Articles

Lucky Cricket betydning og symbolik

den heldige cricket betydning er rigdom og lykke. Det er et symbol på lovende muligheder, der kan komme ind i dit liv. Du ønsker at drage fuld fordel af denne symbolik for feng shui held.

2.000 års historie med Lucky Cricket symbolik

for fuldt ud at værdsætte den vigtige rolle, som crickets fortsætter med at spille i den kinesiske kultur og feng shui, skal du træde tilbage i historien. Den heldige crickethistorie begyndte omkring 500 F.kr., da Crickets sang først blev æret. Kineserne udviste altid en påskønnelse for syngende insekter, og af en eller anden ukendt grund opstod cricket frem for alle andre i popularitet.

Cricket kæledyr

engang under Tang-dynastiet (618 e.kr. til 907 e. kr.) voksede kineserne så taknemmelige for Crickets sang, de byggede små bure til at huse dem og suspenderede dem fra bjælker og døråbninger som bur kæledyr. Nogle mennesker brugte crickets som alarmsystemer til at advare dem om ubudne gæster, da crickets holder op med at kvitre, når de kontaktes. Udøvelsen af cricket kæledyr fortsætter i dag.

Cricketkampe

under Song-dynastiet (960 e.kr. til 1278 e. kr.) cricketkampe opstod som en meget populær sport. Det var for det meste begrænset til den herskende klasse som et spil af de velhavende. Men gambling aspekt af kampene filtreret ned til masserne. To mandlige crickets er naturlige rivaler og instinktivt kæmper hinanden. De dræber ikke hinanden eller trækker blod, hvilket skaber en mere ønskelig kampsport.

magtfulde krigere

en anden anerkendelse til den mandlige cricket er dens hårde krigerånd og intelligens. Den mandlige cricket er den eneste, der kan synge (gnide benene sammen for at skabe den kvidrende lyd). Dette forhøjede yderligere værdsatte krigere, der kunne synge højt. Til sidst blev cricketkampe forbudt, men spillene fortsatte i hemmelighed. Lovene blev senere ophævet, og cricketkampe forbliver en populær sport.

Crickets vigtige rolle

tilstedeværelsen af crickets inden for den kinesiske kultur var så fremtrædende, at sange og digte blev skrevet om crickets. Landmændene stolede på de første cricketkirps om foråret som et signal om at plante markerne. Crickets evne til at producere 100 til 200 æg i løbet af sin korte tre måneders levetid inspirerede kineserne til at have store familier. Det blev almindeligt antaget, at det at have mange børn ville sikre et rigeligt og vellykket liv.

Feng Shui Lucky Cricket betydning og symbolik

når du først har forstået, hvor vigtig en rolle cricket historisk har spillet i den kinesiske kultur, er det let at genkende, hvorfor det betragtes som et heldigt symbol. Det er også et symbol på velstand, rigdom og overflod.

ankomst af held og lykke

feng shui-betydningen for den heldige cricket begynder med, at cricket vandrer ind i dit hjem. Dette er en symbolik for lykke venturing ind i dit liv.

profetisk betydning

udseendet af en cricket i dit hjem betragtes ofte som profetisk. Det symboliserer, at nogen kommer til at betale dig et uventet besøg for at give et ønske eller skænke dig held og lykke. Dette overraskelsesbesøg og dets efterfølgende ønsketildeling gør cricket til en meget lykkebringende og ønskelig interloper.

et par advarsler om inauspicious crickets i dit hjem omfatter:

  • hvis du finder en død cricket, skal du straks fjerne den fra dit hus, da det er meget inauspicious. Når alt kommer til alt, vil du ikke have dit held at dø på dig!
  • du vil ikke have crickets på loftet eller kælderen, da loftet repræsenterer fremtiden, og kælderen repræsenterer fortiden. En crickets held er bedre brugt i dit nuværende boligareal – nutiden.
  • det er uheld at dræbe en cricket. Hvis du ikke vil have det i dit hjem, skal du forsigtigt fjerne det og placere det tilbage udenfor.

Sådan bruges Lucky Cricket symboler

den heldige cricket betydning og symbolik kan bruges i dit hjem for at invitere lykke ind i dit liv. Hvis du ikke er i cricket kæledyr i små bure, kan du vælge repræsentationer og skildringer, såsom figurer eller malerier. Crickets er tiltrukket af varme områder, såsom pejse og komfurer.

et par feng shui lucky cricket placeringer omfatter:

  • en af de bedste placeringer for en cricket er pejsen Arne. Sæt en guld cricket figur på ildstedet eller pejs mantel.
  • køkkenet betragtes som en lovende placering for en cricket symbol. Du foretrækker måske at hænge et maleri af en cricket på køkkenvæggen.
  • Placer en cricket i den sydøstlige sektor (rigdom) for at tiltrække større rigdom og overflod.
  • en cricket placeret i den sydvestlige sektor af dit hjem eller sydvestlige hjørne i soveværelset vil tiltrække kærlighed og romantik.

Feng Shui Lucky Crickets betydninger og symboler

cricket er en indviklet del af den kinesiske kultur og efterfølgende feng shui applikationer. Du kan bruge det til at tiltrække rigdom, velstand og overflod i dit liv.