Articles

opbrud.

Du skal logge ind på din router for at port frem, oprette et netværksdrev eller ændre din IP-adresse, men du kan ikke finde ud af din routers loginoplysninger. Du har kigget overalt, og intet du har fundet har fungeret. Det er frustrerende, og du er klar til bare at sige Glem det! Før du gør det, skal du sørge for at læse denne artikel, da vi vil lede dig gennem, hvordan du finder din routers adgangskode, så du kan fortsætte med at arbejde på at få dine Porte fremad, ændre din offentlige IP-adresse eller hvad du ellers har brug for i din router at gøre.

Bemærk: Dette vil være en metodebaseret artikel. Jeg vil foreslå at prøve metode 1, 2, 3 osv. Til sidst skal noget fungere. Desværre er hver router forskellig, så der er ingen størrelse, der passer til alle løsninger.

spids Minecraft Hosting

Metode 1) Tal med den Person, der opsætter dit Internet

Jeg ville først nævne denne metode, da den kan hjælpe med at reducere hovedpine. Hvis det er muligt, skal du kontakte den person, der har oprettet dit internet. Dette kunne være din mor, far, kæreste, kæreste, kone, mand, bror, hvem ved. Mest sandsynligt er det den’ techie ‘ person i din familie. Spørg dem, om de kender brugernavnet og adgangskoden til at logge ind på din router. Hvis de gør det, giv det et skud; hvis de ikke gør det, ingen bekymringer. Vi kan gå videre til andre metoder, men nogle gange kan det være så simpelt at få dit svar som at stille nogen et spørgsmål.

Metode 2) Kontroller din Router for et klistermærke

Hvis den person, der konfigurerer netværket i dit hus, ikke ved, hvad din routers adgangskode er, er det tid til at kontrollere routeren selv. Mange routere har deres standard loginoplysninger lige på bagsiden / bunden / siden afhængigt af den router, du ejer. Dette er sandsynligvis i nærheden af klistermærket, der siger din trådløse adgangskode på den. Hvis du finder et klistermærke, der viser både et brugernavn og en adgangskode, skal du prøve det. Hvis det ikke virker, eller du slet ikke kan finde et klistermærke, skal du ikke opgive håbet endnu. Der er stadig flere muligheder, vi kan prøve!

metode 3) Prøv Standardbrugernavnet & adgangskode

jeg diskuterede at gøre denne metode nummer et, men der er lidt mere arbejde involveret i dette end bare at stille nogen et spørgsmål. Dermed, det gjorde det til nummer tre på vores liste. Router adgangskoder er et meget nyttigt sted, der viser hundreder, hvis ikke tusinder af forskellige routermodeller og giver dig deres standard brugernavn og adgangskode. Jeg vil anbefale at tjekke på dette site, og give det et skud. Sagen er, at du skal kende din routers mærke og modelnummer for at finde det på siden. Dette skal være placeret et sted på selve routeren. Hvis dette ikke virker, skal du gå videre til metode nummer 4!

Klik her for at finde din routers standard brugernavn & adgangskode!

Metode 4) Nulstil din Router& prøv Standardinfo

ingen ønsker at nulstille deres router helt til standard, men hvis du har problemer med at logge ind, er dette sandsynligvis din bedste måde at løse det på. Find først din routers mærke og model på Routeradgangskoder, som vi gjorde i Router Reset Button

Router Reset Button

metode 3. Når du har fundet det, skal du gå til din router. På bagsiden, bunden eller siden har du en lille lille knap, det kan endda bare være et lille hul, som du holder en papirclips i, der siger ‘Nulstil’ eller noget lignende. Tryk og hold den nede i 30 sekunder. Dette nulstiller din router fuldstændigt til standardindstillinger. Det vil endda ændre din trådløse adgangskode tilbage til standard, så før du gør dette, skal du sørge for, at alle, der bruger internettet, ved, at du gør det. Når routeren er genstartet helt, skal du prøve at logge ind med standardbrugernavnet og adgangskoden. På dette tidspunkt skal det fungere. Hvis det ikke gør det, har du endnu en mulighed.

metode 5) Kontakt din internetudbyder

Jeg kan høre stønnene gennem computerskærmen. Jeg ved, at ingen vil kontakte deres internetudbyder om noget, men hvis du har prøvet alle ovenstående metoder, og intet har fungeret, kan det være dit eneste valg. Specifikt, hvis du har en ‘alt-i-en’ router/modem leveret af din internetudbyder, bliver du sandsynligvis nødt til at kontakte dem for at få gjort noget ved din router. Dette er grunden til, at jeg opfordrer til ikke at bruge ‘alt-i-en’ netværkssystemer, hvis det overhovedet er muligt. Når du taler med din internetudbyder, skal du spørge, om de kender loginoplysningerne til din router. Hvis de sætter det op, skal de have nogle oplysninger. Nu er det også værd at bemærke, at nogle internetudbydere ikke tillader dig at logge ind på deres ‘alt-i-en’ systemer, hvilket gør det næsten umuligt at port frem, oprette en harddisk osv.

indpakningen

der har du det. Forhåbentlig ved du nu, hvordan du finder din routers adgangskode. At komme ind i din routers backend kan være en stressende proces, men når du endelig gør det, åbner det masser af forskellige muligheder. Uanset hvad du ønsker at gøre, er det altid smart at holde disse oplysninger handy. Når du har fundet dine login-oplysninger, skal du holde det et sikkert sted. På den måde, næste gang du skal logge ind på din router, har du det og behøver ikke at gennemgå alt dette igen. Tak for læsning, og hvis du har nogen problemer, sende dem i kommentarerne nedenfor. Vi er glade for at hjælpe!