Articles

Kan Du Forhindre Scabies?

fnat-menneskelige kløemider-graver sig ned i din hud, lægger æg og forårsager intens kløe. De er meget smitsom og spredes fra en inficeret person til en anden gennem direkte, langvarig tæt fysisk kontakt. Miderne kan leve på menneskekroppen i 1 til 2 måneder. De kan også bo i sengetøj eller møbler i 48 Til 72 timer.

den eneste måde at holde scabies væk er at undgå langvarig, direkte hud-til-hud-kontakt med en person, der har dem. Du vil også undgå at røre ved genstande, som sengetøj eller tøj, som personen har brugt.

Hvis du eller nogen i dit hjem har scabies eller har været udsat for det, skal du straks søge behandling. Alle i dit hjem skal behandles på samme tid for at forhindre mulig geneksponering eller geninfektion.

andre ting, du kan gøre for at forhindre spredning af fnat, inkluderer:

  • vask alt tøj, sengetøj og håndklæder, der bruges inden for 3 dage, før du begynder din behandling i varmt sæbevand. Tør dem på høj varme. Tørre rene genstande, du ikke kan vaske derhjemme.
  • Placer genstande, som du ikke kan vaske, som udstoppede dyr og polstring, i en forseglet plastpose og stuve væk i mindst 72 timer. Dette vil sulte miderne.
  • rengør og støvsug hvert værelse i dit hjem, og smid derefter støvsugerposen væk.
  • før du har køn med en ny partner, skal du sørge for, at de ikke har scabies.