennem skoven.

Legacy Mountain svævebaner, Sevierville

et af de nyeste svævebaneselskaber i området er også dets første miljøvenlige, hvilket betyder, at du vil se mere den uberørte og uudviklede Smoky Mountain forest. Det betyder selvfølgelig ikke, at du ikke vil nyde en spændende oplevelse på deres syv linjer, der løber op til 2.500 fod lang og 450 fod fra jorden.