Articles

Hvornår Stopper Labs Med At Vokse? Hvad Påvirker Væksten?

tiden flyver, når du har en hvalp, der løber rundt i huset. Og før du ved af det, begynder din hvalp at ligne en fuldvoksen voksen hund. Men hvornår er det nøjagtigt? Denne artikel taler om et meget vigtigt spørgsmål. Hvornår stopper Labs med at vokse?

størrelsen på en fuldvoksen Labrador er mellem 22 og 25 tommer i højden. Og vægten er omkring 65 til 80 pounds i vægt. Der er en forskel mellem mandlige og kvindelige størrelse og vægt. Og det falder lige mellem højde og vægtinterval, jeg lige har nævnt.

men vigtigere end dette er spørgsmålet om hvornår stopper Labs med at vokse? Læs mere for at finde ud af.

Indholdsfortegnelse

hvornår stopper Labs med at vokse?

Jeg kommer lige ind i detaljerne. Ifølge deres vækstdiagram stopper Labs med at vokse omkring 9 måneder. Dette er, når deres skeletvækst endelig er afsluttet. Hvis din hund fortsætter med at vokse, vil den ikke være i højden, men i vægt.

når det kommer til deres muskelvækst, bør du vide dette. Labs er ikke fuldt vokset i alderen 7 til 9 måneder. Din Labradors muskler begynder at udvikle sig mellem 12 og 18 måneder. For at nå fuld modenhed kan det endda tage længere tid end 18 måneder.

hvor stor vil din Labrador være?

Hvis du har et Kvindelaboratorium, skal du forvente en gennemsnitlig højde på 21 Til 24 tommer. For racerene hunde er der dog en mulighed for, at dit laboratorium vokser enten højere eller kortere. For en mandlig Lab, Den gennemsnitlige højde er mellem 22 Til 25 inches.

i den 9.måned forventer en fuldvoksen Labrador, der løber rundt i huset. Og som sædvanlig ændres din hunds adfærd, når de bliver større. Dette har også at gøre med deres hormonelle ændringer. Regelmæssig træning, fysisk og mental stimulering mv. alle faktorer i.

med hensyn til vægt vejer hunhunde 55 til 70 lbs. En hanhund vil veje mere … måske 10 pund mere end kvinder.

så når dit laboratorium begynder at “udfylde”, er det både muskulært og fedtvæv.

dette bringer mig til et andet vigtigt spørgsmål. Hvilke faktorer påvirker hundens vækst?

faktorer, der påvirker fysisk vækst

du bringer to labradorer sammen, de vil ikke vokse det samme. Især hvis begge labradorer har forskellige arvelige og genetiske egenskaber.

dette rejser en fælles debat: Nature vs Nurture. Men med hunde kan du muligvis ikke kontrollere de genetiske og arvelige faktorer. Men du har kontrol over, hvordan du vælger at hæve dit laboratorium.

Her er hvad du kan gøre.

1. Diæt

sig, at du har to laboratorier med de samme gener og stamtavle. Men du vælger at fodre en Labrador høj kvalitet og nærende mad. Og du vælger at fodre den anden Labrador gennemsnitlige hundemad. Der vil være en stor forskel i deres fysiske og kognitive vækst.

det er fordi mad og ernæring er vigtige faktorer af overvejelse. Labradorer har brug for en balance mellem sunde næringsstoffer, der henvender sig til vækst og udvikling. Underfodring og overfodring kan føre til andre sundhedsmæssige forhold. Hvilket kan stunt deres naturlige højde og bygge.

faktorer som vaccination, rabies shot og regelmæssige helbredsundersøgelser er nødvendige. Hvis din Labrador har fødevareallergi, kan det føre til vejrtrækning og hudproblemer. Ikke at tage din hund ud på en tur kan forårsage fedme i hvalpedommen.

selv du fodrer din hund nok kost, kan orm angreb fratage din hunds essentielle næringsstoffer. Det er nødvendigt at købe protein -, fiber-og vitaminrige fødevarer for at forhindre infektioner, allergier og fordøjelsesbesvær i maven.

2. Spaying

drift på din Labrador, i en tidlig alder, kan påvirke hans optimale vækst. Dette skyldes, at du fjerner hans seksuelle hormoner, før de når modning. Ikke kun føler han en seksuel trang, når han når modenhed, men disse hormoner regulerer også optimal vækst.

de fleste læger vil anbefale dig at få din hund kastreret i en ung alder. Kastrering af voksne hunde kan forårsage hoftedysplasi. Det er en tilstand, der forårsager ekstra lang knoglevækst. Fører til fælles konformation og andre vækstproblemer.

fakta om Spaying og Neutering | lærerens kæledyr med Victoria Stilbrønd

3. Træning

ved regelmæssigt at træne din hvalp hjælper du hans optimale vækst. Han er mindre tilbøjelige til at få en masse vægt og mere tilbøjelige til at udvikle en muskuløs build. Det forbedrer udholdenhed, lindrer angst og fremmer bedre fordøjelse og hjertesundhed.

ligesom hos mennesker kan motion løse mange problemer. Den samme livsstilsændring kan påvirke din Labradors liv.

men i en nylig undersøgelse kan for meget motion forårsage en vækstdeformitet. Det er, når en hunds vækstplader kan blive delvist beskadiget. Forårsager kun ubeskadigede celler til at vokse til en sund størrelse, mens de beskadigede celler fryser i tide.

Endelige tanker-hvornår stopper Labs med at vokse!!!

hvornår stopper Labs med at vokse? Din hund kan vokse til fuld højde i en alder af 9 måneder. Men han har stadig en lang vej at gå. Muskelvækst er lige så vigtig en faktor som skeletvækst. Og denne artikel fortæller dig hvorfor.

nu kender du den maksimale højde og vægt af en mandlig og kvindelig Labrador. Så når du beslutter dig for at få en hvalp, ved du hvad du kan forvente. Og se efter fødselsdefekter eller deformiteter, hvis de skulle dukke op.

at tage sig af din hvalp kan påvirke hans vækst betydeligt. Mad, kost, ernæring, motion og kastrering. Disse faktorer bidrager til din hunds generelle sundhed og opførsel. Men hvad de fleste mennesker ofte ikke taler om, er, hvordan det også påvirker kroppens vækst.

før du fejrer din hunds første fødselsdag, vil han være vokset til sin fulde størrelse. Så han kan kun blive lettere eller tungere afhængigt af hans genetiske faktorer. Og hvor godt du fodrer og træner ham.

vil du vide mere Trick og Tips om TopTipsForHer?

  1. hvor meget koster en tysk hyrde? (Tips til køb, du har brug for at vide)
  2. Corgi Husky-Blandingshundens Guide (alt hvad du behøver at vide)