Articles

fordelene ved en ejendomslicens

nøgle grillbarer

  • fordelene ved en ejendomslicens kan tage din investeringskarriere til det næste niveau hurtigere end mange er klar over.
  • mens det kan være dyrt at få en licens til investering i fast ejendom, kan jeg forsikre dig om, at det er det værd for dem, der ved, hvordan man bruger det.
  • hvis du ønsker at øge dit forretningspotentiale, kan det være på tide at overveje at få en ejendomslicens.

som en fast ejendom investor, du ønsker enhver fordel, du kan få, og fordelene ved en fast ejendom licens er ingen undtagelse. Simpelthen fordi du vil have din licens, betyder det dog ikke, at du får den. Ikke alene er der flere gebyrer og udgifter, men du skal også bestå en klasse og en national eksamen. Når du har gjort alt det, er du stadig ikke ude af skoven. Derefter skal du finde en lokal mægler, der har din licens og giver dig mulighed for at operere uden for deres kontor. Ikke alle investorer ønsker eller har brug for at få deres ejendomslicens, men de, der gør, kunne drage stor fordel af det. Hvis du er på hegnet om, hvorvidt en fast ejendom licens er rigtige for dig, overveje de fordele, de har at tilbyde.

fordelene ved en ejendomslicens, du ikke vil gå glip af

Ejendomslicens og investering

før du går igennem processen med at forsøge at få licens, skal du bestemme præcis, hvad du vil have ud af det. I de fleste tilfælde er den mest populære årsag dens evne til at hjælpe med at finde tilbud. En af de bedste måder at hjælpe med tilbud er ved at have adgang til MLS (multiple notering service). MLS er det sted, hvor de fleste lokale tilbud er indtastet. Denne hjemmeside er adgangskodebeskyttet, og – teoretisk set-den eneste måde at logge ind på er med adgang. At have denne adgang betyder, at du kan modtage advarsler om nye ejendomsfortegnelser, prisnedsættelser og eventuelle ændringer i fortegnelsesstatus. Du kan også bruge den til at finde oplysninger om tidligere og aktuelle lister. I stedet for at skulle vente på, at din ejendomsmægler kontakter dig, er oplysningerne tilgængelige i realtid. Dette kan gøre hele forskellen i at se en ny fortegnelse først og få dit tilbud inden din konkurrence.

som ny ejendomsmægler har du mulighed for at bære flere hatte. At have viden om, hvad en investor ser efter på en aftale, kan hjælpe med netværk. Det første sted, du kan starte, er på dit nye kontor. Nå ud til hver ejendomsmægler i dit kontor og lad dem vide, at du har en investering baggrund. Der er mange mæglere i hvert kontor, der er på udkig efter en person, der kan lukke hurtigt på deres tilbud. Uden for dit kontor, har du nu mulighed for at nå ud til hver licenseret ejendomsmægler i dit område. MLS har e-mail-adresser og kontaktnumre for alle med en licens. Så længe du afslører, hvilken hat du har på dig, skal du være i stand til at finde folk, der vil arbejde sammen med dig.

selvom du kun er en deltids Ejendomsmægler, skal du være i stand til at få en god mængde markedskendskab. Hver gang du får en ny liste, får du en ide om, hvad der er derude. Kørsel til og fra disse ejendomme på forskellige tidspunkter af dagen kan give dig et nyt perspektiv. Jo flere egenskaber du ser på, jo bedre vil du vide, hvad der foregår på markedet. Det vil hjælpe dig med at gøre bedre tilbud, hvor du kan maksimere din bundlinje. I stedet for at se på billeder af ejendomme, som din ejendomsmægler videresender, kan du fysisk gå udvendigt og få øjne på indersiden af ejendommen. Til sidst vil denne praksis give dig en større forståelse af dit lokale marked og i sidste ende gøre dig til en bedre investor.

der er intet, der siger, at du ikke kan tjene penge på din ejendomslicens. Selvom du kun lukker en aftale hver sjette uge som ejendomsmægler, tegner den sig stadig for ekstra indkomst. Derudover kan du på dine investeringsaftaler spare penge på provisioner. Dette kan være alt fra 1, 5 til tre procent. Hvis du gør et halvt dusin eller deromkring tilbud om året, kan besparelserne svare til tusindvis af dollars. Ikke alene er pengene gemt, men du kan faktisk tjene penge på disse tilbud. Hver leje du arbejder på eller BPO du gør kan være en nem måde at generere ekstra indkomst mellem tilbud.

der er ingen, der vil arbejde hårdere på deres tilbud end dig. At være licenseret betyder, at du kan styre alle de tilbud, du arbejder på. Du kan være temmelig sikker på, at du vil arbejde disse tilbud til fulde. I tilfælde af korte salg og afskærmning, hvordan de indsendes kan gøre hele forskellen. Kontrakterne skal udføres fuldt ud samt vedlagt dokumentation. En god ejendomsmægler vil tage sig af disse. Der er ingen, der vil have mere incitament til at arbejde disse tilbud end dig.

der er ikke noget rigtigt eller forkert svar på, om du skal få din licens eller ej. Hvis du føler, at det kan hjælpe med at vokse din virksomhed, og du er fortrolig med kravene, skal du gå efter det. Fordelene ved en ejendomslicens er det værd.