Articles

jeg tabte 8 pund med Dr. ose 2-ugers diæt

 • del
 • Pin
 • Mail
titelbillede for, hvordan jeg tabte 8 pund på 2 uger (ingen piller, bare rigtig mad) med en grøn udendørs baggrund og en kvinde, der snører atletiske sko

hvordan jeg tabte 8 pund på to uger ved hjælp af Dr. ose 2-ugers hurtigt vægttabsdiæt. Det handler om ægte mad og ingen junk. Jeg elskede det!

Dr. ose 2-ugers hurtigt vægttab kost

min babys første fødselsdag var på kalenderen, og jo tættere det kom, jo mere antsy fik jeg forsøge at tabe noget. Jeg ved, at der er masser af mennesker, der vil fortælle mig at være tålmodig med babyvægten, at bare spise sundt, og det kommer ud, at holde sygepleje, ALLE slags ting i den retning. Tidligere har disse tip fungeret for mig, men et par ting har ændret sig for mig, og de er stoppet med at arbejde. Det var tid for mig at gøre noget. En stor ting.

Her er et par grunde til, at jeg besluttede, at en fuld diæt var det, jeg havde brug for denne gang:

 • jeg havde min 5.baby for over et år siden. Vægten kom meget lettere ud med min første, anden og endda tredje graviditet, men fem er meget.
 • jeg er over 30. Igen syntes vægten at komme lidt lettere ud, før jeg blev 30, næsten 2 år siden.
 • jeg har ikke lavet tid til virkelig træning. Sikker på, Jeg fører en aktiv livsstil (5 børn 9 og under vil gøre det for dig). Vi vandrer og svømmer og haven, men jeg går ikke i gymnastiksalen og sveder det virkelig ud. Jeg klarer mig meget bedre i skoleåret, men i sommer har jeg arbejdet nul gange.
 • jeg spiser allerede ret sundt. Jeg tror, at min krop er vant til god mad, og det er godt at opretholde vægten. Jeg har lyst til, at nogle mennesker kan skære sodavand og fastfood ud og tabe sig, men jeg spiser allerede ikke disse ting, så det er sværere at bare skære lidt her og der og se resultater.

Jeg gjorde en masse forskning, da jeg besluttede, at jeg havde brug for en jumpstart for at tabe sig, og jeg besluttede, at Dr. ose 2-ugers hurtigt vægttab kost var det, jeg ønskede at gøre. Ideerne bag det var virkelig ting, der resonerede med min madfilosofi og meninger om, hvad jeg anser for at være sund kost.

Jeg ser ikke Dr. ose-programmet, men jeg skete på denne diæt online. Jeg læste om det, jeg så serien, der blev filmet om det, og jeg tænkte over det i halvanden uge, før jeg besluttede, at jeg ville prøve det. Jeg følte, at det var på linje med, hvad jeg har lyst til at spise sundt. Jeg ved ikke meget om Dr; Jeg følte mig lidt leery om at lægge for meget lager i hans læge titel, fordi han også er TV-vært, men jo mere Jeg har læst, jo mere tror jeg, han har nogle smukke sunde ideer, som han fortæller folk. Han skubber virkelig hele fødevarer og skærer ting som kunstige sødestoffer, hvede og sukker, og det er noget, jeg kan komme bagved. Jeg ved ikke, om alt, hvad han siger, skal tages til hjerte (fordi jeg bogstaveligt talt ikke ved, hvad han er eller ikke fortæller folk. Igen ser jeg ikke rigtig serien), men alt i alt tror jeg, at han har nogle gode ideer og principper bag sine kostvaner, programmer og forestillinger. Jeg tror, at serien forsøger at” sælge ” kostvaner, resultater og ting, som folk ønsker for at få seerne til at tune ind, men det er reklamesiden af tingene, og jeg kan se det for, hvad det er værd. Det er stadig en forretning.

Dr. ose 2-ugers kost er ret restriktiv. Han fortæller dig, hvad du kan spise, og det fylder omkring et ark papir, hvilket betyder, at der er masser og masser af ting, du ikke kan spise. Ideen er, at du har en hjemmelavet shake om morgenen, spise 6 ounces kylling, kalkun, eller fisk, en kop almindelig græsk yoghurt, liter kop brun ris, og derefter alle de lavglykæmiske grøntsager, som du ønsker. Første gang jeg kiggede på det, var alt, hvad jeg kunne tænke på, alle de ting, du ikke kunne spise. En lille smule kød og en million grøntsager lød forfærdeligt. Når du ser på listen over grøntsager, indeholder listen linser, nyre og bønner og courgetter. Hvis du kan spise linser og bønner, er det virkelig en spilskifter (det faktum, at du ikke kan spise bælgfrugter, bønner og linser på hele30 diæt er hovedårsagen til, at jeg aldrig har prøvet det!). Da jeg kom til at kigge, kunne jeg lave alle slags ting med linser og kikærter. I stedet for at føle, at jeg kun havde brug for at spise grøntsager, skiftede jeg min tænkning mere til vegansk spisning. Jeg vil ikke være veganer hele mit liv, men jeg kan helt sikkert gøre det i 2 uger (og det var ikke engang en vegansk kost – du spiser stadig den kop yoghurt plus de 6 ounces magert kød…).

der er overraskende lidt information om kosten på hjemmesiden. Jeg tænkte hele tiden, at jeg ville finde mere, men der er bare ikke meget der.

Her er hvad du kan spise:

hvad du kan spise:

Vågn op: Start dag med kop varmt vand og 1/2 citron.
Morgenmad smoothie: Brug denne opskrift.
grøn te: helst økologisk.
Protein: en 6-ounce servering af kød (kylling, kalkun eller fisk) om dagen.
Carbs: 1/2 kop kogt brun ris om dagen (ellers ingen carbs/stivelse).fedt: gode fedtstoffer i moderation (f.eks. olivenolie og avocado).
mejeri: 1 kop 2% almindelig græsk yoghurt om dagen (ellers ingen mejeri).
grøntsager: ubegrænset lavglykæmiske grøntsager (Se liste) og Afvænningsbuljong (opskrift her).
Snacks: Hummus, pickles, et par håndfulde nødder.

Hvis du vil læse mere, her er de oplysninger, du kan læse:

 • oversigt over Dr. ose 2-ugers hurtigt vægttab kost
 • Diætinstruktioner (så kort!)
 • kosten opsummeret på 2 sider
 • ofte stillede spørgsmål om kosten

måske er der mere information, Hvis du er medlem af Dr. Hjemmeside, men jeg kunne ikke fortælle det. Så vidt jeg ved, kan du klikke lidt rundt på disse sider, og det fortæller dig, hvad du kan og ikke kan spise uden meget mere retning end det.

derfor er jeg her. Jeg kunne virkelig godt lide denne diæt, og jeg havde succes med at gøre det, men jeg vil virkelig tilbyde dig noget ekstra indsigt, så hvis du gerne vil lave kosten, har du et bedre sted at starte.

Her er mine to cent på hvad du kan spise:

Vågn op: Start dag med kop varmt vand og 1/2 citron – jeg hadede dette og gjorde det kun en gang, mere om det senere i posten.
Morgenmad smoothie: Brug denne opskrift-elskede dette! Dette var min første gang virkelig at bruge proteinpulver (jeg købte dette brune risproteinpulver på ), og jeg elskede det. Jeg kender proteinpulver meget populært, men jeg følte altid, at det ikke var meget af en “hel mad.”Men jeg har læst meget nu, og proteinpulver er noget, jeg skal bruge dagligt herfra og ud. Det er forbløffende, hvor fuld det holder dig. Og side bonus, det er en appetit suppressant! Jeg er solgt på det, og vil tilføje det til mine smoothies herfra og ud.
grøn te: Helst organisk-jeg gjorde det heller ikke, mere om det senere.
Protein: en 6-ounce servering af kød (kylling, kalkun eller fisk) om dagen – det lyder måske ikke meget for dig, men jeg følte, at det var masser af kød! Jeg gjorde det bedre, hvis jeg delte det op i to mindre portioner, fordi hele 6 ounces var lidt for meget for mig at ønske at spise på et måltid. Jeg kunne godt lide at skubbe til at have fisk mere. Jeg køber det ikke meget, men jeg havde det en gang om ugen, og jeg elskede det bare. Det var prisen værd, fordi det føltes som en lækker godbid. Der er en livsstil eller diæt kaldet Middelhavsdiet. Jeg er ingen ekspert på det, men fra hvad jeg har læst, ligner denne diæt den. Det kan være nyttigt for dig at vide det, når du gør det og leder efter dine egne opskrifter at lave.
Carbs: 1/2 kop kogt brun ris om dagen (ellers ingen carbs/stivelse) – det gjorde jeg ikke. Jeg følte ikke, at jeg havde brug for dette, fordi jeg ikke ønskede kulhydrater. Jeg spiste nok af kikærter, linser og nyrebønner, at jeg fik masser af kulhydrater, og følte ikke, at jeg skulle tilføje dem bare fordi jeg kunne.
fedt: Gode fedtstoffer i moderation (f.eks. olivenolie og avocado) – længe leve olivenolie og avocado. Disse var så tilfredsstillende og lækre.
mejeri: 1 kop 2% almindelig græsk yoghurt om dagen (ellers intet mejeri) – jeg kunne ikke finde 2% i vores lille butik, så de første par dage brugte jeg nonfat. Men jeg følte mig super sulten, så jeg begyndte at blande hele mælkesletten med nonfat og var meget lykkeligere. Dette var faktisk sværere at indarbejde, end jeg troede. Hvis jeg lavede falafelsauce eller havde chili, så kunne jeg spise det i disse ting. Hvis jeg ikke havde en opskrift på min måltidsplan, hvor jeg let kunne tilføje den græske yoghurt, ville jeg tilføje den til min smoothie om morgenen (lækker!). Det var for svært at bare spise almindeligt, og jeg kunne ikke lide det som en vegetabilsk dip, som andre mennesker kunne gøre (for sur). Jeg er temmelig sikker på, at yoghurten er der for probiotika såvel som noget calcium, så jeg følte ikke, at det virkelig betyder noget, da jeg spiste det på dagen.
grøntsager: ubegrænset lavglykæmiske grøntsager (Se liste) og Afvænningsbuljong (opskrift her) – Yay for ikke at skulle tælle kalorier! Jeg elskede at have ubegrænset adgang til grøntsager. Sikker på at du bliver syg af salat, men du kan få alle de ristede, dampede, grillede og rå grøntsager, du vil have! Jeg kunne godt lide denne fleksibilitet meget. Det var også interessant at se, hvad der blev betragtet som lavglykæmisk, og hvad der ikke var. gulerødder, søde kartofler og majs var alle fra listen, men du kunne spise alle de peberfrugter og tomater, du ønskede.
Snacks: Hummus, pickles, et par håndfulde nødder – igen følte disse mig meget “middelhavsdiæt”. Jeg elskede elskede elskede at kunne have hummus til en snack. Det er så lækkert. Pickles gør tun en million gange bedre, og jeg kan godt lide, at der står “et par håndfulde nødder.”Nogle gange når jeg prøver at være sund, ender jeg med at spise en million mandler, fordi jeg ikke kan tænke på noget andet. De har stadig mange kalorier og fedt (selvom det er godt, skal tingene stadig være moderate). Jeg forsøgte at spise ikke mere end to portioner (2 ounces i alt) en dag med nødder. Et par dage spiste jeg lidt mere end det, men jeg havde ikke min hånd i krukken hele dagen, hvilket jeg føler, at jeg nogle gange gør.

Jeg havde normale sukkerbehov i to dage i træk. Den tredje dag var jeg Trang jordnøddesmør så så så slemt. Det var alt, hvad jeg kunne tænke på i bogstaveligt talt to dage. Jeg læste lidt om, hvorfor folk beder om jordnødder eller nøddesmør. Denne artikel om mad cravings var meget indsigtsfuld og nyttig. Din krop er så smart! Det betyder normalt, at du har brug for mere fedt, protein eller magnesium. Jeg følte, at jeg havde proteinet og magnesium under kontrol (jeg tager et godt magnesiumtilskud, plus masser af linser og hørfrø i smoothien har det), men jeg var ikke så sikker på fedtet. I stedet for at give ind i min trang, øgede jeg mængden af nødder, jeg spiste med en ounce, og jeg tilføjede en hel avocado til min dag (jeg lagde halvdelen af en i min smoothie om morgenen i et par dage). Jeg skiftede også den nonfat yoghurt på dette tidspunkt. Det gjorde virkelig tricket. Jeg holdt op med at kræve næsten alt, jeg blev fuld mellem måltiderne, og jeg havde kun en snack midt på eftermiddagen et par gange (hvilket er usædvanligt for mig).

der er alle slags fantastiske veganske opskrifter, der er lækre! Jeg lavede falafel (pan stegt) med sauce (takket være den yoghurt, du spiser hver dag!kylling og grøntsager, en plade Pan laks med grøntsager, min favorit røde linser og butternut græskar curry, taco salat (med linser og bønner krydret til mit “Kød”), linsesuppe, kok salat og tonsvis af andre lækre ting, som jeg lige har ændret til at passe inden for parametrene i kosten.

i to uger tabte jeg 8 pund. Jeg havde endda et par virkelig hårde dage og spiste ikke så godt som jeg kunne have. Jeg tror, jeg ville have mistet tættere på 10 pounds, hvis jeg ville have gjort så godt den anden uge, som jeg gjorde den første. Jeg ved, at noget af den vægt er vandvægt (når jeg ikke spiser korn, er jeg meget mindre oppustet, så noget af det er vandvægt helt sikkert), så hvis jeg skulle spise hvad jeg ville nu, da det er forbi, ville jeg få mindst halvdelen af den vægt tilbage på få dage. Når det er sagt, dette var en stor jumpstart til at miste min baby vægt. Det var springbrættet, som jeg havde brug for at fortsætte med at diæt for at tabe mere vægt.

hvordan jeg tabte 8 pund i 2 uger med Dr. ose 2-ugers hurtigt vægttab kost

her er de ting, som jeg ikke gjorde godt på Dr. 2-ugers kost:

 • Der er en opskrift på en vegetabilsk bouillon, som du skal lave. Jeg lavede det den første dag i kosten, men jeg brugte det ikke rigtig. Jeg forstår nok ikke, hvad det er til. Jeg tror, at hvis du føler dig sulten, kan du varme den op og nippe til den? Jeg er ikke sikker. Jeg endte med at lave mine linser i bouillon og lave suppe, men jeg så ikke rigtig, hvorfor jeg havde brug for det ved hånden.
 • du kan drikke grøn te på kosten (fordi kaffe ikke er tilladt). Jeg drikker ikke koffein af sundhedsmæssige og religiøse grunde, og jeg ville ikke starte bare for dette. Jeg har hørt, at grøn te kan øge stofskiftet samt bremse sult. Jeg brugte det ikke, så jeg er ikke sikker på, hvordan det måske eller måske ikke hjælper. Det gennemsnitlige vægttab på udstillingen var 9 pund (og et par mennesker tabte op til 20!), og måske hjalp den grønne te med det.
 • du skal drikke en kop varmt vand med en halv citron i det hver morgen for at hjælpe dit stofskifte. Jeg gjorde det den første dag, og det var groft, og det gjorde min mave ondt forfærdeligt. Jeg gjorde det ikke efter den første dag.
 • jeg har ligesom mange mennesker nogle (eller mange) problemer med følelsesmæssig spisning. Dette var virkelig svært at håndtere, men godt på samme tid. Jeg spiste 6 cookies en dag og en anden nat kunne jeg bare ikke lave mig et andet måltid, og jeg spiste æg og skål med mine børn. Så jeg gjorde ikke tingene perfekt, og det gav mig en masse skyld. Men på den modsatte side af tingene så jeg også de tidspunkter, hvor jeg kunne have vendt mig til mad, og det gjorde jeg ikke.

så jeg gjorde ikke engang mange af de ting, du skulle, og jeg føler stadig, at det var virkelig vellykket. En del af mig undrer mig over, hvordan mit vægttab ville have set ud, hvis jeg ville have gjort alt bare perfekt, men alsa.

ting, som jeg har lyst til, gik rigtig godt på kosten:

 • jeg kunne godt lide, at jeg kunne spise så mange grøntsager, som jeg ville. Hvis jeg var virkelig sulten, ville jeg spise dem. Hvis jeg bare kede mig, ville jeg springe over, fordi jeg ikke rigtig ville have dem så dårligt.
 • jeg fik over sukker cravings super hurtigt. Jeg ville have en sød eftermiddagsmad eller en banan de første to eftermiddage, men efter det følte jeg mig ikke super sukker skør.
 • jeg elskede, hvor fuld jeg følte mig. Efter at jeg fandt ud af, at jeg havde brug for mere fedt, var jeg virkelig tilfreds med hvad jeg spiste og beløbene.

ting, der virkelig hjalp mig med at lykkes:

måltidsplanlægning, måltidsplanlægning, måltidsplanlægning! Det kan jeg ikke sige nok. På de dage, hvor jeg vidste, hvad jeg spiste, gjorde jeg det bare. Når du tager tanken ud af kosten, udføres mere end halvdelen af arbejdet. Det var let for mig bare at holde mig til det, jeg havde planlagt. De få dage, hvor jeg ikke kiggede på min plan eller valgte ikke at gå med det, var mine værste dage. Jeg fik ikke min yoghurt ind, eller jeg vidste ikke, hvad jeg skulle lave eller planlægge. Så da det var tid til at spise, vingede jeg det og følte mig så mindre tilfreds og mere sulten.

min måltidsplan hjalp mig også med at finde ud af, hvad jeg skulle gøre i sociale situationer, som altid er vanskelige, når jeg slanker. I mine to uger var jeg vært for babyens fødselsdagsfest i mit hus, min søster og hendes mand tilbragte to nætter her, og en ven fra college og hendes familie tilbragte natten på vej til en familiesammenføring. Jeg vidste, at folk kom, og jeg planlagde i overensstemmelse hermed.

Jeg planlagde ting, som jeg kunne spise, og alle andre kunne også.

til babyens fødselsdagsfest planlagde jeg hamburgere og hotdogs til alle, og jeg lavede mig linseburgere. Så jeg spiste ikke kartoffelsalat, bagt bønner eller kage, men jeg havde en burger på en salatbolle med gauc og følte mig helt tilfreds. Det var fantastisk.

jeg lavede suppe en nat med min søster, og jeg lavede spaghetti og kødboller til min college ven og hendes familie. Alle andre havde pasta, brød, is og vandmelon. Jeg spiste ikke kødboller, men lagde saucen over courgette og havde en side af grønne bønner. Jeg lavede ikke et helt separat måltid, men justerede i stedet bare, hvad jeg lavede dem, og hvad jeg spiste, så det hele mødtes i midten.

hvordan jeg tabte 8 pund i 2 uger med Dr. ose 2-ugers hurtigt vægttab kost

Plan, plan, plan! Det er 100% nøglen til succes.

min måltidsplan:

Her er en slags almindelig liste over, hvad jeg planlagde at spise i løbet af de to uger:

morgenmad: Den smoothie, som kosten fortæller dig at spise (let!), her er den opskrift.
Snacks: alle grøntsager, et par håndfulde nødder, pickles, hummus.

dag 1

frokost: Falafel + Tsatsiki. Jeg kunne godt lide denne opskrift fra Pinch of Yum og denne opskrift fra Minimalist Baker. Jeg erstattede brødkrummer eller mel med kokosmel. 1 tern agurk, saft af en halv citron og salt, peber, rød peberflager og spidskommen efter smag, let!
Middag: Crock Pot Butternut græskar og linser Curry (opskrift i min fryser til langsom komfur ebook, få det her) over ristet blomkål (du kunne have nogle ris her, hvis du ville). Familien spiste karry med ris og den ristede blomkål på siden.

dag 2

frokost: salat – Romaine, tomater, grillet eller bagt kylling (lav dette i bulk via denne opskrift), nyrebønner, paprika, løg, med denne ristede Hvidløgssalatdressing (minus osten, der kræves i opskriften).
Middag: Jeg brugte denne opskrift og toppede den med alle slags grøntsager og kylling, det var ok, men med ost ville være meget bedre). Familien havde en normal snack.

dag 3

frokost: Falafel + Tsatsiki.
Middag: kaviar + grillet kylling (nyrebønner, grillet kylling, avocado, tomater, japaleno, paprika, koriander, limejuice, salt + peber + spidskommen efter smag). Familien havde dette forvandlet til burritos.

dag 4

frokost: tun + avocado + pickles på salatindpakninger.
Middag: Lentil burgere på salat boller med avocado. Familien havde normale burgere.

dag 5

frokost: salat (samme som ovenfor).
Middag: Chili. Jeg serverede det med majsbrød til familien.

dag 6

frokost: leftover Lentil burgere.
Middag: rester Chili. Dette var søndag for mig, så jeg har lige pakket dette til min mils hus til vores normale søndagsmiddag. Det var lettere at bringe mine egne ting end at have hende bekymre sig om, hvad hun gjorde; det var ikke en big deal.

dag 7

frokost: Curry fra dag 1 over ristet blomkål (jeg delte den resterende curry og stak den i køleskabet, det var et godt let måltid).
Middag: fisk + ristede grøntsager (familien havde dette plus vandmelon og crusty brød).

dag 8

frokost: Falafel + Tsatsiki.
Middag: jorden kalkun taco salat (familie havde normale tacos med jorden kalkun).

dag 9

frokost: tun + avocado + pickles på salatindpakninger.
Middag: pastasauce over courgette + grønne bønner ( familien havde kødboller i deres sauce og normal pasta).

dag 10

frokost: Falafel + Tsatsiki.
Middag: linsesuppe (familien havde dette plus brød).

dag 11

frokost: Curry fra dag 1 over ristet blomkål (jeg delte den resterende curry ud og stak den i køleskabet, det var et godt let måltid).
Middag: leftover linsesuppe

dag 12

frokost: salat som ovenfor.
Middag: en pan stegt kylling pølse og grøntsager (familie spiste dette over ris).

dag 13

frokost: Curry fra dag 1 over ristet blomkål (jeg delte den resterende curry og stak den i køleskabet, det var et godt let måltid).
Middag: laks med grillede grøntsager.

dag 14

frokost: kogt kylling og svampe med pesto.
Middag: kok salat (familie spiste dette med alle grøntsager plus ost, skinke og kogte æg + ranch).

det er ikke gourmet eller perfekt, men det smagte ret godt. Jeg følte, at jeg havde nok variation, og det hele var ret let. Når jeg spiser godt, spiser min familie også godt. Det kan jeg lide. Dette kan være noget, du ser på og foretager dine egne justeringer af, men det skal være et godt sted for dig at starte. Jeg kunne virkelig godt lide at lave karry fra min fryser til langsom Komfurbog på første dag og derefter opbevare den i fryseren. Det gjorde store nemme måltider, og det var rart at have det på hånden.

andre opskrifter, som jeg kiggede på, men ikke lavede inkluderet: linsekødboller, champignon fajitas, chili lime lentil tacos og et par andre sjove veganske opskrifter.

Spise ude:

jeg endte med at spise ude to gange i de to uger, som jeg ikke havde planer om. Den første var på Cafe Rio, fordi vi tog en hurtig tur til byen (2 timer væk) for at købe en bil (som vi ikke ender med at få, boo). Jeg fik en lille salat med sorte bønner, salat, Grillet kylling, salsa og gauc. Anden gang var en familiedato for at se vores lokalsamfund præsentere stykket Annie. Vi tog de tre ældste børn og ønskede at gøre det til en særlig dato. Jeg besluttede i sidste øjeblik at gøre dette, så jeg ikke havde lagt det i min plan. Vi gik til Mads (der er meget få muligheder for at spise ude i den næste lille by over, men jeg vidste, at Mads havde gode salater). Så jeg fik en lille Middelhavssalat, og det var fint. Jeg tog ikke dressingen på, fordi den havde majssirup og ting i den, men den havde greener, kylling, en slags ristede tomater og nogle kikærter og hvide bønner. Det var ikke fantastisk, men det var ikke en helt grov “side salat” med isbjerget salat som de fleste steder har.

så at spise ude var svært og utilfredsstillende for mig. Vi spiser så sjældent, at jeg virkelig kan lide det at være en godbid, når jeg gør det. At prøve at diæt og spise ude var ikke så sjovt for mig. Nogle mennesker kan lide bekvemmeligheden, men jeg vil hellere spise hjemme.

hvad jeg fodrede min familie, mens jeg slankede:

jeg inkluderede hvad min familie spiste hver aften til middag sammen med hvad jeg spiste i måltidsplanen. Jeg gjorde en masse normale ting som PB &J ‘ s, hvadillaer og grillet ostesmørbrød til frokost.

Jeg startede denne diæt den uge, hvor min mand gik til spejderlejr, og jeg fortalte ham ikke engang, at jeg var på den, før et par dage efter at han kom hjem. Han bemærkede ærligt ikke engang. Jeg gjorde det ikke en big deal, jeg gjorde det bare. Jeg har aldrig brugt ordet ” kost “foran mine børn, jeg sagde aldrig” jeg kan ikke spise det”, og jeg gjorde et punkt for ikke at gøre en big deal ud af det. Jeg vil ikke have mine børn til at tænke på mig som en dieter. Jeg vil bare være en sund, velafbalanceret mor, der modellerer det for sine børn. Der var kun sandsynligvis 3 gange i det hele 14 dage spurgte de, hvorfor jeg spiste dette eller ikke spiste det, og jeg sagde simpelt, at det var det, der lød godt for mig. Jeg lavede heller ingen etiketter af “sund”. Da de spurgte, om jeg ville have en bid af noget, ville jeg bare sige, “nej tak,” og vi ville gå videre. Det var virkelig ikke en big deal, fordi jeg ikke gjorde det til en big deal. Jeg synes, det er vigtigt, når det kommer til slankekure i et hus fyldt med andre mennesker.

hvordan jeg tabte 8 pund i 2 uger med Dr. ose 2-ugers hurtigt vægttab kost

hvor jeg skal herfra:

Boy oh boy. Dette er min første dag fra kosten, og jeg forsøger at tælle makroer (kulhydrater, fedt og protein). Jeg bruger dette site til at beregne mine Makro behov. Jeg elskede alle de meatless måltider i denne kost (jeg har altid været en fan af meatless måltider, så det var fantastisk), så jeg forsøger at finde ud af, hvordan man får nok protein, mens jeg ikke går over på mine kulhydrater og ikke bare spiser et ton kød (så ikke min syltetøj). Jeg vil prøve dette i en måned og se, hvor det får mig. Det føles lidt mere fleksibelt, men jeg er bare ikke sikker på, at jeg ved, hvordan man gør det godt (men jeg er altid klar til en udfordring, når det kommer til sund mad!). Jeg vil dog fortsætte med at tabe mig. Jeg er stadig omkring 15 pund væk fra mit mål, og nu føles det faktisk som om jeg kan nå det (at skulle tabe over 20 pund følte mig meget uopnåelig). Dette var bare den jumpstart, jeg havde brug for.

Jeg skrev dette, fordi jeg ville hjælpe dig! Lad mig vide, hvis du har andre spørgsmål, og jeg har elsket at besvare dem. Dette er måske ikke for alle, og jeg er ingen læge, men det fungerede godt for mig, og jeg har lyst til, at det var noget værd at fortælle intranetterne om kurrus Enjoy!

opdatering: Det har nu været 2 uger væk fra kosten, og det er meget sværere at tælle makroer, end jeg troede, det ville være, selvom jeg ser succes. Jeg er nede i alt 10 pund nu, selvom jeg ikke har været meget flittig på makroer. Jeg har heller ikke fået Min vægt tilbage, hvilket er godt. Jeg holder dig opdateret.

Trang mere

Tag besværet ud af måltidsplanlægning med: middag gjort let, en gratis 1 uges måltidsplan med fuld indkøbsliste, nemme middage, ernæringsinformation, serveringsforslag til hvert måltid og meget mere!

Abonner nu

Abonner nu

om Melissa

Melissa er deticeret til at hjælpe forældre med at finde ud af de natlige spørgsmål, “Hvad er der til middag?!”med hendes no-fuss tilgang til madlavning. Læs mere…

 • share
 • pin
 • mail