Articles

Kevin O ‘Leary siger, at disse 2 virksomheder har været hans største “Shark Tank” vindere

i løbet af det sidste årti har star of ABC ‘ s “Shark Tank” Kevin O ‘ Leary investeret millioner af dollars i innovative virksomheder, der er sat af lovende iværksættere. Han har investeret i alt fra polstret undertøj til lim, men for O ‘ Leary skiller to bestemte virksomheder sig ud fra resten.

“jeg har haft mange, mange succeser på ‘Shark Tank’ og mange, mange fejl. Det er karakteren af ventureinvestering, “fortæller O’ Leary CNBC gør det. “Men jeg har haft nogle rigtig store vindere.”forgyldt, en af mine tilbud, blev solgt til Albertsons, købmandskæden, for $300 millioner dollars. Det er den største udgang i ‘Shark Tank’ historie,” fortalte han CNBC Make it i Oktober.

det var en aftale, der næsten ikke skete for O ‘ Leary. Mark Cuban indgik oprindeligt en aftale med Plated i 2014-episoden af serien, men den faldt senere fra hinanden. I et opfølgningssegment af “Beyond the Tank” var O ‘ Leary imponeret over virksomhedens udvikling og investerede. Det betalte sig bogstaveligt talt med salget i September 2017; O ‘ Leary fortalte CNBC gøre det på det tidspunkt, at han gjorde en 1,346 procent afkast af sin investering.

den anden store “Shark Tank” – vinder I O ‘Leary’ s portefølje er Groovebook fra sæson 5, siger han. Virksomheden blev oprettet af Brian og Julie og er en abonnementstjeneste til fotoudskrivning. Virksomheden solgte til Shutterfly for $14,5 millioner i November 2014. I tanken investerede O ‘ Leary og Cuban $150.000 i alt for 80 procent af licensrettighederne.

“handlen var kun 18 måneder gammel” på salgstidspunktet, siger O ‘ Leary. “blev millionærer. Det er et godt resultat.”

et årti ind på” Shark Tank”, siger O ‘ Leary, at investorerne ofte har omkring 30 Til 40 virksomheder i deres porteføljer på et hvilket som helst tidspunkt, hvor en tredjedel typisk gennemgår erhvervelse. Mange af de” Shark Tank ” – virksomheder, der ender med at skyrocketing til succes, gør det delvis på grund af eksponeringen, siger han.”Shark Tank” er blevet “ikonisk”, siger O ‘ Leary. “Du kan starte en virksomhed der, fordi millioner af mennesker ser det. Det betyder, at din kunde anskaffelsespris er nul.”

faktisk oplevede Groovebook og Plated begge angiveligt en stor bump i salget, post-Tank. Selv virksomheder, der ikke fik en aftale om “Shark Tank”, som protein pancake company Kodiak Cakes, har rapporteret en betydelig stigning i salget efter episoden blev sendt.1 grunden til, at virksomheder går ud af drift, når de er startet, er, at de aldrig er i stand til at få omkostningerne ved at erhverve en kundelevetidsværdi,” siger O ‘ Leary. “En anden måde at sige, de bruger for meget på reklame. Når ‘Shark Tank’ fortæller alle om dit produkt, behøver du ikke bruge meget på reklame. Og det er den hemmelige sauce.”

kan du lide denne historie? Abonner på CNBC gør det på YouTube!

gå ikke glip af: Kevin O ‘ Leary: her er hvad man skal gøre, når aktiemarkedet går ned

Disclosure: CNBC ejer de eksklusive off-netværkskabelrettigheder til “Shark Tank.”