Articles

Lap Pools

Custom Design Lap Pools

undersøger du dit nye lap pool-projekt? Albatross Pools specialiserer sig i specialbyggede prisvindende pools på tværs af Melbourne og regional Victoria. Det præ-konstruerede stål svømmebassinsystem kan opnå stort set ethvert pooldesign. Fra traditionelle lap baner til en lap pool med en moderne drejning, pool design kan skræddersys til enhver form og størrelse, der passer til den ledige plads og din ønskede familie livsstil.

hvad er en lap pool?

traditionelt er en skødpool lang nok til, at svømmeren komfortabelt kan opnå et betydeligt antal slag pr. Den ideelle længde styres af svømmerens fitnessniveau – en holdsvømmer eller en konkurrencedygtig atlet kan blive frustreret i en pool 10 meter lange vers en person, der simpelthen kan lide at hoppe ind nu og da og svømme omgange for at opretholde et vist niveau af fitness.

Fast Lap Pool Installation

en Albatross lap pool kan strukturelt bygges og klar til landskabspleje inden for 7 dage. Andre former for konstruktion overstiger typisk en 6 ugers periode, selv under ideelle forhold, ofte som et resultat af betonhærdning og arbejdskrævende poolinteriør. Se et kort klip om, hvordan en Albatross pre-engineered stål svømmebassin er bygget.

økonomisk mulighed

en Albatross pool er en af de mest økonomiske muligheder i Lap Pool Design af en række årsager.

  1. enkelhed – den rene enkelhed af procedurer kræver et lille koordineret firma besætning på stedet i en kort periode.
  2. holdbarhed – den komplette lap pool er uhyre stærk og stabil, som kan installeres i alle jordforhold, herunder fyldte og ustabile steder. Andre mere stive strukturer er ikke egnede og medfører yderligere tekniske omkostninger for at opnå korrekt installation.
  3. styrke-den kan placeres op til 700 mm over det naturlige jordniveau uden at tiltrække ekstra omkostninger til boksning op omkring poolstrukturen eller yderligere teknik.
  4. producent-de berigede stålvægge er designet og fremstillet i et kontrolleret anlæg, der ejes og drives af Albatross puljer. De ekstra margener, der ofte er forbundet med franchisegivere, distributører og underleverandører, spiller ingen rolle i omkostningerne ved en Albatross-pool, og der er heller ikke en delt garanti (mellem producenten, onseller og installatør).

Lap Pool dimensioner

tidligere har Albatross Pools bygget Olympiske pools i fuld størrelse samt betydeligt lange boligområder over 20 meter i længden. Imidlertid, som blokstørrelser bliver mindre og boliger indtager en større mængde plads, den gennemsnitlige længde er gradvist blevet kortere med årene. Hvis en klient ønsker en pool af fitnessårsager, gennemsnittet varierer typisk fra 12 meter til 16 meter lang og 2 meter til 3 meter bred.

Hvis kunden imidlertid ønsker en pool af æstetiske årsager og er begrænset af plads og potentielt budget, varierer den gennemsnitlige skødepulje fra 5 meter til 6 meter lang og 2 meter bred. Selvom det er lille i størrelse og potentielt vanskeligt at lave omgange i, kan et uafhængigt svømmestrålesystem inkluderes i den ene ende af poolen for at skabe tilstrækkelig modstand til at gøre omgange op mod eller hvis det er begrænset af budgettet, overveje at investere i sele, så du kan svømme i en stationær position. Mange i branchen henviser også til denne poolstørrelse som en skødpool af æstetiske årsager.

Lap Pool Design

for et mere traditionelt lap pool design vælger mange kunder at være tro mod udseendet af en lap lane. For at sikre, at svømmeområdet ikke er blokeret, skal der tages betydelig hensyn til poolindgangspunktet og designet af pooltrin og bænkesæder. Hvis præferencen er at holde svømmeområdet helt hindringsfrit, kan et eksternt poolindgangsområde indarbejdes i pooldesignet. På grund af fleksibiliteten i design kan den skræddersys fuldstændigt, så den passer til den tilgængelige plads og den ønskede familielivsstil. Visningscentret har en forhøjet skødepool, der spænder over 12 m i længden, og det har et stort vadeområde, der er perfekt til børn.

for at arrangere et forpligtelsesfrit tilbud, kontakt Albatross Pools eller besøg de fuldt anlagte svømmebassin display Centre, der er åbne 7 dage om ugen.