Articles

hvad patienter siger

OCD-patienter:
 • Patient G (April 2013)
Tinnitus patienter:
 • Patient H (maj 2012)
 • Patient i (Dec 2012)
depression patienter:
 • Patient D (2020)
 • Patient L (2018)
 • Patient R (2017)
 • patient K (2015)
 • Patient P (maj 2015)
 • Patient E (Nov 2013)
 • Patient a, ægtefælle (Nov 2013)
 • Patient C (August 2013) 2013)
 • Patient B (maj 2013)
 • patient j (maj 2012) — video
 • patient k (feb 2012)
 • patient f (2012) — video
 • patient o (2012) — Video

depression patienter:

“livsændrende! Jeg er dybt taknemmelig for DR. Stubbeman, hans unikke TMS-protokol og hans vidunderlige supportteam for at hjælpe mig endelig med at overskride klinisk depression og angst.Dr. Stubbeman stolede på mit instinkt, hvilket førte til vores gensidige forståelse af, at utallige læger, hospitaler, specialister og terapeuter var gået glip af eller afskediget: jeg var blevet fejldiagnosticeret fra starten og derfor forkert mærket i årtier. Arbejdet med ham ændrede alt. Jeg har nu været i remission i 5 måneder, samt helt medicinfri i et år. Mit liv er forvandlet. Jeg undrer mig alvorligt over at føle mig så stor og stabil, især nu, I sandsynligvis den mest turbulente tid, vi nogensinde har oplevet kollektivt.

Jeg har den højeste respekt for Dr. Stubbeman. Ikke kun er han en absolut strålende kliniker, han er også en dyb lytter, mens han er utrolig empatisk og venlig. Efter 20 års forsøg på næsten enhver form for farmaceutisk, traditionel og alternativ terapi, holistisk middel, plantemedicin, ernæringsmæssig tilgang og energiheling, jeg havde næsten opgivet håbet om nogensinde at finde ægte lettelse for min behandlingsresistente, gennemgribende klinisk depression og GAD. Jeg havde helt sikkert mistet troen på psykiatri og vestlig medicin som helhed. Imidlertid, efter at jeg snuble over TMS i min uendelige forskning, jeg følte en ping. Og straks gjorde et dybt dyk på de forskellige typer og tilgange til TMS-terapi. Da jeg stødte på Dr. Stubbeman ‘ s hjemmeside, tænkte jeg: han gør noget særligt…og som følge heraf har han meget mere succes end andre praksis. (Bare se på hans kliniske studier og deres meget højere end gennemsnittet remission satser!) Derudover gjorde jeg under mine ugentlige check-ins med Dr. Stubbeman flere fremskridt under disse koncise sessioner end i mange års terapi kombineret.

mit råd (til alle, der kæmper med depression, bipolar, angst, afhængighed, cPTSD, tinnitus osv.) er at læse om TMS, mødes med Dr. Stubbeman og spørge ham, som jeg gjorde; en million spørgsmål. Hvad du sandsynligvis vil blive mødt med er: svar, forståelse, professionalisme, pleje, en specifik plan med en ny tilgang. Noget af en åbenbaring for de fleste af os, der har gået denne mentale sundhed handske!

fra en outsiders perspektiv kan man sige, at mit liv er fyldt med velsignelser. Jeg har bestemt altid gravet dybt for at gøre “arbejdet” med at blive, som det var. Imidlertid, jeg har følt fornemmelsen af en kontinuerlig drukning og konstant kamp gennem årene på grund af mine humør. Så i den forstand har denne proces-og det er forbløffende resultater – været den største gave, jeg nogensinde har modtaget. Jeg kunne ikke være mere taknemmelig og taknemmelig.

fra førstehånds erfaring ved jeg nu, at ægte helbredelse kun kan finde sted, når en person føler sig sikker og det sympatiske svar aftager.
TMS er en ujævn og lang proces, men alle jer gjorde min rejse så meget lettere-på grund af jeres hjerter, jeres intelligens, jeres empati og jeres humor. Til Dr. S og hans utrolige team: Melodi, Raya, Jillian, Juju, Georgia og Aleksandr…
Tak alle, for evigt. “

Patient D (August 2020)

” jeg er en 67 år gammel mor og pensioneret lærer, der bor i Santa Monica, CA. Jeg skriver dette for at dele min TMS-oplevelse med andre. Før depression ramte, var jeg en aktiv, travl, glad, udendørs/atletisk person det meste af tiden. Denne depression syntes at forekomme bogstaveligt natten over. Jeg gik til at sove en aften følelse fint, og vågnede om morgenen følelse deprimeret. Jeg skal sige, at jeg led af en fødselsdepression for 30 år siden, efter at min søn blev født, og tog stadig antidepressiva. Mine antidepressiva, efter at have arbejdet effektivt i 22 år, stoppede bogstaveligt talt med at arbejde natten over, eller så syntes det. Dette var omkring 2 og et halvt til 3 år siden.

på mit laveste punkt var jeg ikke sikker på, hvordan jeg kunne fortsætte som jeg var. Jeg lå meget i sengen og græd og græd. Jeg frygtede hvert næste øjeblik, der skulle komme. Jeg kunne ikke og ville ikke føre en samtale med nogen. Hver dag virkede som tusind timers smerte og elendighed. Jeg var bange for at være alene og følte svækkende angst, såvel. I mange måneder var jeg bange for at køre bil og måtte køres overalt. Mit liv var ikke liv. Det var bare overlevelse fra den ene time til den næste. Til sidst måtte jeg gå ind på UCLA hospital i to uger, da det lige var blevet for meget for min mand at håndtere alene.

nu hvor jeg nærmer mig slutningen af mine TMS-behandlinger, er jeg så taknemmelig for, at jeg har forbindelse til Dr. Stubbeman og hans personale. Selve proceduren er absolut smertefri og ikke-invasiv. Jeg havde ekstremt minimale bivirkninger. Når jeg begyndte at køre igen, kunne jeg bare hoppe i min bil efter en behandling og køre hjem. Det kræver meget engagement fra patientens side for at disse behandlinger fungerer, men lægen og pigerne på kontoret er meget opmuntrende. Behandlinger startede altid til tiden. Jeg talte med Dr. Stubbeman mindst hver uge, hvis ikke mere. Lægen er yderst tilgængelig via telefon og mail.

alt om TMS-proceduren blev forklaret omhyggeligt både skriftligt og mundtligt. Jeg forstod TMS-proceduren, før vi startede.

Depression er en forfærdelig oplevelse. De første par gange, jeg gik ind på lægekontoret, var jeg bange for at tro på TMS-behandlingerne. Gudskelov fortsatte jeg med at holde fast med opmuntring og hjælp fra Dr. Stubbeman. Dr. Stubbeman reddede mit liv og gjorde det muligt for mig at vende det rundt og føle mig godt igen. Jeg vil altid være taknemmelig. Den første dag, jeg gik ind på lægekontoret, kunne jeg ikke tale, fordi jeg hulkede så hårdt. I dag har jeg det godt og gør frivilligt arbejde for at hjælpe andre. Tak Dr. Stubbeman og personale for alt hvad du har gjort.”

Patient L (Maj 2018)

” jeg er 50 år gammel og bor i Los Angeles.

før depressionens begyndelse var jeg en glad person, fuldt engageret i alle aspekter af livet, med en travl professionel karriere. Jeg begyndte først at bemærke symptomerne på depression og angst, da jeg gennemgik en større overgang i livet, der påvirkede mig på flere måder, end jeg kunne klare. Mellem beslutningen om at forlade mit erhverv på næsten 25 år og ikke at vide, hvad mit næste karrierebevægelse skulle være, min fars hurtigt forværrede helbred og hans eventuelle død, følelsen af hjælpeløshed, der ikke kunne hjælpe mine forældre på grund af at bo på forskellige kontinenter, og at skulle sælge mit hus, det var simpelthen for meget at håndtere. Jeg begyndte at have ekstrem angst, forestille mig de værste scenarier, beskæftiger sig med konstant søvnløshed og ser ingen fremtid overhovedet. Dette førte kun til, at depressionen blev værre og til sidst blev fuldstændig uudholdelig. Jeg mistede alt håb om, at tingene nogensinde bliver bedre.

Med min egen karriere inden for holistisk sundhed og ernæring og i betragtning af de omfattende bivirkninger, der blev rapporteret for medicin, ville jeg ikke sidde fast med at tage medicin resten af mit liv. Jeg ville finde en anden, sundere mulighed. Efter at have gjort omfattende forskning, jeg var i stand til at finde TMS. At vælge denne behandling var en af de bedste beslutninger, jeg nogensinde har taget. Det var et stort engagement, men det var værd at hver øre og hvert minut af min tid.

selve behandlingssessionen er i alt cirka 45 minutter, ikke-invasiv og smertefri. Jeg fandt det faktisk afslappende, da jeg kom til at lytte til musik under det meste af sessionen, sidder tilbagelænet i en behagelig stol. Det føltes som om en spætte forsigtigt pikkede mig på hovedet på det specifikke sted, der var ansvarlig for humørkontrol. Nemt, hurtigt og ikke noget særligt. Jeg oplevede ingen bivirkninger. Hvis noget, jeg følte mig energisk og opløftet bagefter. Dr. Stubbemans protokol stimulerer ikke kun venstre side af hjernen, som er ansvarlig for humørsvingninger, men det hæmmer et meget specifikt sted på højre side, der forårsager angst, når det er overaktivt, som hos patienter med depression/angstlidelser.

behandlingseffekterne var meget konsistente, og jeg begyndte at føle mig bedre efter blot et par sessioner. Det gav mig meget håb, og jeg fortsatte, indtil alle mine symptomer var væk, og jeg følte mig som et normalt menneske igen. Det var faktisk så vellykket, at jeg var i stand til at nå mit mål om at komme af med al medicin og nu kun tage små mængder af et naturligt supplement, SAM-E. Dr. Stubbeman kunne ikke være en venligere og mere medfølende læge. Han har unikke lyttefærdigheder, noget af en sjældenhed i disse dage, og jeg følte mig aldrig forhastet gennem mine regelmæssige ugentlige sessioner med ham. Derudover er kontorpersonalet meget professionelt og venligt. Fra den første aftale til den sidste vil du blive behandlet med omhu, respekt og forståelse af din situation. Raya, kontorchefen går ud af sin måde at være fleksibel med aftaletider og forsøgte altid at arbejde med patienternes tidsplaner. Bijan, TMS-teknikeren er altid venlig og beroligende, såvel som respekt for din tid og vil fortælle dig, om han kører lidt sent.

Jeg vil varmt anbefale TMS som den mest avancerede behandling for enhver depression og angstlidelser. Min højeste anbefaling går dog især til Dr. Stubbeman og hans personale. Hans protokol er langt bedre end og forskellig fra andre TMS-behandlinger, der er tilgængelige i USA, og har derfor opnået imponerende remissionsrater. Han er læge med høj etik og integritet og vil gøre alt for at hjælpe sine patienter med at komme sig.”

Patient R (April 2017)

” jeg er 52 år gammel og bor i Los Angeles.

det er svært at sige, hvor længe jeg kæmpede med depression, før jeg søgte Dr. Stubbemans hjælp. Jeg tror, det går tilbage til mine teenageår og muligvis længere. Jeg har masser af opmærksomhedsspørgsmål og vil sige, at jeg er en meget usikker person. Jeg har været bekymret for fremtiden hele mit liv og angerfuld over fortiden, hvilket gør det vanskeligt at leve i nutiden. Før min depression var jeg en relativt produktiv person, men jeg var altid nervøs/ængstelig. Jeg var utålmodig og tilbøjelig til udbrud af vrede, ofte følelse ned bagefter. På mit værste, jeg fremmedgjorde alle dem omkring mig, mislykkedes ud af college, og var afhængig af kokain og alkohol. Jeg var ofte voldelig og næsten altid bekæmpende.

Jeg havde en fremragende oplevelse med Dr. Stubbeman og hans personale, at finde det at være et professionelt sted, der også var varmt og trøstende. Inden for 10 dage efter start af TMS-behandling følte jeg mig meget bedre og optimistisk. Jeg har aldrig haft nogen negative bivirkninger fra behandlingen, og det syntes at fungere hurtigt og utvetydigt. Jeg vil også gerne bemærke, at streng træning i 1-2 timer om dagen viste sig at være et godt supplement til TMS for mig.

nu føler jeg mig 100% bedre end da jeg først gik ind for behandling. Min kone har bemærket en fuldstændig ændring. Jeg har stadig resterende problemer som angst og frygt, men ikke så alvorlige som de plejede at være. Jeg arbejder i øjeblikket på mit sukker-og kulhydratindtag for at hjælpe disse problemer og har fortsat med at træne regelmæssigt. Ud af 10 vil jeg sige, at min erfaring med Dr. Stubbeman og hans personale var en 10. Jeg vil meget anbefale TMS til andre, pokker, Jeg ville gå dem der selv!”

Patient K (December 2015)

” da jeg sidste år (2014), sandsynligvis som følge af tidligere operationer, blev deprimeret, så meget ængstelig. Jeg havde svært ved at trække vejret og spise. Jeg havde sessioner med både en terapeut og en klinisk psykiater. I løbet af en periode på måneder ordinerede psykiateren forskellige kombinationer af medicin for at hjælpe min søvn og lindre min depression og angst. Der var lidt lettelse.

TMS blev til sidst nævnt af både terapeuten og psykiateren.

Jeg mødtes med Dr. Stubbeman, var imponeret over hans viden og mildhed og begyndte TMS-behandlinger i begyndelsen af februar 2015. Fremskridtene var langsomme i de første uger. Så, som Dr. Stubbeman havde forudsagt, begyndte jeg at føle mig bedre. Behandlinger, der begyndte med fem timers sessioner om ugen, blev gradvist reduceret. Det er nu den 22. maj. Jeg føler mig normal og tager ingen medicin. Min sidste behandling bliver i næste uge. Jeg er taknemmelig og taknemmelig for den hjælp, jeg har modtaget.”

Patient P (maj 2015)

“da jeg først kom til Dr. Stubbeman, havde jeg lider af svær depression i over 8 år. Jeg kunne ikke finde nogen glæde i livet. Før starten af min depression, jeg var en meget aktiv person, der nød at leve livet fuldt ud. Imidlertid, når depressionen sat i alt det ændrede sig. Jeg mistede al interesse for andre mennesker og ting, jeg tidligere nød at gøre. Jeg var konstant træt af knap nok energi til at komme ud af sengen om morgenen. Alt dette var knyttet til en dyb følelse af tristhed og fortvivlelse, der fik mig til at føle, at livet ikke var værd at leve. Jeg forsøgte mange medicin uden succes. Endelig prøvede jeg TMS og fandt lettelse.

TMS-behandling er en daglig procedure, hvor kraftige magnetiske impulser bruges til at stimulere hjernen. Over tid eliminerer denne stimulering depressionen. TMS har ingen bivirkninger og er i det væsentlige smertefri. Ud over den daglige behandling er der et ugentligt møde med Dr. Stubbeman for at vurdere fremskridt, hvilket jeg fandt særligt nyttigt.Dr. Stubbeman og hans personale er medfølende og omsorgsfulde mennesker, der virkelig er dedikeret til succesen af behandlingen. Takket være dem er jeg nu fri for depression. Naturligvis vil jeg stærkt anbefale TMS-behandling af Dr. Stubbeman til alle, der lider af depression.”

Patient E (November 2013)

“Vi sender vores dybe og hjertelige tak for den del, som hver af jer spillede i fantastisk opsving.Hans invaliderende depression er væk! Han har stadig depressionscykler, men de har kort varighed og intet som det dybe mørke hul, han engang kendte alt for godt.TMS har foretaget en så enorm positiv ændring i vores liv – og vi vil altid være taknemmelige for dig.”

Patient a, ægtefælle (November 2013)

Klik her for at se Patient A ‘S behandlingsresultater

” før jeg var deprimeret, plejede folk at påpege, at jeg altid havde et smil på mit ansigt. Jeg var motiveret, sjov og energisk. Jeg udmærker mig på mange områder af mit liv. Jeg havde det godt i skolen og løb over fem miles om dagen. Jeg havde mange venner og havde et godt forhold til min familie.

Depression ramte i en alder af 18, Da jeg gik på college. Den bedste måde at sige det på er, jeg mistede min “lidenskab”. Jeg sov meget mere. Mine tanker blev negative, og jeg blev en egoistisk person. Jeg stoppede med at træne og passe på mig selv. I værste fald tog jeg medicin, der ikke fungerede. I mellemtiden var jeg “selvmedicinering”, og jeg kunne ikke stoppe. Jeg følte mig fanget, og det virkede som om selvmord var den eneste vej ud.

efter at have udtømt alle andre muligheder anbefalede min psykiater TMS-behandling. Proceduren er afslappende og let. Du er inde og ude af kontoret om 45 minutter. Den faktiske behandling er cirka 25 minutter lang. Selve proceduren føles som at blive snappet på hovedet af et gummibånd. Det lyder måske ubehageligt, men mærkeligt nok bliver din krop vant til fornemmelsen efter de første par sessioner. Den eneste bivirkning, jeg oplevede, var en lejlighedsvis let hovedpine under proceduren.

fra min forståelse af TMS er din hjerne fyldt med nerveceller, hvor elektrisk strøm strømmer. Ideen med proceduren er at begejstre det område af hjernen, hvor stemningen styres. Dette opnås ved at skabe et magnetfelt ved hjælp af en elektromagnetbølge rettet mod dette område.

i løbet af behandlingen indså jeg, at jeg var ved at komme mig, da jeg bemærkede, at jeg ikke havde så mange negative tanker i løbet af dagen. Jeg begyndte at genvinde tilliden til mig selv. Efter at have afsluttet TMS er min depression forsvundet. Det er ikke noget, der styrer mit liv længere. I forhold til før jeg begyndte TMS, jeg er en helt anden person. Jeg sidder ikke fast i sengen og sover hele dagen længere. Jeg kan leve livet og fungere. Mine venner og familie har helt sikkert bemærket en positiv ændring.

Dr. Stubbeman og hans personale er meget venlige og omsorgsfulde! Jeg vil selvfølgelig anbefale TMS til andre. Jeg har taget medicin i årevis uden forbedring. TMS-behandling virkede virkelig for mig.”

Patient C (August 2013)

” jeg er 66 år gammel og bor i La-området.

før depression ville jeg beskrive mig selv som en type-A personlighed. Jeg var leder – en skoleadministrator. Jeg nød at løse problemer. Jeg blev ansat af en urolig skole, og forbedrede akademikere og disciplin meget i mine to år der. Jeg vendte tilbage til kandidatskolen og fik min ph.d. i historie. Jeg var en over-achiever.

Jeg blev først deprimeret for 25 år siden. Det manifesterede sig som en følelse af ekstrem træthed. Over tid var jeg ikke i stand til at arbejde – jeg opgav flere gode collegepositioner.

Jeg følte mig altid velkommen på kontoret. Jeg blev altid mødt – snacks var tilgængelige. Behandlingen gjorde ikke ondt, medmindre maskinen var på for høj en indstilling, hvor den straks blev sænket. Hvad imponerede mig var en omhyggelig overvågning skalaer hver uge, en samtale med DR .. Stubbeman hver uge, og lejlighedsvis EEG. Jeg havde ingen bivirkninger.

Jeg er vendt tilbage til alle mine aktiviteter, som jeg tidligere havde givet op: sang, dans, bogklub og lederroller. TMS har gjort det muligt for mig at indgå forpligtelser ved at vide, at jeg vil være i stand til at holde dem – endda en familie fødselsdagsfest. Mine venner har helt sikkert bemærket en forskel. Jeg har været i stand til at deltage i dansekursus regelmæssigt, har taget to administrative stillinger i danseorganisationen, og har mentoreret en lærerkandidat – ingen af dem ville jeg have været i stand til at gøre for et år siden.

Jeg vil bestemt anbefale TMS, og det har jeg faktisk allerede. Hvis jeg nogensinde tilbagefald, jeg ville være på kontoret ASAP.”

Patient B (maj 2013)

“jeg har lidt desperat, smertefuld depression det meste af mit liv. Min familie og venner havde problemer med at forholde sig til mig og forsøgte forgæves at muntre mig op. Jeg kunne ikke arbejde og tilbragte de fleste dage på sofaen. Jeg troede, at livet ikke var værd at leve. Jeg udmattede medicin, psykoterapi og ECT-behandlingsmuligheder uden lindring, før jeg prøvede TMS. TMS har givet mig evnen til at grine, og gjorde det muligt for min familie og venner at grine med mig. Farverne er mere levende. Musikken er mere melodisk. Jeg skammer mig ikke længere over min sygdom. Tak til DR .. Stubbeman, der er i spidsen for TMS og det medfølende personale, jeg har en glad, produktivt liv. Behandlingerne er smertefri og finder sted i et behageligt miljø. Jeg kan varmt anbefale denne innovative og effektive behandling af depression.”

Patient J (maj, 2012)
se denne patients videoudsagn:

Jeg anbefaler Dr. Stubbeman meget. Han er fantastisk, han besvarede alle mine spørgsmål. Han har en unik evne til at vide om min depression.”

“Jeg kom til Dr. Stubbeman meget deprimeret med lav energi og lavt selvværd. Jeg havde ingen motivation og kunne ikke beholde et job. Et par uger efter start af TMS begyndte jeg at føle mig bedre og bemærkede et løft i mit generelle humør. Til min overraskelse fandt jeg, at TMS-behandlingen var smertefri, og rutinen var let at følge. Dr. Stubbeman og det kliniske personale fik mig til at føle mig meget rolig og beroliget under hele min behandling. Efter at have gennemgået TMS-behandling har jeg min energi tilbage. Jeg har været i stand til at arbejde igen og har genvundet meningsfulde forhold til min familie og venner. Jeg er meget taknemmelig for TMS og alt det store personale for at hjælpe mig med at få mit liv tilbage på sporet. Jeg føler en ny følelse af lykke og formål i livet!”

Patient K (februar, 2012)

” jeg er 21 år gammel, og jeg er fra Los Angeles, CA. Jeg vil personligt anbefale TMS, fordi det løste min depression. Jeg havde udtømt så mange muligheder, og jeg brugte så meget tid på at forsøge at løse min depression, og i løbet af fire til fem uger tog det sig af min depression.”

Patient F (maj 2012)
se denne patients videoudsagn:

Jeg indså uge til uge, hvor meget bedre min depression var og nu kontrasterer min første behandling indtil nu, min depression er helt væk, og før det ville jeg sige, at jeg var meget selvmord og stort set håbløs.”

“du betaler for en kvalitetsbehandling noget, der er banebrydende, og du ved dybest set, hvis du vil blive bedre, og antidepressiva ikke har hjulpet dig, som du ønsker, er TMS virkelig den bedste mulighed.”

Patient O (maj, 2012)
se denne patients videoudsagn:

Jeg kan fortælle dig bestemt,
utvetydigt, det virker.”

obsessiv kompulsiv lidelse (OCD) patienter:

” Jeg var meget lettet over at finde et behandlingsprogram, der med succes ville bekæmpe min OCD. Før jeg gennemgik denne behandling, blev jeg afvejet af stress, OCD og angst. Jeg var skeptisk i starten, men så resultater ret hurtigt. Mit liv er blevet ændret af denne behandling, og jeg er så lettet over at have fundet noget, der virker.”

Patient G (April 2013)

Tinnitus patienter:

“Jeg ville først takke dig for din livsændrende indsats. Nedenfor finder du et vidnesbyrd om min tilstand og effekten Dr. Stubbeman og holdet har haft på det.

Jeg kom til Dr. Stubbeman med et forfærdeligt tilfælde af tinnitus, som jeg formåede at få fra et akustisk traume. Jeg havde frygtelig ringe i begge ører og en alvorlig følsomhed over for både høje og højfrekvente lyde. Denne tilstand påvirkede mit arbejde negativt, min søvn, min familie og forhold, min følelsesmæssige lykke og håb for fremtiden. Jeg havde prøvet alt og konsulteret nogle af de bedste ENTs i nationen med få resultater eller behandlingsmetoder. Og så fandt jeg Dr.Stubbeman. Jeg er så taknemmelig for at have fundet den visdom og hjælpsomme pleje af Dr. Stubbeman og holdet og ved ikke, hvor jeg ville være i dag, hvis det ikke var for dem.

de var i stand til at bruge de mest sofistikerede metoder og teknologi inden for TMS til at skræddersy en brugerdefineret protokol til min specifikke sag. Disse teknikker blev ikke udført andre steder uden for en forskningsindstilling i verden. Neuronavigation og FREKVENSMÅLINGER af min tinnitus blev brugt i kombination med en MR i min hjerne til at lokalisere behandlingsområdet med præcision og effektivitet. Dr. Stubbeman og teamet guidede mig intelligent gennem processen fra start til slut. Personalet var vigtigst venlig, professionel og flittig i alle deres bestræbelser. Dr. Stubbeman og hans team er uden tvivl den mest informerede og værdifulde ressource, jeg kunne have haft i min nødtid.

efter behandling kan jeg ærligt sige, at mine symptomer på tinnitus reduceres til blot mærkbare niveauer, og jeg har mit liv tilbage igen. En erklæring, Jeg troede, jeg ikke kunne sige. Enhver, der har lidt med denne tilstand, kender den konstante pine, der opstår, og den stress og mørke, der kan skjule dit liv. Dr. Stubbeman og holdet løftede det hylster væk og gjorde det på den mest professionelle og omsorgsfulde måde, man kunne bede om. Jeg er så taknemmelig for deres utrolige arbejde.”

Patient H (maj 2012)

“Jeg fik tinnitus for over to år siden som et resultat af høj musik på en koncert. Jeg var ulykkelig og desperat efter hjælp. Flere ENTs sagde, at jeg bare skulle leve med det. Jeg prøvede alle typer urtetilskud og holistiske behandlinger hyped på internettet. Ingen af dem arbejdede og var et stort spild af penge. Heldigvis, Jeg fandt ud af om Dr .. Bill Stubbeman, der er banebrydende for en behandling af tinnitus og får fantastiske resultater. Behandlingen involverer transkraniel magnetisk stimulering (TMS) og musikterapi for at “omdanne” hjernen, så den ikke “hører” tinnitus. Jeg er så taknemmelig for at have fundet en læge og en behandling, der virker for mig. Jeg anbefaler, at alle, der lider af tinnitus, kontakter Dr. Stubbeman og ser, hvordan han kan hjælpe.”

Patient i (Dec 2012)