Articles

MR-Ultra High Field 3tesla / InHealth Imaging

magnetisk resonansbilleddannelse (MRI)

magnetisk resonansbilleddannelse (MRI) er en ikke-invasiv test, der ikke bruger ioniserende stråling (røntgenstråler). InHealth Imaging installerede for nylig en avanceret 3T MR (den eneste 3T MR på Vestlyden), som er den stærkeste scanner, der er klinisk tilgængelig. InHealth Imaging ‘s 3T MR skaber et magnetfelt dobbelt så kraftigt som en 1,5 T MR og 10 til 15 gange stærkere end åbne eller lavere felt MR’ er. Hvad dette betyder for patienter er dybtgående. 3T MR giver maksimal komfort, optimeret eksamenstid og tilliden til, at de genererede billeder vil have den højeste opløsning, og som nævnt ovenfor er der ingen bekymring for stråling med Mr. InHealth Imaging 3T MR har et mere åbent design, der rummer patienter op til 550 pund og hjælper med at reducere angst og klaustrofobi. Og 3T MR ‘ s kraftige magnet giver ekstraordinære billeder, der hjælper læger med at stille en mere selvsikker diagnose.

InHealth Imaging tilbyder vores 3T MR-eksamener på vores hovedfacilitet i Poulsbo. Fordi vi er i stand til at tilbyde disse procedurer inden for vores nyligt renoverede Poulsbo-Kontor, vores patienter indser betydelige omkostningsbesparelser, da der kun er et gebyr og ingen separat konsultation eller facilitetsgebyr.

MR ‘ er giver mulighed for mere grundige evalueringer af blødt væv, som ikke er tilgængelige via andre værktøjer såsom ultralyd og røntgen. MR ‘ er er sikre for alle aldre, og vores medfølende personale sikrer, at din scanning er behagelig og ligetil. 3T MR-eksamen tager halvdelen af 1,5 T-maskiner.

hos InHealth mener vi, at alle vores patienter skal præsenteres deres resultater uden forsinkelse. Kort efter at patienten er set, deles billederne og resultaterne med den ordregivende læge gennem vores secure Picture Archival Communication Systems (PACS) portal. Din læge vil også modtage en falsk rapport eller telefonopkald med resultaterne inden for 24 timer, hvis det ønskes.