Articles

køretiden fra Reno, Nevada til Las Vegas, Nevada er:

køretid fra Reno, NV til Las Vegas, NV

hvor lang er kørslen fra Reno, NV til Las Vegas, NV? Den samlede køretid er 6 timer, 57 minutter.

din rejse begynder i Reno, Nevada. Det ender i Las Vegas, Nevada.

Hvis du planlægger en biltur,kan du være interesseret i at se den samlede køreafstand fra Reno, NV til Las Vegas, NV.

Du kan også beregne omkostningerne til at køre fra Reno, NV til Las Vegas, NV baseret på aktuelle lokale gaspriserog et skøn over din bils bedste gaskilometer.

Hvis du møder en ven, kan du være interesseret i at finde byen, der ligger halvvejs mellem Reno, NV og Las Vegas, NV.

planlægger at flyve et fly i stedet? Du er måske mere interesseret i at beregne flyvetiden fra Reno, NV til Las Vegas, NV.

Hvis du kører fra Reno til Las Vegas på US-95, foreslår vi et stop for at udforske Scotty ‘ s Castle i Death Valley National Park. Ifølge National Park Service (NPS) paralleller US-95 parken fra nord til syd med forbindelsesveje ved Scotty ‘ s Junction (rute 267), Beatty (rute 374) og Lathrop brønde (rute 373).Scotty ‘s Castle giver et indblik i livet i løbet af de brølende 20 ‘ere og Depression’ 30 ‘ erne. Det er beliggende i den grønne oase af Grapevine Canyon i langt nordlige Death Valley. Det var også kendt som Death Valley Ranch i løbet af sine herlige dage.slottet var ifølge NPS et fantasihus af Scott og Albert Mussey Johnson. I dag, besøgende kan tage en living history ranger-guidet tur for at se det indre af Scottys slot, hvor du vil se de originale møbler og lære om de oprindelige beboere.
En anden tur til rådighed er Underground Tour. Besøg kælderen og tunnellerne under Scotty ‘ s Castle. Lær, hvordan beboerne har teknologien til at være næsten selvforsynende i dette fjerntliggende ørkenland. Turen inkluderer en rundvisning i tunnelsystemet under slottet og at se Pelton-vandhjulet og lære, hvordan elektricitet blev genereret. Rundvisning i slottets indre anbefales, før du tager den underjordiske tur. Mere info på NPS.gov.

Reno, Nevada

by: Reno
stat: Nevada
Land: Usa
Kategori: byer

relaterede links

Las Vegas, Nevada

by: Las Vegas
stat: Nevada
Land: Usa
Kategori: byer

relaterede links

Kørselstidsberegner

Travelmath hjælper dig med at finde køretiden baseret på aktuelleretninger til din biltur. Du kan finde ud af, hvor lang tid det vil tage at køre mellem to byer, lufthavne,stater, lande eller postnumre. Dette kan også hjælpe dig med at planlægge bestroute at rejse til din destination. Sammenlign resultaterne med Flight time calculator for at se, hvor meget længere tid det kan tage at køre afstanden i stedet for at flyve. Du kan også udskrive sider med et rejsekort.