Articles

Julio Iglesias biografi, Julio. La Biograf Krista, Chronicles Singers karriere og legende som Latin elsker

“min beundring for Julio, hans kunstneriske præstationer og hans kalejdoskopiske personlighed har været de grundlæggende grunde, der fik mig til at skrive bogen,” skriver Garca i introduktionen til Julio. La Biograf.

Læs Merejulio Iglesias annoncerer nye datoer for udskudt U. S. Tour

udgivet for at falde sammen med 50-året for Iglesias’ første album, Yo Canto, dækker den 800-siders bog den 76-årige crooner ‘ s superstar-præstationer: hans 350 millioner plader solgt over hele verden, hans plads blandt de fem bedst sælgende kunstnere nogensinde og Spaniens internationalt mest kendte kunstner nogensinde.

bogen undersøger Iglesias’ følelse af succes og bekender sine usikkerheder med damerne. “Når jeg går ud med en kvinde, når jeg har hende i tankerne, hvor smuk kvinden er og dog romantisk aftenen “citerer Garca Iglesias som en gang at sige,” Jeg spørger mig altid, er hun med mig på grund af hvem jeg er, eller hvad jeg repræsenterer? Det har fået mig til at tvivle meget og lide en hel del.”