Articles

Luksusagent: Josh Altman fra Bravo TV ‘s”Million Dollar Listing: Los Angeles”

i Los Angeles er boligejendommen enestående, så det er ingen overraskelse, at Josh Altman, en af de bedste ejendomsmæglere i området, er netop det: en skinnende stjerne i et land med glamourøse berømtheder og store forretningsmoguler.

du genkender sandsynligvis Josh Altman som en af stjernerne i Bravos “Million Dollar notering: Los Angeles.”På TV hjul han og handler og lukker big time ejendomshandler. Off kamera, han brænder for at give tilbage til sit samfund, og i sin fritid, du finder ham tilbringe tid sammen med sin familie og to redningshunde, Diego og Lucky.

fascineret af den mand, du ser på TV? Lad os lære lidt mere om Josh Altman:

hvordan fik du din start i fast ejendom?
min bror og jeg købte vores første condo sammen i 2002. Vi havde købt det til at leve i og fik en så god aftale, at når vi flyttede ind og fik det lidt op (bare kosmetiske ting–små touch-ups, pænere møbler), som en slags vittighed, satte vi det på markedet. Vi købte for $400k og solgte det for $600k. Derefter sagde jeg op mit job og kiggede aldrig tilbage.

hvilket salg eller karriere milepæl er du mest stolt af?
der har været mange milepæle, og hvert år er anderledes. Den, jeg er mest stolt af, er den, jeg lige har gjort. Jeg lukkede et salg for $20.100.000 i South Beverly Park, et lukket samfund i Beverly Hills. Det var det største salg af min karriere (indtil videre) og det største salg nogensinde i South Beverly Park.

Hvad er din drømmebolig?
et smukt hjem i bjergene i Aspen, Colorado.

hvilken slags bil kører du?
Jeg kører i øjeblikket en Fisker Karma. Jeg samler biler, så jeg elsker også min 1964 Shelby Cobra og min 1967 Chevelle.

iPhone, Android eller BlackBerry?
iPhone og Blackberry.

hvilken side / app tjekker du først, når du vågner op?
Den første ting jeg tjekker hver morgen er MLS. Så elsker jeg den rigtige Estalker og bremset.

Hvad var den sidste bog, du læste?
” Ulven fra Murgaden ” af Jordan Belfort. Det er dybest set den sande historie om filmen “Boiler Room.”

Navngiv din yndlings skyldige fornøjelse?
ski og hænge ud med mine hunde.

Hvad er en ting, som nogen aldrig ville gætte bare ved at se på dig?
Jeg er meget pænere end folk tror.

Vi havde en blast taler med Josh, så vi kan stå inde for det!

tag et kig på nogle af Josh Altmans lister!

  • $15.995.000-Potrero Road, Thousand Oaks, CA
  • $ 9.350.000-Caminito Pacifica Trail, San Diego, CA
  • $2.399.000-North Knoll Drive, Los Angeles, CA