Articles

Kør på mindre: vi er i gennemsnit 10.1 mpg i klasse 8 lastbiler

midtvejs gennem deres langrendsudstillingskørsel, der konvergerer på Atlanta i helgen, kører på mindre lastbileffektivitet vejvisningskøretøjer ser nogle imponerende tocifrede MPG-resultater. Men forholdene i den virkelige verden har taget højde for, hvilket viser de udfordringer, flåder står over for med at få optimal brændstofeffektivitet fra deres lastbiler.Run on Less er sponsoreret af Shell og PepsiCo og hostet af North American Council for Freight Efficiency (NACFE) og Carbon krigsrum. Syv flåder forpligtede lastbiler til at deltage i vejvisningen, herunder Albert Transport, PepsiCo ‘ s Frito-Lay division, Hirschbach, Mesilla Valley Transportation, Nussbaum Transportation, Ploger Transportation og US.”dette er rigtige chauffører på rigtige ruter, der trækker reel fragt,” sagde Mike Roeth, administrerende direktør for NACFE og operations lead for Trucking Efficiency, en fælles nacfe-indsats, der studerer og rapporterer om forskellige teknologier til brændstofeffektivitet i tunge lastbiler.

kørslen på mindre lastbiler er på deres normale ruter og er udstyret med Geotab telematikenheder til at streame data til teamovervågningsresultaterne som køretøjets hastighed, højde, liter diesel brændt og miles rejst.

“det er konsistent på tværs af alle syv lastbiler, og vi bruger det til at befolke RunOnLess.com. dette er ikke testkøretøjer, der er designet specielt til brændstof ; disse er ikke på specielle spor eller noget lignende,” bemærkede Roeth.

tidlige resultater

Fleetejer com Sites Fleetejer com filer Uploads 2017 09 22 001 Roeth
Mike Roeth

The denne søndag holder en pressekonference på det nordamerikanske erhvervskøretøjsudstilling for at give resultater og observationer fra lastbilerne mere detaljeret. Før Da sagde Roeth imidlertid, at kørslen på mindre lastbiler hidtil har været i gennemsnit 10.1 mpg, næsten 4 mpg højere end 6.4 mpg-gennemsnittet af alle klasse 8-lastbiler, der opererer i hele USA og Canada.

i løbet af de 31.000 kollektive miles, de havde rejst, betyder det, at kørslen på mindre lastbiler reddede nogle 1.800 gal. $ 4.500 sammenlignet med det Klasse 8 gennemsnit.

Hvis alle disse 1,7 millioner amerikanske og canadiske lastbiler var lige så effektive som de syv i løbet på mindre vejvisning, “ville vi spare 9,7 milliarder gal. 24 milliarder dollars og 98 millioner tons CO2 ” hvert år påpegede Roeth.

udfordringer

blandt kørslen på færre lastbiler var den højeste daglige brændstofeffektivitet, der blev observeret på dette tidspunkt, 12,8 mpg og den laveste var 7,4 mpg. Forskellene blev drevet af faktorer som vægten af nyttelasten i traileren, vindretning og hastighed, højde og hastighed, hvormed lastbilerne blev kørt.

Fleetejer com Sites Fleetejer com filer Uploads 2017 09 22 002 orkaner
orkanvind kan helt sikkert være en faktor i lastbilens brændstofeffektivitet. (Foto: Kør på mindre)

“de sidste par uger har været virkelig udfordrende for at flytte fragt rundt i vores land,” bemærkede Roeth. “Med orkanerne Harvey i Golfen og Irma i Caribien og Florida er vores afhængighed af olie i dette land blevet tydelig.”

orkanerne påvirkede kørslen på færre lastbiler, tilføjede han, hvor nogle skulle ændre ruter, støde på problemer med at få brændstof og opleve kraftig vind, der påvirkede deres brændstofeffektivitet. På det sidstnævnte punkt kan Vind være en fordel, hvis den kommer bagfra, men enhver anden retning er en detractor.i mellemtiden blev Frito lays snackproduktionsoperationer i Georgien og Florida forstyrret i mange dage, “udfordrende Det Særlige løb på mindre lastbil for at indhente,” sagde Roeth.

en anden observation, som Run on Less-Udstillingen har bemærket, er, at lastbilindustriens almindelige “drop-and-hook” – operationer kan have en stor effekt på brændstoføkonomien. En chauffør tager en last til sin destination, slipper den af og tager en anden belastning, og traileren, der er afhentet, har muligvis ikke de samme aerodynamiske og andre brændstofbesparende teknologier.

drivere i løbet af mindre lineup påpegede det. De citerede trailerhaler som et stort tab, hvis de skiftede fra en trailer med den ene til den anden uden; håndtering er heller ikke så god i så fald, med mere vindtræk, der dannes i den boksede, standard ende af en trailer. En chauffør sagde, at manglen på en god trailerhale kunne barbere en halv mpg i brændstofeffektivitet.

Fleetejer com Sites Fleetejer com filer Uploads 2017 09 22 004 Jam Ups
evakuering sikkerhedskopier og olieraffinaderi lukninger på grund af orkaner Harvey og Irma har vist nationens afhængighed af olie, Roeth bemærkede, og illustrere betydningen af højere brændstofeffektivitet. (Foto: Kør på mindre)

trailerhjul aerodynamiske kapper og dobbelthjul vs. “super single” bredbundsdæk er et par mere effektivitetsteknologier, som chauffører kan finde sig pludselig med eller uden.”fra et brændstofeffektivitetsperspektiv kan forskellen mellem den samme traktor, der trækker en meget effektiv trailer — en med disse teknologier, vi har talt om vs. en, der ikke gør det — være 10% til 15%,” sagde Roeth.

det kan gøre en stor forskel for flåder. Med netop den 10-15% forskel kan transport af en mindre effektiv trailer tilføje op til omkring $4.000 om året for en enkelt lastbil. Derudover kan ældre trailere også være dårligt vedligeholdt.

“måske har den dårlig justering, Dårligt dæktryk eller andre ting, der kan påvirke brændstoføkonomien negativt,” bemærkede Roeth. Således kan selv flåder, der udstyrer deres lastbiler med de nyeste brændstofeffektivitetsteknologier, finde at nå den optimale mpg i den virkelige verden undvigende.