Articles

Modernisering af nettet og Smart Grid

Amerikas Økonomi, national sikkerhed og endda vores borgeres sundhed og sikkerhed afhænger af pålidelig levering af elektricitet. Det amerikanske elnet er et teknisk vidunder med mere end 9.200 elektriske generatorenheder, der har mere end 1 million megavatts produktionskapacitet forbundet med mere end 600.000 miles transmissionslinjer.

elnettet er mere end blot generations-og transmissionsinfrastruktur. Det er et økosystem af aktivejere, producenter, tjenesteudbydere, og embedsmænd på føderalt, stat, og lokale niveauer, alle arbejder sammen om at køre et af de mest pålidelige elektriske net i verden. Kontoret for elektricitet (OE) arbejder sammen med sine offentlige og private partnere for at styrke, transformere og forbedre energiinfrastrukturen for at sikre adgang til pålidelige, sikre og rene energikilder.

vores elektriske infrastruktur ældes, og den skubbes til at gøre mere, end den oprindeligt var designet til at gøre. Modernisering af nettet for at gøre det “smartere” og mere modstandsdygtigt gennem brug af avancerede teknologier, udstyr og kontroller, der kommunikerer og arbejder sammen for at levere elektricitet mere pålideligt og effektivt, kan i høj grad reducere hyppigheden og varigheden af strømafbrydelser, reducere stormpåvirkninger og gendanne service hurtigere, når der opstår strømafbrydelser. Forbrugerne kan bedre styre deres eget energiforbrug og omkostninger, fordi de har lettere adgang til deres egne data. Forsyningsselskaber drager også fordel af et moderniseret net, herunder forbedret sikkerhed, reduceret spidsbelastning, øget integration af vedvarende energi og lavere driftsomkostninger.”Smart grid” – teknologier er muliggjort af tovejskommunikationsteknologier, kontrolsystemer og computerbehandling. Disse avancerede teknologier inkluderer avancerede sensorer kendt som Phasor Measurement Units (PMU ‘ er), der giver operatørerne mulighed for at vurdere netstabilitet, avancerede digitale målere, der giver forbrugerne bedre information og automatisk rapporterer strømafbrydelser, relæer, der fornemmer og gendanner sig fra fejl i understationen automatisk, automatiserede feederafbrydere, der omdirigerer strøm omkring problemer, og batterier, der lagrer overskydende energi og gør den tilgængelig senere til nettet for at imødekomme kundernes efterspørgsel.

denne spændende transformation af nationens elnet skaber både udfordringer og muligheder for at fremme kapaciteten i dagens elektricitetsleveringssystem. En kritisk komponent i netmodernisering er en koordineret, strategisk forskning, udvikling og demonstration (RD&D) indsats, der involverer både den offentlige og den private sektor.

OE ‘ s rolle i Netmodernisering
siden starten har OE katalyseret investeringer i El-og energiinfrastruktur. I årenes løb, OE har fortsat investeret i forskning, udvikling, og demonstration af avancerede teknologier, samtidig med at der udvikles nye modellerings-og analysefunktioner, der kan udvikle sig, når teknologi og politiske behov modnes.

OE fører nationale bestræbelser på at udvikle den næste generation af teknologier, værktøjer og teknikker til effektiv, elastisk, pålidelig og overkommelig levering af elektricitet i USA OE administrerer programmer relateret til modernisering af nationens elnet, herunder, men ikke begrænset til, energilagring i netskala; smart grid-forskning og-udvikling; avancerede teknologier såsom solid state-transformere og strømstrømregulatorer, der kan optimere strømforsyningen og forbedre modstandsdygtigheden (effektelektronik); komplekse interaktive funktioner, der kan give systemet mulighed for at reagere på ændringer (adaptive netværk); intelligente kommunikations-og kontrolsystemer; og nye målinger, dataanalyse og modeller, der udnytter de nyeste videnskabelige fremskridt inden for matematik og beregning.i December 2007 vedtog Kongressen, og præsidenten godkendte titlen på Energy Independence and Security Act of 2007 (EISA). EISA ydede lovgivningsmæssig støtte til DOE ‘ s smart grid-aktiviteter og forstærkede sin rolle i at lede og koordinere den nationale netmoderniseringsindsats. EISA sektion 1303 oprettet ved DOE Smart Grid Advisory Committee og Federal Smart Grid Task Force.