Articles

hvidfisk i centrum, Montana

Community Highlights

med sin overdækkede fortov hovedgade, der fører til cultural arts center, historic depot museum og public library, denne maleriske, maleriske vestlige by tilbyder besøgende en ændring fra det hurtige tempo, trængsel og travlhed i bylivet. Beliggende i de betagende nordlige Rocky Mountains støder op til toppe af Glacier National Park og hvidfisk Mountain Resort, byen er omgivet af hundredvis af søer, herunder hvidfisk Sø, og naturskønne floder. Dalens placering holder den sikker mod ekstreme klimaændringer, der opstår i andre dele af Montana, hvilket gør den ideel til rekreation året rundt. Byen er fyldt med en række kvalitetsrestauranter, handle ind, natteliv, og en bred vifte af logi. Hvidfiskens folk er virkelig venlige og jordnære. Byens stramme samfund og lavmælt atmosfære gør det til et godt sted at besøge.

damplokomotivernes røgfyldte tang fyldte engang luften. Indånd nu den sødere parfume af håndværksøl og gourmetkaffe i denne jernbanegrænseby omdannet til et rekreativt knudepunkt med natteliv og en række toprestauranter. Pescado Blanco og Tupelo Grille serverer lokalt dyrkede fødevarer med en etnisk vri.

Højsæsondatoer (tidsperioder, hvor samfundet har mest travlt med besøgende)

sommeren er travleste, vinteren er festlig, og forår og efterår er den ideelle sæson, hvis du foretrækker en mere støjsvag følelse af fællesskab