Articles

hvordan psykopater handler i intime forhold

alle psykopater følger den samme strategi, når de opererer i intime relationer. Jeg kender denne strategi godt, fordi jeg var i et forhold med en psykopat i omkring fire år.

Jeg kender også andre kvinder, der daterede og er dating psykopater. Nogle af dem er stadig misbrugt, nogle af dem havde deres liv totalt ødelagt. Kun få formår at bryde ud, og den eneste grund til, at de gør, er dækket i slutningen af denne artikel.

mange mennesker fejler normale personer for narcissister eller psykopater. Mange mennesker i disse dage viser psykopatiske træk, fordi de mener, at kun umenneskelig adfærd ville give dem mulighed for at overleve i denne grusomme verden.

på grund af sådan ræsonnement virker nogle mennesker som psykopater, men denne handling er ekstern — dybt inde i de har stadig menneskelig varme og finere følelser.

ægte psykopater kan genkendes af deres øjne. Du kan muligvis ikke se noget andet om deres øjne i starten (selvom det også er muligt i nogle), men hvis du holder din opmærksomhed på deres øjne, vil du til sidst se, at bag disse øjne er der tomhed.

at se på deres øjne kan sammenlignes med at se på den bundløse afgrund. Du kan endda føle, at din ånd ønsker at løbe væk fra det, den ser i de døde øjne.

deres øjne ser reptilian ud-de er lige så døde som et firben. Det er, tror jeg, den mest sikre måde at fortælle, om en person er en psykopat eller ej.

en anden måde at fortælle, om en person er en psykopat, er at kigge efter den rovdyrsadfærd. Alle psykopater, som rovdyr, følger specifikke rovdyrstrin. For eksempel vil en edderkop følge en bestemt måde at fange sit bytte på; det vil løven også. Det vil psykopaten også.

de psykopater, som jeg kender, er territoriale. Jeg ved ikke, om det gælder for dem alle, men det er meget sandsynligt, at det er tilfældet. De vil jage efter bytte som ensomme ulve, og de vil have deres egne særlige territorier, der kun tilhører dem, fra hvad jeg har observeret.

den strategi, som psykopaten bruger til at slavebinde et offer i et intimt forhold, er som følger (selvom trinene muligvis ikke nødvendigvis følges i denne rækkefølge):

Lad mig gå ind i hvert trin for at forklare det mere detaljeret.

den første fase: Forfør

(i denne artikel vælger jeg en mandlig psykopat og et kvindeligt offer som et eksempel. Psykopater, imidlertid, kan være enten mand eller kvinde.)

Når en psykopat først møder sit offer, vil han forsøge at forføre hende. Han vil gøre det ved at lære, hvilken slags partner kvinden ønsker. Psykopater er fremragende karakterlæsere, så de vil hurtigt finde ud af, hvilken slags partner kvinden ønsker, og han bliver ham.psykopater kan læse folk som bøger; gennem forskellige spor forstår de, om kvinden foretrækker en underdanig drengagtig kæreste eller en meget moden og mandlig partner.

på dette stadium af forførelse vil psykopaten også forsøge at efterligne offeret, så hun finder ham interessant, og han får sin tillid. Det er nu velkendt gennem sådanne metoder som NLP, at spejling af en persons kropssprog for eksempel hjælper med at danne et venligt slips med en fremmed. Psykopater ved dette uden studiet af NLP. Det er i deres blod at efterligne offeret for at få deres fulde tillid.

psykopaten vil efterligne offeret på mange måder. For eksempel kan han tilpasse en lignende kjole stil (formel, afslappet, sport, forførende). Han kan efterligne offerets talemønstre, smil, holdninger, kropssprog, og han kan endda bruge en lignende ildelugtende parfume. Han kan vedtage offerets værdier og forhåbninger.

hvad mere er, han vil tiltrække offeret gennem sin selvtillid og gode udseende. Selvsikre mennesker er naturligt attraktive, og psykopater ved, at de findes attraktive på grund af dette træk. Så de vil forsøge at forføre offeret gennem deres selvsikker og dristige opførsel.

de kan også fascinere offeret ved deres livsstil, som normalt er ekstrem eller farlig på en eller anden måde. For eksempel kan de være hurtige cykelryttere eller være involveret i noget andet som farligt; de søger sådanne oplevelser, så de ikke føler sig døde indeni.

den anden fase: Ophøj og kærlighedsbombe

på dette stadium vil psykopaten forsøge at imponere offeret i den grad, at hele hendes fokus er på ham. Han vil forsøge at blive hendes personlige helt, eller, Jeg kan lige så godt sige, Gud.

han vil forsøge at gøre sig til hendes eneste idol; han vil forsøge at nå målet om, at offeret primært tænker på ham.

Han vil gå mere end en ekstra mil for hende; han kan opføre sig som en perfekt uselvisk herre på dette tidspunkt. Han vil købe hende mange gaver. Han vil fortælle hende mange komplimenter.

Han vil bekende sin udødelige kærlighed til hende. Han kan fortælle, at han aldrig har mødt en sådan speciel person før. Han vil tilbringe al sin fritid med hende, og hun vil være hans eneste kilde til fokus.

dette føles selvfølgelig fantastisk, og så vil offeret faktisk tro, at hun er speciel for ham. Hun er sandsynligvis på dette tidspunkt at begynde at blive forelsket i ham. Hun vil blive afhængig af hans opmærksomhed.

Han vil have hende til at blive afhængig af så meget opmærksomhed, så han senere kunne benægte det.

den tredje fase: Bond

på dette stadium vil psykopaten dele sine dybeste hemmeligheder med offeret. De er sandsynligvis slet ingen hemmeligheder, men løgne, da psykopater er løgnere, og de fortæller kun sandheden, når de tror, det ville være til en vis fordel.

grunden til, at han afslører sådanne “hemmeligheder”, er, at offeret også ville afsløre hendes hemmeligheder, så dette senere ville blive brugt mod hende. Han gør også dette for yderligere at binde sig til hende.

desuden vil han forsøge at finde ud af hendes svagheder ved omhyggelig observation og indirekte spørgsmål. Når folk deler deres svagheder med andre, dette styrker forholdet.

en anden grund til, at en psykopat gerne vil vide offerets svagheder, er, at han ville bruge dem mod hende på et senere tidspunkt for helt at knuse hendes selvtillid.

på dette tidspunkt vil han også forsøge at involvere hende i et seksuelt forhold, fordi han ved, at køn dybt binder. Psykopater tørster rå og intense oplevelser så køn vil sandsynligvis være hyppige, hård, og måske endda voldelig.psykopaten vil forsøge at få sit offer afhængig af at have køn med ham, fordi han vil have hende til at blive afhængig — han vil have hende til at blive hans slave.

Han kan være fremragende til at elske, da han sandsynligvis har haft mange ofre at øve på. Køn, efter min mening, er et af deres største redskaber til slaveri af offeret, da de fleste mennesker let bliver afhængige af køn, og psykopater ved det meget godt.

på dette stadium vil psykopaten bruge meget tid sammen med offeret for at få hendes samlede tillid, og så alle hendes tvivl om ham forsvinder. Således bliver offeret fuldt ud tillid til psykopaten og dybt forelsket i ham. Og når denne fulde tillid og total kærlighed opnås, vil psykopaten håndtere det første slag.

den fjerde fase: Trauma-bond

efter psykopaten er sikker på, at offeret elsker ham, og hun stoler fuldt ud på ham, rammer han det første slag — han bliver enten pludselig ligeglad eller voldelig eller involverer hende i en kærlighedstrekant.

han kan også bruge enhver anden strategi. Hovedformålet med denne strategi, uanset hvad han vælger at bruge, er at forårsage intens følelsesmæssig forstyrrelse eller chok hos et offer.

han gør dette på grund af nogle få grunde. For det første binder traumer offeret endnu mere til psykopaten. Dette skyldes, at offeret begynder at forbinde intense følelser oplevet under traumer med den person, der forårsagede det, og dette skaber et meget stærkt bånd.

det samme scenario kan ses hos fanger, der begynder at støtte deres fangere på grund af intens traumatisering; det samme kan ses i nogle voldtægtssager, hvor offeret bliver så knyttet til voldtægtsmanden, at hun endda tror, at hun elsker ham.

den anden grund til, at psykopaten bruger traumebinding, er fordi offeret udleder intens følelsesmæssig energi, som han absorberer. Da han er et dødt åndeligt væsen uden følelser, nyder han at fodre andres intense følelser.

en anden grund til, at han bruger traumebinding, er at sætte offeret i en ændret bevidsthedstilstand. Offeret kommer i en tryllebundet tilstand på grund af kognitiv dissonans — hjernen kan ikke forstå, hvordan en absolut kærlig person pludselig kan blive voldelig eller ligeglad.

Dette er uforståeligt for det menneskelige sind, fordi mennesker ikke handler på denne måde. Og da de fleste ofre ikke ved, at psykopater ikke er normale mennesker, forårsager dette en slags splittelse i sindet, der sætter personen i en meget sårbar og antydelig tilstand.

psykopaten vil bruge denne tilstand til yderligere at slavebinde offeret — han vil bruge hypnotiske talemønstre til at rationalisere sin utilgivelige opførsel, og offeret, der er i en sådan usund tilstand, vil sandsynligvis tro på de psykopatiske løgne og blive yderligere ubalanceret og forvirret.

hvis offeret ikke forstår psykopatens spil, kan han holde hende i dette traumebindende stadium i årevis, indtil hun mister sit sind eller ødelægges på andre måder i den grad, at han ikke længere er i stand til at bruge hende og derfor kasserer hende.

Jeg har for nylig hørt, at slutmålet for alle psykopater er at få deres ofre til at dø på en eller anden måde, og det er jeg helt enig i.

men han vil ikke skynde processen. Han vil have energikilden-han vil ikke dræbe hurtigt. Så han vil lade offeret komme sig efter chokket ved voldsomt at undskylde og være usædvanligt flink med hende og tilbringe al sin tid med hende, som han gjorde i de tidlige stadier af binding.

når offeret føler sig genoprettet og glad igen, rammer psykopaten slaget igen. Og denne traumebinding kan fortsætte i årevis, indtil offeret er totalt ødelagt.

denne strategi vil aldrig ændre sig, selvom det kan tage tid, før traumebinding gentages, afhængigt af hvor lang tid det tager for offeret at komme sig og genvinde sin tillid til psykopaten.

hvis offeret beslutter at afslutte forholdet, vil psykopaten gøre alt, hvad han kan for at få hende tilbage. Han vil gennemgå alle indfangningstrin og vil fortsætte med at gentage dem, indtil tilliden er genvundet.

Han vil elske-bombe hende, købe mange gaver, bruge hypnotisk sprog til at skifte mening, kaste krokodilletårer og lover at aldrig gøre det igen (uanset hvad han gjorde).

Han sender flere beskeder eller ringer mange gange. Han vil bruge sådanne strategier hver dag, indtil offeret beslutter at give ham en ny chance. Og så vil han styrke båndet i den grad, at offeret fuldt ud stoler på psykopaten, så det næste traume får hende til igen at udlede intens følelsesmæssig energi, som han vil absorbere.

det femte trin: Entrap

på dette stadium (dette kan også gøres tidligere i forholdet) vil psykopaten forsøge at fange offeret, men vil forblive fri selv. Dette kan gøres på mange måder afhængigt af omstændighederne.

for eksempel kan psykopaten vælge at imprægnere offeret, og dermed skabes afhængigheden / fælden gennem barnet. Psykopaten kan gifte sig med en kristen, men derefter snyde hende, og den kristne kvinde ville blive holdt i ægteskabet på grund af hendes overbevisning om, at skilsmisse er forkert.psykopaten kan isolere offeret fra alle sine venner og familie, så hun kun har ham at stole på.

grundlæggende vil han vurdere offerets omstændigheder og beslutte, hvad der er den bedste måde at fange hende på, så hendes frihed er begrænset, men han forbliver selv fri.

Dette vil gøre det muligt for hans andre sysler at blive holdt hemmelige (han vil sandsynligvis have mange ofre som sådan) og vil give ham fleksibilitet i at se offeret, når han vælger. Offeret, imidlertid, kan nægtes en sådan frihed.

for eksempel kender jeg en indisk dame, der blev fanget på denne måde. Hun blev seksuelt involveret i psykopaten inden ægteskabet, og det er et stort tabu i Indien.

selvom kvinden elskede ham og ville gifte sig med ham, delte han ikke de samme fremtidige planer. I stedet fortalte han hende, at han ikke kunne gifte sig med hende, fordi hun var et år ældre end ham (!). Så psykopaten kom med en plan om at få hende gift med sin slægtning. Hun var enig.

nu har han let adgang til hende til enhver tid, fordi han som slægtning kan besøge hendes hjem uden mistanke. Hun, imidlertid, kan ikke besøge psykopaten, fordi hun er en gift kvinde, så hun kan ikke gå til hans hus.

Dette giver ham mulighed for at have flere kvinder og forblive uncaught de fleste gange (da han har mange kvinder, ender hun stadig med at fange ham nogle gange).

han imprægnerede hende og fortalte hende at afbryde barnet, og det gjorde hun. Da hun under sin graviditet fandt ud af, at han igen snyder hende, begik hun næsten selvmord.

hun er helt fanget, men hun fortsætter med at klamre sig til ham, fordi hun tror, hun elsker ham. Årsagen til, at hun mener det, er fordi han fik hende afhængig af køn, nærhed, og hun forbinder også intense følelser med ham. Da hun er en uuddannet landsbypige, hun forstår ikke de virkelige årsager til en sådan bånd, og derfor mener hun i hendes sind, at han er den rigtige person for hende.

han hypnotiserer hende også med sine talemønstre. Da hun ikke forstår, at han ikke er som et normalt menneske (jeg forsøgte at forklare det for hende, men det går bare over hendes hoved), fortsætter hun med at håbe, at han en dag ville blive forelsket i hende, og at han ville ændre sig.

så det er, hvor klogt psykopater kan fange deres ofre. De er kloge, og de vil præmeditere den bedste handlingsplan. Da de er fremragende skuespillere, kan deres forslag, der endelig fanger dig, virke som om de tjener dine bedste interesser, men det er aldrig tilfældet.

psykopaten vil bruge forskellige indfangningsstrategier på sine ofre afhængigt af deres omstændigheder. Derefter, som en edderkop, han vil frit bevæge sig fra offer til offer inden for sit eget skabte net for at suge deres livsenergi og penge ud.

Hvis et par ofre er placeret tæt på hinanden, vil psykopaten forsøge at sætte dem mod hinanden, så de aldrig bliver venner og derfor ikke er i stand til at udveksle information. På denne måde kan en psykopats mørke gerninger forblive uopdaget i årevis.

den sjette fase: Brug op

som jeg allerede har nævnt, vil psykopaten regelmæssigt bruge alle sine ofre til at få deres følelsesmæssige og seksuelle energier såvel som penge. Han vil give lidt tid til ofrene at komme sig, og så vil de nedbryde dem igen.

Han vil gøre dette, så længe der er noget tilbage at drage fordel af hans ofre.

den syvende fase: kassere

endelig, når offeret ikke kan bruges af en eller anden grund (alderdom, fattigdom, sygdom), vil psykopaten koldt kassere hende. Han vil gøre det på den mest sårende måde, at håndtere et sidste, undertiden dødbringende, slag mod offeret.

offeret, hvis hun ikke er opmærksom på psykopati, vil aldrig forstå, hvordan et menneske kunne være så grusomt. Nogle ofre vil begå selvmord. Nogle vil begynde at indtage alkohol eller stoffer. Andre kan selvdestruere på andre måder.

nogle vil komme sig, men vil aldrig være de samme; som spøgelser, der hjemsøger huse, vil tankerne om misbrugeren besøge offeret resten af sit liv. Kun meget få ofre kommer sig fuldt ud, og det er dem, der har deres prioriteter rigtigt, som du vil læse nedenfor.

den eneste måde at beskytte dig selv

den eneste måde et offer kan beskytte sig mod total psykopatisk ødelæggelse er ved at have hendes prioriteter rigtige. Det er grunden til, at psykopaten, som jeg var i et forhold med, ikke kunne ødelægge mig.

Han kom til fase tre, og han forsøgte endda traumebinding mig, men det fungerede ikke på en måde, som han planlagde. Det er fordi han aldrig var nummer et i mit liv.

psykopater vil forsøge at gøre sig til ofrenes personlige guder. De vil forsøge at fremstå som de mest uundværlige mennesker i deres liv. Og når dette får lov til at ske, ofrene har netop baseret hele deres liv på et meget rystende fundament.

Når psykopaten forstår, at dette er opnået, vil han fortsætte med at traumatisere offeret, indtil hun er totalt ødelagt. Men hvis offeret nægter at gøre ham til sit idol, hun kan blive såret på grund af hans umenneskelige opførsel, men hun vil aldrig blive fuldstændig ødelagt.

Spiritualitet var altid Nummer et i mit liv. Så kom min forretning. Og først da – min tidligere partner. Det er derfor, jeg slap væk fra hans dødbringende kløer.

endnu en ting, der hjælper med at overleve psykopatisk misbrug, er den faste forståelse af, at en psykopat ikke er fuldt menneskelig. Han opererer gennem reptilhjernen på en rovdyrs måde.

når du virkelig forstår det, er det meget lettere at blive løsrevet fra misbrugeren, helbrede og gå videre.