Articles

hvad skal jeg vide om hit and run love?

ødelagt bil på siden af en vej efter et Hit og løb i Danmark

staten Danmark betragter det som en strafbar handling at forlade scenen efter at have været involveret i en bilulykke. Hvis nogen forlader stedet for en ulykke, der resulterede i skade, han kunne blive udsat for fængsel.

hit and Run strafferetlige sanktioner

selvom ulykken kun har forårsaget skade på ejendom, er du lovligt forpligtet til at stoppe dit køretøj. Hvis du ikke gør det, kan det føre til alvorlige konsekvenser:

  • hvis du forlader ulykkesstedet, der ikke resulterede i nogen skader, kan du blive anklaget for en forseelse og blive pålagt bøder fra $300 til $1.000. Du kan også stå over for op til seks måneders fængsel.
  • hvis bilulykken forårsagede mindre skader, vil du sandsynligvis blive anklaget for en klasse A-forseelse og risikere op til ni måneder i fængsel samt bøder så højt som $10.000.
  • hvis nogen involveret i ulykken led “stor legemsbeskadigelse”, og du flygter fra scenen, står du over for en forbrydelse, der kan betyde op til 15 år i fængsel og en bøde på $50.000.
  • i tilfælde af at du flygter fra stedet for et nedbrud, der har resulteret i en dødsfald, kan straffen omfatte op til 25 års fængsel plus en bøde på $100.000.

disse love kan få folk til at tænke to gange, før de forlader ulykkesstedet. De forhindrer dog ikke alle hit and run-ulykker, og de kompenserer ikke ofrene, der efterlades såret, efter at en anden chauffør ikke stopper og tager ansvar efter et nedbrud.

Hvad skal man gøre, hvis man bliver såret i et hit og løb

Hvis man bliver såret af en chauffør, der har forladt ulykkesstedet, er det vigtigt at kontakte politiet med det samme. Politiet vil reagere på ulykkesstedet og tage skridt til at finde den anden chauffør, der er involveret i vraget. Derudover, politiet vil sørge for, at du får den nødvendige akut lægehjælp til dine ulykkesskader.

selvom politiet ikke kan finde den anden chauffør, har du muligvis stadig ret til at foretage et økonomisk opsving for dine skader. I Danmark er uforsikret bilistdækning en obligatorisk del af bilforsikringer. Den mindste mængde uforsikrede bilist dækning, som du skal have er $25.000 per person og $50.000 per ulykke for personskade dækning. På det tidspunkt, du har købt din bilforsikring, kan du have valgt yderligere dækning, der kunne give dig større fordele, hvis du er hårdt såret i et hit and run crash.

når du fremsætter et forsikringskrav i henhold til de uforsikrede bilistdækningsbestemmelser i din bilforsikring, bliver dit eget forsikringsselskab som en kontradiktorisk part. Pludselig vil det firma, du betaler for at forsikre dig, betale dig så lidt som muligt for dit opsving.

som det er tilfældet efter et bilulykke, der involverer en skade, kan du drage fordel af at arbejde med en erfaren bilulykkesadvokat. Vores advokater har inddrevet mere end 1 milliard dollars til vores kunder. Forsikringsselskaber ved, at vi mener forretning, og at vi ikke er bange for at gå til retssag. Dette gør de fleste forsikringsselskaber mere tilbøjelige til at engagere sig i meningsfulde forligsforhandlinger for at undgå en dyr retssag. Efter en hit and run-ulykkesskade, vores advokater kan repræsentere dig før dit eget forsikringsselskab for at hjælpe dig med at få den fulde og retfærdige bedring for tidligere og fremtidige medicinske regninger, mistet indkomst, udgifter uden for lommen, fysisk smerte, og følelsesmæssig lidelse.

Hvis du er blevet såret i en hit and run bilulykke, skal du kontakte hupy og Abrahams erfarne bilulykkesadvokater for at planlægge en gratis konsultation. Vi inviterer dig også til at hente din gratis kopi af vores bog, Den ultimative Guide til ofre for bilulykker og til at anmode om en gratis kopi af vores DVD værdifulde oplysninger forsikringsselskaber vil ikke have dig til at vide!